Με αυτή την άμυνα, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα ο Χιμένεθ

Ο Τάσος Τσατάλης για το μεγάλο πλέον πρόβλημα της ΑΕΚ στα στόπερ, τη θέση πίσω από το φορ και την συνέχεια για φέτος

Να πούμε πρώτα πως οτιδήποτε έχει να πει κανείς για το ματς με τον Απόλλωνα, που αναγκαστικά τα περισσότερα είναι αρνητικά, θα έχει βάση την εξέλιξη που πήρε αναπάντεχα το ματς μετά από το μεγάλο λάθος του Μάριου Οικονόμου.

Χωρίς η ΑΕΚ να έχει διατηρήσει τον ρυθμό που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο, στο σημείο που τρώει το γκολ, δεν υπάρχει ούτε υποψία για κάτι τέτοιο. Όλα τα υπόλοιπα ακολούθησαν…

Μια προβληματική ομάδα, με εύθραυστη ψυχολογία και μεγάλες ανισορροπίες στην δομή της γενικά, δεν είναι δύσκολο να αρχίσει σιγά – σιγά να μπλέκει, ακόμη κι απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο.

Το κυριότερο; Δεν είναι δύσκολο όταν έχει αυτή την άμυνα που έχει η ΑΕΚ στα τρία τελευταία ματς. Οικονόμου και Τσόσιτς ως δίδυμο λειτουργούν πολύ μακριά από τα στάνταρ αυτής της ομάδας.

Κι αν για τον Σέρβο με βάση την περσινή του εικόνα μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο που θα έπρεπε να έχει εντοπιστεί εδώ και καιρό από την ίδια την ομάδα, βρίσκεται σε παρατεταμένη κακή αγωνιστική κατάσταση, για τον Οικονόμου η συζήτηση είναι σε άλλο επίπεδο.

Δηλαδή, αν ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα συν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει όσα ψάχνει η ΑΕΚ από τότε που έχασε μια παρουσία κομβική για την αμυντική της παρουσία, όπως του Βράνιες.

Ο Οικονόμου μας δείχνει πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν είναι αυτός που θα το πάρει πάνω του.

Έχει ανάγκη κάποια πιο ολοκληρωμένη παρουσία δίπλα του για να τον στηρίξει και να τον παρασύρει. Από την στιγμή που στα τελευταία τρία ματς έχει αναγκαστεί τον ρόλο αυτόν να πρέπει να τον παίξει αυτός, έχει χάσει την ισορροπία του, απ’ όλες τις απόψεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δείχνει φοβισμένος κι όταν αυτό το βλέπουμε εμείς, πιθανότατα το βλέπουν πολύ περισσότερο οι αντίπαλοι.

Μετά έχεις τον Γκάλο που σε αυτή τη φάση της καριέρας του, η διαχείριση που αναγκαστικά του γίνεται πλέον στην ΑΕΚ δεν είναι η κατάλληλη και κάποτε θα φαινόταν αυτό.

Μένει μόνο ο Μπακάκης, που δείχνει ο πιο έτοιμος να ανταποκριθεί σε ό,τι του ζητηθεί κι από πλευράς χαρακτήρα κι από πλευράς δυνάμεων. Αλλά ένας στους τέσσερις δεν φτάνει φυσικά.

Ο Χιμένεθ ποτέ δεν θα μπορέσει να φτιάξει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως ομάδα Χιμένεθ, με αυτά τα υλικά στην άμυνα.

Σε πρώτη φάση η ΑΕΚ έχει άμεση ανάγκη την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι, που χωρίς να είναι πανάκεια, σίγουρα θα σε ανεβάσει ένα σκαλοπάτι. Αλλά το τι έχει ευρύτερα ανάγκη, το ξέρουμε όλοι, βασικά γιατί το έχουμε δει. Δεν είναι αυτό ο Μάριος Οικονόμου.

Έχει ρόλο να παίξει σίγουρα, αλλά με προϋπόθεση πως η ΑΕΚ θα έχει τον παίκτη σημείο – αναφοράς στη σύνθεση των στόπερ της. Ρόλο που λόγω ηλικίας και προβλημάτων συχνών με τραυματισμούς, ο Τσιγκρίνσι δύσκολα θα μπορεί να παίξει στο μέλλον.

Βεβαίως όταν κάνεις αυτή την διαπίστωση, αλλά η ομάδα έχει πληρώσει περίπου 600 χιλιάρικα για αγορά παίκτη κι έχει δώσει κι ένα συμβόλαιο στις 350 χιλιάδες, η κουβέντα αυτή γίνεται πιο δύσκολη. Αλλά τι να κάνουμε..

Ο Μάνταλος ξεκίνησε καλά το ματς ως «δεκάρι» στο 4-2-3-1 και η συμμετοχή του στο γκολ, προέρχεται από κίνηση που την έχει όταν του δίνεται η ευκαιρία – σπάνια πλέον- να παίξει σε αυτή την θέση. Όταν πήγε πιο πλάγια λίγο μετά, χάθηκε από το γήπεδο.

Εδώ δύο παρατηρήσεις. Μόνιμη πληγή στον σχεδιασμό της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, η συγκέντρωση σημαντικών παικτών με μεγάλα συμβόλαια, που όλοι τους είναι παραγωγικοί στην ίδια συγκεκριμένη θέση. Πίσω από τον φορ.

Η ΑΕΚ είχε σήμερα πάλι πίσω από τον επιθετικό, τρεις παίκτες, που η καλύτερη τους θέση είναι η ίδια, αυτή που κατέχει ως βασικός ο Λιβάγια.

Ο Λιβάγια δεν ξεκίνησε, οπότε έχουμε τέσσερις επιλογές πρώτης γραμμής στο ρόστερ της Ένωσης, που είναι για να παίζουν μεταξύ των κεντρικών χαφ και του φορ, σε αυτή την διάταξη.

Από τους τέσσερις, οι τρεις είναι και από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα. Αυτό λέγεται ανισορροπία, που σε μια ομάδα με συγκεκριμένη οικονομική πολιτική, όπως η ΑΕΚ, σημαίνει υποβάθμιση σε άλλες κομβικές θέσεις.

Μόνιμο πρόβλημα για τους προπονητές, μόνιμο πρόβλημα κατ’ επέκταση για την ομάδα. Σε άλλες ομάδες θα είχε λυθεί με κάποια πώληση κι αντικατάσταση με παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχει γίνει αυτό…

Ωστόσο, επειδή έχουμε δει τον Μάνταλο διαφορετικό και στα αριστερά, πρέπει να πούμε κάτι ειδικά για τον αρχηγό. Η διαχείριση που του γίνεται στην ΑΕΚ, είτε είναι σε καλή κατάσταση, είτε όχι, δεν τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του.

Ο Φορτούνης που βλέπουμε φέτος, είναι αποτέλεσμα μεγάλης αμφισβήτησης, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη.

Δεν θέλω να πω πολλά για τον Μπογέ. Κι αυτός είναι θύμα αυτής της ανισορροπίας που λέμε και προσωπικά δεν είχα ποτέ αμφιβολία, για το αν αυτός ο παίκτης με σωστή διαχείριση μπορεί να κάνει διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά δεν θα το στηρίξουμε αυτό μετά από ένα ματς με τον Απόλλωνα. Να δούμε και την συνέχεια και να κρατήσουμε πως έδωσε λόγο στον προπονητή να τον βλέπει.

Η ΑΕΚ έχει ένα ματς την Τρίτη, στο οποίο κρίνεται αν θα έχουμε λόγο να ασχολούμαστε σοβαρά με το υπόλοιπο της σεζόν. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως ίσως η συνέχεια στο κύπελλο αν πάρει η Ένωση την πρόκριση, να σημαίνει κινδύνους με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά αυτό απαγορεύεται να το λέμε στην ΑΕΚ.

Κάποια στιγμή θα υπάρχει ο Τσιγκρίνσκι, θα υπάρχει ο Χουλτ, θα βρει καλύτερο ρυθμό ο Κρίστιτσιτς, αν δεν υπάρξουν υπερβολικά πολλά προβλήματα με απουσίες, κάποια στιγμή η ομάδα θα έχει και τις δυο τρεις επιλογές παραπάνω που χρειάζεται. Και μη ξεχνάμε πως μετά την Τρίτη, κλείνει ο κύκλος των πολλών μαζεμένων αγώνων στο ξεκίνημα του 2019.

Αυτό θα σημαίνει και περισσότερη και πιο ποιοτική δουλειά στην προπόνηση, άρα και μεγαλύτερη ευκαιρία να εφαρμόσει τις ιδέες του ο προπονητής.

Οπότε το κρίσιμο είναι πως η ΑΕΚ θα τελειώσει την υπόθεση πρόκριση την Τρίτη. Μετά βλέπουμε.

Αυτό βέβαια για το υπόλοιπο της σεζόν. Η συνέχεια μετά, είναι μια άλλη κουβέντα.

Δείτε επίσης

Ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει μαθήματα αντιπαλότητας με τον ΟΣΦΠ

Ο Τάσος Τσατάλης για την προσπάθεια που γίνεται να ασκηθεί πίεση στην ΑΕΚ, από πλευρές που αλλάζουν θέσεις και απόψεις σαν τα πουκάμισα

57 Σχόλια

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…….ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ.ΕΙΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΜΩΣ ,ΟΣΟ ΣΚΑΖΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ,ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,Η μπαοκουλα,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΟΓΔΩΝΤΑ ΦΕΥΓΑ.ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΤΣΙΓΚΡΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΣΟΣΙΤΣ,ΔΕΝ.ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ Υ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΙΣΩ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣΕΩΝ ΤΗΣ.ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΥΜΝΗ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ νιονιο.ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

  • να διορθώσω κατι ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ…..δεν την αφήσαμε γυμνή….ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΓΥΜΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ…μην ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε…ευχαριστώ.

 2. trikalinos aektzis

  Με δυο ασχημες εμφανισεις ο Οικονομου εγινε παικτης για Γ Εθνικη…Πολυ ευκολα ξεχαστηκε η προσφορα του στις μεχρι προτινος σταθερα καλες εμφανισεις που εκανε οποτε χρησιμοποιηθηκε …Περα απο ολα αυτα η λαθος επιλογη προπονητη εξ αρχης καθως και η ελλιπής προετοιμασια που εγινε σε συνδιασμο με τους παμπολους τραυματισμους ποδοσφαιριστων που ακολουθησαν καθως και το ασχημο κλιμα εντος αποδυτηριων μετεπειτα , απογυμνωσαν κι εξεθεσαν την ομαδα καταδεικνύοντας τον κάκιστο προγραμματισμο που εγινε σε ολους τους τομεις… Η διοικηση ακολουθωντας την πεπατημένη της σφιχτης οικονομικης πολιτικης εδεησε να κανει μια και μονο διορθωτικη κινηση στην χειμερινη μεταγραφικη περιοδο αποκτωντας τον Κρισιτσιτς … Εκτος αυτου η διοικηση περιθωριοποιησε τους Σιμοες , Μπακασετα , Λαμπροπουλο ( λογω μη αμεσης ανανεωσης των συμβολαιων τους ) μειωνοντας δραστικα σε κομβικο σημειο του πρωταθληματος τις επιπλεον λυσεις σε εμψυχο δυναμικο που θα μπορουσε να εχει ο προπονητης , με αποτελεσμα η ομαδα να μην ανταπεξελθει αγωνιστικα οπως θα επρεπε . Η ελευση του Χιμενεθ απλα εγινε για ν αντιστραφει το γενικοτερο κλιμα τοσο στα αποδυτηρια της ομαδος οσο και στις ταξεις των απογοητευμενων φιλαθλων της ομαδος . Η μικρη διαρκεια του συμβολαιου του Χιμενεθ δειχνει πως η διοικηση δεν στοχευει στο να εμπιστευθει τον Μανολο για το κτισιμο της νεας εποχης ΑΕΚ και η διαισθηση μου λεει πως απλα θα ειναι ο αναλωσιμος προπονητης της μεταβατικης περιοδου …Στο δια ταυτα τωρα : Η διοικηση θα πρεπει να στελεχωσει το τμημα σκαουτινγκ με ατομα γνωστες του χωρου που εχουν και τις καταλληλες διαδυνδεσεις σε διεθνη επιπεδο . Επιβαλλεται η προσληψη ικανου προπονητη με ορεξη για δουλειά και φιλοδοξιες , ανερχομενο . Ξεσκαρταρισμα εμψυχου δυναμικου και μεταγραφες ουσιας απο το πανω ραφι συμφωνα με το πλανο του νεου προπονητη . Στελεχωση οργανωση και εκμεταλευση του φυτωριου των ακαδημιων . Εξυπακουεται πως με την εναρξη της προετοιμασιας θα πρεπει να εχουν ολοκληρωθει οι μεταγραφες και ο σχεδιασμος να μην αφηνει περιθωρια λαθους σε τιποτα απολυτως…

  • Γιώργος 66

   Περι λαθους επιλογης προπονητη το καλοκαιρι..
   Ο Ουζουνιδης ξεκινησε να παιζει το κεφαλι του καθε Κυριακη, μετα την πρωτη γκελα που καναμε με τον φορμαρισμενο και φανατισμενο βαζελο. Μεχρι την 8η αγωνιστικη ητανε ξανα πρωτο φαβορι η Πρωταθλητρια. Απο εκει και μετα βολεψε και τη διοικηση το ροκανισμα της καρεκλας του, αφου βρεθηκε ενας αναλωσιμος φταιχτης. Επαιζε λοιπον με την πλατη στον τοιχο και σε μια ομαδα που ειχε μικρο ροστερ, που ειχε τραυματισμους και ειχε την γνωστη παρεα (κλικα που εκδηλωθηκε ξανα τωρα με τον ερχομο του Ισπανου) να αντιμετωπισει εντος αποδυτυριων, οπως σωστα αναφερεις.
   Ξεχασες ομως και μερικα αλλα εμποδια εις βαρος του, φιλε μου Τρικαλινε..
   Οπως το σοκ με την τιμωρια των -3β σε χρονικο σημειο που μας εβγαλε στην ουσια νοκ αουτ και την ΠΑΕ να το δεχεται στωικά, οπως την επιβαρυνση που ηταν σε εξελιξη λογω του ΤΣ.Λ.., οπως το παγκοσμιο ρεκορ των 17 δοκαριων σε 16 ματς(μερικα απο τα οποια ητανε βαθμοι)
   Και φυσικα την αδιανοητη στα ορια πανικου καραντινα των 3 βασικων παικτων.
   Η αποφαση να μην ενισχυθει στην ουσια τον Γεναρη μαζι με το διωγμο ολων σχεδον των συμπληρωματων του ροστερ, καταντησαν τον δύσμοιρο Ουζουνιδη να παιζει με 13 παικτες στις 2 εγχωριες διοργανωσεις. Οταν εφυγε ειχε ακριβως την ιδια διαφορα τερματων με τον παοκ και την καλυτερη αμυνα. Τα επαιξε ολα για ολα σε ενα ματς (παοκ) στο οποιο η τυχη και η ανικανοτητα καποιων στοιχισαν φερνοντας το Χ. Πηρε το καπελακι του ειπε αντιο και εφυγε σαν κυριος.
   Ξερουμε ολοι ποιος εχει την αποκλειστικη ευθυνη 100% σε ολες τις λαθος ενεργειες, τις παλινωδιες, την αδρανεια και την αφασια σε διαφορα γεγονοτα, για το χειροφρενο τελικα που τραβηξε στο να διατηρηθει η ομαδα σε καποιο σοβαρο επιπεδο αγωνιστικα.

   Οντως ο αστ..ος Ισπανος ηρθε για να απορροφήσει κραδασμους..
   Το ποσο χειροτερος κοουτς ειναι απο τον Ουζ το δειχνει καθημερινα με το ποδοσφαιρο αηδίας που παιζει ..
   Θα ειναι τραγικο και ολεθριο να κανει αυτος τον υποτιθεμενο σχεδιασμο της νεας σεζόν , αφου ειναι μερος της παρεας που πλεον κανει κακο στην ΑΕΚ

   • trikalinos aektzis

    Φίλε μου αναφέρομαι σε λάθος επιλογή προπονητή όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων χωρίς να θεωρώ τον Ουζουνιδη αποκλειστικό υπεύθυνο … Πάντως είτε αποτέλεσε εξιλαστήριο θύμα των άσχημων εξελίξεων είτε όχι έχει κι αυτός το δικό του μερίδιο ευθύνης …

 3. Ο Οικονόμου δεν είναι ο αμυντικός που θέλει η ΑΕΚ .Χωρίς καμία προσωπικότητα, χωρίς πάθος. χωρίς διάβασμα των φάσεων.Η ΑΕΚ βιάστηκε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.Ο Τσόσιτς δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχει σχέση με τον περσινό.

 4. Εγώ πάλι δε καταννοώ πως γίνεται να υπάρχει ομάδα που δεν έχει εξτρεμ.
  Πως περιμένετε να λειτουργήσει μεσοεπιθετικά ένα σύνολο χωρίς εξτρεμ;
  Και δεν είναι ότι παίζει ένα σύστημα χωρίς εξτρεμ. Κάθε άλλο.
  Αφού αναγκάζεται να βάζει κάθε Κυριακή οποιον να’ ναι για να κάνει το εξτρεμ.
  Μου φαίνεται εντελώς αδιανόητο. Δεν έχει ποδοσφαιρικά καμία λογική.
  Φιλικά

 5. ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ Κ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΒΡΩΜΑΝΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ
  AΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΕΚ, ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ???
  ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
  ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ,ΛΕΣ Κ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ
  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ????ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΙ???
  ΥΓ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ???ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ????

  • Οι ορισμένοι που σου βρωμάνε πήραν πρωτάθλημα πέρσι. Αυτός που δεν γουστάρεις μας φτιάχνει γήπεδο. Οπότε όπως καταλαβαίνεις μεγάλε και θα μιλήσω προσωπικά εμένα εσύ μου βρώμας και εσένα δεν γουστάρω όπως και οπαδούς του είδους σου. Είπαμε να είμαστε όλοι απογοητευμένοι αλλά η απαξίωση δεν αντιπροσωπεύει ομάδα μας.

   • ρε αντε μασα το σανό σου τιγροτρολ της κακιας ωρας
    απογοητευμενος αλλα μπουκωμενος με σανο εισαι γι΄αυτο δεν κανεις κριτικη????

  • ΜητσοςΚατουναΞηρομερου21

   Φτουσου γαβρε

 6. Η φετινή χρονιά είναι χαμένη εδώ και καιρό. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι το αν επιτέλους έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σαιζόν και αν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο σκαουτινγκ και στις διαπραγματεύσεις. Τα κενά είναι πολλά και αφού το μπατζετ δεν ανοίγει πρέπει να βρεις καινούρια λαχεία τύπου Σιμοες, Βρανιες, Γιοχανσον και Αραουχο. Και επιτέλους όχι άλλοι δανεικοί σε θέσεις κλειδιά. Πρέπει κάποια στιγμή να δέσει η ομάδα.Του χρόνου πρέπει να κάνουμε πρωταθληματική πορεία καθώς την επόμενη χρονιά παίζουμε Αγια Σοφια. Είναι κρίμα την πρώτη μας χρονιά να μην παίζουμε προκριματικά τσαμπιονς λιγκ.

 7. Μανόλο Ουζούνεθ

  Η άμυνα μιας ομάδας και η εν γένει αμυντική συμπεριφορά είναι έννοιες που δεν περιορίζονται στα στόπερ της εκάστοτε ομάδας. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε επισημάνει κάποιοι ότι δεν υπάρχει χημεία στα χαρακτηριστικά των 2 στόπερ που συνήθως στήνουν δίδυμο. Αυτό το ξέραμε λοιπόν από πριν, όπως ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν και οι συνέπειες αν ο αντίπαλος χτυπούσε αυτές τις αδυναμίες. Από κει και πέρα θεωρώ εντελώς άστοχο το άρθρο, ειδικά όταν στοχοποιεί κιόλας.

  Κύριοι αν είχατε αντιρρήσεις να τις λέγατε όταν επιδεχόταν η κατάσταση αλλαγών. Τώρα είναι αργά. Άσε που μέχρι πριν 2 αγωνιστικές δηλαδή μέχρι και πριν το Καραισκάκη, η ΑΕΚ είχε το καλύτερο παθητικό στο πρωτάθλημα (8). Ή μήπως δε το είχε και ήταν ιδέα μου; Τώρα μετά το Καραισκάκη ξαφνικά φταίνε όλοι και όλα και όχι ότι η ΑΕΚ στερείται από την αρχή της σεζόν στόπερ αγκρέσιβ μαντουμανδόρο και εδώ και 2 βδομάδες (από τότε και εξής έχει ουσιαστικά δεχτεί 5 γκολ) παίζει χωρίς αριστερό μπακ με τον Μπακάκη κατά συνθήκη.

  Τα παράπονά σας στο δήμαρχο – ούτε στην άμυνα ούτε στο Χιμένεθ.

 8. Ας δούμε φέτος τις επιδόσεις του οργανισμού ΑΕΚ, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε εξήγηση για την παρακμιακή πορεία της ομάδας. Ξεκινούμε από τους ποδοσφαιριστές:
  Μάρκας: έχει κακή χρονιά και μια πορεία προς τα πίσω σε σχέση με την περσινή.
  Μπακάκης: αξιόπιστος και φέτος όσο και πέρσι.
  Γκάλο: Το ίδιο.
  Τσιγκρίνσκι: ο καριέρα του είναι σαφές ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα, πράγμα φυσιολογικό με βάση και την ηλικία του. Σαφώς χειρότερος του περσινού Τσιγκρίνσκι.
  Τσόσιτς: ανούσιος πέρσι, ανούσιος και φέτος.
  Οικονόμου: Συγκρίνοντάς τον μα τον Βράνιες που είναι φυσιολογικά ο αντικαταστάτης του, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο.
  Γαλανόπουλος: Καμία εξέλιξη φέτος, μάλλον προς το χειρότερο.
  Σιμόες: Περίπου στα ίδια με πέρσι, με μια ολιγόμηνη απουσία.
  Μάνταλος: με δύο βαρείς τραυματισμούς σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι απορίας άξιο που παίζει ποδόσφαιρο ακόμη.
  Λιβάγια: ο ορισμός του τεμπέλη ποδοσφαιριστή. Τον βλέπω και χασμουριέμαι. Πέρσι ήταν πολύ καλύτερος.
  Πόνσε: Καλός μόνο με το κεφάλι. Ίσως πολύ καλός με το κεφάλι και πολύ μαχητικός. Όμως ως εδώ γιατί με τα πόδια δεν τόχει και φυσικά μέτριος στο ένας εναντίον ενός.
  Μπόγε: Μαθαίνει ακόμη τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει κανονικός επιθετικός.
  Αλεφ: Εχει προσόντα, του λείπει όμως η σταθερότητα και κυρίως η φυσική κατάσταση ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός 90λέπτου.
  Αλμπάνης: Ερωτηματικό. Συχνοί τραυματισμοί, προσφορά ελάχιστη.
  Γιαννιώτας: ουδέν σχόλιον.
  Κρίστισιτς: Μέχρι στιγμής δεν με θάμπωσε στον χρόνο που έπαιξε.
  Ουζουνίδης και η ομάδα του: Μετριότατη παρουσία.
  Διοίκηση ΑΕΚ: υπεύθυνη για όλα τα παραπάνω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 9. Oπως τα λες οι μεταγραφικές επιλογές είναι ΑΣΤΕΙΕΣ.
  Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έφερες το 2014 τον 26χρονο Barbosa με 300-350χιλ στην Β Εθνικη Ελλάδος ενώ ό παίκτης έπαιζε ΟΛΗ την προηγουμενη χρονια στην LaLiga και δεν μπορείς 3 χρόνια τώρα να φέεις ένα μαμωεξτρεμ ενω παίζεις Τσάμπιονς Λιγκ κ Ευρώπη.Για να μην ξαναπουμε πάλι για Σιμόες,Γιοχάνσον,Βράνιες,Βάργκας που ήρθαν όταν ΔΕΝ ήταν τεχν διευθυντής ο …Λύμπε(που μας φορτωσε κ τον Αλμέιδα για να μην ξεχνάμε)
  Το πρόβλημα θεωρώ είναι οι Μάνταλος,Μπακάσετας,Λιβάγια πρέπει να χωρέσουν ολοι στην 11αδα και γίνονται αλχημείες.
  Πρέπει να πουληθεί ένας από τους 3(ιδανικά ο Μάνταλος που ότι ήταν να δώσει στην ομάδα ,το έδωσε.Δεν τον θεωρώ κακό παίκτη ,αλλά δεν μπορεί άλλο.2 σε 30 ματς -ντερμπι δεν μπορείς να το παραβλέψεις.
  Να διώξουν κ τον Γιαννιώτα και να φέρουν 2 καλά εξτρέμ με μπακ απ, τον Ντέλετις από την μία και τον Αλμπάνη από την άλλη.
  Γιαννιώτας,Μάνταλος,Μπογέ παίρνουν γύρω στο 1,5εκ τον χρόνο(χωρίς να βάζω ενοίκια για δανεισμό)
  Ο Ντέλετις πόσα να παίρνει κανα 250?Εχεις λοιπόν την δυνατότητα να φέρεις 2 εξτρέμ με 600αρια συμβόλαια.
  Ενα ελεύεθρο ,ψιλοεεμπειρο αναγνωρισμενο θα τον βρείς σε αυτά τα λεφτά και 2ο φερε ενα νεαρό με μεταπωλητική αξια(είτε επευθείας αγορά,είτε δανεισμό με οψιόν)

  • Αυτά που έγραψες για τη διοίκηση είναι κβαντική και πυρηνική φυσική μαζί.

  • ποιός είσαι ρε?

   Λογική λέγεται αυτό.
   Που περιέργως δεν μπορεί να βρεθεί σε μια ομάδα που το μόνο της θέμα είναι να έχει στοιχειώδη ….λογική, έχοντας όλα τα άλλα της προβλήματα λυμένα.
   Παράλογη ομάδα με υπερ-λογικό (αποδεδειγμένα) πρόεδρο.
   Αυτό δεν είχαμε δει μέχρι τώρα σε αυτό το σύλλογο. Το βλέπουμε ΚΑΙ αυτό.
   Άιντε να δούμε τι άλλες εμπειρίες θα ζήσουμε.

 10. Ο.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ.ΠΕΙ ΟΤΙ.ΣΤΟ. ΝΤΑΧΑΟΥ [ΟΑΚΑ].ΔΕΝ.ΒΑΖΩ.ΛΕΦΤΑ.ΑΝ.ΕΧΕΤΕ.ΕΣΕΙΣ.ΒΑΛΤΕΤΑ.ΛΕΤΕ.ΝΑ.ΦΤΙΑΞΕΙ.100.ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΥΠΕΔΟ.ΚΑΙ.ΝΑ.ΑΦΥΣΙ ΤΗΝ.ΟΜΑ.ΕΤΣΙ

  • ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ -. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΤΙΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ , Η ΠΑΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ

  • KAI.ETSI.NA.EINAI.POY.TA.LES..UA.APOXTISOYME.GYPEDO.ADAMIDI.KAI.UANOPOYLO,UELOYME,EMEIS.KAI.MYZERIA

 11. ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΟΑΘΗΣΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΑΝΟ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΌΠΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΆΜΟΣ.Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΒΑΡΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.ΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΒΑΡΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ.ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΟΔΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ,ΑΡΘΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΕΧΤΡΕΜ ,ΑΛΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΣΕ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΣΙΜΟΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ.ΟΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤ.ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩ ΝΟΕΙΤΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

 12. O Οικονόμου όσο καιρό έπαιζε με Λαμπρόπουλο ήταν καλός γιατί ταίριαζαν. Μη στέκεστε στα 2-3 τσαφ που έχει κάνει.
  Ο Τσοσιτς έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον, το καλοκαίρι πρέπει να μας χαιρετήσει με τέτοιο χαρακτηρα.
  Αν μπει στην κουβέντα ότι ο Οικονόμου είναι για 3ος εγώ το δέχομαι, όπως και τα μπαόκια δέχονται το δικό τους 3ο στόπερ με τη διαφορά ότι έχουν Βαρέλα για βασικό.
  Όσον αφορά τη θέση του 2ου επιθετικού ο Λιβαγια είναι ο καλύτερος οπότε ή κρατάς Μανταλο για πάγκο της και πουλάς Μπακασέτα ή πουλάς Μάνταλο αν δε ψήνεται για πάγκο.
  Εγώ προβλέπω να πωλείται ο Λιβαγια ως αποτυχημένος και να μένει ΠΑΛΙ ο μόνιμος καταστροφέας ψευδοηγέτης Μανταλος

  • Αλέξανδρος

   Που να τον πουλήσεις το Μπακασέτα? Εδω ελεύθερος 2 μήνες και δεν έβρισκε ομάδα μέχρι που αναγκάστηκε να υπογράψει με οσα του έδινε η ΑΕΚ (ίσως και λιγότερα).
   Αν υπάρχει ελπίδα να πάρουμε χρήματα μόνο απο Λιβάια ίσως και απο Μάνταλο.
   Οι υπόλοιποι είναι μετριότητες που δε συγκινούν κανέναν

 13. 1. Ο Οικονόμου δέν είναι για πέταμα, μετά απο μία κακή μέρα…
  2. Ο Σβάρνας θέλει Ευκαιρίες Ενδεκάδας, στην Ξάνθη κρατούσε μόνος του την Αμυνα…
  3. Τσόσιτς Εξω…Σήμερα…
  4. Πωλητήριο στον Λιβάγια…Εστω και Μειοδοτικό Διαγωνισμό…
  5 Πωλητήριο στον Γαλανόπουλο…Βέβαια, Πωλητήρια υπάρχουν, Πελάτες δέν βλέπουμε…
  6. Πωλητήριο στον Μπάρκα…Εχουμε Τσιντώτα και Γιαννίκογλου…

  7. Κι επιτέλους, αυστηρές Εντολές για σωστή Τροφοδοσία του Πόνσε…
  8. Ενδεκάδα στον Αλμπάνη…
  9. Ενδεκάδα στον Κρστισιτς…

 14. ΜΟΛΙΣ Η ΒΑΣΙΛΩ ΕΙΔΕ ΘΕΜΑ ΝΑΤΗΝ . ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ!!
  ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ _ ΝΙΑΟΥ .
  ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙ Σ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
  ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ;
  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΜΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΝΤΑς ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ.
  ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΣΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.
  ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΠΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΚΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ???
  ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
  ΜΑΝΩΛΗ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ.
  ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

 15. ο Γρηγορης

  Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος. Ο πιο άμπαλος του πλανήτη. Όπου φυσά ο άνεμος.

  Τώρα ο σοβαρός αμυντικός Μάριος Οικονόμου έγινε γκαφατζής και λίγος.

  Ο επι μήνες ανύπαρκτος Μπογιέ έβαλε δυο γκολ στη τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος και.. σαν να μοιάζει με τον Χάρι Κέιν.

  Βάλτε τώρα που γυρίζει..

 16. Δυστυχως η ομαδα στην ανυνα ειναι τραγικη.ειναι αποριας αξιο τι ειδαν σε αυτον τον οικονομιυ και παρα το οτι δεν ξοδευομαστε δωσανε τοσα λεφτα για την αγορα του.ο τσοσιτς εχει λεσει πολυ,του χρονου ο τσιγκρινσκι θα χει μεγαλωσει και αλλο οποτε θες 2 με 3 σεντερ μπακ.στα δεξια ο γκαλο βγαζει κουραση,ο μπακακης δεν εχει σεντρα,θες παιχτη τυπου λοπεζ.μπροστα δεν καταλαβαινω την ασυλια στον μπακασετα(συν το απιστευτο οτι επαιζε αυτος και οχι ο παιχταρας μπογιε)που δεν κανει απολυτως τιποτα.για μενα ιδανικα θα πρεπει να προσπαθησουμε να παραταθει ο δανεισμος του μπιγιε γιατι στο μελλον βλεπω να βγαζει ματια αλλου και να μελαγχολουμε.επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κραξιμο στο λιβαγια,δειτε ποσες περασε σημερα και τι παπαδες εκανες στο 1ο ημιχρονο στο τηγανι.ακομα δεν καταλαβαινω πως δεν μας κανει ο αλεφ που ξερει μπαλα και πανηγυριζουμε για τον σιμοες.να υπενθυμισω οτι περα απο την γκρινια την τελευταια μερα του αυγουστου ολοι ημασταν ενθουσιασμενοι οταν ηρθαν μπογιε αλεφ πονσε

 17. Ψυχραιμια..Αν υπαρχει κατι στεναχωρο,κατι που προβληματιζει..φερτε στο μυαλο σας πολλα πολλα αρθρα που μας εκαναν γνωστο οτι ο Λαμπροπουλος δεν βρηκε ομαδα!!
  Δεν νοιωθεται καλυτερα τωρα?Παντα υπαρχει και κατι ευχαριστο…

 18. Αυτο με τους πολλους παιχτες που χουν μαζευτει για την ιδια θεση, αποτελει τεραστιο προβλημα και η διοικηση θα επρεπε να το χει λυση με τουλαχιστον μια πωληση. Δεν παει αλλο αυτο και δε γινεται να φτιαξουμε ομαδα της προκοπης αν στα ακρα δεν εχουμε για βασικους ταχυδυναμους παιχτες.
  Οσο για τα στοπερ, ας παρει επιτελους ευκαιρια ο Σβαρνας. Επειδη τον ειχαμε παρει εμεις απο την Τριγλια, εχει και αναλογη αντιμετωπιση. Λες και ηρθε και τψρα απ την Τριγλια και όχι απ τη Ξανθη. Ομως ειναι ενας παιχτης που ηταν βασικος σε μια σοβαρη ομαδα της Σούπερ Λιγκ με καλη αμυνα. Ειναι αδιανοητο το οτι δεν εχει παρει σχεδον καθολου ευκαιριες.

 19. οταν εγραφα απο το καλοκαιρι για τον ΄΄ανευρο, ατολμο, αχρωμο ΄΄ οικονομου, καθως και για το παχυ γουρουνακι τσοσιτς , μου την πεφτατε , πολλοι εξ υμων. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ , ΚΑΟΑΙΡΕΙ.

  Το ροστερ μας ειναι για τριτοτεταρτοι, και φυσιολογικα ειμαστε εκει που ειμαστε. Για κυπελλο, αν περασουμε, αν λεω, πως θα τα βαλουμε με γαβρο [προσφατη τεσσαρα] και μπαοκ?

  Μεχρι να τελειωσει το γηπεδο, θα πορευτουμε με την λεγομενη σφικτη οικονομικη πολιτικη[λεγεμε καβουρα], με μετρια παικτακια τυπου ντελετιτσ κτλ, ενω πραγματικη μετταγραφη θα κανουμε χρονια να δουμε

  Δοξαστετον, Δ.Μ

  • Σε ποναει ο Τιγρης; Παρε Βαζελινη.

   • Γιατι ρε φιλε γραφει κατι που δεν ισχυει..? Τον Οικονόμου τον βλεπεις και βαριεσε δεν εχει νευρο πανω του ουτε μπορεις να στηριχτεις σε αυτον.. Πιστευεις ουι με την εικονα που παρουσιαζει η ομαδα μπορουμε να αποκλεισουμε παοκ και ολυμπιακο..?

 20. Ποιος Μπακακης μένει πίσω; ο άμπαλος;

 21. Ελα ρε ψυχη. Που χαθηκες; Που εισαι να μας γραψεις αρθραρα για τον Μελισσανιδη που εφερε τους καλυτερους; Που εισαι για να γραψεις για το ανωτερο ροστερ απο το περσινο. Που εισαι για να γραψεις οτι μονο μια μεταγραφη δεν εγινε το καλοκαιρι, αυτη του χαφ. Μπουχαχαχαχαχαχαχα.

 22. ΜΙΑΟΥ ΜΙΑΟΥ

  Ποιος θα πίστευε ότι πρωταθλήτρια ομάδα θα παίζει με βασικούς τους Μανταλομπακασέτες στα πλάγια, με αναπληρωματικούς τους Κλωναρίδη, Γιαννιώτα, Αιντάρεβιτς, Μοράν, με δεύτερο φορ τον Γιακουμάκη, χωρίς κανένα βασικό χαφ επιπέδου, με δεξί μπακ τον Μπακάκη και με σέντερ μπακ άστα να πάνε. Μιλάμε για την απόλυτο ξεφτυλίκι από τον οικονομικό διαχειριστή. Όταν τα λέγαμε ήμασταν γαύροι και εσείς αγόραζατε διαρκείας για να δείτε όλα αυτά τα παλτά.
  Τελικά διαπίστωσα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό το αίσχος που βλέπουμε την έχει ο κόσμος της ΑΕΚ. Πρέπει να είσαι τελείως άμπαλος ή τελείως γαυροπρόβατο για να αγοράσεις διαρκείας για να δεις όλους αυτούς τους παιχταράδες. Όταν τα λέγαμε από τον Απρίλιο/Μάιο εσείς πανηγυρίζατε για το σούπερ ρόστερ που φτιάχνει ο οικονομικός διαχειριστής παρέα με τον μνημονιακό Ουζουνίδη και έναν τεχνικό διευθυντή που δεν έχει καμία σχέση με την θέση την οποία έχει στην ΑΕΚ.
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΝΟΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ. Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΑΥΡΟΙ, ΑΜΠΑΛΟΙ, ΜΙΖΕΡΟΙ, ΤΡΟΛΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΕ Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΤΟΥ.

 23. Να μην ξεχνάμε οτι και με θρυνο και με Απόλλων ελειπε ο τσιγκρι και ο χουλτ.. Οι 2 καλυτεροι παιχτες μας που μαζι με πονσε ξεχώρισαν φετος.. μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. Αλλη ΑΕΚ ειμαστε με τους 2 αμυντικους μας..

 24. Χωρίς αμφιβολία οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις σε αυτό το κρίσιμο της χρονιάς. Παίζουν συνεχώς οι ίδιοι και είτε λόγω έλλειψης ανταγωνισμού δεν αγχώνονται μην χάσουν τη θέση είτε λόγω απουσίας εναλλακτικών δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Το καλοκαίρι χρειάζονται πολλοί παίκτες αν θέλουμε να έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Ίσως η διοίκηση θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πουλήσει Μπάρκα, Γαλανόπουλο, Μάνταλο και Λιβάγια, ώστε να μπορέσει να διοχετεύσει τα έσοδα για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Άποψή μου είναι ότι οι τέσσερις μπορούν να αποφέρουν γύρω στα 25 εκατομμύρια.

  • Δημητρης 62

   «…να αποφέρουν γύρω στα 25 εκατομμύρια»…για να γινει το μαξιλαρακι μαξιλαρι.

  • 25 μύρια είναι λίγο
   Κάπου στα 35 θα έθετα το όριο για να είναι value for money οι πωλήσεις των συγκεκριμένων….

 25. Αλέξανδρος

  Η πλάκα είναι πως έσπευσαν να κλείσουν άρον-άρον τον Οικονόμου ενω ήταν ο μόνος που είχαμε την άνεση να τον δούμε ως το καλοκαίρι διότι είναι Έλληνας. Συνεννοείσαι πιο εύκολα και μπορούσες να τον κλείσεις την τελευταία στιγμή.
  Ακόμα δεν κατάλαβα τι είδαν σ’αυτόν τον παίκτη και έτρεξαν να πληρώσουν τη ρήτρα (ή μέρος αυτής).
  Μια μετριότητα με μια κάποια προϋπηρεσία στους Λεβαδειακούς της Ιταλίας, ένα παιδί χαμηλών τόνων, αργός, βαρύ κορμί, παίκτης χωρίς προσωπικότητα.
  Γεννημένος ταλαίπωρος. Χωρίς νεύρο, χωρίς τσαγανό.
  Άλλος ένας συμπαθητικός παίκτης που χρειάζεται νταντά δίπλα του, όπως τόσοι άλλοι που τρέμουν τα ποδαράκια τους.
  Δηλαδή όταν θα σταματήσει ο Τσιγκρίνσκι τι θα τους κάνουμε? θα μπαίνουν στο γήπεδο παρέα με τον ψυχολόγο τους?
  Οι δε Βαλκάνιοι που μαζέψαμε στο ρόστερ βλέπω να φτιάχνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό σπαρίλας.
  Το καλοκαίρι οτι και να γίνει οι μισοί απ’αυτούς πρέπει να φύγουν. Λιβάια και Τσόσιτς δρόμο πριν επηρεάσουν και άλλους νεοφερμένους (see what I did there? 😉 ).
  Ξίνισε το γλυκό και φαίνεται. Όποιος μπορεί να φέρει λεφτά και όποιος δε μπορεί λύση συμβολαίου. Αρκετά τιμωρήθηκε η ομάδα, αρκετούς τεμπέληδες φορτώθηκε.

  • Η αλήθεια είναι όμως, ότι το καλοκαίρι ο Οικονόμου έκανε πολύ καλά παιχνίδια και ήταν ένας από τους καλύτερος παίκτες στις προκρίσεις μας.

   • Αλέξανδρος

    Σοβαρός, αλλά τίποτα το αξιοσημείωτο.
    Χρήσιμος για ρεζέρβα. Δεν είναι ο επιβλητικός παίκτης που έχει ανάγκη η άμυνα.
    Μη ξεχνάμε πως τότε όλη η ομάδα ήταν καλή γι’αυτό προκριθήκαμε.

    • Τον εκθέτει και ο Τσόσιτς όμως, ο οποίος φέτος είναι χοντρός και σκιά του εαυτού του.

   • ΓΙΩΡΓΟΣ Μ

    παρεα με τον Λαμπροπουλο που οπως και να το κανουμε ειναι ποιο σκυλι και τοσο πολυ εχει λοιδορηθει και χρειαζεται την παρουσα περιοδο

    • Αλέξανδρος

     Καλά δεν πληρώσαμε λίγες γκέλες του Λαμπρόπουλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χειρότερα τσαφ και απο το χτεσινό του Οικονόμου έκανε.
     Αλλά ίσως κούμπωναν καλύτερα λόγω διαφορετικών χαρακτηριστικών.

  • ροστερ πρωταθλητισμου

   Ειχε ρητρα 800 Αλεξ αλλα επειδη ειχε οικονομικα προβληματα η Μπολονια τους προτειναμε αμεσα ενα 500 κασερι και το δεχθηκαν. Αν το πηγαινανε για καλοκαιρι θα εδιναν ολη την ρητρα. Γι αυτο ετρεξαν απο τωρα και ψωνισαμε απο σβερκο.

   • Αλέξανδρος

    Φυσικά, αφού το ανακοίνωσαν κιόλας οτι πάλευαν να ρίξουν τη ρήτρα.
    Για 200-300 χιλιάρικα σκόντο πήραμε την φωτοτυπία του Τσιγκρίνσκι και όποτε λείπει ο Τζίζους θα κάνουμε το σταυρό μας.
    Για οσα συμβαίνουν εχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο, τότε που κάποιοι μας χαρακτήριζαν μίζερους κλπ.
    Και τα έγραψα στις νίκες, οχι σε διασυρμούς. Διότι κάποια πράγματα κάνουν μπαμ ακόμα και σε παιχνίδια που τα έχεις κερδίσει 4-0

 26. Τέλεια, αυτό που λέμε εδώ και χρόνια κάποια…τρολ τώρα βλέπουμε να το λένε και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, κάλιο αργά παρά ποτέ. Δεν υπάρχει σχεδιασμός στο ρόστερ, η μόνη λογική είναι αν μπορούμε να τον πάρουμε με τα λεφτά που δίνουμε. Τα ποιοτικά εξτρέμ όσο κι αν φαίνεται σε κάποιους υπερβολικό κοστίζουν περισσότερο από τους παίχτες που παίζουν μεταξύ του φορ και των κεντρικών χαφ, γι αυτό είτε θα τους απορίπτουν οι εκάστοτε προπονητές μας γιατί θα είναι χαμηλής ποιότητα είτε θα τους…απορίπτει η δίοικηση επειδή θα της φαίνονται πανάκριβοι, όπως αυτός από την Ολλανδία που μας απασχόλησε το Γενάρη (δεν θυμάμαι το όνομα του). Το ίδιο και στα στόπερ, πουλήσαμε και καλά κάναμε τον Βράνιες και επικοινωνούσαμε ότι θα πάρουμε παίχτη στο ίδιο στυλ, αυτοί όμως κοστίζουν αρκετά ειδικά αν δεν έχουν προβληματικό χαρακτήρα και αφού λοιπόν δεν δίναμε αρκετά καταλήξαμε στον Οικονόμου που όλοι οι ρεπορτέρ της ΑΕΚ τον παρουσιάσατε σαν τον φυσικό διάδοχο του Τσίγκρι, τώρα βλέπουμε ότι έχει έλλειμα προσωπικότητας και θέλει κάποιον με κλάση δίπλα του. Ούτε η διοίκηση ούτε και η στελέχωση του σταφ αυτή τη στιγμή δείχνει ότι κάτι θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον, δυστυχώς. Έτσι θα πορευτούμε και το καλοκαίρι, είναι οικονομικός ένας παίχτης να τον πάρουμε, δεν έχει σημασία αν παίζει στην ίδια θέση με Μάνταλο, Λιβαια, Μπακασέτα, εμείς θα τον πάρουμε και θα επικοινωνήσουμε ότι κάναμε το καθήκον μας σαν διοίκηση.

  • θα συμφωνήσω μαζί σου πρώτη φορά… θέλουμε γρήγορο σεντερ μπακ με χαρακτηριστικά Βράνιες. Τον επιασν κορόιδο τον Μελ οι μανατζαρέοι…

   • Και ο Μελ με τη σειρά του έπιασε κοροιδο την Αντερλεχτ.
    Για πάνε ρώτα τους που κλαίνε για τα 3 εκατομύρρια….
    Ετσι είναι αυτά τα πράγματα…

 27. Για τον τσέλιγκα τον Οικονόμου τα γράψαμε όταν έπρεπε,πρέπει να’σαι πολύ άμπαλος για να δώσεις λεφτά για τέτοιον παίκτη.Γενικά ο σχεδιασμός στην ΑΕΚ είναι επιπέδου καφενείου,όπως είναι όλη η λειτουργία της ΠΑΕ με μικρές εξαιρέσεις.Τεχνικό επιτελείο σε παράκρουση,δεν χωράει η δικαιολογία πλέον ότι το μπάτζετ είναι χαμηλό.Οι ανισορροπίες του υλικού δεν έχουν να κάνουν με το μπάτζετ,είναι ανισορροπίες αμπαλοσύνης και ερασιτεχνικών κινήσεων.

  Χρειάζεται σχεδιασμός από την αρχή,είμαστε σε τέλος εποχής…

 28. Γιώργος 66

  Πριν ερθει ο Χιμενεθ ειχαμε μια αμυνα με 8 γκολ σε 20 αγωνες..!!!
  Δεχτηκαμε μ αυτον, τα μισα σε 35′ λεπτα με το γαυρο..

 29. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ …
  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΠΕΟΥΜΕ
  ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ….
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ …….
  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ….ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ …
  ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ …..
  ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *