Τα ενδεχόμενα για Βράνιες και η προετοιμασία για στόπερ

Ο Τάσος Τσατάλης συνιστά υπομονή … κι εγκράτεια στις προβλέψεις για την στάση και του ίδιου του Βράνιες κι αναφέρεται και στην μεταγραφική προετοιμασία της ΑΕΚ για στόπερ

Κρίνεται αν η ΑΕΚ θα μείνει όρθια πριν το ντέρμπι στις 4 Φλεβάρη στο Φάληρο για το πρωτάθλημα, ο Κούγιας από σήμερα Τρίτη δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και στην Ένωση η επικαιρότητα γυρίζει γύρω από τον Βράνιες.

Το θέμα είναι σοβαρό σίγουρα και κυρίως είναι σοβαρό από αγωνιστικής πλευράς, στην περίπτωση – που πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί σαν ενδεχόμενο- να μην υπάρχει στα πλάνα Βράνιες, είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα.

Όταν δεν έχεις ούτε τον Τσόσιτς, άγνωστο ακόμη για πόσο διάστημα και χάσεις και τον Βράνιες, ειδικά με τα ματς που σε περιμένουν άμεσα, σκουραίνουν πολύ τα πράγματα.

Υπάρχει τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στην σύνθεση της άμυνας που σε έβαλε στο Europa League και σε κατοχύρωσε σαν διεκδικητή του τίτλου και ανάμεσα σε αυτή που έχεις χωρίς αυτούς τους δύο.

Αλλά το τι θα γίνει με τον Βράνιες, δεν μπορείς να το ξέρεις ακόμη. Νομίζω στα επόμενα ένα με δυο 24ωρα θα το ξέρεις, αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να το ξέρεις.

Κανονικά βέβαια, δεν έπρεπε να συμβαίνει τίποτε. Έγινε μια πρόταση, δεν κάλυπτε την ΑΕΚ, τέλος προχωράμε κι αν βελτιωθεί την επανεξετάζουν.

Την διαφορά εδώ κάνει η στάση του παίκτη, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ. Όχι τώρα, εδώ και καιρό.

Θα θυμίσω πως από το τέλος του καλοκαιριού στα ρεπορτάζ μου κι εδώ και σε άλλα Μέσα που συνεργάζομαι, είχα αναφερθεί πολλές φορές στο ότι πίσω από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα στο εξωτερικό για ενδεχόμενο ενδιαφέρον ομάδων, για τον Βράνιες, υποβόσκει το θέμα της επιθυμίας του παίκτη να τον καλέσουν για νέο συμβόλαιο.

Κάτι που ξεκίνησε σχεδόν με το τέλος της περσινής σεζόν, ούτε πέντε μήνες δηλαδή από τότε που ήρθε στην ομάδα. Και άρχισε να κορυφώνεται από το τέλος του καλοκαιριού.

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο πάνω σε αυτή την πρεμούρα της πλευράς του παίκτη, να του έδωσαν κι από την ΑΕΚ καμιά θετική ένδειξη, που να μην επιβεβαιώθηκε στην συνέχεια.

Αλλά κι αυτό να έχει συμβεί, η κατάσταση κατά την γνώμη μου από πλευράς του παίκτη άρχισε να ξεφεύγει με αυτή την πίεση. Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς πως συνδυάστηκε και με σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος.

Όμως… Σήμερα που μιλάμε, πέρα από τις πληροφορίες από δω κι από κει, πέρα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει κάτι από τον Βράνιες, που να δημιουργεί ζήτημα ως προς τις συμβατικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ.

Αυτό αφήνει ανοιχτή την πόρτα για κάθε εξέλιξη.

Η μόνη που θα έπαιρνα το ρίσκο να αποκλείσω, είναι να κληθεί από την ΑΕΚ για να συζητήσει για νέο συμβόλαιο.

Με τις παρούσες συνθήκες, αυτό δεν μπορώ να το δω να συμβαίνει. Όταν δηλαδή έχει δημιουργηθεί κι έχει περάσει και στον κόσμο, τέτοια αίσθηση πίεσης από πλευράς του παίκτη, δεν είναι δυνατό να ανοίξει η πλευρά της Ένωσης τέτοια συζήτηση.

Η στάση του ποδοσφαιριστή, όπως θα την δούμε στην πράξη από αύριο Τετάρτη, μέσα στην ομάδα που επιστρέφει στις προπονήσεις, είναι αυτή που θα λύσει ή θα δέσει τα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, για οποιαδήποτε πιθανή διαχείριση.

Σαφώς θα παίξει ρόλο και το τι θα γίνει με την Άντερλεχτ κι αν θα υπάρξει πρόταση τέτοια που να βάλει τους ανθρώπους της Ένωσης στην σκέψη πως το αντίτιμο είναι καλό, για να ξεφύγεις κι από μια κατάσταση που ενδεχομένως  τείνει να γίνει προβληματική.

Αν τώρα δεν υπάρξει αυτό – γιατί κατά τη γνώμη μου θα είναι λάθος η ΑΕΚ να πει ναι σε οποιαδήποτε πρόταση, με μόνο σκεπτικό το κλίμα που δημιουργεί η στάση του παίκτη –  το ερώτημα θα είναι η μορφή της συνέχειας του Βράνιες στην ομάδα. Και θα πω το ίδιο. Πάλι η δική του στάση, θα καθορίσει και τις δυνατότητες διαχείρισης από πλευράς ΑΕΚ, τόσο από διοίκηση, όσο και από προπονητή.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως θα δώσει τις διεξόδους που απαιτούνται ο Όγκνιεν, γιατί δεν έχει να κερδίσει τίποτε από το αντίθετο. Όσο και να είναι ιδιόρρυθμος, όσο και να είναι απρόβλεπτος, θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πάει στα άκρα. Επαναλαμβάνω, αν δεν πωληθεί τελικά.

Τώρα, ρεπορταζιακά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του πόσα ζητάει ο Βράνιες κλπ. Έχω γράψει ξανά, πως εφόσον από πλευράς του διέρρευσε εντός αποδυτηρίων ότι η Άντερλεχτ θα δώσει 2,5 εκ. να τον πάρει και συμβόλαιο 600 χιλ. αυτό μας δίνει και το περίγραμμα στο οικονομικό περίπου. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι πως όσο και να έχουν αλλάξει τα πράγματα στην διεθνή αγορά, δεν είναι δόκιμο για κανένα σοβαρό κλαμπ, να μπαίνει σε διαδικασία αναθεώρησης των οικονομικών συμφωνιών μέσα σε χρόνο ρεκόρ και μόνο επειδή ο παίκτης το θεωρεί σωστό. Ανεξάρτητα από τα ποσά που πέφτουν στο τραπέζι.

Θα μπω ρεπορταζιακά όμως στο ζήτημα της ανάγκης προετοιμασίας για άμεση κάλυψη ενδεχόμενου κενού. Κι εδώ υπάρχει «ψωμάκι».

Έχει μπει σοβαρά το θέμα στην ατζέντα. Κοιτάει για στόπερ η ΑΕΚ, παράλληλα με την αναμονή για το τι θα γίνει τελικά με τον Βράνιες. Εύχομαι να μη παραστεί τελικά ανάγκη να πάρουν, αλλά είναι σωστό να προετοιμάζονται και προετοιμάζονται. Πολύ εντατικά μάλιστα.

ΥΓ1: Ο λόγος που θεωρώ πως δεν πρέπει να δοθεί «όσο – όσο» ο Βράνιες, είναι πως δεν μου αρκεί σαν επιχείρημα για τέτοιο ενδεχόμενο, ότι ενδεχομένως να αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση χαρακτήρα. Αν δώσεις τέτοιες αφορμές, μπορεί να το εκμεταλλευτούν ακόμη… και οι καλύτεροι χαρακτήρες. Τέτοιες «φάμπρικες» δεν ανοίγουν…

ΥΓ2: Σαφώς η αγορά πλέον θέτει κάποια δεδομένα που θες δεν θες θα τα βρεις μπροστά σου. Ανεξάρτητα από το αν ο Βράνιες είναι μόνο ένα χρόνο μέσα στο συμβόλαιο που υπέγραψε, αν υπάρχει ομάδα που του δίνει πολλά περισσότερα λεφτά, υπάρχει θέμα. Και δεν είναι πλέον εύκολο, απλά να λες στον παίκτη «δεν σε δίνω, μένεις με αυτά που παίρνεις» και τελείωσε.

Απλά και κάθε σοβαρό κλαμπ, επιδιώκει τις κινήσεις σε τέτοια ζητήματα, να τις κάνει με τον τρόπο και στον χρόνο που προτιμά εκείνο και να μην είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ο αποκλειστικός ρυθμιστικός παράγοντας. Το έχουμε δει ακόμη και σε περιπτώσεις που παίζονται τεράστια οικονομικά μεγέθη.

33 Σχόλια

 1. μη μιλατε με τον ασχετο γαυρο…ειναι πανασχετος και βαλτος…γνησιο πειραιωτικο τεκνο…
  εχουμε δει πως ανανεωνουν στη γαβριελα οι παικτες…και πως δενονται με συμβολαια ζωης με την ομαδα…
  εδειξε λεει τι αξιζει…αυτο το κανουν τα 18χρονα οχι τα 28χρονα…χαχαχαχα δηλαδη δε ξερουν στην πιατσα τι ψαρια πιανει?
  γι αυτο δινουν 1,5 μυριο με το ζορι? επειδη ειναι παιχταρας?

 2. Εγώ ξέρω ότι έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο σήμερα έχει καταντήσει αηδία. Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο παίζουν με το μυαλό τους στα συμβολαιά τους. Κάνουν 10 καλά ματς και αμέσως ζητάνε αύξηση. Κάποιος τους την υπόσχεται και αυτοί σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Και ύστερα αναρωτιόμαστε γαιτί δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα. Να δεις τι; και ποιους; Αυτοί δεν είναι αθλητές αλλά μετοχές που ανεβοκατεβαίνουν και η μπάλα μοιάζει με χρηματιστήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλο τον πλανήτη, ομαδικά σπόρ ο πολύς κόσμος βλέπει στα καφενεία και στις παμπ. Σιγά μην χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας για τα τσιπάκια..

 3. πληρωνε τον 250.000 ευρω και κρατα τον για 1,5 χρονο ακομα και ας ειναι και στη βιεννη για διακοπες, αλλα κατεστρεψε τον οπως πηγε να κανει σε εμας σε αυτο το σημειο με 4 ντεμπρυ και ευρωπαικο…Κατεστρεψε τον για να μαθει να μην παιζει με τη καρδια και την αγαπη του κοσμου….κατεστρεψε τον γιατι ειχε το θρασος 2 μερες πριν να ανεβασει φωτο και να λεει ετοιμος για ολυμπιακο και τωρα κανει αυτη την αλητεια-εκβιασμο για να παρει περισσοτερα λεφτα, λες και παιζει στην ΑΕΚ 5 χρονια….κατεστρεψε τον για του εδινε ο κοσμος φανελες, τον καλοιυσε σε συγκεντρωσεις και αυτος βαζει για ακομα μια φορα οπως και στα προβληματα που εχει δημιουργησει μεσα στην ομαδα, τον ευατουλη του και λεει ας παει να γ@@θει η ΑΕΚ, ας μην εχει στοπερ να βαλει με γαυρο, ας αποκλειστει απο την ευρωπη, ας χασει κυπελλο και πρωταθλημα λες και εγω δεν ξερω τι του καναμε?! τον αφησαμε απληρωτο, το βαλαμε στο παγκο, δεν το αγαπησαμε? Οχι αντιθετα, παιζει ξανα στην εθνικη εξαιτιας μας, απο τα αζητητα εκανα ξανα ονομα, πληρωνεται καθε μηνα και θα του καναμε πιστευω και σε λιγο καιρο αυξηση αποδοχων αλλα χωρις εκφοβισμους και ο κοσμος τον αγαπησε και με το παραπανω….αλλα τα σκυλια λενε το χερι που τα ταιζει δεν τα δαγκωνει, εσυ μαλλον εισαι κακο «σκυλι”….Μιλαμε η προδοσια σε επιπεδο αγαπης απο τον κοσμο και δικου σου εκβιασμου φτανει τα ορια της τρελας….
  Υ.Γ.1 οι παικτες τον παναθηναικου που ειναι απληρωτοι και πολλοι απο αυτους το σκεφτοντουσαν καιρο πριν κανουν προσφυγη! Ο δικος μας με ολα τα καλα και δεν το σκεφτηκε λεπτο να εκβιασει….

 4. Έχουμε αρκετα στόπερ και καλά. Θυμίζω
  Γιαννούτσος, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσικρίνσκι, Μπακάκης.

  • Ο Τσόσιτς -τον οποίο εκτιμώ πολύ- είναι τραυματίας απο την μέρα που γενήθηκε, ο τσιγκρίνσκι αποδεδειγμένα δεν μπορεί να ακολουθήσει το τόσο βαρύ πρόγραμμα που έρχεται, τον Γιανούτσο αν τον βάλεις να παίξει απο το μηδέν σε ένα μήνα τόσα ντέρμπι με ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ κτλ θα αναγκαστεί να αλλάξει επάγγελμα ενώ και ο Λαμπρόπουλος κουβαλάει σοβαρούς τραυματισμόυς και δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Δυστυχώς είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, ο Βράνιες μας κρέμασε και αν δεν σοβαρευτούν όλοι (δεν λέω ποιός φταίει γιατί δεν νομίζω να ξέρουμε όλη την αλήθεια) θα εχουμε σοβαρό θέμα. Για μένα αν η διοίκηση θέλει να στείλει προς τους πάντες ένα δυνατό μήνυμα πρέπει να κλέψει -αν προλαβαίνει- τον Μολέντο απο τον ΠΑΟΚ. Τότε θα μαθαίναμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

  • θα κοροιδευεις προφανως, αλλιως δεν εξηγειται….γιαννουτσος δεν το συζηταω καν…ο τσοτσις ειναι 2 μηνες τραυματιας….ο λαμπροπουλος με το τσιγκρινσκι ειδες τι τρικυμια ειχαν προχθες με γιαννενα….λιγοι…

 5. Από μια μέτρια εμφάνιση του Βρανιες με τον Παναιτωλικό (ματς – αγγαρεία της χρονιάς), έχει βγει παρά έξω ότι δεν είναι ευτυχισμένος, θέλει να φύγει και διάφορα άλλα…. Σε μια περίοδο που κρίνονται ΌΛΑ για την ΑΕΚ φέτος…
  Και για όλα αυτά…. Ήρθε μια πρόταση της πλάκας από την Αντερλεχτ….
  Δεν συζητάμε αν πρέπει να μείνει η όχι ο Βρανιες… Είναι αστείο.
  Επίσης αξίζει νέο καλό συμβόλαιο. Ο πιο σταθερός παίκτης είναι… Και ναι γουστάρω το πάθος που βγάζει, τον τσαμπουκά που έχει…ειναι και διεθνής (βασικότατος)…

 6. εθισμενος στο καβουροζουμο

  Ο Τάσος Τσατάλης συνιστά υπομονή …

  ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Βρε αντε κανε παρεα στον ντουντουκα στο βοθρογηπεδο. Εσυ θες βαγγελα να γουσταρεις. Ντροπη που περνιεσαι για συνοπαδος μου. Ουστ

 7. αποπροσαναολιζεται η ομαδα σε ενα πολυ κρισιμο σημειο και ειναι πραγματικα τεραστιο κριμα….

 8. Όταν κερδίζεις ένα ποδοσφαιρικό λαχείο όπως αυτό του Bράνιες, επιβάλετε να του ανανεώσεις το συμβόλαιο με αξιοπρεπείς απολαβές πριν τον πάρουν χαμπάρι στην ευρύτερη ποδοσφαιρική αγορά. Αν επιμένεις στη λογική της «κοψοχρονιάς»… χαιρετίσματα!

  Πραγματικά απορώ που κάποιοι τα βάζουν με τον Βράνιες επειδή κοιτάζει να πάει κάπου που θα πάρει μίνιμουμ το διπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που του δίνουμε εμείς.

  Επαναλαμβάνω: οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που για να βρίσκονται στην ΑΕΚ έχουν δαπανηθεί πόσα επιπέδου ΑΕΚ. Επιβάλλεται να μείνουν στην ομάδα και να έρθουν κι άλλοι τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές.

  • Υπόψην για να μην παρεξηγηθώ. Θεωρώ πως καλώς πράττει στο συγκεκριμένο θέμα η Παέ με Βράνιες καθώς ο παίχτης έχει υπογράψει με τις συγκεκριμένες απολαβές μέχρι το 2019. Αν το 2019 του κάνουν πρόταση και δεν τον ικανοποιεί ας πάει στο καλό. Με το πρώτο μου σχόλιο ήθελα να πω πως καλώς ή κακώς τα ποσά στο ποδόσφαιρο έχουν ξεφύγει σε τρελα ποσά και θεωρώ πως με τους στόχους που έχει η ομάδα μας δηλαδή πρωτάθλημα και ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ όταν βλέπεις ότι ένας παίχτης λαχείο όπως ήταν και ο Βράνιες σου κάθεται και είσαι ευχαριστημένος μαζί του (αν είμαστε) τότε ίσως θα μπορούσαμε να τον επιβραβεύσουμε με κάποιο τρόπο πριν ο παόχτης ζητήσει παλαβά ποσά. Επαναλαμβάνω όμως πως θεωρώ ότι πράττει ορθά η ΠΑΕ ΑΕΚ στο θέμα αυτό(εξηγώ γιατί) και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για έκβαση του θεματος με τον ένα ή άλλο τρόπο με μόνη κερδισμένη την ΑΕΚ.

  • Είδες εσύ να κατηγορήσει κανένας τον Βράνιες γιατί υπέγραψε κάπου αλλού με περισσότερα χρήματα και ενώ τελείωσε το συμβολαιό του με την ομάδα?
   Εκτός εάν πιστεύεις πως δεν πρέπει να φτιάχνουν συμβόλαια.

 9. Καλα κανει η ΑΕΚ κ δν του δινει νεο συμβολαιο..εγω θα τον ειχα πουλησει απο περσι που εκανε την χοντραδα στο ματς με τους γαυρους στο κυπελλο στο ΟΑΚΑ να κλωτσησει εκτος φασης τον Μαριν που ηταν ξαπλωμενος κατω..και στα καπακια πηγε να παιξει μπουνιες με τον Γκαλο γτ του ειπε να ηρεμισει..το ξανα λεω..επρεπε τοτε ο Σιδηροπουλος να βγαλει την κοκκινη ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΗΤΑΝ και οχι κιτρινη να δω τι θα ελεγαν σημερα ολα τα αμπαλα τρολακια κλαψες που λενε να του δωσουμε 700 και 600 χιλιαρικα..εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι βρισκουμε μπροστα μας μια νεα περιπτωση Αραβιδη..πουλαει ΑΕΚ στους οπαδους για να κερδισει..ειναι και καψουρα αρκετων στην διοικηση της ομαδα οποτε προσπαθει να βγαλει απο αυτο..μν ξεχναμε ομως οτι κ ο Αραβιδης στην ιδια φαση ηταν και τον γουσταραν μεσα στην ομαδα..αλλα οτν αρχισε να κανει του κεφαλιου του οπως με τον Πας που εριξε την κουτουλια κ χασαμε τους βαθμους τον εστειλαν κανονικα και καλα εκαναν..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΝΕΙΣ..οποιος κρινει η διοικηση οτι κανει στην ομαδα του δινει κ τα λεφτα και το συμβολαιο που θελει..αν παλι την δει και εκβιαζει συμβολαια κ κανει του κεφαλιου του εχει φυγει πριν το παρει χαμπαρι..εγω οπως ειπα θα τον ειχα διωξει απο περσι

  • Ο Αραβιδης εκτος απο οπαδιλικι (που σε αυτο δεν κατηγορω καποιον, εφοσον ειναι αληθινο), μιλουσε , εδειχνε με την συμπεριφορα του, νευρακια ή απαξιωση, οτι εβαζε τον εαυτο του πανω απο την ομαδα και κυριως οταν παιζεις τελικο με τον γαυρο και κατεβαζει ο Τζιμπουρ οχι μια αλλη τρεις φορες την μπαλα αναμεσα σε παιχτες του γαυρου και του την σπαει στα πλαγια να φυγει και αυτος κανει και καλα πως δεν την προλαβαινει, τοτε επρεπε να ειχε γινει αλλαγη και να ειναι το τελευταιο παιχνιδι του με την φανελα της ΑΕΚ. Να παιζεις με τον δυναστη, τον μισητο εχθρο σου και να σου κανει τετοια μεσα στο γηπεδο γιατι επαιζε φορ ο Τζιμπουρ και οχι αυτος.

 10. Τάσο την πάτησε και με τον Τσόσιτς η ΑΕΚ,θα είχε εναλλακτικές λύσεις στη φαρέτρα της.Τώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.όμως η περίοδος που διανύουμε δυσκολεύει την κατάσταση.Τώρα που το ξανασκέφτομαι,ίσως να’χεις δίκιο και να μην πέσει η ΠΑΕ στην παγίδα που πάει να της στήσει ο μάνατζερ του Βράνιες αναπροσαρμόζοντας το συμβόλαιό του άμεσα.Εύχομαι τότε ο Χιμένεθ να βγάλει πάλι κανένα λαγό απ’το καπέλο του εάν ο Βόσνιος δημιουργήσει προβλήματα.Δυστυχώς αυτά έχουν οι παίκτες-λαχεία,τους φέρνεις φθηνά αλλά όταν σου βγαίνουν αλλάζουν τα δεδομένα.Μακάρι να πάνε όλα καλά…

  • Αλέξανδρος

   Η ΑΕΚ με τον Τσόσιτς δεν την πάτησε. Ήξεραν τι παίκτη πήραν. Τσαμπα ηρθε και αυτός, με γνωστό ιατρικό ιστορικό.

   • Όταν γράφω την πάτησε,εννοώ που τραυματίσθηκε και παραμένει τραυματίας τώρα που έχουμε τα ζόρια.Γιατί εάν δεν ήταν τραυματίας τώρα,θα μπορούσε πιο άνετα η διοίκηση να πει στον Βράνιες ότι τώρα δεν συζητάμε τίποτα.

    • Αλέξανδρος

     Δεν έχεις άδικο.
     Απ’την άλλη όμως όταν έχεις το Λαμπρόπουλο εκτός με χιαστό, τον Τσιγκρίνσκι να τραυματίζεται κάθε φορά που δένει τα κορδόνια του.. και παρόλα αυτά εν γνώσει σου πας και παίρνεις έναν παίκτη με τόσο συχνούς τραυματισμούς, πώς μπορείς να περιμένεις οτι θα τον έχεις στα δύσκολα? Παίζεις με τη φωτιά και το πιθανότερο είναι πως θα καούν οι κ@λότριχές σου 😛

     • Κάπως πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα για του χρόνου(να αυξηθεί η χορηγία απ’τον ΟΠΑΠ…),να ανέβει λίγο το μπάτζετ.Έχουμε 2 χρόνια σχεδόν ακόμη μέχρι να μπούμε στο νέο γήπεδο…

 11. ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΑ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ …..
  ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΕΣ ΑΥΤΟΝ …ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ..ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ……

 12. Πολύ καλή ανάλυση, θέτει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Νομίζω πως η ΑΕΚ θα πρέπει να μεταφέρει στην πλευρά του παίκτη ότι θα του προσφερθεί πρόταση ανανέωσης συμβολαίου το καλοκαίρι, το ύψος της οποίας θα εξαρτηθεί από την αποδοση του. Με αυτό τον τρόπο και του αφερεί το επιχείρημα περι ανανέωσης και τον βάζει στην πρίζα να τα δίνει όλα

 13. Πάνο είσαι από τους πιο σταράτους δημοσιογράφους και γράφεις πάντα με ψυχραιμία,αλλά σήμερα από εσένα περίμενα μία καλύτερη προσέγγιση..Εγώ πρώτα θα ξεκινήσω από αλλού όμως..Το κακό ξεκινάει από το γεγονός ότι η ΑΕΚ εδώ και περίπου μιάμισι εβδομάδα από εκεί που διέρρεε ότι θα έπαιρνε σίγουρα πέρα από τους Μοράν-Μασούντ ένα πρωτοκλασσάτο εξτρέμ,ξαφνικά πήγαμε από το σίγουρα στο μάλλον,μετά στο ίσως και τελικά στο μπορεί εάν βρεθεί καλή λύση..Συγγνώμη δηλαδή ρε Πάνο η ΠΑΕ ΑΕΚ προσπαθεί να μας πείσει εδώ και μία εβδομάδα ότι δεν υπάρχουν εξτρέμ στην αγορά?Αυτό μας λέει?Μήπως δεν υπάρχουν εξτρέμ στην αγορά με τις προϋποθέσεις που θέτει η ΑΕΚ?Και να έλεγα φέτος ότι υπάρχει πρόβλημα οικονομικό,10 εκατομμύρια πήραμε από την Ευρώπη,δεν επιτρέπεται να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχουν αριστεροπόδαρα εξτρέμ,ούτε ότι ξαφνικά στο 3-5-2 δεν χρειάζεται εξτρέμ..Δηλαδή όταν η ΑΕΚ διέρρεε ότι θα πάρει εξτρέμ πάλι 3-5-2 δεν παίζαμε?Και στο κάτω κάτω έφυγαν δύο παίχτες από αυτήν την θέση(Πατίτο-Τρίστασον) δεν πρέπει κάποιος να τους αντικαταστάσει?Δηλαδή από εκεί που μιλούσαμε για ενίσχυση στο βάθος του ρόστερ τελικά θα αδειάσει ακόμα περισσότερο?
  Και ξαφνικά από εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε για κανένα εξτρέμ σκάει η βόμβα Βράνιες με την ΑΕΚ να συζητά να δώσει τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος στην ουσία για 250 χιλιάρικα!!!!Δηλαδή αντί τώρα να διαβάζαμε για εξτρέμ και να βλέπαμε κανένα βιντεάκι τρέμουμε κιόλας μην αποδυναμωθούμε κι’άλλο επειδή ο Βράνιες θέλει (δικαιολογημένα) άυξηση λόγω των πολύ καλών του εμφανίσεων..Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει,ειλικρινά…Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ λέει ότι δεν πωλείται ο Πρίγιοβιτς και ενισχύεται με τον Μολέδο εμείς σκεφτόμαστε εάν πουλήσουμε τον Βράνιες για 250 χιλιάρικα..Ώρες ώρες νιώθω ότι πιστεύουμε πιο πολύ το πρωτάθλημα εμείς οι οπαδοί απ’ότι η διοίκηση…

 14. Αλέξανδρος

  Αυτό γράφουμε απο χτες. Πως δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ένας ποδοσφαιριστής με παρουσία 4-5 μήνες στην ομάδα να «εκβιάζει” για νέο συμβόλαιο η ΠΑΕ να σύρεται σε συζητήσεις. Ακόμα και αν είναι ο καλύτερος του ρόστερ (λέμε τώρα).
  Αλλά για άλλη μια φορά οι εξελίξεις ξεπερνούν την ΠΑΕ, για ενα θέμα που το άφησε και το βρίσκει μπροστά της

  • Οταν ηρθε ο παιχτης ηταν ελευθερος…στα αζητητα επομενως…εκανε συμβολαιο 250χιλ μεχρι να φανει αν μπορει το κατι παραπανω…περασε ενας χρονος και ο παιχτης εδειξε οτι ειναι παιχταρας με καποιες ενστασεις στον χαραχτηρα του…κατι που ομως στη πορεια το διορθωσε αρκετα νομιζω…ηρθε λοιπον και σου λεει…κυριοι ργω αξιζω πολυ περισδοτερα των 250χιλ…παρακαλω να κανουμε νεο συμβολαιο…απο τη πλευρα της ΑΕΚ εχουν 2 επιλογες….η του δεινουν γυρω στα 500ψιλ και ολα καλα…η χαχνουν ομαδα να πουλησουν..εδω αρχιζει το μπερδεμα…τι κανει ο σπαγγος?…τα χωνει η οχι…αυτο μενει να το δουμε σε 2 με 3 24ωρα…θα δειξει…κατι σναλογο εγινε και με Γιοχανσον…ετσι ομως ομαδα δεν κανεις οταν χανεις βασικα σου στελεχη…

   • Αλέξανδρος

    Αυτό μπορούσε να γίνει και μετά απο ενα μήνα. Οχι έτσι εκβιαστικά, σώνει και καλά τώρα που η ομάδα καίγεται.
    Δηλαδή τί θα άλλαζε αν συζητούσαν μαζί του τον Μάρτιο?
    Αφού θα τον ανανέωναν με αύξηση ούτως η άλλως. Με όλους τους άλλους το ίδιο έκαναν.
    Κατάλαβες που είναι το γαμώτο της υπόθεσης?

   • Για να είσαι στα αζήτητα αδελφέ σημαίνει πως έχεις κάποιες αδυναμίες ή κάποια μεγάλη ατυχία.
    Όσο γνωρίζουμε ο Βράνιες δεν είχε καμιά ατυχία αλλά δυστυχώς γι αυτόν κάποιες, προφανώς σοβαρές, αδυναμίες.
    Γι αυτές λοιπόν τις αδυναμίες υπάρχει ένα κόστος το οποίο και θα πρέπει να πληρώσει.
    Δεν μπορεί να τα έχει όλα.
    Και βέβαια όταν τελειώσει το συμβόλαιό του να πάρει περισσότερα.
    Ποιος λέει όχι.
    Στην τελική ας έκανε μονοετές συμβόλαιο.
    Αλλά να είσαι σίγουρος πως ούτε και αυτός θα το ήθελε για ευνόητους λόγους.
    Ή θα μπορούσε επίσης να γίνει διετές συμβόλαιο και με τον όρο επίσης πως εάν δεν έχει την απόδοση που επιθυμεί η ομάδα να πάρει τον χρόνο λιγότερα χρήματα.
    Σου ακούγεται λογικό αυτό?
    Μάλλον όχι.
    Αλλά λογικό δεν είναι επίσης να μουρμουράς για ένα συμβόλαιο που ο ίδιος έχεις υπογράψει.
    Δεν μπορεί να θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

    Όσο για τον Γιόχανσον δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα από τους πραγματικούς ηγέτες της ομάδας.
    Και εσύ εάν είχες εταιρεία άλλα χρήματα θα έδινες στον τεχνίτη και άλλα στον εργάτη.

    Και να σου πω και κάτι τελευταίο.
    Εάν ο Βράνιες εκτός από μάγκας ήταν και έξυπνος , μπορεί να μην χρειαζόταν να κάνει ο ίδιος την πρώτη κίνηση.

    • Αλέξανδρος

     Και γω το πιστεύω αυτό. Οτι δηλαδή μετά το Σιμόες θα έπαιρνε αυτός σειρά.
     Αλλά με τη συμπεριφορά του και τις πονηριές του manager μάλλον μουλάρωσε ο άλλος και οχι άδικα.

    • Αλέξανδρος

     Επίσης αυτα για τις 600άρες κλπ ο ίδιος τα διέρρεε στα αποδυτήρια. Συνεχώς έβγαιναν στη φόρα διάφορα και η εφημερίδα έγραφε πως προέρχονται απο τον ίδιο τον παίκτη.
     Αυτά μετράνε πολύ σε μια ομάδα που θέλει να περνά προς τα εξω οικογενειακό κλίμα.
     Σ’αυτό το κλίμα ο Βράνιες προφανώς ήταν η παραφωνία, αλλά μέχρι χτες περνούσε στο ντούκου με αποκορύφωμα τον παραγκωνισμό του στο ματς με τον ΠΑΣ.
     Το θέμα δεν προέκυψε χτες, έχει καιρό που παίζει και ίσως γι’αυτό η ΑΕΚ δε μπήκε στη διαδικασία συζητήσεων.
     Σου λέει ηρέμησε παίξε τη μπαλίτσα σου και εδώ είμαστε.
     Και έτσι ήταν και το σωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *