Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μια… ανάσα από το γήπεδο στα Λιόσια η ΑΕΚ -Πέφτουν και οι τελευταίες υπογραφές!

Ολοένα και πιο κοντά στα Λιόσια η «Βασίλισσα» -Μεγάλο ρόλο έπαιξε η αποφασιστικότητά του Μάκη -Απομένουν οι τελευταίες υπογραφές

0

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στο νέο της γήπεδο στα Λιόσια.

Ο κορωνοϊός μπορεί να «φρέναρε» πολλά. Όμως, την ΑΕΚ δεν κατάφερε να την… σταματήσει. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν αποφασισμένος για τη νέα έδρα της ΑΕΚ, η οποία θα είναι στα Λιόσια. Και έτσι μπαίνουν και οι… τελευταίες υπογραφές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», εστάλη και το τελευταίο έγγραφο από τους εκτιμητές στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτό σημαίνει, ότι απομένει ένα πράγμα πλέον. Να πέσουν οι τελικές υπογραφές από την Κυβέρνηση. Μόλις γίνει αυτό, η ΑΕΚ θα αποκτήσει και με τη βούλα το νέο της «σπίτι».

Παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν, ο Αγγελόπουλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν… ξεκάθαροι αναφορικά με το γηπεδικό. Οι επισκέψεις συχνές στα Λιόσια, ενώ κάποια πρώτα πράγματα έχουν ήδη γίνει.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα