Αυτός αξίζει μια προσπάθεια ακόμα!

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για όσα περιμένει να συμβούν ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σιμόες

Η ΑΕΚ είναι ζωντανός οργανισμός. Και ως τέτοιος, δεν είναι ποτέ δυνατόν να αποφεύγει τα λάθη, δεν παύει ποτέ να ψάχνει τη βελτίωση, αναζητά συνεχώς το καλύτερο. Αδιάκοπη διαδικασία. Που είναι πάντα πολύ καλύτερο, να συμβαίνει υπό καθεστώς ηρεμίας, που σε μια ομάδα προσφέρουν οι νίκες. Εμφατικές εμφανίσεις, όπως αυτή της περασμένης Δευτέρας, μπορούν να φτιάξουν το κλίμα και να δουλευτούν καταστάσεις με ψυχραιμία. Είδατε ήδη τα ευεργετικά αποτελέσματα της επιστροφής του Μπακασέτα.

Οσο και αν κάποιος μπορεί να χλευάσει ή να αμφισβητήσει, ο Μπακασέτας είναι παίκτης διαφοράς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Καθοριστικός στην εύρυθμη λειτουργία της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Φάνηκε ξεκάθαρα, αφ’ ενός με τη σημαντικότατη συμβολή του στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ΑΕΚ και αφ’ ετέρου, με τον ψυχισμό που προσέφερε στην ομάδα. Παίκτες σαν τον Τάσο είναι πολύτιμοι και δύσκολα αντικαθίστανται. Εάν κάποιος δεν είναι πεπεισμένος για την αγωνιστική του ικανότητα, αρκεί να αναλογιστεί πως ο Ουζουνίδης παίδευε τη μετατροπή του σχήματος σε όλο το διάστημα της διακοπής, αλλά το τόλμησε μόνο όταν είχε διαθέσιμο τον Μπακασέτα και την αγωνιστική ισορροπία που προσφέρει στην ομάδα.

Πέραν του Μπακασέτα, στη λειτουργία της ΑΕΚ των τελευταίων ετών υπήρξε άλλος παίκτης ακόμα πιο κομβικός, που δεν είναι άλλος από τον Σιμόες. Ισως η πιο έξυπνη μεταγραφή της ΑΕΚ από τη μέρα της επιστροφής, παιδί μάλαμα, καλός παίκτης, εξαιρετικός χαρακτήρας. Εγινε ένα με την ομάδα, κόλλησε με τους συμπαίκτες του, έδινε πάντα λύσεις. Εγινε κομμάτι της ΑΕΚ, υπήρξε καθοριστικός σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Τις τελευταίες ημέρες, προκύπτουν από το ρεπορτάζ ενθαρρυντικά μηνύματα για πιθανή επαναπροσέγγιση. Κατά τη δική μου άποψη, αυτό θα ήταν το πιο ευχάριστο νέο των τελευταίων εβδομάδων. Γιατί παιδιά σαν τον Σιμόες έχουν γίνει κομμάτι της ΑΕΚ και εκτιμώ πως έχουν ακόμα να προσφέρουν. Στα 29 του, ο Σιμόες είναι έμπειρος και έτοιμος να αποτελέσει κομμάτι στη νέα εποχή της ΑΕΚ.

Μη λησμονείτε, πως ο Σιμόες δεν έχει έρθει σε ρήξη με την ΑΕΚ. Υπήρξε η επιθυμία για ένα πολύ καλό συμβόλαιο, η ΑΕΚ αξιολόγησε την υπόθεση με ένα ποσό, ίσως ο Πορτογάλος και το μανατζερικό περιβάλλον του να υπερεκτίμησαν όσα μπορούσαν να βρουν στην αγορά. Αλλά αυτά μικρή σημασία έχουν σε μια ανοιχτή διαπραγμάτευση. Εάν θέλουν, μπορούν να τα βρουν με τρόπο που θα αφήσει ικανοποιημένους άπαντες.

Σας έχω πει και άλλες φορές, πως δεν είναι δουλειά μου και δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει πόσα χρήματα πρέπει να δοθούν σε έναν παίκτη. Αυτό που μπορώ να δω, είναι πως με Σιμόες και Κρίστισιτς, η ΑΕΚ κάνει ένα φονικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Ισως ανώτερο και από αυτό των Σιμόες, Γιόχανσον που είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και ό,τι ποιοτικότερο υπήρξε στο αντίστοιχο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κρίστισιτς δείχνει πως είναι ό,τι λείπει από τον Σιμόες. Δηλαδή, δίπλα στο αδιάκοπο τρέξιμο, την επιθετική άμυνα, τη δυνατότητα του Πορτογάλου να παίρνει και να δίνει σωστά την μπάλα, εμφανίζεται ένας παίκτης που μπορεί να τη μεταφέρει σωστά. Ο Κρίστισιτς έρχεται με παραστάσεις και εικόνες που δείχνουν παίκτη εγκεφαλικό, που μπορεί να μοιράζει την μπάλα, να ανοίγει χώρους, να κάνει ακόμα και κάθετη κίνηση, στοιχεία που δεν έχει το παιχνίδι του Σιμόες.

Το συγκεκριμένο δίδυμο, μαζί με τους Γαλανόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς, συνθέτουν εξαιρετική τετράδα με παρόν και μέλλον. Θεωρώ πως δίπλα σε αυτούς τους δύο, μπορούν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτεροι οι μικροί. Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλάβετε και τον Αλεφ, εάν και εφόσον κριθεί πως πρέπει να μείνει (προσωπική άποψη, αμφίβολο με τα δεδομένα που τέθηκαν οικονομικά το περασμένο καλοκαίρι). Όπως απέδειξε περίτρανα η σεζόν, οι νέοι παίκτες κερδίζουν από τους έμπειρους και έτσι ζυμώνονται και βελτιώνονται.

Ο Σιμόες, μπορεί να είναι σημείο αναφοράς και στην επόμενη μέρα. Εκτιμώ πως είναι παίκτης που αξίζει να γίνει μια προσπάθεια ακόμα, δίχως πικρίες και φορτίσεις. Και πιστεύω πως θα έχει μόνο κέρδη για την ΑΕΚ, η πιθανότητα να τον κρατήσει στα «κιτρινόμαυρα» και για τα επόμενα χρόνια.

Υ.Γ.: Θα ήθελα πολύ να υπάρξει λύση και με τον Λαμπρόπουλο. Στα δικά μου μάτια, ο Λαμπρόπουλος είναι ό,τι πολυτιμότερο και σημαντικότερο έχει κάνει ποδοσφαιρικά η ΑΕΚ. Παίκτης που δεν νοούνταν βασικός ούτε στην ομάδα της Β’ Εθνικής και κατάφερε να εξελιχθεί τόσο πολύ δια μέσου της ΑΕΚ, που έφτασε να είναι βασικός στο Champions League και να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής. Υπάρχει ο Σβάρνας, πολλά είναι ανοιχτά για το μέλλον, αλλά παιδιά σαν τον Λαμπρόπουλο θα ήταν σημαντικό να είναι εδώ.

 

Δείτε επίσης

Η λύση είναι μία!

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για όσα συνέβησαν στο μπάσκετ και όσα έρχονται στο ποδόσφαιρο

33 Σχόλια

 1. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ!!!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ!!!!

 2. Το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον ΔΕΝ ήταν ότι ποιοτικότερο είδαμε τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας μην διαλύουμε την έννοια των λέξεων. Ειδικά ο Σιμόες είναι καλός, χρυσός, εργατικός και φθηνός βέβαια αλλά μόνο ποιοτικό δεν τον λες. Παίζει να είναι και ο πιο άμπαλος χαφ που έχει παίξει στην ΑΕΚ εδώ και 40 χρόνια.

  • Μαρίνο Τουμένεθ

   Πες το ψέμματα. Ακόμη και ο Φέτσης και ο Αντώνης Ρίκκα πιο κοντρολαρισμένοι ήτανε. Tί ψάχνεις να βρείς, εδώ υπάρχουν άνθρωποι (αμέσως πιο κάτω άμα διαβάσεις) που θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και ότι λόγω αυτού κατακτήθηκε πέρσι το πρωτάθλημα. Άλλους θα βρεις να λένε (ναι ακόμη και σήμερα) για την ποιότητα του Τσιγκρίνσκι και ότι με αυτόν πρέπει να πορευτεί η ΑΕΚ βασικό τα επόμενα χρόνια. Είναι ματαιο να πασχίζεις να εξηγήσεις τα προφανή γιατί ακόμη και προφανή που είναι, προυπόθεση είναι να ξεκινάς με το συνομιλητή του από την ίδια αφετηρία για να γίνεσαι κατανοητός.

 3. Πιστευω πως ο μονος λογος που συντηρειται στα ρεπορταζ της ΑΕΚ το θεμα Σιμοες ειναι για να μην ζηταει ο κοσμος ενα χαφ στη θεση του μεχρι να κλεισει η μεταγραφικη περιοδος. Υποτιθεται οτι ο προεδρος ειχε πει οτι ηταν τεραστιο λαθος που δεν πηραμε χαφ το καλοκαιρι και ολοι περιμεναν οτι τωρα θα ερχονταν δυο χαφ, ενας αντικαταστατης του Σιμοες που ειναι εκτος ομαδας και αλλος ενας επειδη θεωρητικα υπηρχε ελλειψη στα οχταρια. Χαλασε και η μεταγραφη του με τους Αραβες αρα λεφτα δεν υπαρχουν για αλλη μεταγραφη, τα υπολοιπα εχουν παει στο κουβερτακι και στο μαξιλαρακι του γηπεδου. Το θεμα προφανως και ειναι τελειωμενο γιατι ο παιχτης δεν προκειται να ανανεωσει με το χαμηλο συμβολαιο που του προσφερουμε απλα πρεπει και οι δημοσιογραφοι να εχουν με κατι να ασχολουνται. Το συμπερασμα ειναι οτι ο προεδρος παραδεχτηκε το λαθος του καλοκαιριου για τα ματια του κοσμου εφοσον το κενο στα χαφ παρεμεινε στην ομαδα αφου ενας παιχτης απομακρυνθηκε και ενας ηρθε και η κοροϊδια συνεχιζεται.

 4. Να μείνουν και οι 3 ωστε να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κάναμε συνολικά 4 μεταγραφές.Ήταν κάποιοι αρθρογράφοι που απειλούσαν με νέο ανένδοτο τον Μελ αν δεν κάναμε 3 μεταγραφές.Τώρα θα ησυχάσουν. Θα ήταν κρίμα κι άδικο να ζήσουμε τέτοια ιλαροτραγωδία.

 5. Μαρινο Τουμενεθ

  Ανατολικό ζήτημα το κάναμε για το αν μείνει ο Σιμοες η όχι. Κατάντια

 6. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

  Στην ΑΕΚ υπαρχουν κλικες δηλαδη ο Μανταλος των 650.000 ευρω εχει προσφερει περισσοτερα στην ομαδα απο τον Σιμοες???

  • Μαρινο Τουμενεθ

   Μετά από το ευχάριστο μουσικό διάλειμμα επανηλθαμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας.

 7. Eννοειτε πρεπει να μεινουν και οι 3..Ειναι εγκληματικη η διαλυση του περσυνου ροστερ.Ακομα κι αν θες σταδιακα ν ανεβαζεις ποιοτητα,ξεκινας απ τους παγκιτες,οχι απ τους βασικους.Αυτους,αν τους θεωρεις λιγους,τους μεταφερεις σταδιακα στον παγκο,δεν τους διωχνεις!
  Απ οτι εχουν δειξει και οι 3,,ηδη θα ειχαν υπογραψει αν δεν ερχοταν ετσι ξαφνικα το τελος των διαπραγματευσεων 7 μηνες πριν την ληξη των συμβολαιων τους!Ο Μπακασετας πχ,πως υπεγραψε με μια μικρη αυξηση νεο 3ετες? 400 ηταν η προσφορα κι τελικα εγινε 400-450-500..
  Δεν χαλας ετσι το κλιμα για 150-200χ το χρονο..ή να το πω κι αλλιως..
  Ολοι μας εκτιμουμε 2 παιχτες που δεν εχουν φορεσει ποτε τη φανελα..Μολεντο-Κουρμπελη..Οποιος απο μας κι αν ταν προεδρος,θα χαλαγε τη μεταγραφη για 200χ?Οχι….και σκεφτειτε οτι μιλαμε για 2 νεους παιχτες,με οσα ερωτηματικα φερνει καθε μεταγραφη,για το πως και πότε θα γινει ενα με τους υπολοιπους…ή το καλοκαιρι αν η Αντερλεχτ σταματαγε στα 2εκ..δεν θα πουλουσαμε τον Βρανιες?Προσωπικα θα κανα δωρο και τα αεροπορικα και νομιζω οτι και η ΠΑΕ θα τον εδινε..Καποιες φορες σου καθονται ολα καλα..ισως καλυτερα κι απ οτι περιμενες κι αλλες σου καθετε ενας προεδρος σαν της Λ.Παλμας πχ και σε χορευει..
  Στην περιπτωση των3 μονο χασιμο ειχαμε..ας διορθωθει τουλαχιστον στο 90..

  • Μαρινο Τουμενεθ

   Και μεταφέρεις στον πάγκο τσιυρουκια των 600 χιλιαδων τα οποία φροντισες με σπουδή (και μεγάλο κόστος βεβαίως βεβαίως) να κρατήσεις όταν σε εξεβιαζαν. Έτσι; Πολυ ωραία λογική

   • Ενω βρισκεις πιο λογικο να διωχνεις βασικους..επειδη ειναι λιγοι..και την ιδια ωρα να κρατας τους αναπληρωμτικους τους!!

    • Μαρινο Τουμένεθ

     Τα συμβίόλαια των ποδοσφαιριστών πέραν από το προφανές (το οικονομικό κομμάτι) είναι και ένας τρόπος ιεραρχίας σημαντικότητας σε κάθε ρόστερ. Αν έχεις παγκίτες των 600 χιλιάδων τότε αυτοί που παίζουν μέσα πόσα πρέπει να πάρουν; Ο παοκ ανανεώνει το μπισεσβαρ με τα μισά λεφτά που έπαιρνε πρν (από 800 σε 400) γιατί ακριβώς τον προορίζει για μια λύση πολυτελείας από τον πάγκο. Η ΑΕΚ δε δίνει συμβόλαια στους βασικούς της θα δώσει συμβόλαια μεγάλα στον πάγκο της;

     Για να μην το ξεχειλώνουμε, αμα δεις και ανανεώσει ο Σιμόες με αυτά τα χρήματα που ζητάει 600+ τότε ετοιμάσου να τον φας στη μάπα βασικό τουλάχιστον 2+ χρόνια. Τόσο απλό είναι. Αν εσύ είσαι ΟΚ με αυτό, εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε κάτι καλύτερο για σήμερα αλλά και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Και στο σημείο που βρίσκεται η διαπραγματευση, με δεδομένη τη θέση κ τα χαρακτηριστικά αυτης, αυτό το καλύτερο μπορεί να βρεθεί με πολύ καλύτερους όρους (οικονομικούς, ηλικιακούς αλλά και επμέρους ποδοσφαιρικών γωρισμάτων) και να αποφέρει χρηματιστηριακά κέρδη στην ομάδα στο μέλλον.

     ¨Οπως έχω ξαναπει, εσείς που έχετε λυσάξει να ανανεωσει όσο όσο ο συγκεκριμένος, εσείς ο ίδιοι αύριο θα αναθεματίζετε ότι η ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω, θέλει κάτι καλύτερο. Τότε όμως θα βαι αργα για δάκρυα

     • Φοβερο αυτο που θα παθουμε να φαμε στη μαπα!!! τον Σιμοες,οπως λες..
      Οσο για την θεληση σας να φυγει επειδη θες κατι καλυτερο για την ομαδα…η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..
      Που ειναι ο αντικαταστατης του? Πως θ ανεβει η ομαδα αν παρεις εναν κοφτη πανω κατω αξιας Σιμοες και κρατωντας τον ιδιο αναπληρωματικο?Μια απ τα ιδια θα εισαι..ΑΝ ΑΝ πιασει η μεταγραφη..
      Αν εχεις Σιμοες βασικο και Μοραν παγκο αυριο..θα σου κοστιζουν 800χ το χρονο..
      Αν κρατησεις Σιμοες και φερεις εναν ισαξιο του..πας στο 1εκ..κι ετσι με 200χ παραπανω και δεν χαλας την ομοιογενεια..που παραδοξως την ξεχνατε..και ανεβαζεις την ποιοτητα σου στο 6..
      Θελετε ν ανεβει η ποιοτητα!! υποτιθεται..και σας φαινονται πολλα 1εκ..για 2βασικους στην ιδια θεση!!!

  • Αλέξανδρος

   Οι δε συγκρίσεις με Μολέντο-Κουρμπέλη μαγικές

   • Ελα πες…γουσταρεις πολυ να με διαβαζεις..Αμα ειχε αρχισει αυτο λιγα χρονια πριν τωρα θα τραγουδαγαμε μαζι..Ηρωες,απαρτα βουνα,ηρωες με 12 ζωες..πυρ στην Αλαμανα και φωτια στο Γοργοποταμο..
    Αλεξη μου..καμμια συγκριση παιχτων.Προσπαθησα ν αναφερω 2 ονοματα αποδεκτα νομιζω απ ολους μας και να επισημανω το γεγονος οτι ειναι πολυ πολυ ευκολο μια μεταγραφη,μια ανανεωση,να παει λιγο πανω λιγο κατω..
    Σπανια ερχονται ολα ακριβως οπως τα θες.Το ζητουμενο ειναι να υπογραψει ο παιχτης που θες.Καποιος θα δεχτει φτηνοτερα καποιος ακριβοτερα..
    Το επομενο σχολιο θα το παμε με το..Μαλλια σγουρα μαλλια κορακου χρωμα,τ ανεμιζε ο αγερας στα ζερβα…

    • Αλέξανδρος

     Μόνο που σ’αυτούς θα τα έδινες εύκολα τα +200 επειδή είναι πιο ποιοτικοί παίκτες.
     Καμία ομάδα δεν κάνει αύξηση 300% σε έναν παίκτη με την προοπτική του χρόνου να τον κάνει παγκίτη και να φέρει άλλον ακριβότερο. Πόσο μάλλον η ΑΕΚ που τα τσιγκουνεύεται πιο πολύ απ’όλους.
     Επομένως αυτά τα 600-700 θα κοιτάξει να τα αξιοποιήσει σε πιο ποιοτικές μονάδες.
     Άλλοι τ’αξίζουν και άλλοι οχι, πώς να το κάνουμε τώρα.
     **Ο Σέτας υπέγραψε με τους όρους της ΑΕΚ και με συμβόλαιο ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με την αρχική πρόταση.

    • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

     Οι αστοί τρομαξανε… και κάστρα φτιάξανε…..

 8. Για την άμυνα της επόμενης σεζόν αντί Λαμπρόπουλου θέλω να επιστρέψει ο Βράνιες ή να έρθει παίχτης ίδιας κλάσης.Ώστε να είναι αυτός με τον Τσιγκρίνσκι οι βασικοί,οι Τσόσιτς και Οικονόμου τα μπακ απ και ο Σβάρνας να συμπληρώνει την πεντάδα.

 9. Ότι σημαντικότερο είναι να μείνει ο Σιμόες.Είναι ένα εκπληκτικό εξάρι που έχει δέσει ιδανικά με την ομάδα και είναι εγγύηση στο πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει.Σίγουρα τα 500 χιλιάρικα τον χρόνο με μια αύξηση που θα φτάσει τα 550 τα επόμενα χρόνια είναι πολύ καλό συμβόλαιο νομίζω.Με τον Κρίστιτσιτς θα κάνουν ιδανικό δίδυμο,σίγουρα καλύτερο κι από το Σιμόες-Γιόχανσον.Ο Κρίστιτσις μπορεί να προσφέρει τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά.Αν έμενε ο Σιμόες για μένα η ιδανική πεντάδα στα χαφ του χρόνου θα ήταν: Σιμόες-Κρίστιτσιτς βασικοί,ο Γαλανόπουλος μπακ απ του Πορτογάλου,ο Κονέ μπακ απ του Σέρβου και ο Σαμπανάτζοβιτς (που πιστεύω πολύ σ’ αυτόν τον παίχτη) να είναι αρχικά ο 5ος στην ιεραρχία με πολλές δυνατότητες ανέλιξης.

 10. α) Ο Μπακασετας εδειξε απο το πρωτο ματς της επιστροφης του (και παρα την αγωνιστικη αποχη) ποσο χρησιμος ειναι στο επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματοςπ. Προταση απο τον ΠΑΟ ειχε συμφωνα με πληθος αρθρων, απο τον ΟΣΦΠ δε γινοταν να τον προσεγγισουν γιατι οταν τον ειχαν κλεισει απο τον Πανιωνιο απαιτησε να παει στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ προτεραιοτητα ειναι οι ανανεωσεις σχεδον 10 συμβολαιων.
  β) Ο Σιμοες με τον Κρστιτσιτς θα ειναι μια χαρα διδυμο βασικων, καλο ειναι να ερθει απο τωρα κι ο Κονε και με Γαλανοπουλο να ειναι του χρονου αναπληρωματικοι κι ο Σαμπα ως 5ος. Ο Αλεφ ειναι επισης καλος αλλα δυσκολα θα δοθει και η δικη του ρητρα (με δεδομενο οτι θα δοθει η ρητρα του Πονσε).
  γ) Καλο θα ηταν να μεινει και ο Λαμπροπουλος ως λυση παγκου αλλα η αληθινη ενισχυση στην αμυνα θα ειναι η αγορα του Βρανιες, ειδικα τωρα που η Αντερλεχτ τον πουλαει σε τιμη προσφορας!
  δ) Αν γινουν οι βασικες κινησεις τωρα (Σιμοες, Λαμπροπουλος, Κονε, Βρανιες) το καλοκαιρι θα χρειαζεται οπωσδηποτε η αγορα του Πονσε και ενος εξτρεμ επιπεδου Κρστιτσιτς. Φυσικα το ιδανικο θα ηταν να δουμε στην ΑΕΚ Αραουχο μαζι με Λιβαγια-Πονσε…

 11. Αξίζει δεύτερη ευκαιρία και ο Λαμπρόπουλος
  Ειδικά για πάγκο είναι ταμάμ.
  Άσχετα που μπορεί και βασικός να παίζει
  Αμαρτία ρε

 12. Αλέξανδρος

  Προφανώς ο πρόεδρος τους έδιωξε πριν το νεο έτος για να μετρήσουν σαν μεταγραφές για το 2019.
  Πριν απο 1 μήνα: «ναι κοιτάχτε, η ομάδα αυτή έχει κλείσει τον κύκλο της..»
  Μετά απο 1 μήνα: «Δε θα ήταν τέλειο ένα δίδυμο Σιμόες-Σέρβου? ε? »
  Γειά σου Πρόεδρε, δώσε πόνο Πρόεδρε..

 13. Αλέξανδρος

  Ε κοιτάχτε, κοιτάχτε, ε, ε εμείς τους θέλαμε αλλά αυτοί δε θέλανε και ναι, ναι αλλά μετά θέλανε και μετά εμείς είπαμε α, έτσι είστε? τώρα δε θέλουμε εμείς και μετά αυτοί μας είπαν τότε ούτε και εμείς δε θέλουμε και μετά τους είπαμε οχι τώρα θέλουμε αλλά δεν ήθελαν αυτοί και εμείς θέλαμε άλλους αλλά ούτε εκείνοι θέλανε και τώρα θέλουμε αυτούς αλλά θέλουμε να θέλουν με οσα θέλουμε.
  Αυτό ακριβώς τίποτ’άλλο.

  • Βεργίτσης

   ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Α ΡΕ ΑΛΕΞ, είσαι η ψυχή του enwsi. Δε ξερω με τι γελασα και συμφωνησα περισσοτερο. Με το σχολιό σου σαν πρόεδρος του Εδεσσαικού ή με την ιστορία με τον Νοστραντίν Χότζα. Χαχαχαχα. Ελπίζω να ήρθες λίγο πιο κοντά στην κατανόηση των χιουμοριστικων σχολιων που έκανα κυρίως πέρυσι, αλλά και φέτος έκανα ένα ενθυμουμενος το παλιο εαυτο με άλλο nickame(το έπιασες αμέσως).

   • Αλέξανδρος

    Αν δεν βάλουμε και λίγο χιούμορ καταντάει βαρετό.
    Να σου πω την αλήθεια εμένα μου’χει λείψει ο περσινός Βεργίτσης, ο οποίος έδινε μια άλλη νότα στα καθημερινά σχόλια.

 14. Μη λεμε οτι οι παιχτες έκαναν λαθος που νομιζαν οτι μπορουν να βρουν μεγαλα συμβολαια. Μια χαρα θα τα έβρισκαν τα συμβολαια το καλοκαιρι. Απλα τωρα δεν εβρισκαν ομαδα που να πληρωνε και την ΑΕΚ.
  Συγκεκριμενα για τον Σιμοες, τον εκτιμω αφανταστα αλλα ξεκαθαρα δεν ειναι για βασικος αν η ΑΕΚ θελει να ανεβει επιπεδο. Ατο σύγχρονο ποδοσφαιρο ακομα και τα 6ρια θα πρεπει να εχουν και καποιες δημιουργικες ικανοτητες που να ειναι ανωτερες απ αυτες του Σιμοες.

 15. Ο μόνος λόγος που μπαίνω σε αεκτζιδικα σάιτ τελευταια είναι γιατι περιμένω εξελίξεις με το θέμα Σιμοες. Έχεις απόλυτο δίκιο και με τους τρεις αν και ο Λαμπρόπουλος ανάμεσα τους θα είναι η μικρότερη απώλεια.. ο Μπακασετας για μένα έχει χαρακτηριστικά που λείψανε παρά πολύ απ’ την ομάδα τα τελευταία παιχνίδια.. καλή πάσα, τριπλα και μακρινό σουτ ενώ ο Σιμοες, κάτι που για κάποιο λόγο φοβάστε να πείτε οι δημοσιογράφοι, είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και αυτός που μας οδήγησε στο πρωτάθλημα δείχνοντας τρομερό ήθος και πείσμα σε κάθε ματς και η ΑΕΚ οφείλει να κάνει ο,τι μπορεί απ την πλευρά της για να τον βάλει στην Αγια Σοφιά!

 16. αλλη περιπτωση του μπακασετα ( ειναι και ελληνας ) …αλλη του σιμοες ….
  πιστευω οτι ηταν να το δωσει το εχει δωσει ο σιμοες …..
  υπαρχουν στην αγορα χαφ παρα πολυ καλα ..που μπορει να σου πιασουν ταβανι …
  σε καλη ηλικια και που μπορουν να σου αποφερουν στην πορεια πολυ καλα λεφτα ….
  ..το μυαλο του το εχει αλλου ο αντρε ….ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ….
  εκανε παιδακι το τελευταιο του καλο συμβολαιο ….δεν τον αδικω …
  αλλα στην αεκ θα πρεπει να ξερουν οτι δεν θα εχει καμια σχεση ο σιμοες ο παλιος …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *