Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ντι Μαρία: «Με τρομάζει η κατάσταση που επικρατεί, φοβάμαι για τις κόρες μου»

0

O Άνχελ Ντι Μαρία παραμένει στο Παρίσι και εκφράζει την αγωνία του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Δεν είναι καλά. Κάθε πρωί είμαι με τα κορίτσια, επειδή ο Άνχελ παρακολουθεί μέσω διαδικτύου το πρόγραμμα προπόνησης. Το απόγευμα, τον αφήνω μαζί τους, αλλά δυσκολεύεται. Δεν μπορεί να αντέξει την κατάσταση. Ωστόσο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παραμείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε, όλο αυτό, να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό» σχολίασε η σύζυγος του Ντι Μαρία, ενώ ο ίδιος είπε:

«Είμαστε απομονωμένοι. Παραμένουμε μέσα στο σπίτι εδώ και 14 ημέρες. Πέρασαν 12 ημέρες από τότε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κήρυξε την καραντίνα. Βγήκαμε μόλις μια φορά για να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Προσπαθούμε να παραμείνουμε στο σπίτι για να μην προσβληθούμε. Έχουμε πολύ μικρές κόρες και φοβάμαι. Η κατάσταση είναι τρομακτική. Θα παραταθεί, τουλάχιστον, μέχρι τις 15 Απριλίου, ενώ η περίοδος περιορισμού έχει παραταθεί από την κυβέρνηση».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα