Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο νικητής του διαγωνισμού για ένα δωρεάν δείπνο 2 ατόμων απόψε στο “Εν Αιθρία”

Διαβάστε ποιος είναι ο τυχερός αναγνώστης που έκανε “Like” και κοινοποίησε τις σελίδες του “enwsi.gr” και του “Εν Αιθρία” στο facebook και κέρδισε ένα δωρεάν δείπνο για 2 άτομα απόψε στο απόλυτο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας

0

enaithria diagonismosΟ τυχερός αναγνώστης που έκανε “Like” και κοινοποίησε τις σελίδες του enwsi.gr και του “Εν Αιθρία” στο facebook, κερδίζοντας ένα δωρεάν δείπνο για 2 άτομα απόψε στο απόλυτο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ο “Panos Manoussos” με το συγκεκριμένο προφίλ στο facebook.

Ο κ. Μανούσσος παρακαλείται μέχρι τις 16:00 να επικοινωνήσει στο enwsi.gr@gmail.com, γράφοντας το τηλέφωνό του για να τον πληροφορήσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχει στείλει email μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα θα ενημερωθεί ο πρώτος αναπληρωματικός νικητής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική συμμετοχή σας στον διαγωνισμό του enwsi.gr. Επίσης ευχαριστούμε την μπυραρία “Εν Αιθρία”, το απόλυτο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας για την προσφορά.

“Εν Αιθρία”, η πιο …χρωματιστή μπύρα της Αθήνας, το απόλυτο στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βρυούλων 4, Πλατεία Πατριάρχου, τηλ: 210 2582751).

enwsi.gr

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα