Δυο επιλογές είχε ο Περέιρα, αλλά πήγε σε «πραξικόπημα»… στα κρυφά

Ο Τάσος Τσατάλης αποκαλύπτει στο enwsi.gr πως ο Πορτογάλος διαιτητής είχε μαζί του και τον διεθνή Διαμαντόπουλο, αλλά αυτός φαίνεται ήθελε σώνει και ντε να μπει στο γήπεδο ο βοηθός VAR

Η διάσταση του σκανδάλου γύρω από τον τελικό του κυπέλλου, είναι ανυπολόγιστη. Όσο ασχολείσαι, τόσο περισσότερο σε τρελαίνει. Τι έκαναν οι άνθρωποι…

Από παντού όχι απλά μυρίζει, αλλά βρωμάει και ζέχνει.

Στην απάντηση του Περέιρα, το θέμα δεν είναι μόνο πως απλά επιβεβαιώνεται πως δεν έχει να απαντήσει κάτι. Είναι κι άλλο το ζήτημα που μιλάει από μόνο του.

Τι είναι η ΑΕΚ. Μεγάλη ομάδα, μεγάλη ΠΑΕ. Αλλά σε τελική ανάλυση, μια ομάδα, μια ΠΑΕ. Κι έρχεται μια ομάδα, μια ΠΑΕ και βάζει τελεσίγραφο στον πρόεδρο της ΚΕΔ, τον διορισμένο και υπό την αιγίδα των FIFA – UEFA και του λέει και το γνωστοποιεί και δημόσια μάλιστα, απαιτώ να μου απαντήσεις μέχρι αύριο την τάδε ώρα.

Κι έρχεται ο αρχιδιαιτητής, ο Πορτογάλος, ο υπό την αιγίδα των διεθνών ομοσπονδιών, που έχει καθαρή την συνείδηση του κι αντί να πει ποιοι είστε εσείς που θα μου βάλετε τελεσίγραφα και τρέχει να προλάβει την προθεσμία! Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Τα κατάφερε! Οριακά, την έπιασε την προθεσμία της ΑΕΚ.

Από κει και πέρα. Η – μη – απάντηση, είναι πραγματικά απίστευτη. Επιβεβαιώνει την αλλαγή της σύνθεσης, λόγω στομαχικών διαταραχών του Στίφνερ, με τον βοηθό VAR, Μπορς.

Ο  Στίφνερ, λέει, δεν έχει άδεια VAR, δεν μπορούσε να πάρει την θέση του Μπορς  στα μόνιτορ κι έπρεπε να μπει τέταρτος. Ο αρχικά ορισμένος ως τέταρτος, ο Γιαμπλόνσκι, είχε πιστοποίηση VAR και μπορούσε να αντικαταστήσει τον Μπορς.

Τι ωραία; Και γιατί κύριε Περέιρα, αφού τον Στίφνερ έτσι κι αλλιώς τέταρτο τον έβαλες, δεν έβαζες στην θέση του τον Γιαμπλόνσκι να τελειώνουμε, ναι είσαι και σύννομος, αλλά έκανες «τριγωνική» αλλαγή για να βάλεις στο γήπεδο τον Μπορς; Και κρυφά μάλιστα.

Επίσημη απάντηση του προέδρου της ΚΕΔ, περιμένεις να μιλήσει για κανονισμούς. Κι αυτός τι λέει;

Πως ακολούθησε  όλες τις «διαδικασίες» και τα «διεθνή στάνταρ», με την σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή διαιτησίας. Ποιες διαδικασίες και διεθνή στάνταρ κύριε; Υπάρχουν συγκεκριμένοι εγχώριοι και διεθνείς κανονισμοί.

Ποιος παρατηρητής διαιτησίας κύριε; Ο Σουηδός Λίντμπεργκ ήταν. Κι αυτός μέλος της ΚΕΔ! Αυτό επιβεβαιώνει πως μας θεωρεί και ηλίθιους ο κ. Περέιρα.

Δυστυχώς η απάντηση του Περέιρα είναι αποτυχημένη προσπάθεια για δούλεμα.

Ο Πορτογάλος πρόεδρος της ΚΕΔ, λέει άλλα αντί άλλων. Δεν εξηγεί τίποτε, δεν εξηγεί κυρίως γιατί παραβιάστηκε ο κανονισμός, ενώ μπορούσε πολύ εύκολα να μην παραβιαστεί.

Κι εδώ κι ένα νέο στοιχείο.

Όλη την μέρα ο Περέιρα,  η ΚΕΔ και οι Γερμανοί,  είχαν μαζί τους τον Έλληνα διεθνή διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Και φυσικά στο γήπεδο συνέχεια με την ΚΕΔ και κοντά στους διαιτητές σε κάθε ευκαιρία. Αυτός έγραψε πιθανότατα  και το φύλλο αγώνα.

Αφού τον έχεις σε επιφυλακή και ξέρεις το πρόβλημα υγείας του Στίφνερ από νωρίς, γιατί δεν προτείνεις να μπει τέταρτος, να πάρει ο Γιαμπλόνσκι την θέση του Στίφνερ και να τελειώνει η ιστορία;

Ο Διαμαντόπουλος έχει μπει τέταρτος με ξένους διαιτητές σε άλλα ματς φέτος. Δηλαδή αν ενημέρωνες τις ομάδες και την ΕΠΟ και τους ρώταγες, πιστεύεις πως θα είχαν αντίρρηση; Ας το δοκίμαζες τουλάχιστον. Προφανές ήταν.

Να τον απαλλάξεις και τελείως τον καημένο τον Στίφνερ που είχε και στομαχικές διαταραχές. Γιατί με τις στομαχικές διαταραχές ο άνθρωπος και ως τέταρτος θα είχε τις δυσκολίες του. Σκέφτεσαι να χρειαζόταν να πάει τουαλέτα στην διάρκεια του ματς;

Μη κοροϊδευόμαστε άλλο.

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν μας λέει και δεν θα μας πει, έπρεπε να μπει συγκεκριμένα ο Μπορς στην θέση του Στίφνερ. Δεν εξετάζω καν αν είναι αλήθεια πως είχε πρόβλημα ο Στίφνερ. Κι αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Το θέμα εδώ είναι πως έγινε ολόκληρη μεθόδευση και καταστρατήγηση των κανονισμών και μάλιστα στα κρυφά, για να μη μπει ο Γιαμπλόνσκι όπως επέβαλλε ο κανονισμός, αλλά συγκεκριμένα ο Μπορς. Καμιά αμφιβολία δεν χωράει εδώ.

Γιατί να μπεις σε διαδικασία κρυφής παραβίασης του κανονισμού και να μη κάνεις το προφανές και να είσαι εντάξει απ’ όλες τις πλευρές; Τι σχέση έχει ποιος είχε και ποιος δεν είχε πιστοποίηση VAR; Αυτό θα είχε σημασία μόνο αν ήταν όντως υποχρεωτική επιλογή να βάλεις τον Μπορς. Αλλά δεν ήταν. Είχες τον τέταρτο να βάλεις βοηθό και δεν τον έβαλες. Είχες τον Διαμαντόπουλο. Είχε δύο απόλυτα σύννομες επιλογές.

Κι εσύ τι κάνεις;  Μια ολόκληρη ακροβασία με την οποία δεν τηρούνται οι κανονισμοί, για να πας στον τελευταίο της εξάδας, τον βοηθό VAR και να τον βάλεις στο γήπεδο.

Χωρίς να το πεις σε κανέναν!  

Με προσπάθεια να μείνει κρυφό όσο το δυνατό περισσότερο. Με την ΑΕΚ να μην έχει πάρει φύλλο αγώνα μέχρι την Τετάρτη. Και να το παίρνει τότε, επειδή το ζήτησε.

Ποιος να υποψιαστεί τι είχε γίνει; Μόνο από το φύλλο αγώνα μπορούσε κάποιος να το πάρει χαμπάρι και προφανώς και γι’ αυτό καθυστέρησε τόσο πολύ να πάει στις ομάδες. Τουλάχιστον στην ΑΕΚ…

Δείτε επίσης

Έτσι στηρίζεται η νέα προσπάθεια

Ο Τάσος Τσατάλης στο enwsi.gr για τα δύο τρία βασικά που μοιάζουν απαραίτητα αυτή την περίοδο στην ΑΕΚ

26 Σχόλια

 1. Συμφωνώ πως η διοίκηση δεν πρέπει να αφήσει ετσι αυτό το θέμα αλλά το βασικότερο είναι οι αλλαγές στη ομάδα τις οποίες περιμένουμε με αγωνία. Ετσι θα ενισχυθεί η ομάδα και θα αλλάξει και ψυχολογία ο κόσμος

 2. Είχατε δεν είχατε ρε μπαγάσες καταφέρατε να προσανατολίσετε μερικά πρόβατα από το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας μας.
  «Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε ομάδα αλλά ο Περέιρα κτλ κτλ». Επομένως καταλάβετε αγαπητοί φίλοι; Το πρόβλημα δεν είναι η ομάδα, ο Μάνταλος, ο Μπακασέτας και όλοι οι παγκοσμίου επιπέδου παικταράδες που έχουμε αλλά ο Περέιρα γι’αυτό δεν πήραμε κανένα τίτλο. Επομένως, η ομάδα είναι μια χαρά. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 😉😉
  Υ.Σ. Τελικά κακώς σας λέμε ανύπαρκτους επικοινωνιακά. Παμπόνηροι είσαστε. Και που θα πάει αν βάζετε κάθε μέρα για Περέιρα όλο και περισσότερα πρόβατα θα τσιμπάνε και θα αποπροσανατολίζονται από το βασικό πρόβλημα της ομάδας: Ότι δεν έχουμε ομάδα
  Υ.Σ. «Η ΑΕΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΕΙΡΑ!!!!» Ο οποίος Περέιρα τελείωνε η θητεία του σε 1 μήνα και είχε πει ότι δεν θα μενε. Μιλάμε τον σκίσαμε!!! Τι σημασία έχει ότι την δουλειά με τους γάβρους Β’ την έκανε; Έλα τώρα, σε παρακαλώ….

  • Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε ομάδα αλλά ο Περέιρα κτλ κτλ». Επομένως καταλάβετε αγαπητοί φίλοι; Το πρόβλημα δεν είναι η ομάδα, ο Μάνταλος, ο Μπακασέτας και όλοι οι παγκοσμίου επιπέδου παικταράδες που έχουμε αλλά ο Περέιρα γι’αυτό δεν πήραμε κανένα τίτλο. Επομένως, η ομάδα είναι μια χαρά. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

   ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ…….ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΨΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ……………ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ……ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΚΙΟΡΓΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ…….ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΧΣΥΣΗΣ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ………ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΞΥΠΝΗΤΖΗΔΕΣ…..ΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ;

 3. Αλέξανδρος

  Το ήξερα πως θα «γέμιζε Περέιρα» η καθημερινότητα της ΑΕΚ.
  Ένας τυπάκος που ήταν ούτως η άλλως τελειωμένος τον Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιό του.
  Πρωτοσέλιδα, sites, τα πάντα, δώσε Περέιρα στον λαο.
  Δυστυχώς ακόμα και σ’αυτό το θέμα φάνηκε πως η ΑΕΚ κυνηγά την ουρά της κατόπιν εορτής.
  ΑΛΛΑ, θα λάβουμε τα μέτρα μας.. θα διώξουμε τον Περέιρα που θα απολυόταν μετά απο 1 μήνα..

 4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΙΔΙ

  Ο Περεηρα ηταν ετσι και αλλιως τελειωμενος τον ιουνιο. Τωρα προσπαθουμε απο την ΑΕΚ να δειξουμε οτι τον καταγγελουμε.. Και τι θα του κανουμε; Απλα γελαει αυτος και τα τακιμια του στην επο με την παρτη μας. Αυτος την «αποστολη του» την ολοκληρωσαι Επιτυχως για ΕΠΟ και ΠΑΟΚ.. Εμεις τι θα καταφερουμε; Να κοψουμε το σκατο με το πρυονι!!! Κατορθωμα!!!!

 5. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Περειρα τρελάθηκε όταν βγήκε το θέμα και αναρωτιόταν πως μαθεύτηκε η αλλαγή προσώπων.
  Μα υποτίθεται ότι στο φύλο αγώνα έγραφε πως αντικατασταθηκε ο επόπτης λόγω προβλήματος, άρα σε 1-2 μέρες θα το μαθαίναμε ούτως ή άλλως.

  Ή μήπως δεν είναι έτσι;
  Η μηπως υπάρχουν δύο φύλλα αγώνα;

  Το πρωτότυπο που έφτιαξε ο Γερμανός διαιτητής και στο οποίο δεν αναφέρεται τίποτα για αλλαγή στη σύσταση της ομάδας και το δεύτερο – μαϊμού φύλλο αγώνα που έγραψαν στο πόδι μες στα γραφεία της ΕΠΟ, στα ελληνικά, μετά τις αποκαλύψεις και έστειλαν γρήγορα γρήγορα κατόπιν του επαναλαμβανόμενου αιτήματος της ΑΕΚ να παραλάβει επιτέλους το φύλλο αγώνα;

  Νομίζω εδώ θέλει ψάξιμο χοντρό από την ομάδα. Έγραψα στον Λουπο, στον Κετσετζογλου και στον Δηματο ότι πρέπει αυτό ακριβώς το σημείο να ερευνήσουμε. Ας επικοινωνήσουν με τον επόπτη στη Γερμανία, προφανώς αφού δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στο στησιμο θα είναι ο τίμιος της παρέας άρα και πιο εύκολος στο να σπάσει και να αποκαλύψει τι έγινε. Ας ζητήσουμε να διακριβωθει από γραφολογο ποτέ γράφτηκε το φύλλο αγώνα που μας έστειλαν και από ποιον γράφτηκε (μέσω του γραφικού χαρακτηρα).

  Ελπίζω να τους ξεμπροστιασουμε, όχι γιατί θέλω να πάρω έτσι το κύπελλο. Αλλά για να ξέρει το ελληνικό κοινό τι ακριβώς έγινε και φυσικά για να τους κόψεις τα πόδια τώρα που ακόμη προλαβαίνεις. Γιατί αν τους αφήσεις θα γιγαντωθουν και θα μιλάμε για νέο ΟΣΦΠ και νέο Κόκαλη

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   Φιλε εισαι γατος με πεταλα !!!
   Αψογο το σκεπτικο σου, μπραβο και για την πρωτοβουλια σου να το κοινοποιησεις εκει που επρεπε !!!

 6. Αργά ξύπνησε ο οργανισμός ΑΕΚ,βλέπετε μετά το ματς είμασταν 2-3 μόνο γραφικοί που κράξαμε για τη νέα ληστεία.Είμαι βέβαιος ότι το θέμα ανακινήθηκε λόγω της θύελλας που ξεσηκώθηκε για τον διαχειριστή μας,με την ελπίδα του να κρατήσει ψηλά και επί μακρόν το θέμα Περέιρα.Τελικά ούτε καφενείο δεν είμαστε,εκεί τουλάχιστον διασκεδάζεις…

  • Αρροου made in Ροστοφ

   Μηπως να πεθανει διαχειριστης για να ησυχασεις εσυ που εισαι τοσο καλος; Μας εκλεψαν…… Kαι επειδη τωρα προσπαθουμε να αναδειξουμε το θεμα γιατι υπαρχει σκοπιμοτητα και ληστεια σε βαρος μας………..Eσυ ο τιμιος αεκτζης ανακαλυψες οτι ο διαχειριστης το κραταει επι μακρον…..Δηλ το ψαχνει ο διαχειριστης ειναι κακο……Αν δεν μιλαει ο διαχειριστης ειναι παλι κακο……..Τι να κανει τελικα κι αυτος ο διαχειριστης;……Τουλαχιστον πηγαινε να του πεις για να εχει την εγκριση σου…….Ενω μεταξυ ο διαχειριστης φετος τα εκανε χαλια…..Και το παραδεχεται και ο ιδιος………Πρεπει αν φτιαχτει ομαδα απο την αρχη………..Και οι πονηριδηδες και γατοι της πλακας και οι »καλοψυχοι» και »αγνοι» ενωσιτες του ειδους σου παλευουν να βρουν κατι για να ικανοποιησουν την κακοψυχια και το μισος τους για τον διαχειριστη…….ΥΓ.: Επειδη οι νεογαυροι σε χρονο ρεκορ ξεπερασαν και τους δασκαλους του ειδους και κλεβουν και με VAR μην ξεχασεις, επειδη εισαι μεγας αεκαρας να συμπληρωσεις…..»Τι ασχολειστε με την διαιτησια αφου ειμασταν κακοι στον τελικο».

   • ΑΕΚάρες που βυσσοδόμησαν με την ομάδα το βράδυ του τελικού ήταν το 95% όσων έγραψαν τότε,αυτοί που ούτε από μπάλα σκαμπάζουν πολλά αλλά και ψάχνουν συνεχώς από κάπου να πιαστούν για να τα χώνουν προς πάσα κατεύθυνση,οι γνωστοί και ως γκρινιάρηδες Νεοέλληνες.

    Το ότι το θέμα ληστεία-Κυπέλλου ανακινήθηκε 3(!!!)μέρες μετά τον τελικό και αφού ο διαχειριστής άκουγε επί 3ήμερο τα εξ αμάξης,ακόμα και χαμηλό IQ να’χει κάποιος καταλαβαίνει τον λόγο.

    Αυτά ως απάντηση,όχι προς εσένα που πρώτη φορά βάζεις αυτό το nickname,αλλά προς όσους διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα και από δηθενιές διαφορετικότητας…

    • To θεμα ανακινηθηκε 3 μερες μετα γιατι τοτε αποκαλυφθηκε……..Και το υπονοουμενο οτι »καταλαβαινουμε τον λογο» ειναι φτηνιαρικο και καραπαπαρικο. Λες και ο διαχειριστης δεν τα ακουσε μεχρι τωρα ή δεν θα τα ακουει μεχρι να διορθωσει τα περσινα εγκληματα και χρειαζοταν να βρεθει κατι αλλο…….Καταντατε κωμικοι ολοι οι δηθεν πονηροι και εξυπονοι που παντα πρεπει να προταξετε μια κακοηθεια αρκει να μπορεσετε να κανετε επιδειξη μισους και ξερολιας

     • Τι πονηροί και κωμικοί μου τσαμπουνάς,εδώ κατάντησε αηδία όταν μετά από αποτυχημένο αποτέλεσμα πέφτουν βροχή τα δημοσιεύματα για το γήπεδο.Δεν θέλω να με υποτιμούν και να με περνάνε για αρρωστάκι άνθρωποι που κονόμησαν και οφείλουν όλη τους την οικονομική ευμάρεια στις πλάτες της ΑΕΚ,δηλαδή των αγνών φιλάθλων της.
      Να γίνει κατανοητό,ο Μελισσανίδης μας χρωστάει και όχι το ανάποδο…

      Υ.Γ Εκείνος ο Δημητριάδης τι σ@@!ά κάνει και δεν πήρε είδηση τι έγινε με τους διαιτητές…?Δημόσιο γίναμε…

      • Αρροου made in Ροστοφ

       Δεν ξερω που οφειλει την οικονομικη του ευμαρεια ο Μελισσανιδης. Νομιζω οτι αυτη την δημιουργησε στα χρονια που ηταν εκτος ΑΕΚ και ποδοσφαιρου. Που δεν ηταν και λιγα. Ισως βεβαια εσυ να ξερεις καλυτερα. Το θεμα μας δεν ειναι ομως η οικονομικη ευμαρεια του Μελισσανιδη. Αυτος ειναι περαστικος οπως ολοι οσοι καποια στιγμη εχουν θεση στην ΑΕΚ. Το θεμα ειναι οτι ενα θεμα που πρεπει η ΑΕΚ να το κυνηγησει μεχρι τελους για ηθικους και μονο λογους … Ο καθε δηθεν πονηρος και ξερολας του καφενειου το παρουσιαζει συνομοσιολογικα για να χυσει την βλακεια και το μισος του για τον Μελισσανιδη τον Δημητριαδη και οποιον αλλο. Λες και με τοσο κραξιμο που εχει φαει ο Μελισσανιδης εχει μεγαλη αναγκη να σηκωσει το οποιοδηποτε θεμα λες και θα σταματησει το κραξιμο. Ολα τα υπολοιπα ειναι για να γελανε και τα τσιμεντα. Κατι τραχαναδες συριζαιοι, αριστερα κομματοσκυλα, υπαλληλακια της ΕΡΤ και διαφοροι αλλοι μαιντανοι και αργοσχολοι τα λενε.

 7. ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

  Αυτη η υποθεση – οταν η ΑΕΚ την ψαξει σε βαθος – ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΑ……
  Ειμαστε ακομη στην αρχη….
  Οψομεθα ες Φιλιππους…

  • Εδώ δεν μπορείς, καλά καλά, να μιλήσεις ελληνικά, θέλεις να το παίξεις και σπουδασμένος!!!

   • ΑΕΚ Θεα ολης της Γης

    Ειναι οξυμωρο να ειρωνευεσαι εναν ανθρωπο για τα ελληνικα του, με μια προταση 13 λεξεων που εχει λαθη..
    Εψαξα 2 ελληνικα λεξικα ,την λεξη σπουδασμενος δεν την βρηκα πουθενα..
    Ισως εισαι καμιας ανωτατης σχολης λεξιπλαστιας..

   • ΑΕΚΠΡΕΒΕΖΑ

    Ενω εσυ εχεις παρει πτυχιο απο το Χαρβαρντ και μεταπτυχιακο απο το ΜΙΤ.

   • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

    skarax21,
    δια να ομιλησομεν εν προκειμενω…
    το μονο λαθος του σχολιου μου ειναι η λεξη ΠΟΥ αντι της σωστης ΠΟΛΥ….και το οποιον οφειλεται εις τον δαιμονα του πληκτρολογιου
    ζητω ταπεινα συγγνωμη απο τον πρυτανη του ενωση-τελεια-τζη-αρ αξιοτιμον κυριον μεσιε :skarax21

 8. Φοίνικας

  Αυτό τον Δέδε τι τον έχουμε εκεί πέρα; Υποτίθεται ότι προασπίζει τα συμφέροντα μας.
  Ο Παπαδόπουλος; Ο Θωμάς Μητρόπουλος; Πότε θα δικαιολογήσουν την παρουσία τους;

  • ΑΕΚ Θεα ολης της Γης

   Μπουγατσογαυρε,σας παραδεχομαι!!
   Και μονο που κατορθωσατε να στησετε τελικο με VAR,ειναι αξιο αναφορας,θα διδασκεται η ομαδα σας στο μελλον στα πανεπιστημια εξαπατησης ανα τον κοσμο..
   Βεβαια σας τσακωσαν στο τελος ,αλλα αργησαν και το αποτελεσμα μετραει..
   Καταφερατε,παιρνοντας νταμπλ για πρωτη φορα ,με ομαδα μερικων εκατομμυριων ευρω ανωτερη της δικης μας,να γραψετε μια απο τις πιο μαυρες σελιδες της ιστοριας σας,που θα μνημονευεται για πολλα,πολλα χρονια και θα γινετε στιχακι στα γηπεδα ολης της Ελλαδος..

  • Εσύ στ’ αυγά σου και στα κυβικά σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *