Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μπαλτάκος: «Αυτά που έλεγε ο Ολυμπιακός είναι ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους»!

0

O Τάκης Μπαλτάκος, σχολίασε την σημερινή απόφαση του CAS και έκανε λόγο για πανηγυρική δικαίωση των θέσεων του ΠΑΟΚ.

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, σχολίασε την σημερινή απόφαση του CAS, σημειώνοντας σε συνέντευξη του στο «Αθλητικό Metropolis» τα εξής:

«Πρόκειται για θρίαμβο, στην κυριολεξία! Από τον Δεκέμβριο το είπα σε όλους τους τόνους. Αυτά είναι ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους που έλεγε ο Ολυμπιακός! Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Ακόμα δεν έχω πλήρη ενημέρωση αλλά καταλαβαίνω ότι επιστρέφονται οι επτά βαθμοί και η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων και θα πρέπει να μπει στην ουσία. Δεν μπορεί να πει τα ίδια με την άλλη φορά. Δεν μπορεί να πει ότι δεσμεύεται από την ΕΕΑ. Οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι χαμένοι. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Κρατάω μια επιφύλαξη για να διαβάσω το κείμενο. Δεν έχω προλάβει. Φέτος τελειώνει το θέμα και επιστρέφονται οι επτά βαθμοί. Δεν νομίζω ότι η Επιτροπή μπορεί να συνεδριάσει και να δικάσει. Και εκεί και ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί. Κουράστηκα να το λέω και να που τώρα δικαιώνομαι».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα