Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Νέα μέτρα από Οκτώβριο αν δεν περιοριστεί ο κορωνοϊός – Πού θα φοράμε υποχρεωτικά μάσκα

4

Μάσκες παντού, ακόμη και στον ύπνο μας στην περίπτωση που τα επιδημιολογικά στοιχεία δείξουν επιβάρυνση τις επόμενες ημέρες σε περιοχές που ήδη έχουν σημειωθεί αυξημένα κρούσματα.

Είναι το ύστατο μέτρο που θα λάβει η κυβέρνηση αφού πρώτα εξαντλήσει τα ήδη υφιστάμενα που θα ισχύσουν τις επόμενες 15 ημέρες.

Σε ότι αφορά την πιθανότητα lockdown συνολικού επιπέδου αυτό ξεχάστε το και δεν ξέρω πως ειπώθηκε αυτό ή φάνηκε ότι είναι στις σκέψεις της κυβέρνησης αφού ο πρωθυπουργός το έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα. Και πως θα ίσχυε μετά την κατρακύλα στην οικονομία που τα χειρότερα ακόμη δεν τα έχουμε δει μπροστά μας.

Η κυβέρνηση δεν διακινδυνεύει ξανά να επιβαρύνει το κλίμα στην οικονομία. Δεν έχει αντοχές με ή χωρίς μαξιλάρι των 34 δις. Αυτή την ώρα δεν ξέρω τι βλέπουν ξένοι επενδυτές στην για την Ελλάδα αλλά υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον επενδυτικό στο real estate.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα