Οι 4 ξένοι θα κρίνουν το ταβάνι της φετινής ΑΕΚ

Πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο blog που ασχοληθήκαμε με την απόκτηση του Κακλαμανάκη. Από τότε έγιναν 2 πολύ σημαντικές κινήσεις από την διοίκηση της ΑΕΚ με την ανανέωση των συμβολαίων του Γιόνας Ματσιούλις για άλλο ένα χρόνο και του Σαντ-Ρος για άλλα 2 χρόνια.

Είχαμε γράψει, πολύ καιρό πριν, ότι από την εξάδα των ξένων παικτών που είχε η ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν, ο μόνος που θα έμενε σίγουρα ήταν ο Λιθουανός και θα γινόταν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει και ο Σαντ-Ρος. Προσωπικά, γνωρίζοντας πόσο είχε ανεβάσει τις μετοχές του ο Κουβανός, θεωρούσα πολύ δύσκολο να μείνει αφού προτάσεις υπήρχαν και θα έπρεπε να γίνει πραγματική υπέρβαση από τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όχι μόνο έγινε αλλά υπεγράφη και διετές συμβόλαιο με τον παίκτη, που αν όλα πάνε καλά θα συμπληρώσει μια τριετία στην Ένωση.

Οι 2 από τις 3 περσινές κολώνες έμειναν

Όσοι διαβάζατε την στήλη μέσα στην χρονιά ξέρετε πόσο σημαντικούς θεωρούσα και τους 2 αθλητές, κάτι που φαίνεται ότι συμμεριζόταν και ο κόουτς Παπαθεοδώρου που ζήτησε την παραμονή τους. Ο Λιθουανός, θα είναι ο πιο έμπειρος παίκτης στο ρόστερ, ηγέτης μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου, ο άνθρωπος που ακούν όλοι οι συμπαίκτες του και η φωνή του μετράει στα αποδυτήρια. Αγωνιστικά θα προσφέρει με το μακρινό του σουτ, το post-up παιχνίδι του σαν δημιουργός ρακέτας και αμυντικά με την σκληράδα του κάνοντας την «βρώμικη» δουλειά.

Ο Σαντ-Ρος είναι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές όπως τον είδαμε σε όλη τη σεζόν πέρσι. Μπορεί να παίξει άμυνα από το 1 έως το 3, να πάρει ριμπάουντ, να βγάλει ασιστ, να κλέψει μπάλες με τα μακριά του άκρα και να είναι ο πρώτος στο transition όταν επιτίθεται η ομάδα. Φέτος που το ρόστερ θα έχει πολύ περισσότερους δημιουργούς από πέρσι, θα μπορεί να επικεντρωθεί στα στοιχεία που μπορεί να κάνει καλά μέσα στο παρκέ και να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Πλέον έχοντας ολοκληρώσει το συμπληρωματικό κομμάτι του ρόστερ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τους 4 ξένους που θα μας δείξουν σε τι επίπεδα θα κινείται το ταβάνι της φετινής ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή αν θέλουμε να δούμε το διάγραμμα βάθους (depth chart) της Ένωσης, μπορούμε να πούμε ότι είναι όπως παρακάτω.

1. Ξένος, Γκίκας, Τολιόπουλος, Μωραΐτης

2. Ξένος, Λαρεντζάκης (Τολιόπουλος)

3. ΣαντΡος, Ματσιούλις, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Αγραβάνης

4. Ξένος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης (Ματσιούλις)

5. Ξένος, Κακλαμανάκης (ξένος)

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, που αυτή την περίοδο είναι με την Εθνική U20 στο Ισραήλ, κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ στο μέλλον. Ο Αγραβάνης, βλέπω δύσκολο να παραμένει για να είναι εκτός δωδεκάδας, ενώ ο Γιαννόπουλος παρόλο που έχει συμβόλαιο, είναι αμφίβολη η παραμονή του στο ρόστερ. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι οι 4 ξένοι που απομένουν πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που να ενισχύουν τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία του ρόστερ.

Ο playmaker

Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα αναζητήσει ξανά τον βασικό της άσσο σε μια θέση που έχουν περάσει πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια αλλά κανείς δεν έμεινε για 2η σεζόν. Με βάση τα χαρακτηριστικά του Γκίκα αλλά και του Τολιόπουλου (μπορεί να παίξει και στο 2) ο βασικός άσσος της Ένωσης θα πρέπει να έχει μέγεθος, να είναι καλός αθλητικά αλλά και να μπορεί να σουτάρει από το μ.ό. και πάνω. Ιδανικά να είναι σε μια ηλικία μεταξύ 24-28 για να έχει αποκτήσει παραστάσεις πως να κουμαντάρει μια μεγάλη ομάδα. Αν θέλουμε να τον σκιαγραφήσουμε, θα έλεγα έναν άσσο μεγέθους Γκρίφιν με καλύτερο σουτ και φυσικά περισσότερο μπασκετικό IQ. Πολύ κρίσιμη επιλογή που δεν επιδέχεται λάθους ή πειράματος αφού θα είναι ο ιθύνων νους της ομάδας και ο παίκτης που θα την καθοδηγεί.

Ο σουτέρ-φονιάς

Στο 2 η ΑΕΚ αναζητά έναν παίκτη σουτέρ στυλ Πάντερ, κάποιον που να μπορεί να απειλεί με σταθερότητα έξω από το τρίποντο και να έχει εύκολο σκοράρισμα και κάθετη κίνηση στην ρακέτα με προσωπικές ενέργειες. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί τέτοιος παίκτης, ειδικά αν συνδυάζεται και με αμυντικό φίλτρο και αθλητικότητα, αλλά όσα περισσότερα τέτοια χαρακτηριστικά έχει τόσο το καλύτερο (και ακριβότερο).

Οι 2 ψηλοί

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ χρειάζεται να πάρει ένα 5ρι και ένα 4ρι. Για τον σέντερ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα εφόσον υπάρχει ήδη ο Κακλαμανάκης, ένας παίκτης που έχει παιχνίδι με πλάτη. Χρειάζεται ένας αθλητικός ψηλός, ιδανικά με ύψος άνω του 2.08, με μακριά άκρα και μέγεθος, ικανός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και καλός στα τελειώματα μετά από πικ εν ρολ. Η Ένωση πέρσι είχε μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει ομάδες που είχαν μεγάλα κορμιά μέσα στην ρακέτα αφού η έλλειψη ύψους ήταν εμφανέστατη.

Για το 4ρι είναι επίσης ξεκάθαρο, αφού θα χρειαστεί ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ντελρόι Τζέιμς αλλά με καλύτερο σουτ από την περιφέρεια για να υπάρχει το κατάλληλο spacing. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Αμερικάνου; Πολύ καλός αθλητής, γρήγορα πλάγια βήματα, ικανός στις αλλαγές μετά από σκριν αλλά και την δυνατότητα να παίζει στη θέση του σέντερ σε κοντά και ευέλικτα σχήματα. Έτσι θα μπορέσει να συμπληρώσει την έλλειψη αθλητικότητας στη θέση 4 με Σάκοτα, Ματσιούλις, Τσαλμπούρη αλλά θα είναι και μια τρίτη επιλογή στο 5, σε περιπτώσεις που χρειαστεί.

Σίγουρα, το να βρει η ΑΕΚ παίκτες με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι εύκολο, αλλά ο κόουτς Παπαθεοδώρου έχει αποδείξει ότι έχει καλό «μάτι» στις επιλογές ξένων. Έχοντας τις 2 σταθερές του Ματσιούλις και του ΣαντΡος που ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν, ο βαθμός επιτυχίας των τεσσάρων εναπομεινάντων ξένων θα καθορίσει την επιτυχία και το τι μπορούμε να περιμένουμε από την φετινή ΑΕΚ. Με τον Ελληνικό κορμό να έχει ενισχυθεί, άρα με μεγαλύτερο βάθος, αν οι επιλογές αποδειχτούν εύστοχες τότε θα μιλάμε για μια ΑΕΚ πολύ καλύτερη από πέρσι και πιο γεμάτη σαν ομάδα, ικανή να παίξει διάφορα είδη μπάσκετ με πολλά σχήματα. Χρόνος υπάρχει πολύς, εδώ θα είμαστε για να σχολιάσουμε τις επιλογές που θα γίνουν.

Δείτε επίσης

O Λάνγκφορντ, ο βομβαρδισμός και η πικ εν ρολ άμυνα (VIDEO)

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει στο προσωπικό του blog για την ευστοχία της ΑΕΚ στο τρίποντο και τον παικταρά Λάνγκφορντ

25 Σχόλια

 1. Απο τη στιγμη που ηρθε Τολιοπουλος, οντως κατα 90% ο Μωραιτης θα παει δανεικος. Απλα δε ξερω αν ολο αυτο ειναι σωστο. Γιατι κακα τα ψεματα, η ΑΕκ δε μπορει να διεκδικησει κατι στο πρωταθλημα. Αρα και να εμενε ο Μωραιτης, θα μπορουσε να παρει πολυ χρονο. Τουλαχιστον να βρεθει η σωστη ομαδα.
  Κατα τ αλλα, στο 4 δε ξερω αν ειναι προς τη σωστη κατευθυνση η αποχωρηση Τζειμς. Οκ δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο σε αυτο το εξαμηνο, αλλα πιστευω τη νεα σεζον θα θυμιζε τον περσινο Τζειμς. Αθλητικος, καλος αμυντικος και με αξιοπρεπες μακρινο σουτ. Δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να βρεθει 4ρι με καλυτερο σουτ εχοντας και τα υπολοιπα προτερηματα του Τζειμς. Και το να βρεθει πχ 4ρι με πολυ καλο σουτ αλλα μη αθλητικο, δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που υπαρχει ο Σακοτα.
  Για 5ρι, αν οντως ισχυει οτι ο Παπαθεωδφορου δεν τρελαίνονταν για την παραμονη του Χαντερ (ασχετα με το αν ετσι κι αλλιως δε θα γινοταν να μεινει). το κατανοω. Καποιοι μολις το διαβασαν αρχισαν το κραξιμο. Ωστοσο, παροτι ο Χντερ ειναι παιχταρας, η ΑΕΚ πρεπει επιτελους να παρει εναν βασικο σεντερ που να μπορει να αντιμετωπισει μεγαλα κορμια.
  Τελος, η ρητρα για ΛΑρεντζακη 400 χιλ δεν ειναι? Δε μου φαινεται και πολυ πιθανο να τα δωσει καποια ομαδα.

 2. Αντι-Γαιδαρος

  Είναι η πρώτη χρονιά που στο χτίσιμο της ομάδας φαίνεται να υπάρχει σχέδιο και λογική.
  Στους Έλληνες παίκτες μέχρι τώρα είμαστε ενισχυμένοι αφού ήρθαν 3 αρκετά καλοί παίκτες στη θέση των Καββαδά και Γιαννοπούλου (αν φύγει τελικά) που πέρσι έκαναν τουρισμό στην ΑΕΚ.
  Οι μικροί πιστεύω πρέπει να δωθούν δανεικοί για να παίξουν. Το να κάθονται στον πάγκο τους πάει αρκετά πίσω παικτικα. Αυτό φάνηκε και στον Ρογκαβοπουλο που μεχρι πέρσι ήταν ξεκαθαρα ο ηγετης της εθνικής νεων, ενώ φέτος απο την απραξία δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα στα περισσότερα παιχνίδια της εθνικής.
  Για τον Τσαλμπουρη Θάνο τι πιστεύεις;
  Μπορεί να σταθεί σε ομάδα επιπέδου ΑΕΚ; Έχει φτάσει 23 χρόνων πια και δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
  Πιστεύω είναι υπερβολικά ψηλός ( άρα αργος και χωρίς χειρισμό μπάλας) για να παίζει σαν τριαροτεσσαρι. Επίσης είναι πολύ αδύνατος για να παίξει σαν 5αρι ( σε υψηλό επίπεδο πάντα). Ποια είναι η γνώμη σου;

  • Αντι-Γαιδαρος

   ΥΓ1: Επιτέλους έμεινε για 2η χρόνια στην ομάδα και ένας ξένος που δέθηκα μαζί του. Σαντ Ρος!
   ΥΓ2: Ο Τσαλμπουρης είναι πολύ αδύναμος για να παίξει στο 5. Αν και το αδύνατος που έγραψα ισχύει και αυτό! 🙂

  • Θάνος Τσίμπος

   Εχε υπόψη σου οτι ο Ρόγκα ήταν μικρότερος απο την ηλικία της Εθνικής αυτής παρόλα αυτά ήταν ο 2ος σκόρερ της και ίσως ο σημαντικότερος παίκτης της στο σύνολο.
   Τον Τσαλμπούρη δεν τον βλέπω καλά για να είμαι ειλικρινής, δεν έκανε το ξεπέταγμα που περιμέναν και πήρε αρκετές ευκαιρίες. Το ταβάνι του μοιάζει να είναι ενας ρολίστας που θα παίζει με πολύ συγκεκριμένους αντιπάλους και μόνο, σε ομάδες επιπέδου ΑΕΚ.

 3. Οι 4 ξένοι,που λέει ο τίτλος του άρθρου, όντως θα κρίνουν το επίπεδο της ομάδας αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κατι δεδομενο, ας περιμένουμε να τους κρίνουμε όταν έρθουν…
  Το δεδομένο που έχουμε είναι ότι έχουμε κλείσει 2 ξένους στην ίδια θέση (3) κ αυτό περιορίζει τις επιλογές κ τους συνδυασμούς από δω κ πέρα… Ιδιαίτερα καθώς η ομάδα δε μπόρεσε να προσθέσει κάποιο Ελληνα επιπέδου που να λογιζεται βασικός( π.χ Ζησης) κ έτσι θα στηριχθει στους ξένους κ ξανά σε Σακοτα, Λαρετζακη, εφόσον αυτός μείνει, καθώς οι άλλοι που ήρθαν είναι για βάθος πάγκου,αν αντέξουν το βάρος της φανέλα…
  Σίγουρα θα παιζουν κάποια λεπτά ο Γιονας στο 4 κ ο Κουβανος στο 2, αλλά επειδή υστερούν πολύ ο Λιθουανος σε αθλητικοτητα σε σχέση με τους εγχρωμους φοργουορντ κ ο Κουβανος σε σουτ, αυτά τα λεπτά δε μπορεί να είναι κ πολλά… Εξάλλου η κανονική θέση κ των δύο όλα αυτά τα χρόνια είναι το 3, όπου θα μοιράζονται το χρόνο… Με αυτό το δεδομένο ο Ρογκαβοπουλος δεν πρόκειται να βρει χρόνο κ καλό θα είναι να πάει δανεικός κάπου να παίζει, δεύτερη χρονιά απραγος θα είναι καταστροφική, το δήλωσε (έστω κ κομψά) κ ο ίδιος μετά το Παγκόσμιο ότι δεν τον βοήθησε η περσινή χρονιά…
  Εννοείται πως δανεικός θα πρέπει να πάει οπωσδήποτε κ ο Μωραιτης, από την ώρα που ο κόουτς γέμισε τον άσο με αγαπημένους του παίχτες, που έχει συνεργαστεί παλιότερα, όπως Γκικας κ Τολιοπουλος… Ίσως να είναι καλύτερα, από το να μείνει με ένα κόουτς που δεν τον πιστεύει όπως έγινε πέρσι… Εκείνο που μου κάνει τεράστια εντύπωση ειναι πως η ομάδα κάνει τριετες κ τρτραετες συμβόλαιο σε αναπληρωματικους παίχτες, σε μια θέση που έχει ένα απ τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ… Κ μάλιστα για παίχτες που δεν ήταν κ περιζητητοι για να τους δελεασεις με πολυετη…
  Τέλος πάντων, προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ο Παπαθεοδωρου δύσκολα θα μείνει δεύτερη σεζόν κ ο Μωραιτης του χρόνου θα γυρίσει για δεύτερος άσος μετά από μια καλή σεζόν στον Πανιώνιο ή όπου αλλού πάει (θα πρέπει να γίνει πάντως προσεκτική επιλογή στην ομάδα που θα πάνε κ αυτός κ ο Ρογκα με κύριο κριτήριο τον (πιθανό) χρόνο συμμετοχής κ τον προπονητή)… Αλλά πάλι θα τρέχουμε για αποζημιώσεις στα πουλεν του κόουτς …
  Όπως είναι δομημένο πάντως το ροστερ, οι 4 ξένοι που θα έρθουν αναμένεται να παίζουν 25-30 λεπτά έκαστος (ειδικά αν φύγει κ ο Λαρι), οπότε όποια πρόβλεψη για τη δυναμικοτητα της ομάδας μπορεί να γίνει μετά τον ερχομό τους…

 4. Καλησπέρα, Θάνο. Υπάρχει περίπτωση παραμονής του Γιορκ; Θεωρώ ότι σε μια οργανωμένη ομάδα, με πλάνο και στόχευση στο παιχνίδι της, μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικός.

  • Θάνος Τσίμπος

   Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, είναι σωστή η σκέψη σου αλλά δεν το θεωρώ πιθανό.

 5. Θάνο, ξέρεις με τι χρήματα έκλεισε ο Σαντ-Ρος; O Τζέιμς δεν αρέσει στον Παπαθεοδώρου μόνο για την αδυναμία του στο σουτ; Θεωρείται οριστικό ότι δεν θα ανανεώσει;

  • Θάνος Τσίμπος

   Οχι δεν έχω εικόνα αλλά σίγουρα πήρε βελτιωμένο συμβόλαιο οπότε είναι υπέρβαση όπως και να έχει.
   Ο Τζέιμς δεν νομίζω στο 6μηνο να δικαιολόγησε το +1 του συμβολαίου και ναι θεωρώ οτι δεν θα ανανεώσει. Τίμιος ο Ντελρόι αλλά μπορεί να βρεθεί καλύτερος πιστεύω που να μπορεί να ανοίγει το γήπεδο.

 6. Θάνο καλησπέρα είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπω εγώ
  1 ξένος, Γκίκας, Μωραίτης (πιστεύω θα μείνει κάνει εμφανίσεις τρομερές με την εθνική και ώριμες έχει και προπονητή τον Λημνιάτη)
  2 ξένος, Λάρυ ή Μποχωρίδης, Τολιόπουλος
  3 Σαντ Ροος, Ματσιούλις, Ρόγκα (χαιρετάει ο Γιαννοπουλος σίγουρα)
  4 ξένος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης
  5 Ξένος, Κακλαμανάκης

  • Θάνος Τσίμπος

   Θεωρώ οτι ο Μωραίτης θα πάει δανεικός, καμιά ομάδα δεν μπορεί να έχει 6 παίκτες στο ασσοδυο και δεν έχει νόημα να μείνει και να είναι εκτός 12δας. Κατά τα άλλα συμφωνούμε.

   • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

    χαιρετάει ο Γιαννοπουλος ?

   • Θάνο καταρχάς μπράβο σου που απαντάς σε όλους τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
    Σε ροέκταση του προηγούμενου θεωρέις απίθανο να πάμε για έναν ξένο στο ασσοδυο και για τρεις στο 4,5 ?

    • Θάνος Τσίμπος

     Απίθανο δεν είναι τίποτα αλλά δεν νομίζω να έχει πολλές πιθανότητες αυτό το σενάριο. Με έναν παίκτη στο ασσόδυο είτε θα υπάρχει μεγάλη έλλειψη αθλητικότητας είτε μεγάλη έλλειψη σουτ και σκοραρίσματος και δεδομένου οτι ο κόουτς παίζει πολύ με τα γκαρντ παρά με τους ψηλούς θεωρώ οτι θα πάρει 2 παίκτες εκεί.

 7. Ναι αλλα υπαρχει και η λεπτομερεια τι θα γινει με λαρυ. Αν μεινει και μαλιστα με νεο συμβολαιο ειμαστε σουπερ και μαλιστα με προοπτικη. Ποτε θα χουμε νεα σε αυτο θανο?
  Η μονη ενσταση που εχω μεχρι στιγμης θα προτιμουσα μωραιτη πισω απο τον ξενο ποιντ γκαρντ γιατι δεν πιστευω τον γκικα. Ελπιζω να μου κλεισει το στομα. Κακλαμανης τολιοπουλος ειναι ελπιδοφορα στοιχηματα με προοπτικη.
  Για τον Βινς δεν εγινε καν προσπαθεια ε?
  Παμε να δουμε τους 4 ξενους τωρα με τη σκεψη ποσο χειροτερους απο τους ρομπερσον γκριφιν μεις μπορουμε να βρουμε…

  • Θάνος Τσίμπος

   Ο Λαρεντζάκης για να φύγει πρέπει να φέρει πρόταση, κάτι που δεν έχει βρει μέχρι τώρα. Πάντως οι πιθανότητες είναι προς το να φύγει.
   Ο Χάντερ απο την μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα είχε ουσιαστικά φύγει αφού είχε προτάσεις απο ανώτερο επίπεδο και με διπλά λεφτά και απο οτι είδες πήγε στην Βίρτους του Μίλος.

   • Πήγε?

    Ασχετο αλλα εγκλημα τα λεφτα για Μιλος.

    • Θάνος Τσίμπος

     Αν θες να πάρεις wildcard για Ευρωλίγκα του χρόνου πρέπει να επενδύσεις και τι καλύτερο απο το να το κάνεις σε εναν παίκτη όνομα όπως ο Μίλος, άσχετα αν παικτικά δεν τα αξίζει ούτε στο ελάχιστο.

     • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

      καπου διαβασα οτι παιζει και ο Τεοντοσιτς για Virtus !!!
      αν τον παρει θα ειναι ακτυπητη…

      • Για τον Τεοντοσιτς λεμε.Γελάνε και τα τσιμέντα με τα λεφτα που του έδωσαν.
       Δυο χρόνια έχει να παίξει μπάσκετ.

       • Α καλά…εσύ είσαι η επιτομή του μυρωδιά. Σίγουρα μιλάς για τον ίδιο Τεόντοσιτς που στο ΝΒΑ ακόμα ψάχνουν τη μπάλα απ’ τις ασσίστ του? Εγώ ακόμα δε μπορώ να χωνέψω πως αυτός ο παίκτης δέχτηκε να πάει να παίξει στο Γιούροκαπ.

 8. Θανο καλησπερα!Ξερουμε τι θα γινει με Ματσιουλις; θα ναι ετοιμος τελη αυγουστου στην προετοιμασια η θα παει για το παγκοσμιο;Πως παει η αποθεραπεια του και ποτε θα ναι εντελως καλα.Ξερουμε οικονομικα περιπου τι παικτες η ομαδα θα επιλεξει;

  • Θάνος Τσίμπος

   Φίλε μου ο Γιόνας είναι στην προεπιλογή της Εθνικής του αλλά ούτε και αυτοί ξέρουν αν θα προλάβει, θα φανεί απο την αποθεραπεία του όταν πλησιάζουν οι μέρες. Αυτός πάντως λέει οτι θα προλάβει..
   Οικονομικά θα είναι στα ίδια με πέρσι με τα καλύτερα συμβόλαια να πηγαίνουν στο 1-2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *