Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μεροδούλι μεροφάι..

Ο Άκης Γεωργίου γράφει για τη λογική στην οποία δυστυχώς μπήκε η ΑΕΚ, αυτή της ζωής ή του «θανάτου» από παιχνίδι σε παιχνίδι και για τη δυσκολία ανατροπής της κατάστασης

32

Είχε άδικο ο Ουζουνίδης σε αυτό που είπε μετά το ματς στα Χανιά για την έλλειψη ρυθμού; Όχι. Αυτό αποδεικνύεται από την εικόνα πολλών ομάδων Α’ Εθνικής (ειδικά των μεγάλων) στα πρώτα ματς του Κυπέλλου.

Είχε άδικο ο Ουζουνίδης όταν μίλησε στη Λάρισα για τον κακό αγωνιστικό χώρο; Όχι. Όσοι ήμασταν στο γήπεδο και είχαμε την… τιμή να πατήσουμε εκείνο το βοσκοτόπι είμαστε σε θέση να το αντιληφθούμε.

Το κακό είναι ότι άρχισαν να μαζεύονται πολλά. Και ο Ουζουνίδης μπορεί να έχει δίκιο, αλλά κάποια στιγμή η ΑΕΚ θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει. Αυτή είναι η μονάδα μέτρησης της επιτυχίας στο ποδόσφαιρο και όχι οι σωστές τοποθετήσεις του προπονητή (ή κάποιου παράγοντά της) ανεξαρτήτως αν βασίζονται σε ρεαλιστικά γεγονότα.

Ο κλοιός σφίγγει, η πίεση αυξάνεται και με τα πολλά που μαζεύονται τα πράγματα δεν είναι καλά για την «Ένωση». Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το ματς στα Γιάννενα αποκτά μεγαλύτερη σημασία από «ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος».

Ανανέωση Μπακασέτα

Στο θέμα του Μπακασέτα η… τάξη αποκαταστάθηκε. Ενδεχομένως να αποκαταστάθηκε και μια παραλίγο αδικία. Όχι μόνο για τον Τάσο. Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ χρειάζεται τέτοια παιδιά για να πάει μπροστά. Με παρόμοια νοοτροπία. Παιδιά που σκύβουν το κεφάλι, δεν κοιτάζουν αριστερά ή δεξιά, δουλεύουν, ξεπερνούν το ταβάνι τους και δε δημιουργούν πρόβλημα ποτέ των… ποτών. Όσοι ζουν την πραγματικότητα των Σπάτων και γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από την καθημερινότητα της ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πλήρως τα παραπάνω. Και είναι απολύτως αληθινά.

Δύσκολα θα συμβεί το ίδιο με τον Λαμπρόπουλο, ενώ πιο πιθανή είναι πλέον η ανατροπή στο θέμα του Σιμόες. Έχει δρόμο πάντως ακόμα ο Γενάρης. Από αγωνιστικής πλευράς, πάντως, το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προκειμένου να πάει σε ένα ακόμα καλοκαίρι παρόμοιων μεταγραφικών αναζητήσεων: Εξτρέμ, φορ και χαφ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα