Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μην χάσει η ΑΕΚ αυτή τη φλέβα χρυσού!

Ο Πάνος Λούπος γράφει στο προσωπικό του blog για την περίπτωση του Αλμοέζ Αλί…

28

Να λοιπόν, που ούτε η ΑΕΚ είναι… τυφλή για να μην βλέπει το πιο σοβαρό αγωνιστικό της κενό, εδώ και δύο χρόνια, ούτε είμαστε… τρελοί όσοι επιμένουμε, κι αν θέλετε, πιέζουμε κιόλας προς αυτή την κατεύθυνση. Πάμε όμως στην ουσία της υπόθεσης.

Στην «ΩΡΑ» εδώ και μια εβδομάδα, επιμέναμε για τον «top class αντί-Αραούχο», που «αποκτά σοβαρό προβάδισμα και που θα δώσει τριπλή λύση στην επίθεση, καθώς παίζει και μέσα στην περιοχή, αλλά και στα δύο άκρα». Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, είναι ο Αλμοέζ Αλί!

Η ουσία κατ’ εμέ, είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι «φλέβα χρυσού» και ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία που της δίνεται, για να αποκτήσει έναν παίκτη, που όμοιός του, δεν υπάρχει άλλος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσοι μου κάνετε τη μεγάλη τιμή να παρακολουθείτε την αρθρογραφία μου, ξέρετε πως ούτε ενθουσιάζομαι, αλλά ούτε και κατακρίνω μια μεταγραφική κίνηση, αν πρώτα δεν την δω μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά, για κανέναν παίκτη δεν μπορείς να βάζεις το χέρι σου στη… φωτιά, για το αν θα «πιάσει» ή όχι.

Το μεγάλο… κόλπο!

Ένας τομέας ωστόσο, στον οποίο πάσχει η ΑΕΚ εδώ και αρκετά χρόνια, είναι στις «ψαγμένες» μεταγραφές. «Ψαγμένες» αλλά και με ουσία, παράλληλα! Επειδή γνωρίζω εδώ και μέρες ότι η «Ένωση» κινείται για τον Αλμοέζ Αλί, τον έχω ξεψαχνίσει αρκετά. Ήμουν και σε άδεια και ομολογώ ότι είχα αρκετό χρόνο.

Από βιντεάκια, όπου αν τα δεις, σου… πέφτει το σαγόνι με αυτά που κάνει και τα γκολ που πετυχαίνει, μέχρι πληροφορίες και το τι λένε για αυτόν, κορυφαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, επαναλαμβάνω, το ότι έγραψα παραπάνω ότι τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει άλλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν το έκανα τυχαία. Και είμαι πάντα προσεχτικός σε χαρακτηρισμούς, που μπορεί να με εκθέσουν στο μέλλον, γιατί ως γνωστόν, τα γραπτά μένουν!

Ομολογώ ότι ύστερα από καιρό, είναι μια υπόθεση μεταγραφική που αφορά στην ΑΕΚ και η οποία με κάνει να αγωνιώ, με την ελπίδα να καταφέρει η «Ένωση» να κάνει το μεγάλο κόλπο γκρόσο και να τον αποκτήσει.

Θα της αλλάξει επίπεδο

Εκτός από τη μεγάλη αξία του παίκτη και τα τρομακτικά οφέλη (αγωνιστικά και όχι μόνο) που θα έχει η ΑΕΚ, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα, εφόσον αποκτήσει τον Αλμοέζ Αλί, είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι μιλάμε για περίπτωση ποδοσφαιριστή με τα αγωνιστικά στοιχεία που της λείπουν και που τα έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Με αυτό το διαμάντι από το Κατάρ, αλλά και με την πεποίθηση ότι στην ΑΕΚ θα βγει… λίρα εκατό και ο Ενομπακάρε, με διακατέχει η βεβαιότητα ότι ο Καρέρα θα δημιουργήσει μια ομάδα, που από τη μέση και μπροστά, θα πετάει… φωτιές!

Παράλληλα βέβαια, πρέπει να πετύχει η ΑΕΚ και με τις υποθέσεις του στόπερ (που προσωπικά εύχομαι να είναι ο Βράνιες) και του αριστερού μπακ, όπου «παίζει» δυνατά ο Ινσούα, αλλά κι ένας ακόμα παίκτης (που δεν είναι ο Λούνα).

Δύο κινήσεις που θα βελτιώσουν όλη την άμυνα. Αλλά, επιμένω ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία με τον Αλμοέζ Αλί, γιατί αυτός ο παίκτης θα της αλλάξει επίπεδο, πιστέψτε με!

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα