Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο Μελισσανίδης μιλάει με κανάλια για το ΑΕΚ Fans TV! (VIDEO)

Έτοιμος για μια κίνηση-βόμβα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης

30

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να κάνει μια κίνηση-σταθμό στα ελληνικά δεδομένα!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στο ΟPEN TV, συζητάει με κανάλια με σκοπό να αγοράσει κάποια συχνότητα και να δημιουργήσει ένα «κιτρινόμαυρο» κανάλι που θα δείχνει τους αγώνες της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο «Τίγρης» ψάχνει ώστε να αγοράσει κάποια συχνότητα τοπικής εμβέλειας που θα εκπέμπει πανελληνίως μέσω πλατφόρμας. Αυτό μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή θα ονομάζεται «ΑΕΚ Fans TV»!

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτό θα είναι μια τρόπον τινά απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην επικείμενη αγορά της Forthnet / Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και θα είναι μια ηχηρή απάντηση που θα κλείσει στόματα! Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για την αγορά συχνότητας, ούτως ώστε να προχωρήσει και η υλοποίηση του εγχειρήματος το συντομότερο δυνατόν αν η Forthnet / Nova οδηγηθεί στα χέρια του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρόκειται φυσικά για… κανονικό τηλεοπτικό κανάλι και όχι συνδρομητικό. Σκοπός του εννοείται πως θα είναι να αποτελέσει την επόμενη τηλεοπτική στέγη της ΑΕΚ. Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί προς ώρας είναι το αν θα πρόκειται για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ή τοπικής εμβέλειας -στο λεκανοπέδιο- με αναμετάδοση μέσω διαδικτύου στις υπόλοιπες περιοχές. Αυτό φυσικά αποτελεί και λεπτομέρεια.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα