Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ετοιμη να ξεκινήσει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πολύ σύντομα αναμένεται να λυθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες και να ξεκινήσουν οι εργασίες

7

Οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα συνοδά έργα του γηπέδου με πρώτο και… καλύτερο, την υπογειοποίηση. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα από «Τα Νέα», σύντομα λύνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ξεκινούν οι εργασίες.

Οι επικεφαλής του πρότζεκτ της «Αγιάς-Σοφιάς» βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής, ελπίζοντας πως σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά ζητήματα, που χρειάζονται για να προχωρήσει το έργο. Έτσι, σύνοντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα. Βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει, στην Ένωση πιστεύουν πως η υπογειοποίηση στις οδούς Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της άνοιξης του 2020.

Φυσικά, αυτό είναι ένα έργο που δεν συμβάλλει μόνο στο έργο του γηπέδου αλλά δίνει μια νέα πνοή στην πόλη.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα