Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μίχαλος: «Υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200 ευρώ, γελοίοι»

Κατά ορισμένων ομάδων της Basket League για τον τρόπο που λύνουν τις συνεργασίες

0

O Νίκος Μίχαλος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Παγκράτι καυτηρίασε τον τρόπο που ορισμένες ΚΑΕ λύνουν τη συνεργασία του με τους παίκτες, τη στιγμή την οποία αθλητές αμείβονται ακόμη και με 200 ευρώ.

Το μήνυμά του στο Facebook:

“Να σας υπενθυμίσουμε, λόγω της λήξης της κανονικής περιόδου και λόγω της λήξης της αναστολής των ΚΑΕ, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένες ΚΑΕ, στη λύση της συνεργασίας τους με τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, το έγγραφο που τους παραχωρούν ΔΕΝ είναι “Λήξη Σύμβασης ή Απόλυσης’” αλλά “Δήλωση Οικειοθελούς Αποχώρησης’”! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην μπορείτε να πάρετε το επίδομα που δικαιούστε από τον ΟΑΕΔ. Αυτό λοιπόν είναι το Ελληνικό Μπάσκετ. Αυτά είναι τα χάλια των ομάδων. Με παράγοντες τυχάρπαστους, με γενικούς αρχηγούς βαλσαμωμένους, με marketing τμήματα που τα λειτουργούν ταβερνιάρηδες, με δημοσιογράφους να γλύφουν για να πουν τις παπάτζες τους και με προπονητές που το μόνο ανδρικό κατόρθωμα τους είναι ότι έχουν περπατήσει στην παρέλαση στο σχολείο (για αυτό και η ατάκα “δεν θα βγάλει παρέλαση”). Γελοίοι, υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200€ και κάνουν κάθε μέρα προπόνηση”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα