Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Nέο πρόγραμμα για Γαλανόπουλο-Δεν ρισκάρει η ΑΕΚ

Τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τον νεαρό άσο της ΑΕΚ

4

Δεν σκοπεύει να πάρει ρίσκο στην περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου η ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα -ενώ υποβλήθηκε και σε εξετάσεις- ώστε να φανεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μετά από αυτές, οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να μην πάρουν ρίσκο και να μην ενταχθεί στο πρόγραμμα κανονικής προπόνησης που κάνουν οι υπόλοιποι. Υπό τον φόβο μιας υποτροπής ή ενός νέου προβλήματος.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε άτυχος καθώς η πανδημία του κορωνοϊού τον επηρέασε στο πιο κομβικό σημείο της αποθεραπείας του. Ηταν ακριβώς η περίοδος που έπρεπε να… φορτσάρει για να επιστρέψει στην δράση, αλλά οι συνθήκες δεν του το επέτρεψαν και όπως είναι λογικό έχει μείνει πίσω στην αποθεραπεία του.
Ετσι, θα ακολουθήσει νέο συντηρητικό πρόγραμμα ώσπου οι άνθρωποι της Ενωσης να του ανάψουν το πράσινο φως για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και δυνητικά να βρεθεί σε θέση να αγωνιστεί έστω και για λίγα λεπτά. 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα