Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μιχαλόπουλος: “Με Ανδρεάδη, Κατσανεβάκη και νέα παιδιά”

0

volley aekΗ ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα με ισχυρή βάση στο βόλεϊ, ώστε να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία και γενικά τα κοιτά το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο έφορος της ομάδας, Γιάννης Μιχαλόπουλος μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για τις κινήσεις που είναι σε εξέλιξη:

«Θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας ως τμήμα. Με την αρωγή του κυρίου Αλεξίου έχει μπει η ομάδα σε ένα νέο κλίμα. Ευελπιστούμε πως θα κάνουμε κάτι καλό και να στελεχώσουμε την ομάδα με νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Θα κινηθούμε με ένα μπάτζετ που θα αντέχει στις οικονομικές δυνατότητες του τμήματος. Θεωρούμε πως η παραμονή του Σταύρου Κατσανεβάκη είναι κάτι που του το οφείλει η ΑΕΚ για να αποκατασταθεί μια αδικία. Μαζί με τον Ανδρεάδη θα αποτελέσουν την βάση για να χτιστεί η νέα ομάδα».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα