Ναι, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά αυτός είναι… δυνατός κούκος

Ο Τάσος Τσατάλης για την ρεαλιστική σημασία της απόκτησης του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ως της πρώτης από μια σειρά κινήσεων που χρειάζονται για να κάνουν πάλι την ΑΕΚ την καλύτερη ελληνική ομάδα

Καλή χρονιά με υγεία και καλά να είμαστε, να τα λέμε μέσα από το enwsi.gr. Που με μεγάλη χαρά βλέπω πως έκλεισε το 2018 και μπαίνει στο 2019, φιλοξενώντας πλέον κι άλλες δυνατές ΑΕΚτζήδικες φωνές, καταξιωμένων συναδέλφων, καλών φίλων.

Να μη κρύβουμε λόγια. Η αγωνιστική κρίση στην ΑΕΚ, μέσα στην οποία έκλεισε το 2018, έχει ανοίξει πολύ για να εξαρτάται από μια ή δύο μεταγραφές το να την αφήσει πίσω. Όσο σημαντικές και να είναι αυτές.

Αρχίζω από το τελευταίο, για να επιστρέψω μετά στο πρώτο. Η απόκτηση του Κρίστιτσιτς, είναι εξαιρετικά σημαντική κίνηση, από αυτές που δεν γίνονται εύκολα στην ελληνική αγορά πλέον ή μάλλον δεν γίνονται και καθόλου.

Γιατί να φέρνεις τον ηγέτη ομάδας του Champions League, μέσα στην ίδια σεζόν που αγωνίστηκε στην κορυφαία διοργάνωση και ομάδας που πέτυχε περισσότερα πράγματα από σένα φέτος σε αυτήν, δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο για ελληνική ομάδα.

Η σημασία εκφράζεται και από τα οικονομικά μεγέθη. Είναι ανάλογα της. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Ο Κρίστιτσιτς θα βοηθήσει πολύ. Ο παίκτης που ξέρουμε κι έχουμε δει σε Ιταλία και με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι μια πληθωρική παρουσία, με προσωπικότητα, σε μια γραμμή που η ΑΕΚ όχι απλά έκλεισε το 2018 … με πόνους, αλλά σφάδαζε, μετά και το τέλος της παρουσίας του Σιμόες. Αλλά και πριν από αυτό, υπήρχε θέμα.

Ωστόσο η ΑΕΚ είναι σε μια φάση που για να αλλάξει φέτος εντυπωσιακά την εικόνα της, χρειάζεται πολλά πράγματα που αφορούν και την διαχείριση της και το βάθος της γενικότερα και φυσικά την πολύ μεγάλη βελτίωση στην εικόνα πολλών παικτών. Ρεαλιστικά, όλα αυτά μαζί, είναι πολύ δύσκολο να γίνουν.

Επίσης ρεαλιστικά δεν περίμενα μέσα στον Γενάρη η ΑΕΚ να πάρει και τα δύο χαφ που είχε ανάγκη για να γίνουν βασικοί και να δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς που ήταν μέχρι τώρα, να αναπτυχθούν πιο ισορροπημένα. Αλλά… επίσης ρεαλιστικά, λέω πως το ότι κατάφερε να βρει έναν, ίσως τον πιο κομβικό, μόνο λίγο δεν είναι, για χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Την ομάδα θα την βοηθούσε, αν έβρισκε μέσα στον Γενάρη κι αυτό «το κάτι πολύ καλό», όπως περιγράφεται για τα εξτρέμ, αλλά δεν το βλέπω εύκολο. Επειδή έχουμε όμως χρόνο μπροστά μας ακόμη, δεν το βγάζω από το μυαλό μου ως πιθανότητα.

Προτιμώ λοιπόν να βλέπω αυτή την μεγάλη μεταγραφή, του Κρίστιτσιτς σαν μια πρώτη κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση και με γνώμονα τις φετινές ανάγκες και με γνώμονα την συνέχεια της ομάδας από το καλοκαίρι και μετά. Όχι αυτή που θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων δραματικά φέτος από μόνη της, γιατί κάτι τέτοιο, όπως είπαμε δεν γίνεται. Λογικά δεν γίνεται, θα είναι τεράστια ανατροπή.

Μένουν ακόμη πολλές και σημαντικές κινήσεις, σε διάφορα επίπεδα, για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήταν η ΑΕΚ στο τέλος της περσινής σεζόν. Δηλαδή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γιατί πλέον δεν είναι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο διάστημα που ακολούθησε το τέλος της περσινής σεζόν, αποδείχθηκε πως οι επιλογές που έγιναν, οδήγησαν στην αποδυνάμωση της.

Επειδή όμως η ΑΕΚ έχει περάσει ξανά αυτά την ιστορία μέσα στην τελευταία πενταετία, δικαιούμαι να είμαι αισιόδοξος πως ακόμη κι αν γίνουν κι άλλα λάθη, που θα γίνουν δεδομένα, αργά η γρήγορα ο δρόμος θα βρεθεί ξανά. Γιατί η ΑΕΚ έχει την υποδομή και την δυναμική πλέον να βρίσκει αυτόν τον δρόμο, όταν τον χάνει. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.

ΥΓ1: Υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες που μπαίνουν και σχολιάζουν κι εδώ και λένε, «τώρα μας τα λέτε, εμείς που τα λέγαμε» κλπ. Πρώτα απ’ όλα οι περισσότεροι απ’ όσους «τα έλεγαν», θα … τα έλεγαν, ακόμη κι αν στην ΑΕΚ είχαν γίνει όλα σωστά.

Όπως «τα έλεγαν» κι από το καλοκαίρι του 2017, παρότι φτιάχτηκε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα ίδια έλεγαν που έλεγαν και το καλοκαίρι του 2018.

Κι όταν το συνειδητοποίησαν, βρήκαν άλλο παραμύθι. Πως δήθεν έκανε κάποια μαγικά ο Χιμένεθ, καλό αποκούμπι τον κομπλεξικών για να μη παραδεχθούν πως ο σύλλογος πέτυχε συνολικά.

Με αυτούς τους άρρωστους στην πραγματικότητα,  λοιπόν δεν ασχολούμαι και δεν θα ασχοληθώ ποτέ. Απλά το σημειώνω εδώ για να μη νομίζουν όσοι ξέρουν πως σε αυτούς απευθύνομαι, ό,τι δεν αντιλαμβάνομαι το μέγεθος του μένους τους, για την επιτυχία της ΑΕΚ την τελευταία πενταετία.

Για όσους είχαν πηγαίους προβληματισμούς, όπως είχαμε όλοι, θα πω μόνο τα εξής. Για τον χαφ όλο το καλοκαίρι, μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν σταμάτησα να το σημειώνω. Δεν σταμάτησα να λέω πως είναι λάθος να πέσει τόσο βάρος στον Γαλανόπουλο, δεν σταμάτησα να λέω πως είναι περίεργη η φάση του Σιμόες λόγω του συμβολαίου, δεν σταμάτησα να λέω πως η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει παίκτη.

Αυτό που έλεγα τότε και το λέω και τώρα, είναι πως αν η ΑΕΚ είχε συμπληρωθεί σωστά στα χαφ, τότε δεν με ένοιαζε αν θα έπαιρνε κι άλλο εξτρέμ. Γιατί αν ο άξονας ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, πολλά πράγματα θα λειτουργούσαν διαφορετικά και μπροστά. Αυτό έλεγα τότε, αυτό λέω και τώρα.

Και ναι, πίστευα και στην επιλογή του Ουζουνίδη και στους παίκτες που ήρθαν. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Έχουμε κάποια υποχρέωση να πιστεύουμε ή να υιοθετούμε απόψεις, που πάντα θα δικαιώνονται, έτσι ώστε να μην έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος να μας πει «τι έλεγες ρε…;». Να σοβαρευτούμε λίγο;

Το γήπεδο μίλησε. Δικαίωσε προβληματισμούς που είχα κι εγώ, δικαίωσε και προβληματισμούς που δεν είχα εγώ και είχαν άλλοι. Συμβαίνει αυτό. Το πρόβλημα, είναι να είσαι ανίκανος να παραδεχτείς πως κάτι στο οποίο πόνταρες, δεν βγήκε και δεν σε δικαίωσε.

Υπήρχε άλλωστε εποχή στην ΑΕΚ, όχι και πολύ παλιά,  που όλα γίνονταν σωστά κι έπρεπε να λες κι εσύ πως όλα γίνονταν σωστά για να μην είσαι εχθρός της. Τώρα, τυγχάνει ευτυχώς στην ΑΕΚ να μη σε κρίνουν από το αν τα βλέπεις και τα γράφεις όλα για σωστά. Ευτυχώς…

61 Σχόλια

 1. Κε Τσαταλη, αυτοί στους οποίους αναφέρεστε, δεν είναι καν ΑΕΚτσηδες. Οι περισσότεροι που μπαίνουν εδώ μέσα και στάζουν χολή είναι μποαχτζηδες και γαυροι. Πρέπει να το κοιτάξετε επιτέλους αυτό, να δημιουργήσετε κλειστή κοινότητα, αυτό το πράγμα του να σχολιάζει κάποιος με το να παραθέτει ένα τυχαίο νικ κι ένα ανάλογο e mail, είναι η χαρά του εμμισθου τρολ.

  Τρολακια γαυρακια, οι εποχές της αφθονίας σας τελείωσαν. Τώρα έχει μόνο -. Είστε στο κανονικό σας μέγεθος, μια μικρή ομαδουλα που είναι πελάτης μας. Η 20ετια ήταν ένα ψέμα.

  Ξέρουμε πως θέλετε την ΑΕΚ με αδαμιδηδες και λοιπούς μπατίρηδες, που θα την είχαν παράρτημά σας, αλλά αυτά πέρασαν. Καλή διάλυση ευχόμαστε, μπορεί οι μποαχτζηδες οπαδικα να είναι χειρότερα από εσάς, αλλά η γαγγραινα που αποκαλείτε ομάδα, δεν πρέπει να ξανασηκωσει κεφάλι για κανέναν λόγο.

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   δυστυχως δεν τους νοιαζει δω μεσα…!!!
   τα κλικ ναναι καλα κι ολα τ’ αλλα να πα να ….θουνε…στο ονομα της »μη λογοκρισιας»

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των σχολιων εδω
   και ειδικα στο σαητ….
   Προφανως και ο μιτσος δεν εξαιρειται απο τη γενικη ντεκαντάνς που μας εχει ολους λερωσει…
   ελαιω σαητ – ελαιω κλικ — ελαιω διαφημιστικων εσοδων…….
   ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑς ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ και ειδικα στο σαητ που το επιτρεπει κι ολα τα τρωει κι ολα τα καταπινει…

   • ΚΑΘΟΥΡΑ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ
    «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των σχολιων εδω
    και ειδικα στο σαητ….»
    ΔΕΝ ΠΑΣ -Κ ΕΣΥ Κ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ?ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΙΓΡΟΤΡΟΛ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ,-ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ

 2. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ,ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ 500.000,ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ???ΜΟΝΟ Ο ΤΙΓΡAΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ?ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ «ΤΙΓΡΗ ΜΕ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑΣ»?
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΓΕΙ ΦΟΥΣΚΑ,ΑΓΑΠΗΤΑ ΤΙΓΡΟΤΡΟΛ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ,ΟΥΤΩΣ ΄ ΑΛΛΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ…ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ VEGETΕRIAN,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΦΑΪ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ

  • αηδιαμενη tasia σανο vegan laz σταθ eag 7

   Σε καλο δρομο εισαι Τζουλια…….Απο »κουτσουρο» που τον ελεγες στην κωλοτουμπα του »μακαρι να αξιζει»……….Και αν πραγματι δειξει οτι αξιζει ξερεις εσυ…..Θα αρχισεις να τον βριζεις και να τον θαβεις με τα σαλια που ξεχειλιζουν. Βορθροτρολ κανε μιαου μιαου. Τζουλια πονας;

   • Τιγροτρολ ΚΟΜΠΟΘΕΚΛΑ σε σανοτρικυμια!!! Ποτε ρε – ειπα *κουτσουρο*????εισαι στα καλα σου ????σταματα να κουμπωνεις ληγμενα σανοχαπια.Εκτος απο σανοεξαρτημενη θαυμαστρια του ζαμπλουτου εισαι κ μυθομανης????

    • αηδιαμενη tasia σανο vegan laz σταθ eag 7

     Κοψε τα σαλια μωρη Τζουλια. – δεν ταιζει αλλο ο καραχοντρελας. Αυτο ποιος το εγραψε παλιογαυριελα; ΜΙΑΟΥ ΜΙΑΟΥ
     »Αν θέλει ο Μελισσανίδης να σώσει την κατάσταση να αγοράσει χαφ από το πάνω ράφι, όχι αυτό το κούτσουρο τον Κριστισιτς».
     Δυο τρεις βοθροτρολιαρηδες – μεινατε και θα ξεβρωμισει η ΑΕΚΑΡΑ.

  • Γαυρακο, θα πονάς πολλά χρόνια. Έρχεται και η – από τις τράπεζες, άστεγος θα μείνεις. Θα επιστρέψεις στο φυσικό σου περιβάλλον, στους Σαλιαρελληδες

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   σουτσουυυυυ…..ΓΑΒΡΟτρολλακι….
   ΟΥΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ/……
   και με αφθονη ΚΑΘΟΥΡΑ οπως σε μαθανε απο μικρο στο χωριο…στο βουνο…στις πατατες…

   • ΠΕΣ ΤΑ ΤΑ ΚΑΘΟΥΡΑ!!!!ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΞΤΡΑ -!!!
    ΚΑΘΟΥΡΑ!!!!!
    ΟΥΡΤ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!!!!!

 3. Ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό προκαλείται εσείς οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ…αν είναι να προσπαθείτε να κάνετε το μαύρο άσπρο και οι απόψεις σας είναι ανάλογα με το τι θέλει η διοίκηση τότε καλύτερα μην γράφετε τίποτα…

 4. Ρε παίδες, ακούω και διαβάζω συνεχώς για τον «ΠΑΙΚΤΑΡΑ» που πήραμε. Πέρα από το γεγονός πως στο transfermarkt κοστίζει λιγότερο από τον Γαλανόπουλο, τον έχουμε δεί να παίζει? Πως ξέρουμε ότι είναι παικταράς? Κρατήστε μικρό καλάθι, λέω εγώ, για να μην απογητέυτείτε άδικα

 5. Ενας φίλος λέει για τον ραντογια ρε παιδιά το καλοκαίρι μας πούλαγαν τέρμα σανό ο ραντογια παίρνει 1.5 το χρόνο τα διπλά και κάτι από τα πιο ακριβά μας συμβολαια. Ποια 2.5 εκατομμύρια πρόταση; θα ερχόταν ο παίχτης με μισό συμβόλαιο ;Αυτό το σχόλιο το είχα γράψει και αλλού και μαντέψτε κόπηκε.

 6. Τάσο η τελευταία παράγραφος ασχολιαστη πραγματικά παίζεις το παιχνίδι του τίγρη. Σας άκουγα με τον Μιαουλη μια μέρα και λέγατε Έλα μωρέ με τον Χιμένεθ και αυτός πλακωνωταν με τους παίχτες και δεν αναλάμβανε ευθύνη και πολλά άλλα. Δεν μας είπες όμως η ΑΕΚ πέρσι γιατί έτρεχε μέχρι το 90 και αν τους έβαζες και άλλα 90 πάλι θα έτρεχαν πάνω κάτω, οι παίχτες γιατί αποθέωσαν τον προπονητή περσι; Τον εβριτη που τον υποστηρίζετε όλοι ποιος έχει πει μια καλή κουβέντα για αυτόν, πέρσι ο Μανολο σου έφτιαξε μια ομάδα που έπαιζε 4 συστήματα για πλάκα και ήταν τακτικά ευέλικτη. Και πολλά άλλα. Φέτος άστο καλυτερα. Δώσε σανό τίγρης και εβριτης οτι καλυτερο. Εσύ και ο Μιαούλης ότι χειρότερο στα της ΑΕΚ.

  • Μιχαλης21

   Ο χιμεμενεθ εκανε σωστη προετοιμασια και ειχε σωστο team. Για αυτο ετρεχαμ μεχρι το 90. Επισης υποστηριξε πολλες φορες του παικτες. Ειχε βεβαια τα θεματα του με το κοουτσαρισμα. Και την στρατηγικη. Φαινοταν να ειναι γικος με τους παικτες….ο Μαρινος ολα δταινε οι αλλοι και με ρη ψατσα κατω. Πως θα βγαλει απο τους παικτες την ενεργεια….ο αρχηγος δινει το σημα και ολοι ακολουθουν

 7. Πες μας λιγο φιλε Τασο. Αφου η χρονια περσυ «πετυχε συνολικα» και δεν ετυχε…
  Μετα την προσπαθεια της ομαδας στην Α’ γυρο, τι εκανε η διοικηση για να την βοηθησει να παρει το πρωταθλημα; Σου αφηνω καποιες επιλογες…
  1) Εσκασε 2-3 εκατομμυρια να καλυψει τα κενα της ομαδας ωστε να παλεψει στα ισα πρωταθλημα και Ευρωπη
  2) Δηλωσεις για γυαλισμενα ματια
  3) Εφερε τα παλτα Μοραν και Μασουντ γιατι ειχε χαριτωμενα οστρακοειδη πλασματακια στις τσεπες και δεν πιστεψε ποτε στο πρωταθλημα

  Απαντα σε αυτην την ερωτηση και μετα προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου οτι η διοικηση οντως περσυ στηριξε την ομαδα.
  Συνεχιζεται η ντροπη – του εθναρχη.

  Θλιψις

 8. Βρείτε τα με Σιμοες γιατί άλλο παίκτη δεν θα πάρει η ΑΕΚ στα χαφ.
  Σιμοες με Κριστισιτς μια χαρά χαφ θα έχουμε.
  Αν κάνει ξανά πρόταση η ΑΕΚ στα λεφτά που προσέφερε, δεν νομίζω να πει όχι ο παίκτης.

  • Θωμά θαρρώ ότι με Μπάμπη, Άλεφ, Μοράν, Γαλανό και Κρίσιτς είμαστε πλήρεις στα χαφ.
   Ποια η άποψη σου?

   • Στο δικό μου μυαλό κάνεις (εκτός του Σέρβου γιατί δεν τον έχω δει) δεν είναι για ΑΕΚ. Ισοπεδωτικό αλλά αυτό πιστεύω.
    Ακόμα και ο Γαλανόπουλος, το «next best thing» του λείπουν πολλα στοιχεία – προσόντα.
    Αν θέλουμε να σώσουμε κάτι αυτή την σεζόν η ΑΕΚ θα πρέπει να φέρει άλλο ένα βασικό χαφ, αν όχι τότε να μείνει ο Σιμοες.

 9. Ωχ! Άρχισαν πάλι το παιχνίδι του διαχειριστή, – οι δημοσιογράφοι.Δεν έχετε καταλάβει πως σας έχουμε βαρεθεί; Εσείς δεν γράφετε για το καλό της ΑΕΚ, αλλά για το να μην στεναχωρήσετε τον ηγέτιδη. Είναι σπουδαίο πράγμα να είσαι έντιμος κι αξιοπρεπές άτομο, κάτι που – με τη γραμμή που ακολουθείτε, σχεδόν όλοι σας. Δεν είμαστε χαζοί, ούτε τρώμε κουτόχορτο. Για το καλό της ομάδας μας, θα ΄΄΄ταν προτιμότερο να σταματήσετε να γράφετε. Έλεος, πια.

 10. Κάνει τη διαφορά γιατί είναι παικταράς.
  Παμε γερά για νίκη με Λειβαδιά

 11. Ενα δεν μπορω να καταλαβω…γιατι δεν κανετε υπομονη να δουμε τον Σερβο? Μπορει να βγει γκαζοντενεκες !! Μην παιζετε το παιχνιδι των Δημοσιογραφων που στηριζουν τον Μελισσανιδη !! Υπομονη…..Εδω ο Μαραντονα δεν «τσουλησε» στην Μπαρτσα και τον εδωσαν στην Ναπολι τοτε !!!

  • Αλέξανδρος

   Πολύ καλή ερώτηση. Τον παρουσιάζουν λίγο-πολύ ως Μεσσία και ακόμα δεν τον είδαμε ούτε στις προπονήσεις.
   Εξάλλου καμία μεταγραφή δεν συνοδεύεται απο «εγγύηση ελάχιστης απόδοσης»

   • Βερόνικα

    Πως περιμενες να τον παρουσιασουν δηλαδη; Η πιο δυνατη μεταγραφη οικονομικα θα ειναι. Αν δε παρουσιασουν αυτον ως μεταγραφαρα, παιχταρα ποιον θα παρουσιασουν; Εδω ο Μπογε τον παρουσιαζουν το καλυτερο εξτρεμ που εχουμε συγκρινοντας τον με Σκοκο ενω ουτε καν τη παρουσια του Σιαλμα δεν εχει(ο οποιος Σιαλμας ειχε σκοραρει δυο γκολ σε φαση ομιλων Γιουροπα με την ΑΕΚ)… Καλα συγκριση με Πατιτο η Μπαρμποζα η Βαργκας (που δεν εκαναν αποδεδειγμενα για ΑΕΚ φυσιολογικβν απαιτησεων) προκαλει.
    Αντε μη με τρελαινεις τωρα.

    • Αλέξανδρος

     Σκέφτομαι τι έχουν να γράφουν έτσι και ξεκινήσει μουδιασμένα τον πρώτο καιρό 😛

 12. ΟΔΔΥ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑ

  Παντως η σημερινη διοικηση της ΑΕΚ ειτε μιλαμε για ΠΑΕ ειτε για ΚΑΕ ειτε για ερασριτεχνικη δεν εχει επιβαλει »απαγορευση εισοδου» στο αεροπλανο της ομαδας και στις συνεντευξεις τυπου συγκεκριμενων ρεπορτερ ΑΕΚ. Ουτε εχει απαγορευσει σε παικτες να δινουν συνεντευξη σε συγκεκριμενους δημοσιογραφους. Ουτε εχει επιβαλει αποκλεισμο απο ειδησεις για την ΑΕΚ σε συγκεκριμενα ΜΜΕ. Κοντολαγνοι, κοντοκομπλεξικοι και κοντοασχημοι τραβατε στον ΟΔΔΥ να κλαφτειτε στην χωματερη. Γιατι εχει σας εχει καταταξει η ιστορια της ΑΕΚ

  • Τσατσε του χοντρου..η ΑΕΚ απαγορευσε επαφες – ..και η απαγορευση της εισοδου δημοσιογραφων στα αεροπλανα της ομαδας ισχυε για ολους!!
   Το τι προσπαθουσαν να κανουν 2,3..λαμπροι δημοσιογραφοι..απ τις πρωτες μερες Ντεμη!!! το καταλαβαιναν και μικρα παιδια…
   Κι αν δεν το καταλαβαν οταν ηταν μικρα παιδια..το καταλαβαινουν σημερα βλεπωντας την επαγγελματικη τους εξελιξη και τα γραπτα τους..
   Το θυμασαι το συνθημα τσατσε του χοντρου?
   Οποιος μιλαει για Δ εθν..μαζι με τον =- να παει να..κοιμηθει..
   Ισοβια θα τ ακουτε μεσα στο κεφαλι σας….

  • Σωστός.Μόνο γκρίνια έχουν κάποιοι

  • Σου απαντησα..αλλα το σχολιο κοπηκε..Οπως και την προηγουμενη φορα που αναφερθηκα στην ολοσωστη απαγορευση εισοδου δημοσιογραφων στο αεροπλανο της ομαδας..
   Καμμια φορα ποναει για παντα η πρωτη φορα…

   • ΟΔΔΥ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑ

    Δεν ειναι ετσι -…..Κοντοψευτη και λατρη του οδδυ……Σε πολυ συγκεκριμενους ρεπορτερ και εντυπα ΜΜΕ ειχε απαγορευθει η εισοδος. Παλιοπινοκιο. Που μας ελεγες οτι ο κοντο- εστελνε τον πρωην συμπαικτη του στην ΑΕΚ να προπονειται μονος του στους Θρακομακεδονες λογω »της στασης του μεσα στην ομαδα». Στη δ΄εθνικη την ΑΕΚ την εριξαν ο κοντο- και οι δηθεν σωτηρες που παραμυθιασε και βαρανε το κεφαλι τους που τον εμπιστευτηκαν. Αφου πρωτα την εριξαν στην β΄. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΒΑΝΔΗ.

  • Ρε σεις,η ΚΟΜΠΟΘΕΚΛΑ μαλλον ειναι αυτο το τιγροτρολ!!!

   • ΟΔΔΥ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑ

    Tζουλια πονας; Xα χα χα. Μαζεψε τα σαλια ρε δεν μοιραζει πια αποφαγια ο επενδυτικος.

 13. Η τελευταια προταση,σε απλα ελληνικα για τους νεοτερους..αποθεωνει την σημερινη διοικηση γιατι αφηνει τους δημοσιογραφους να της τα χωνουν!!! Βεβαια τωρα μπορειτε να μου πειτε οτι αυτος ο τροπος..χωσιματος..ειναι καπως πρωτοτυπος???παραξενος??
  Ξερετε ειναι το χωσιμο του στυλ..Παιδια λαθος της διοικησης που δεν εκανε την ταδε κινηση ή την εκανε..εμεις τα λεμε ολα τσεκουρατα..αλλα…Κι ακολουθει το λιβανισμα του στυλ..ποιος δεν κανει λαθη..στερεες βασεις..αδαμιδη που θελετε..
  δηματος ,τσαταλης,365μερες το χρονο τα χωνουν λοιπον…Μαλιστα..
  Και η συγκριση φυσικα γινεται με ποιον αλλον??? Τον Ντεμηηηη….Ναι τον γνωστο Ντεμη,που ολοι ξερουν ποσο δολοπλοκος ειναι,ποσο προσπαθει να επηρρεασει καταστασεις παρασκηνιακα…οπως μας θυμιζει ο δημοσιογραφος με ελευθερια λογου.
  Και για να καταλαβεται καλυτερα…οταν το 04 μας περιμεναν στην κληρωση της Δ εθνικης,εντος κι εκτος ΑΕΚ…οταν χαναμε τη γη κατω απ τα ποδια μας και βλεπαμε τα…κορακια να πετανε πανω απ τη Ριζουπολη..οταν ακουγαμε 2 σταθμους ταυτοχρονα για να δουμε τι θα γινει…οταν τελικα καποιοι ΠΛΗΡΩΣΑΝ…απ τη τσεπη τους και σωθηκαμε..τοτε,τοτε!! την ωρα που γλυτωσαμε στο τσακ κι αρχισαμε απ το 0…καποιοι δημοσιογραφοι,με ελευθερια λογου οπως σημερα φυσικα,βρισκαν στραβα!!!με το καλημερα!!!! Τωρα οι ιδιοι περνανε στα ψιλα ολα τα εγκληματα,συμπληρωνοντας απλα 3 λεξεις για ξεκαρφωμα…λαθος της διοικησης…και τοτε ενω εμεις ριχναμε βδομαδα με την βδομαδα την πιεση μας..αυτοι ψηριζαν τη μαιμου!!Απο αγαπη για την ΑΕΚ φυσικα..οχι επειδη προετοιμαζαν εδαφος για τον επομενο..
  Κι οταν αγαπας ετσι αληθινα,η ζωη στο επιστρεφει…Τα πρωτα βιολια της οπαδικης μας ενημερωσης,σημερα,δηματος,τσαταλης,365 το χρονο,απολαμβανουν τους..καρπους μιας αγαπης…

 14. Taσο καλη χρονια και με υγεια, και γερο στομαχι.

 15. Αλέξανδρος

  Η σωστή διατύπωση είναι «η ΑΕΚ δε βρίσκει καλούς παίκτες ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ, επομένως δεν θα πάρει κάποιον απλά για να πάρει».
  Έτσι έχει μια λογική.
  Το γενικότερο «δεν θα πάρουμε απλά για να πάρουμε» είναι μια ωραιότατη μπούρδα, αφού παίκτες υπάρχουν πολύ καλοί για τις θέσεις που ψάχνει η ΑΕΚ και με λεφτά σχετικά λογικά για το επίπεδό τους.
  Όταν όμως βγαίνεις στο παζάρι με μπάτζετ 500 χιλιάρικα maximum τότε φυσικά οι επιλογές σου εκ των πραγμάτων είναι περιορισμένες και διστάζεις να δεσμεύσεις την ομάδα με συμβόλαια αμφιβόλου αξίας. Διότι οι κάτω των 500 συνήθως είναι παίκτες-λαχεία.
  Το πρόβλημα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι ποσοτικό. Έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις αλλά το θέμα είναι ποιοτικό.
  Και επειδή μέσα Ιανουαρίου δε μπορείς να αλλάξεις μισή 11άδα, πάμε για καλοκαίρι όπου τελειώνουν πολλά συμβόλαια και αδειάζουν θέσεις.
  Εκτός αν προκύψει πώληση ή αποχώρηση τώρα οπότε ίσως γίνει κάποια επιπλέον κίνηση.

 16. Συμφωνώ Τάσο με το άρθρο σου.ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ

 17. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

  Τασο καλη η προσπαθεια αλλα η αληθεια ειναι με το υπαρχον προπονητη τιμ με Μανταλους Κλωναριδηδες Μπακακηδες Γαλανοπουλους και ολα τα παλτα δεν φτιαχνεις ομαδα !!Μπαρκας Χουλντ Λιβαγια αντε και Οικονομου Τσιγκρισκι και οι δανεικοι Πονσε και Μπογιε ειναι επιπεδου ΑΕΚ!!Αληθεια εχουμε καλυτερο απο τον Κονε γιατι δεν γινεται κινηση για να μην πω για την βλακεια μη αποκτησης του ελευθερου Λουντ!!

 18. Ο κύριος Τάσος με όλο τον σεβασμό προσπαθεί να καλύψει την άρνηση του αφεντικού να βάλει το χέρι στην τσέπη αλλά και την ανικανότητα των γνωστών αγνώστων βαρέθηκα να τους αναφέρω στο τμήμα σκαουτινγκ.
  Επίσης από το μυαλό μου περνάει και κάτι άλλο ο Ουζουνιδης είναι Ειλημμένη απόφαση να απολυθεί το καλοκαίρι όποτε σου λέει ας μην πάρουμε τώρα παίκτες για να προγραμματίσουμε την νέα σεζόν με τα θέλω του νέου προπονητή.
  Υ.Γ κρατήστε δυο ονόματα Μάρκο Νίκολιτς και Μιλόγεβιτς.
  Υ.Γ το καλοκαίρι πρέπει να αρχίσει να χτίζετε η ομάδα που θα μπει στο νέο γήπεδο και αυτοί που είναι σε θέσεις κλειδιά απλά δεν κάνουν η ομάδα χρειάζεται προπονηταρα ξένο καθώς και τεχνικό διευθυντή επίσης ξένο με γνώσεις πρεστίζ και γνωριμίες.
  Το δυδιμο του Εβριτη με τον καλαματιανό είναι για Πανιώνιο και Λεβαδειακο και όχι για την Πρωταθληματικη ΑΕΚ.

  • Ο Μιλογεβιτς το καλοκαιρι θα εχει μολις σηκωσει το 2ο σερι πρωταθλημα Σερβιας λιγο καιρο μετα τη συμμετοχη στο Τσ.Λ…
   Κοινως ειναι στο πικ του.
   Ειναι ποτε δυνατον να καλυψουμε τις απαιτησεις που θα εχει τοσο ως προς το συμβολαιο, οσο και ως προς το μπατζετ των μεταγραφων???

 19. αηδιαμενη tasia σανο vegan laz σταθ eag 7

  Nαι ρε Τασο αλλα εσυ δεν πιανεσαι γιατι πουλας το σανο του Μελισσανιδη……Ενω η τιγρης με κεφαλι γαυριελας ή τραγανη καβουρομαννα ή σανο βοθρος ή νιαου νιαου ή eagle21 ή αηδιασμενη ή tasia ή δωσε χαρτζηλικι καργα ή φυλακοβια καβουρολουλου αλλα και ο γιωργος που μοιραζει καταρες και ο γεμορας που μας ενημερωσε οτι ο Μελισσανιδης εχει την ΑΕΚ για να αθωωνεται και να κονομαει και ο αποτυχημενος μανατζερισκος της πλακας που μας ενημερωσε οτι ειναι λαμογιο και αλλα ομοειδη οντα τα ειχαν πει και τα ιδια θα ελεγαν ανεξαρτητως αποτελεσματος. Δηλ τι να λεμε τωρα; Αφου το πρωταθληαμ περσυ το εδωσε στον σαββιδη οπως και το κυπελλο προπερσυ και τα λεφτα της ευρωπης τα εκλεψε.

 20. Kαλη χρονια Τασο με υγεια.
  Λες αληθειες στο κυριως θεμα του αρθρου ειναι γεγονος.Αυτο που προσωπικα μου δημιουργει μεγαλυτερο προβληματισμο ειναι η χαλαροτητα στα μεταγραφικα εδω και 2 σερι περιοδους…Εχουμε κρυφτει τοσο καιρο πισω απο το «ειναι δυσκολο» (που δεν πειθει και κανεναν) και δεν κινειται τιποτα ουτε για το τωρα ουτε για το μετα.Που κυριως το μετα ειναι το ζητημα. Ποσως με ενδιαφερει αν θα ερθει τωρα το χαφ που θα μας βοηθησει να παμε απο το -14 στο -10…Μια χαρα θα ενιωθα αν εβλεπα οτι προσπαθει η ομαδα να τον κλεισει κι αυτον και τον εξτρεμ κτλ απο τωρα για του χρονου…Αφου τοσο «δυσκολο» ειναι να ερθουν τωρα…
  Αλλα στην Ελλαδα ειμαστε, αν γινοταν κατι τετοιο οι δημοσιογραφοι θα το ειχαν μεταφερει.Δεν γινεται, και το καλοκαιρι θα ψαχνουμε λιγο πολυ 10 παικτες για να παιξουμε Ιουλιο στο Γιουροπα…Και καπως ετσι χανεται το τρενο και της επομενης χρονιας.Kαι ειναι κριμα γιατι κατα πως φαινεται ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι θα βαρεσει διαλυση αναλογη με τη φετινη δικη μας και θα ηταν ευκαιρια να χτυπησουμε κουπα του χρονου…Αλλα ειπαμε.Γηπεδο…Τι να κανεις 2 χρονια ειναι θα περασουν.Εδω περασε 1/4 του αιωνα…
  Και στο Υ.Γ δε μπορει κανεις να σου πει οτι εχεις αδικο.Αλλα τα περι Χιμενεθ γραπτα σου, αφαιρουν ενα μερος του δικιου που εχεις τωρα.Διοτι κι εσυ εκει δεν ειπες οτι «δε δικαιωθηκε το πονταρισμα» σου.Αντιθετα το αρθρο σου γυρω απο την απολυση Χιμενεθ απ τη Λας Παλμας, μαλλον κινηθηκε σε πλαισια «σας τα λεγα εγω»

 21. ΣΩΣΤΟΣ…ΑΛΛΑ ΡΕ ΤΑΣΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…ΦΤΑΝΕΙ ΜΗ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΡΕΑΣ …Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ…Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΚΛΑΣΗΣ…Κ Ο ΜΠΟΓΙΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 2-3 ΜΑΤΣ ΕΞΤΡΕΜ…ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ..Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ Κ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Α Ρ Γ Ο Ι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ..ΓΙΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΛΥΜΠΕ Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ..ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ …ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ…ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑΣΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ…

 22. Νομίζω ότι μας προετοιμάζουν για το ότι δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφή, προσπαθώντας να μας το κάνουμε να το καταλάβουμε με τέτοια άρθρα.

 23. Τασο,κανω copy-paste σχολιο που εκανα σε αρθρο του Βουλγαρη σημερα το πρωϊ και απαντηση φυσικα δεν πηρα. Πραγματικα θα ηθελα πολυ να μου απαντησεις εσυ αν μπορεις.

  Υπαρχει ενας δημοσιογραφος (ΕΝΑΣ οχι δυο) που να μπορει να μου απαντησει στο εξης απλο ερωτημα?
  Η ΑΕΚ τωρα χτιζει γηπεδο και δε μπορει (και δε θελει) να πληρωνει ομαδες και ρητρες για μεταγραφες. ΟΚ,δεκτο και κατανοητο. Οι αμεσες σιγουρες αναγκες ειναι 6αρι και εξτρεμ και το καλοκαιρι θα θες σιγουρα στοπερ και αλλο ενα εξτρεμ ( για Μπογε δεν ειναι δυνατο να πληρωθουν 6 εκατ,οταν με λιγοτερο απο 5 φερνεις π.χ. Καρταμπια και Πετερσεν μαζι).Πιθανοτατα θα θες κι αλλους πχ φορ αν δε μεινει ο Πονσε,αλλα μιλαω για τις 100% σιγουρες αναγκες. Γιατι λοιπον δεν υπογραφουμε απο τωρα 4 παιχτες για του χρονου απο τις εκατονταδες που τελειωνουν τα συμβολαια τους?????? Ο κοσμος θα στηριξει ακομα κι αν δεν ερθει κανεις αμεσα, αρκει να ξερει οτι του χρονου θα ειμαστε παλι πρωταθληματικη ομαδα!!! Για ποιο λογο λοιπον δε το κανουν αυτο??? Ελλειψη οργανωσης? Ανικανοτητα?? Ας μας πει καποιος !!!

  • Σιμο οταν δεσμευεις τα ταμειακα αποθεματα..δεν σταματανε ολα..πανε πισω!! Κι αυτο το πισωγυρισμα το πληρωνει πολυ ακριβα η ομαδα,αγωνιστικα,οικονομικα,εμπορικα..Δεν ειχε καμμια δουλεια η ΑΕΚ με την ανεγερση!!Καμμια!!Γιατι ακομα κι αν μπει σαν μετοχος..που κανενας δεν το ειχε πει αυτο!!! ισα ισα ελεγε οτι δεν θα παρω ευρω απ τα ταμεια..τα οικονομικα της οφελη σε βαθος 50ετιας..τα χει χασει ΗΔΗ!!
   Τα χασε γιατι δεν πηρε βαθμο στους ομιλους..γιατι τεντωσαν οι παιχτες με αντικτυπο και στο πρωταθλημα που φερνει νεα αιμορραγια..γιατι αδειαζει το γηπεδο..γιατι πεφτει η αξια των παιχτων..γιατι χανεις την ευκαιρια να διεκδικησεις αλλα 30εκ του χρονου..γιατι μπορουμε να βρουμε 100 γιατι..
   Αν ηταν να μπει με 20εκ η ΑΕΚ στην κατασκευη..κι αυτα να τα κανει 60 σε 50 χρονια.. αυτο το οφελος εξανεμιστηκε σε 2 σεζον!!
   Αρα,ποιο το κερδος της ομαδας?

   • Αλέξανδρος

    Σε απλά Ελληνικά και σε βάθος χρόνου έτσι είναι.
    Αρα τι προτιμάς? να μη χτίσει το γήπεδο?

   • ΑΕΚΠΡΕΒΕΖΑ

    Ρε συ το μενος και το ψεμμα πρεπει να εχουν ενα οριο. Το να μην υπαρχει τσιπα δεν ειναι κακο. Αλλα ο βιασμος της πραγματικοτητας δεν αλλαζει την αληθεια. Το μονο που δεν μας ειπες ειναι οτι φτιαχνει το γηπεδο γιατι μας δουλευει και οτι μονο ο Ντεμης μπορουσε να το φτιαξει.

 24. Τάσο επειδή πάντα μετά από μια μη μεταγραφή έχεις πάντα μια δικαιολογία ώστε να «προστατέψεις» την διοίκηση θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα αν σου είναι εύκολο. Καταρχάς το ότι δεν πήρε τον έναν εξτρεμ και χαφ που ήθελαν από το καλοκαίρι με συνδυασμό την αποχώρηση Σίμοες Μπακασετας οι τρεις μεταγραφές απλά πρέπει να γίνουν και όχι να ακούμε δικαιολογίες του τύπου δεν βρήκαν γιατί είναι αστείο..και δύο χαφ ακόμα είχαν βρει ( Φρανσον μαζί με τον παίκτη από το Μαλι) και εξτρεμ βρήκαν ( Πετερσεν και τον παίκτη από την Λεβάντε) όπου έκαναν επαφές και απλά δεν μπορούσαν να δώσουν πάνω από 1.5 εκατομμύριο άρα το αστείο δεν βρήκαν παίκτες που να κάνουν την διαφορά ας μην το ξανά γράψετε από εκεί και πέρα θα ήθελα να σου κάνω το ερώτημα σε ένα άρθρο σου μας είχες πει ότι η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες με το δικό της οικονομικό ταβάνι και ότι τα 20 εκατομμύρια από την Ευρώπη δεν υπολογίζονται και σε ρωτάω εγώ τα 2.5 + εκατομμύρια ευρώ που θα έδιναν για τον Ραντογια και τα 1.5 + εκατομμύρια ευρώ που θα έδιναν για τον Ναρσινγκ υπολογίζονται για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου η ξεχάστηκαν αυτά στο άρθρο σου; γιατί εγώ ξέρω ότι όταν πας να δώσεις τόσα λεφτά το καλοκαίρι τότε πας και τα δίνεις και τον Ιανουάριο αν βρεις τους παίκτες που θες και όχι να χαλάει μια μεταγραφή που θες πολύ ( Φρανσον)επειδή η ομάδα σου ζητάει 1. 8 εκατομμύρια ευρώ.

  • φιλε με καλυψες απολυτα.Κριμα που δεν εχει like σαν το fb να σου κανω….

  • ΣΩΣΤΟΣ…ΑΛΛΑ ΡΕ ΤΑΣΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…ΦΤΑΝΕΙ ΜΗ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΡΕΑΣ …Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ…Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΚΛΑΣΗΣ…Κ Ο ΜΠΟΓΙΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 2-3 ΜΑΤΣ ΕΞΤΡΕΜ…ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ..Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ Κ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Α Ρ Γ Ο Ι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ..ΓΙΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΛΥΜΠΕ Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ..ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ …ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ…ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑΣΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ…

  • Με καλύπτει πλήρως το σχόλιο σου.

  • Αλέξανδρος

   Oσο μας έδιναν 8μύρια για το Μάνταλο άλλο τόσο δίναμε και εμείς 2,5μύρια για το Ραντόγια 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *