Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Νέα σημαντική εμπορική επιτυχία της ΑΕΚ – Η Fujitsu ξανά στην πίσω όψη της φανέλας

5

fanela aek fujitsuH AEΚ πάντα ήταν δυνατό “brand name” στο χώρο της διαφήμισης, πόσο μάλλον τώρα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με μια εκ των κορυφαίων εταιριών στην παγκόσμια αγορά, τη Fujitsu, η οποία θα προβάλλει το σήμα της για δύο επιπλέον χρόνια στην πίσω όψη της κιτρινόμαυρης φανέλας. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ένωσης σημειώνεται:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την FUJITSU η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Χορηγό» της ομάδας για τις δυο επόμενες αγωνιστικές περιόδους. Η συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή της FUJITSU στο πίσω μέρος της αγωνιστικής φανέλας της ομάδας καθώς και μια σειρά ανταποδοτικών παροχών σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Η ηγετική θέση της FUJITSU στην Ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά επιβεβαιώνει την υψηλή δυναμική του Συλλόγου μας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Όμιλος της F.G. EUROPE είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους Ομίλους, με δραστηριότητες σε Ελλάδα, Βαλκάνια, Ιταλία και Τουρκία.

Διαθέτει μακρά επιχειρηματική παράδοση και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο των διαρκών καταναλωτικών αγαθών, κατέχοντας ή αντιπροσωπεύοντας σημαντικά εμπορικά σήματα στους τομείς του κλιματισμού, των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών, των λευκών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και των υπηρεσιών (κινητή τηλεφωνία).

Μέσω των θυγατρικών του εταιρειών, δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των logistics, του service, των υπηρεσιών after sales, και της Ενέργειας”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα