Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Με τον Γιάννη Βούρο στην “Πολιτών Πολιτεία” συνεχίζει ο Μ. Κουτσάκης

Μαζί πορεύονται πλέον οι Γιάννης Βούρος και Μιχάλης Κουτσάκης

0

Έδωσαν τα χέρια ο Γιάννης Βούρος με τον Μιχάλη Κουτσάκη. Ο μέχρι τώρα επικεφαλής της παράταξη “Νέα Πνοή”, αποφάσισε να προσχωρήσει στην “Πολιτών Πολιτεία”, ώστε να δημιουργήσουν ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό πόλο πάντα για το καλύτερο “αύριο” της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτών Πολιτεία:

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Κουτσάκη και την προσχώρηση της παράταξής του «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία». Η εμπειρία του και η συνεχής διάθεση προσφοράς που έχει καταθέσει επί σειρά ετών στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα αποτελέσουν ισχυρά όπλα προκειμένου μετά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης που αγαπάμε. Η παρουσία του καταγράφεται ως εγγύηση και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αρετή των συνεργασιών πάντα προς όφελος της πόλης μας και των συνδημοτών μας.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Κουτσάκη:

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” με βάση τον εκλογικό νόμο και τις συνεργασίες που αυτός επιβάλλει με το σύστημα της απλής αναλογικής, αποφάσισε να συμπράξει προγραμματικά με την παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Βούρο, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουν έναν ισχυρό αυτοδιοικητικό πόλο πάντα προς όφελος της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Χαλκηδόνας και των δημοτών τους.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα