Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο Μελισσανίδης στα Σπάτα!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

12

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης βρέθηκε χθες το απόγευμα στα Σπάτα. Ο λόγος ήταν για να επιθεωρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης τις εργασίες βελτίωσης και ανάπτυξης του προπονητικού κέντρου της Ενωσης και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα βήματα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν προχωρήσει αρκετά οι εργασίες και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι χωματουργικές εργασίες.

Οι εργασίες θα αφορούν την κατασκευή ενός μεγάλου γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα και μία εξέδρα, αποδυτήρια για ομάδες και διαιτητές και αίθουσες, όπου θα αγωνίζεται η Κ20 της ΑΕΚ και θα μπορεί ακόμη και η πρώτη ομάδα να δίνει φιλικά παιχνίδια. Ενω θα «τρέξει» και η κατασκευή ξενώνα. Εκεί θα μπορούν να μένουν παιδιά από την Ακαδημία της ΑΕΚ και μελλοντικά και η πρώτη ομάδα πριν τα παιχνίδια της.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα