Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μπαλτάκος: «Δεν βγάζεις άκρη με την δικαιοσύνη στην Ελλάδα»

0

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο εκ των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις, αλλά και στην υπόθεση της προσφυγής του Δικεφάλου στο CAS.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Για το CAS εκείνο το οποίο ισχύει είναι ότι περιμένουμε να οριστεί πρόεδρος. Τότε θα οριστεί η ημέρα της δίκης. Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει μέχρι τις 10 Ιουλίου να βγει η απόφαση αλλά εξαρτάται και από την δικαστή, αν μπορεί να δικάσει στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι δικογραφίες συνενώθηκαν με την συναίνεση του ΠΑΟΚ γιατί θέλει να τρέξει το θέμα. Άλλο το συνενώθηκαν, άλλο το συνεκδικάστηκαν. Ο Ολυμπιακός παίζει με αυτές τις δυο λέξεις. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλό θα ήταν να μην πιστεύει ότι διαβάζει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν στον Ολυμπιακό. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, αν πει το δικαστήριο ότι έχει έννομο συμφέρουν ο Ολυμπιακός τότε θα γίνει συνεκδίκαση. Μόνο τότε θα το μάθουμε.

Στους δυο βαθμούς εκδίκασης στην Ελλάδα δεν υπήρχε παρέμβαση από κανέναν. Γιατί οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος δεν έχουν παρέμβει στο CAS; Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός θέλει να παρέμβει; Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει στην δίκη, τότε θα δούμε αν θα μπορέσει να παρέμβει.

Δεν βγάζεις άκρη με την δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ειδικά σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και τις υποθέσεις του.

Ο ΠΑΟΚ δεν δικάστηκε στην Ελλάδα, στο CAS οι υποθέσεις εκδικάζονται de novo δηλαδή από μηδενική βάση. Από την αρχή όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν, άρα λοιπόν το CAS νομικά το λέω πάντα θα εξετάσει τα πάντα από την αρχή. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει δικαίωση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Κάποιοι… πανηγύρισαν επειδή δεν υπήρχε η υπόθεση στο πινάκιο, αλλά πώς να υπάρξει ορισμός της δίκης, αν δεν υπάρχει πρόεδρος;».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα