Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης για νέα κάρτα μέλους, ταξίδι στη Πολωνία και… κασκόλ! (ΦΩΤΟ)

Οι “κιτρινόμαυροι” από τη Πιερία και τη Κατερίνη έχουν κάποιες ανακοινώσεις

0

Το βιβλίο μελών γίνεται από την αρχή. Ήδη έχουμε ξεκινήσει και μέχρι τέλους 2019 θα έχουμε ολοκληρώσει την κατάσταση αυτή, ώστε να προβούμε μετά στην έκδοση ταυτότητας κάθε μέλους. Μέχρι τέλος του 2019 μαζεύουμε τις συνδρομές του 2020. Μεχρι 18 ετών δωρεάν. Από 18 έως 21ετων 10Ε. Απο 21 και άνω 25Ε. Συνταξιούχοι 10Ε. Συν 2.50Ε ο καθένας για την ταυτότητα μέλους. Με τα νέα δεδομένα, με το καινούργιο γήπεδο μας, θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τα μέλη μας που θα έχουν προτεραιότητα. Θα ξέρουμε και τι κόσμος θα μπαίνει στο γήπεδο. Που θα βάζει την ΑΕΚ πάνω από όλα. Που θα αγαπά και θα προστάτευε την ομάδα. Έτσι θα έχει και ο Σύνδεσμος οικονομική στήριξη.

Μαζεύουμε τις χορηγίες για το καινούργιο ημερολόγιο μας. Πιστεύουμε θα είναι έτοιμο αρχές Νοέμβριου. Όπως κάθε χρόνο το φτιάχνουμε με πολύ μεράκι και αγάπη για την ΙΔΕΑ μας. Επίσης και τις χορηγίες για την πρόσκληση του χορού μας που θα γίνει το Σάββατο 15/2. Διοργανώνουμε αεροπορική εκδρομή με την ”ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ” στην Πολώνια 2 με 5 Δεκεμβρίου. Από τις 20 θέσεις οι 13 είναι ήδη κλεισμένες. Για τις υπόλοιπες οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί. Δυνατότητα αναχώρησης και από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα αν χρειαστεί η τιμή συμμετοχής θα είναι διαφορετική. Όσοι ενδιαφέρονται να φροντίσουν έγκαιρα. Όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα έχουν κλείσει όλες. Τηλ. επικοινωνίας 2351037727 και 6937163105.

Διαθέτουμε τα υπέροχα κασκόλ μας όσοι τα θέλουν με τα έξοδα αποστολής 15Ε το ένα 25 Ε τα δυο.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα