Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό και Μοντεστό και χρηματικό πρόστιμο

Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον Μοντεστό και τη συμπεριφορά του στον ημιτελικό

0

Έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών θα πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός εξαιτίας της συμπεριφοράς του Μοντεστό στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν και με 30.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών δεν έχει δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους 15 μήνες.

«ΚΗΡΥΣΣΕΙ τη δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και τον τρίτο εγκαλούμενο, Francois Modesto, πειθαρχικώς ελεγκτέους για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών», αναφέρει η ανακοίνωση.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα