Ο «έρωτας» του ΠΑΟΚ με τις ενστάσεις και τα ματς στα χαρτιά…

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog συντρίβει τους επαγγελματίες ψεύτες και παραχαράκτες της ιστορίας…

Είναι πραγματικά αδύνατο να αφήνεις αναπάντητα, τα όσα απίστευτα βγαίνουν εδώ και ενάμιση χρόνο από το περιβάλλον ενός τοξικού οργανισμού που δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να προσβάλλει, να υβρίζει και να χυδαιολογεί με φρικτά ψέματα. Θα πρέπει ωστόσο να αναρωτηθούμε πραγματικά μήπως αδίκως αναγκαζόμαστε και μπαίνουμε σε αντιπαράθεση με αυτό το τοξικό περιβάλλον.

Μου έστειλε ένας διαδικτυακός φίλος προ διημέρου, μια ανάρτηση «συναδέλφου», ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, που είχε τα δύο πρωτοσέλιδα της «ΩΡΑΣ», το ένα της επομένης του τελικού, όπου είχαμε προτάξει την κριτική στην ομάδα που εμφανίστηκε «λίγη» σε ένα παιχνίδι που έκρινε ένα τρόπαιο και το άλλο πρωτοσέλιδο που αφορούσε στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με την τριγωνική αλλαγή των διαιτητών του τελικού και το οποίο είχε ως τίτλο «Ριφιφί με… φαντομάδες». Για να μην τα πολυλογούμε, το σχόλιο του «συναδέλφου» ήταν ότι είμαστε καραγκιόζηδες!

Αρχικά να τον ευχαριστήσουμε για τα καλά και… συναδελφικά του λόγια και να του πούμε ότι λατρεύουμε τον καραγκιόζη. Από εκεί και πέρα, καθίσταται εμφανές ότι αυτό το περιβάλλον πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης ακόμα και των αυτονόητων, ακόμα και των πιο απλών. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον «συνάδελφο», η κριτική για την κακή απόδοση της ομάδας σου, αναιρεί το να μπορείς να ασχοληθείς με τη διαιτησία, πολλώ δε μάλλον όταν έχει προκύψει και ένα σκάνδαλο γύρω από αυτή.

Σύμφωνα με τον «συνάδελφο», άπαξ και δεν έπαιξες καλά, δεν έχεις το δικαίωμα στη νίκη, δεν πρέπει να πάρεις πέναλτι εφόσον υπάρχει, δεν έχεις το δικαίωμα καν δια να ομιλείς. Σύμφωνα με το ίδιο περιβάλλον, αν σχολιάσεις ότι υπήρξαν και δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν, είσαι εναντίον του VAR! Το ότι με VAR βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε περάσει ποτέ, ούτε τον Πανιώνιο, ούτε τον Αστέρα Τρίπολης, δεν το… αναφέρουμε γιατί δεν μπορεί να αφήνουμε τώρα, τέτοιες λεπτομέρειες για να μας χαλάνε το ωραίο μας παραμύθι!

Σύμφωνα με το ίδιο περιβάλλον, το γεγονός ότι η ΑΕΚ αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε έντονα μόλις γνωστοποιήθηκε, η σκανδαλώδης τριγωνική αλλαγή με τους διαιτητές, με την καταπάτηση κάθε κανονισμού της UEFA και του ελληνικού ΚΑΠ, σήμαινε ότι… «η ΑΕΚ κάνει πάλι ένσταση και θέλει πάλι το ματς στα χαρτιά». Με την ΑΕΚ να έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή… «δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε ένσταση, δεν μας νοιάζει το ματς, πάει το χάσαμε, αλλά θέλουμε να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Το «πάλι η ΑΕΚ πάει για ένσταση και θέλει πάλι το ματς στα χαρτιά», υπονοεί από τους άρχοντες του ψεύδους και της παραχάραξης της ιστορίας, ότι το έκανε πέρυσι, στο ματς της Τούμπας με τον Κομίνη! Στη φωτογραφία παραθέτω την κλήση σε απολογία για τα περσινά γεγονότα της Τούμπας, για να δούμε ποιος έκανε ένσταση στο περσινό παιχνίδι και ποιος ήθελε να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν… «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 16/3/2018 και ώρα 10:30), τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Μίχελ Λούμπος-τεχνικό διευθυντή): Βάσει των αναφερομένων στο από 11/3/2018 φύλλο αγώνος κτλ. κτλ. κτλ. σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου κτλ. κτλ. κτλ. Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του κ. Λούμπος Μίχελ καθώς επίσης και για υπαίτια διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πριν την κανονική λήξη του. ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Σαββίδη (πρόεδρο) κτλ. κτλ. κτλ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Με βάση την από 13/3/2018 ένστασή σας για το κύρος του αγώνα κτλ. κτλ. κτλ. Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 13/3/2018 κτλ. κτλ. ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κύρος του αγώνα κτλ. κτλ. και της αντικανονικής διακοπής του αγώνα κτλ. κτλ. κτλ. καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιον μας, κατά την εκδίκασή της κτλ. κτλ.».

Όποιος έχει τελειώσει την Β’ Δημοτικού, διαπιστώνει εύκολα ότι ο ΠΑΟΚ είχε κληθεί ως υπαίτιος για τη διακοπή του αγώνα, ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε κάνει ένσταση για το κύρος του αγώνα και ότι η ΑΕΚ κλήθηκε μόνο και μόνο για να παραστεί στην εκδίκαση επειδή ο ΠΑΟΚ είχε κάνει ένσταση και ήθελε το ματς στα χαρτιά.

Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, βλέπουμε και τα όσα είχε στείλει, ο Κομίνης προς το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο στις 16/3/2018, ξεκαθαρίζοντας: «Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζητήθηκε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα, δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, όχι απλά διέκοψε με δική του υπαιτιότητα εκείνο το ματς, με ντου, όπλο, μπράβους και απειλές, όχι απλά είχε την απαίτηση-παγκόσμια πρωτοτυπία να μετρήσει στα αποδυτήρια μιάμιση ώρα μετά τη διακοπή του αγώνα, γκολ που είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, αλλά έκανε τα πάντα για να πάρει το ματς στα χαρτιά και φυσικά ήταν αυτός που είχε καταθέσει ένσταση κατά της διακοπής του αγώνα που είχε προκαλέσει ο ίδιος! Λόγω της δικής τους ένστασης και μόνο, λόγω ότι ήθελαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά, σύρθηκε η ΑΕΚ στα δικαστήρια, αλλιώς δεν θα ήταν καν παρούσα αφού δεν θεωρήθηκε υπαίτια για οτιδήποτε.

Ο οργανισμός αυτός και το περιβάλλον του, που ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, χαρακτηρίζουν εδώ και ενάμιση χρόνο την ΑΕΚ «χάρτινη»! Ο οργανισμός αυτός και το περιβάλλον του, πήραν ένα κάλπικο Κύπελλο στο Βόλο κι άλλο ένα φέτος και δεν θέλουν την «Ένωση», ούτε να το αναφέρει!

Ο οργανισμός αυτός και το περιβάλλον του, διέρρεαν το βράδυ της ντροπής στην Τούμπα, το τερατώδες ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ «σύμφωνα με πληροφορίες» είχε κερδίσει το ματς! Ο οργανισμός αυτός και το περιβάλλον του, έλεγαν αρχικά ότι ήταν… φώτοσοπ, το όπλο του Ιβάν!

Ο οργανισμός αυτός και το περιβάλλον του, διέρρεαν το βράδυ της γνωστοποίησης του σκανδάλου με τις εν κρυπτώ αλλαγές των διαιτητών, τη γελοιότητα ότι η ΑΕΚ είχε δει το φύλλο αγώνα, το οποίο της στάλθηκε με e-mail τέσσερις μέρες αργότερα!

Ο οργανισμός αυτός και το περιβάλλον του, αναφέρει από προχθές ότι ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τη διαιτησία (!!!) και φτάσαμε στο σημείο να διαβάσουμε από αυτό το περιβάλλον, μέχρι και το πολυαγαπημένο μότο της 20ετίας που διέλυσε το ποδόσφαιρο και βίασε κάθε έννοια λογικής και δικαίου «κάντε επενδύσεις να φτιάξετε ομάδα και αφήστε τη διαιτησία».

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο, ύστερα από μια πενταετία που έχει ρίξει ο ιδιοκτήτης του, πολύ χρήμα, να έχει ομολογουμένως την καλύτερη ομάδα και να κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Εξίσου πραγματικότητα όμως, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι ότι κατέκτησε αδίκως το Κύπελλο, έχοντας «σφάξει» κατά σειρά τους Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Εξίσου πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι ότι κατέκτησε αδίκως το Κύπελλο του 2017, έχοντας «σφάξει» κατά σειρά τους ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Εξίσου πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι έκανε ένσταση και ήθελε να πάρει το περσινό πρωτάθλημα στα χαρτιά από την ΑΕΚ. Εξίσου πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι έκανε ένσταση και ήθελε να πάρει το προπέρσινο πρωτάθλημα στα χαρτιά από τον ΟΣΦΠ λόγω της ιστορίας με τον Πλατανιά.

Εξίσου πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι αυτό που του έκανε ο ΟΣΦΠ με τον τραυματία Γκαρσία πέρυσι, το είχε κάνει πρώτα ο ΠΑΟΚ με τον τραυματία Ίβιτς προκειμένου να πάρει στα χαρτιά το ματς με τον ΠΑΟ την προηγούμενη χρονιά, κάτι που έκανε κιόλας σε ματς μάλιστα που το έχανε, στέλνοντας στα… Τάρταρα τους «πράσινους».

Υπήρξαν χρονιές μέσα στη «μαύρη 20ετία» που ο ΟΣΦΠ είχε την καλύτερη ομάδα, που πήρε πρωτάθλημα με μεγάλες διαφορές. Παράλληλα όμως, δεν έπαυε να ακολουθεί πρακτικές που έμειναν στην ιστορία ως ντροπιαστικές, που καταδικάζονταν από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, που έδιωξαν τον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο από τα γήπεδα.

Δεν ξέρω αν το έχουν υπόψη τους, αυτό στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Αυτό που δείχνουν πάντως είναι ότι το έχουν και πως δεν τους νοιάζει καθόλου, να προσπαθήσουν να ακολουθήσουν στα ίδια ακριβώς χνάρια.

Καλό για τους ίδιους θα είναι να συνειδητοποιήσουν ότι το να χάνεις τίτλους, είναι μεν στενάχωρο αλλά ξεπερνιέται. Αυτό που δεν ξεπερνιέται είναι το στίγμα. Ας δουν την αλήθεια που βλέπει και που συζητά όλη η Ελλάδα, με το μετασχηματισμό τους σε αυτό που δήθεν κορόιδευαν και που δήθεν σιχαίνονταν.

Όσο για την ΑΕΚ, το δικό της περιβάλλον και τους δικούς της φιλάθλους, έχει αντιληφθεί πλήρως ότι δεν μπορεί να βρει άκρη μαζί τους με καμία λογική, όπως δεν μπορούσε επί πολύ περισσότερα χρόνια να βρει άκρη και με τους πιο τυφλωμένους τους «συστήματος ΟΣΦΠ», που ενώ έβλεπαν ότι ευνοούνταν τρομερά, ειρωνεύονταν και φώναζαν κι από πάνω, ακολουθώντας την τακτική… φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Στην ΑΕΚ, δεν της έφταιξε φέτος καμία διαιτησία και ουδέποτε την επικαλέστηκε. Πήρε δύο σφυρίγματα εναντίον της και δεν ασχολήθηκε επειδή δεν θεώρησε ότι έγιναν επίτηδες, πήρε και δύο υπέρ της, όταν πια είχε χαθεί ολοκληρωτικά κάθε ελπίδα για την 2η θέση και άφησε τους άλλους να το εκμεταλλευτούν, επικοινωνιακά. Η ΑΕΚ και όλο το περιβάλλον της, ασχολούνται από τον περασμένο Νοέμβριο κιόλας, με την αυτοκριτική και με τα δικά της λάθη.

Και δεν ασχολήθηκε η ΑΕΚ παρά ελάχιστα, το βράδυ του τελικού με τα δύο καθαρά πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Ασχολήθηκε όμως και πολύ καλά έκανε, όταν βγήκε στη φόρα, το σκάνδαλο με τις αλλαγές στα μουλωχτά των διαιτητών. Και ασχολήθηκε ξεκάθαρα, μόνο για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν θα ασχοληθεί με το ματς και με ενστάσεις. Γκε γκε;

Ας σταματήσουν επιτέλους με τα παραμύθια γιατί τώρα μπορεί να πείθουν ακόμα τους πιο φανατικούς οπαδούς τους, αλλά δεν είναι όλοι τέτοιοι και υπάρχουν πολλοί που αφενός γνωρίζουν ιστορία και αφετέρου βλέπουν την πραγματικότητα. Και που κυρίως δεν θέλουν να μοιάσουν σώνει και καλά, σε κάτι που κορόιδευαν και σιχαίνονταν. Ας σκεφτούν, έστω αυτό…

Δείτε επίσης

Να πετάξει το… μπαλάκι του άγχους στους Τούρκους!

Ο ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ στο προσωπικό του blog ενόψει της πρώτης κομβικής μάχης με την Τραμπζονσπόρ

25 Σχόλια

 1. Πρεπει ομως να παραδεχτουμε, οτι ο μηχανισμος προπαγανδας του ΠΑΟΚ, εχει φτασει σε επιπεδα, που ποτε κανεις δεν ειχε φτασει πρωτυτερα…
  Με κεντρικο οχημα το πορτοκαλι σαιτ, το οποιο το παιζει αντικειμενικο, εχει φερει μεσα βαζελους (ριχνοντας βαρος στο μπασκετ και στον μπασκετικο ΠΑΟ)
  Απο κει και περα, υπαρχουν 4 αρθρογραφοι που εκτελουν τις διαταγες του μηχανισμους. ο ΣΚ ειναι ο χαβελες της υποθεσης, θα γραψει αρθρα ειτε πρωτος ειτε τελευταιος.. πρωτος γραφει οταν θελει να πεταξει την μπαλα στην εξεδρα… Τελευταιος, οταν θελει να μειωσει τον αντιπαλο, να τον ειρωνευτει.
  Υπαρχει ο ΚΒ, «ο εκτελεστης» αυτος που παντα θα σηκωσει τους τονους, αυτος που και ο Μινος της ΕΤ θα ντρεποταν να λεει αυτα που λεει…
  Υπαρχει μετα ο ΚΚ που ξεκινησε να μας γραφει για ΠΑΟ, για να το παιζει μετα ΠΑΟΚαρχης, και να πιανει τα θεματα που απαιτουν καποιον να δινει και μια οπτικη «αντικειμενικοτητας» μεσα απο ΠΑΟΚτζηδικα γυαλια…
  Και μετα υπαρχουν, και μια σειρα απο αλλους με δευτερευον ρολο με πρωταγωνιστρια την ΕΜ που μεταφερεις τα «sms»
  Τελος υπαρχει ενας στρατος απο «σχολιαστες» στο disqus που λειτουργουν σαν τα παπαγαλακια του μηχανισμου

  Ολα αυτα, θα επρεπε να ειχαν και αντιδραση απο τη μερια μας…

 2. υπομονή αλλά 25 χρόνια

  • Να πάρει και κάτι η επαρχια

   Αλλά 34 κάνε εσύ υπομονη και κοίταξε να λες ωραίες ιστορίες στα εγγόνια σου, σαν κι αυτές με τις οποίες μεγάλωσες.

 3. Αρθρογράφε, το να ασχολείσαι με αυτή την ομάδα και τον περίγυρό της είναι πισωγύρισμα για την ΑΕΚ. Δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ομάδα επιπέδου ΑΕΚ. Τα πράγματα είναι απλά: ασχολούνται άνθρωποι αυτής της ομάδας με την ΑΕΚ, πολλάκις δε και με τους άλλους δύο του κέντρου γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο νομίζουν ότι γίνονται μεγάλη ομάδα. Τα κυβικά τους είναι επιπέδου άρεως, αέλ και ηρακλέους. Έως εκεί. Είναι η ομάδα και οι άνθρωποί της, οι οποίοι διακατέχονται από απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας, ζηλοφθονίας και μίσους για την υπόλοιπη Ελλάδα και τους υπόλοιπους Ελληνες. Πρόκειται για παθολογική κατάσταση, η οποία εν δυνάμει μπορεί να τύχει κοινωνιολογικής και ψυχιατρικής ερεύνης. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα μας στην ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι και ευτυχώς δεν είναι η ομάδα αυτή. Εάν η ΠΑΕ ΑΕΚ κρίνει ότι πρέπει να δώσει έναν τόνο προσοχής σ’ αυτούς, ας δημιουργήσει έναν μηχανισμό προπαγάνδας, δυσφήμησης και κατάλυσης της πραγματικότητας με στόχο αυτή την ομάδα, προσλαμβάνοντας κάποιους ψυχιάτρους και επαγγελματίες ψεύτες και κομπλεξικούς οι οποίοι θ’ ασχολούνται μ’ αυτούς. Αλλά εώς εδώ και τίποτα άλλο. Η ΑΕΚ κοιτάει μόνον μπροστά και προς τα πάνω. Ευτυχώς.

 4. Τρώνε ψωμάκι γλυκό Πάνο μου οι συνάδελφοί σου. Τόσα χρόνια βρώμαγε η ανάσα. Σκέτο σκόρδο τρώγανε. Τώρα το ρίξανε στο παντεσπάνι, γίναν άνθρωποι και φιλάνε το χέρι που τους ταΐζει. Μόλις κοπεί αυτό το χέρι, θα γελάσουνε και τα τασάκια.

 5. Ευθύνη της διοίκησης που άνοιξε την κερκοπορτα στην ΕΠΟ στην μίξη Ρωσορουμάνων-Μπαορκτζηδων,Εμείς τα λέγαμε ότι οι γαύροι είναι αρνάκια κ επιστήμονες μπορστά στους χαχόλους οπαδούς κ δημοσιογραφους της συγκεκριμένης ομάδας

  Κάτσε τώρα να ακούς τις ασπρομαυρες φωτουπίες και καπηλευτες του σήματος της ΑΕΚ να σου την λένε.
  Να εχεις χάσει 2 τρόπαια στο ΟΑΚΑ από τους καρπαζοεισπράκτορες 5αρο6αροσυλλέκτες,τον καδο ανακούφισης του Γκαλή..

  • Πλάκα έχεις.
   Πιστεύεις ότι χωρίς την σύμπραξη του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης θα είχαν έστω μισή πιθανότητα να ξερίζωναν το σύστημα του άλλου;;;; Ειναι πολύ γελοίο να το πιστεύεις…
   Εδώ για να λέμε την αλήθεια χρειάστηκε ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ με τα ΜΜΕ του.
   Βεβαίως πάει και το ανάποδο. Οτι ούτε ο ΠΑΟΚ μόνος του είχε καμία τύχη. Αυτό πάει στους δικούς μας…
   Τα υπόλλοιπα που λες είναι να χαμε να λέγαμε.
   Οσο για τον γαύρο που τον έχετε αθωώσει ΠΛΗΡΩΣ στις συνειδήσεις σας εσχάτως, πολύ γρήγορα θα τον ξαναθυμηθείτε και αυτόν και το αληθινό του πρόσωπο….Τωρα σας έχει πιάσει μια αμνησία. Σε τέτοιο βαθμό που να λέτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι χειρότερος απο αυτούς. Δε πειράζει. Υπομονή χρειάζεται και θα δειτε πολύ σύντομα πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός.
   Σε αυτή τη φάση πορεύεστε μαζί απο κοινό συμφέρον.

   • Μη μας μιλάς για τον γαύρο. Δεν υπάρχει ούτε ένας σας να τον θυμάται πλέον. Τι κι αν σας πήρε βαθμούς με το ίδιο νόμισμα των δικών σας με τον ΠΑΟ και σας έκανε πλάκα πέρσι, η ΑΕΚ σας έκλεψε. Όλος ο οργανισμός σας χεζεται πανω του μην τύχει και δεν τα έχει καλά με τον κουμπάρο και χρηματοδότη του Μητσοτάκη. Αλλά θα σας δαγκώσει κανονικά όπως έχει μάθει να κάνει ο χοντρός.. και που ‘σαι. Κοιτάξτε να βάλετε και του χρόνου τους παίκτες και τον προπονητή σας να βρίζουν χυδαία και να αποκαλούν κλέφτες τους παίκτες της ΑΕΚ. Έχετε ξεπεράσει σε χυδαιότητα και προπαγάνδα και ύβρεις όλους τους προηγούμενους.

    • Πας καλά;;;; Τι σχέσεις έχει ο ΠΑΟΚ με τον Μαρινάκη; Εισαι καλά;
     Και πέρσι ο γαύρος μας έκλεψε. ΝΑΙ ρε φίλε ο γαύρος μας εκλεψε.
     Αλλά και εσείς φιλαράκι τολμάτε να συγκρίνετε 20 χρόνια γαυροπαράγκας με τον ΠΑΟΚ;;;;
     Εχε χάρη που δε μπορώ να σου αναφέρω περιστατικά από την 20ετία γιατί θα μας βάλουν μέσα….που θα συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ με τον γαύρο.
     Αλλα να σε πώ κάτι;
     Αν πέρσι αντί για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήταν το Ολυμπιακός-ΑΕΚ που έκρινε το πρωτάθλημα, περίμενε εσύ κατακαημένε να ακυρώσει γκολ του Ολυμπιακού στο 89′ σαν οφσαιτ και αντί να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα να το πάρεις εσύ όπως έγινε πέρσι. Που θα συγκρίνεις την χούντα του γαύρου με τον ΠΑΟΚ. Θα ακύρωνε ο Κομίνης μες το Καραισκάκης το γκολ με το οποιο θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα…..Κουνια που σε κούναγε.
     Και στην τελική, ο γαύρος σου πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά μέσα απο τα χέρια. Και επειδή ασχολούμαι όλη μερα με τα αθλητικά, θυμαμαι το 100% των οπαδών και των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ να γκαρίζουν στα ράδια και στα σάιτ για το δίκιο που είχε η ΑΕΚ.
     Ξεχνάτε φίλε.
     Ξεχνάτε γρήγορα.
     Αλλά δε πειράζει. Ετσι είναι. Υπάρχει πολύ νεολάια που δεν έζησε το πρωτάθλημα στα χαρτιά που πήρε ο γαύρος.

     • Το πρωτάθλημα στα χαρτιά το πήρε ο γάβρος με τον πιο απίθανο τρόπο. Για το δίκιο που είχε η ΑΕΚ τότε, επειδή κι εγώ θυμάμαι την υπόθεση μιας και την έχω ζήσει και από κοντά, θυμάμαι να ψάχνει συμμάχους η ΑΕΚ για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και καταστεί ακυρη η προσφυγή στο CAS λόγω υποβιβασμού της Καλαμαριάς. Τον ΠΑΟΚ δεν τον θυμάμαι ως σύμμαχο. Αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό, όλο το άρμα Ολυμπιακού και όσοι σιώπησαν τότε, φρόντισαν να ολοκληρωθεί το έγκλημα ώστε η προσφυγή στο CAS να μην εκδικαστεί ποτέ. Μιλάμε για ένα τυπικό λάθος της ΕΠΟ, που το σφύριξε η ίδια μετά στον Ολυμπιακό και που στο CAS, που δεν δικάστηκε από κανένα κανονικό δικαστήριο με την έννοια που έχουμε τώρα, αλλά από την ίδια την επιτροπή της ΕΠΟ (!) και που είχε σοβαρές πιθανότητες να καταπέσει στο CAS και η ΑΕΚ να καταστεί πρωταθλήτρια. Και αυτή η προσφυγή δεν δικάστηκε ποτέ γιατί το έννομο συμφέρον του Απόλλωνα δεν υπήρχε από τη στιγμή που ήταν ήδη μια υποβιβασμένη ομάδα. Αλλά ποιος ΠΑΟΚ να αντιταχθεί τότε και γιατί να το κάνει; Δεν υπήρχε… Άλλωστε διαβάζαμε ότι ήταν εσωτερική υπόθεση του ΠΟΚ, όπως και τόσες άλλες στις οποίες για τον μέσο ΠΑΟΚτζή, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν όψεις του ίδιου νομίσματος.

      Φίλε είμαι 43 και τα έχω ζήσει αρκετά αυτά. Και αυτά και τα προηγούμενα. Ένα πράγμα δεν έχω ζήσει. Μια επίσημη ομάδα να με βρίζει, μαζί με τους φιλάθλους της, επειδή δεν έχει τη δύναμη να αντιταχθεί στον γαύρο.

      Πάμε τώρα στα περσινά. Πρωτάθλημα στα χαρτιά δεν σου πήρε η ΑΕΚ. Παίξανε οι ομάδες, σε ένα (ομολουγουμένως) άθλιο παιχνίδι που θα ερχόταν σβηστό 0-0. Στο τι έγινε μετά μπορεί να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε, όμως η ΑΕΚ δεν έκλεψε κανέναν ΠΑΟΚ. Ένας ολόκληρος οργανισμός όμως που λέγεται ΠΑΟΚ, από την επίσημη διοίκηση όπως εκφράζεται από τα stories του γιου του μπαμπά, τον προπονητή σας και τους ίδιους τους παίκτες, έως τους κάφρους οπαδούς σας, φώναζαν και εξακολουθούν να φωνάζουν κλέφτες, ποιους; Την ΑΕΚ. Ένα χρόνο έχουμε διαβάσει τις πιο απίθανες δηλώσεις, έχουμε δει τα πιο απίθανα πανώ ότι είμαστε η ντροπή της προσφυγιάς; Για ποιο λόγο; Για το ότι μπήκαν παράγοντες με τα κουμπούρια μέσα για να απειλήσουν διαιτητές ότι τελείωσε η καριέρα τους και πήραν την ομάδα να φύγουν. Με τον πιο επίσημο τρόπο, όλη αυτή η καφρίλα, δεν έχει απλώς σιγονταριστεί, έχει υποστηρικτεί και έγινε επίσημη γραμμή του ΠΑΟΚ. Πες μου, τόσο μίσος, τόσος οχετός, με την ανοχή και της δικής μας διοίκησης που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μέσα σε ένα χρόνο, από πού προκύπτει; Υποκινημένο μίσος από τη διοίκηση και στοχευμένο εναντίον μιας ομάδας, το οποίο 100% θα επιφέρει μεγαλύτερη βία. Και φτάνουμε στον φετινό τελικό που παίκτες επαγγελματίες πάνε να παραλάβουν τα μετάλλιά τους και γύρω τους έχουν στοιβαχτεί δήθεν επίσημοι της ΕΠΟ που τυγχάνει να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί τους φωνάζουν «κλέφτες-κλέφτες». Η λέξη ντροπή δεν αρκεί. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλο αυτό φέρνει μεγαλύτερη βία και εκτός γηπέδων. Αλλά όλα αυτά εσάς δεν σας απασχολούν – τι παράγουν.

      Πάνω από 1 χρόνο τώρα, όλος αυτός ο οχετός, και με την ανοχή της δικαιοσύνης που δεν εφαρμόζει τον νόμο ώστε να τιμωρηθούν αυτεπάγγελτα όσοι προκαλούν με αυτές τις δηλώσεις τη βία, προέρχεται από μία και μόνο ομάδα εναντίον μίας και μόνο ομάδας. Ο γαύρος δεν υπάρχει πουθενά. Και δεν υπάρχει επειδή ξέρει πολύ καλά ο πρόεδρός σας τι κάνει. Υπήρξε για καμιά εβδομάδα μετά το παιχνίδι σας με αυτόν πέρσι και μετά εξαφανίστηκε από το κάδρο. Ο κλέφτης βρέθηκε και ήταν η ΑΕΚ. Ασε λοιπόν τα ποιος ξεχνάει, γιατί ένας ολόκληρος οργανισμός δικός σας μας έχει τρελάνει εντελώς ένα χρόνο τώρα και αν δεν ηρεμήσει, δεν θα είναι απλώς μισητός στον μέσο ΑΕΚτζή, αλλά θα είναι και ο ηθικός αυτουργός για πολύ χειρότερα, γιατί δεν αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια ψυχραιμία όλο αυτό που παράγει ο ΠΑΟΚ επίσημα. Και εννοείται ότι δεν έχει τα %$#$ αυτός ο επίσημος ΠΑΟΚ για να ανοίξει τέτοιο πόλεμο με τον Μαρινάκη τώρα που αλλάζουν τα πράγματα. Δεν το έκανε, μολονότι έχασε παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά το έκανε με την ΑΕΚ για μια αμφισβητούμενη φάση. Οι επιχειρηματίες μπορεί να χρησιμοποιούν τις ομάδες για να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους ευκολότερα, αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Πλάι – πλάι θα πορευτούν με τον χρηματοδότη της ΝΔ αν αλλάξουν οι ισορροπίες (πολύ πιθανό) και δεν είναι ηλίθιος για να ανοίξει πόλεμο. Δεν θα πω για τις συναντήσεις στο Sofitel (Μαρινάκη-Σαββίδη) που γράφτηκαν παντού εκτός από το Savvidis DNA (κι αυτό από μόνο του λέει κάτι), εκεί ας συζητήσανε ό,τι θέλουν και όποιες ισορροπίες θέλουν να βρουν.

      Ο κάθε υγιής φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναρωτηθεί, γιατί όλη αυτή η στοχοποίηση ώστε να βρεθεί ο μεγάλος εχθρός στην ΑΕΚ και προς τι τα στραβά ματιά στον Πειραιά. Δεν βάζω τις τακτικές των δανεικών που δεν θα παίζουν και όλη την επιχειρηματολογία που σε εμάς τουλάχιστον κάτι θυμίζει από την εικοσαετία, ούτε την καθαρά γάβρικη άποψη του «ναι μεν μας ευνόησε η διαιτησία αλλά δεν αξίζατε να κερδίσατε, οπότε μια χαρά», ή το η διαιτησία σας έφταιγε αφού δεν μπορούσατε να κερδίσετε, ή το ότι δεν κάνει ο πρόεδρός σας επενδύσεις όπως ο δικός μας, για να ξεπλυθούν τα αίσχη, ατάκες που τις ακούγαμε 20 χρόνια με αποκορύφωμα την ιστορική δήλωση του κάντε επενδύσεις, φτιάξτε ομάδα, για να κερδίζετε και τους διαιτητές. Να βάλω και τις τακτικές του Ολυμπιακού που ωρυόταν για μια κίτρινη και είχε πάρει μαιμου πέναλτι – κι αυτό κάτι μου θυμίζει. Τα δήθεν αντικειμενικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (δεν μιλάω για τα οπαδικά); Σε όλα η διοίκησή σας τους έχει αντιγράψει, με τη διαφορά όμως ότι έχει στοχοποιήσει με τον πιο χυδαίο τρόπο έναν συγκεκριμένο σύλλογο. Αν αναρωτιέσαι ακόμα τι συμβαίνει, θα αναρωτηθείς ακόμα περισσότερο του χρόνου όταν θα σου ξανατραβήξει το χαλάκι ο χοντρός, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει το εξιλαστήριο θύμα.

   • petros πρων (elante 2000mimis)

    -δεν λεει κανεις οτι ο Μπαοκ ..ειναι χειροτερος απο αυτους..(ακομα)..
    -λεμε οτι τους καρμποναρουν ..(και ειναι ακομα στην αρχη…)
    -ποιος πορευεται μαζι..με ποιον ..αρκει να ριξεις μια ματια σε κοινους υποψηφιους λιγους μηνες πριν..(προεδρο λιγκας)…και μετα…ξανασκεψου οταν μιλας για αμνησιες…
    υγ…
    -7 χρονια ο Σαββιδης ριχνει πακετα..και τι ειχε καταφερει?
    να ειναι ο γραφικος του χωριου…
    -απο ποτε αρχισαν να πιανουν τοπο τα λεφτα του?
    …αστο ειναι δυσκολη η απαντηση για σενα…(οτι απο τοτε που μπηκε στον χορο ο Τιγρης..να το εκλαβεις ως τυχαιο γεγονος)
    υγ1..
    εχει πολυ πλακα να βλεπουμε ανθρωπους..(ανθρωπους?)…να τρωνε εκει του φτυνανε….συνεχιστε..
    υγ2..
    θα ειχε ενδιαφερον να μετρησει καποιος ποσες ενστασεις εχει κανει ο Μπαοκ…εχω την εντυπωση οτι εχει πιο πολλες απο τους γαυρους..(και μιλαμε για την τελευταια 3-4ετια)
    υγ3..
    πηγαινετε να ψηφισετε τωρα συμφωνα με τα συμφεροντα του ιδιοκτητη….γιατι οσο να το πεις ενας φοβος υπαρχει τι θα γινει αν αλλαξουν τα πραγματα…

    • Ελα ρε φίλε τώρα. Εχω βαρεθεί να διαβάζω «αυτοί είναι χειρότεροι απο τους άλλους» και «οι άλλοι δεν ήταν τίποτα μπροστά στον Ρώσσο».
     Ασε με τώρα. Γι’ αυτό έγραψα ότι έγραψα. Γιατί ο Ρώσος αντε να πώ ότι σου πήρε ένα τσίγκινο στον Βόλο. Ενα βρωμοκύπελλο.
     Ξεχνάς βέβαια ότι την προηγούμενη χρονιά που πήρες το κύπελλο με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ σου άνοιξε το δρόμο επειδή δε κατέβηκε στο Καραισκάκη και προέκυψαν όλες οι αντιδράσεις και μπήκε και ο Κοντονής στην υπόθεση και κατάφερες να πάρεις το πρώτο σου κύπελλο μετά που ανέβηκες.
     Θα σου είχαν φυτέψει κανέναν παραγκίσιο διαιτητή και θα σου λεγα τι θα έπαιρνες.
     Ξεχνάτε γρήγορα.
     Τώρα πουλάει κυρίως από τους δημοσιγοράφους σας να παίζουμε αντι-ΠΑΟΚ. Θα έρθει η ώρα που θα παίξετε μετα μανίας και αντι-Ολυμπιακό γιατί ο λύκος και αν εγέρασε ……. δεν αλλάζει. Όσο και αν συμφέρει τώρα η συμπόρευση.
     Στην τελική αν ο Ολυμπιακός ήταν πέρσι στη θέση του ΠΑΟΚ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ πρωτάθλημα.
     Θα στο είχε πάρει νταιλίκι. Αλλά όχι….είπαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε 2 χρόνια χειρότερος του Ολυμπιακού.
     Δε βαριέσαι φίλε. Όλοι εδώ είμαστε και θα δούμε ποιος είναι όντως χειρότερος.
     Τώρα ζούμε την φάση του αντι-ΠΑΟΚ. Ο κακός ΠΑΟΚ με τον κακό Ρώσο που είναι το κακό και η γάγγραινα του ποδοσφαίρου.

     • petros πρωην (elante 2000mimis)

      χαιρομαι που συμφωνεις,..οτι η κουβεντα ειναι ..
      ποιος ειναι χειροτερος μεταξυ..
      γαυρου-Μπαοκ….
      αυτο ειναι το ζουμι φλε μου …
      -αν με διαβαζες προσεχτικα θα ειχε καταλαβει οτι δεν ειπα για χειροτερο τον Μπαοκ..
      αλλα οτι πατροναρει (ανερυθριαστα τον γαυρο)..
      -λιγο ακομα και θα μου πεις να στειλει η ΑΕΚτο κυπελλο που πηρε πριν 4 χρονια στον Μπαοκ
      -αφου μπαινεις στον κοπο να διαβαζεις δημοσιογραφους της ΑΕΚ..δεν κιολας ποσο ασχολουνται με τον γαυρο…
      μην παραμυθιαζεσαι….μοδα ειναι οι Μπαοκ ..δεν εχει ο ΑΕΚτζης..καμια πρεμουρα να αντιπαρατεθει με τον Μπαοκ..
      γαυρος -βαζελος ειναι οι αντιπαλοι που κοιταμε…

      • Roll with the changes φίλε….
       Αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος σου εξίσου με τον Ολυμπιακό.
       Αν αύριο ο Άρης μεταβιβαστεί σε Άραβες και κάνει καμιά υπερομάδα θα είναι ο Άρης αντιπαλος σου.
       Roll with the changes
       Μη ζεις με την ιστορία. Ποιος ΗΤΑΝ ο αντιπαλος σου τη δεκαετία του 90′ και του 00′
       Αυριο μπορεί να φύγει ο Σαββίδης και να μην είναι ο ΠΑΟΚ πλέον αντίπαλος σου.
       Προς το παρόν όμως είναι. Μη μου το παίζεις και καλά υπεράνω τώρα.
       Το ποδόσφαιρο είναι δυναμικός χώρος. Ομάδες ανεβαίνουν και κατεβαίνουν.
       Που θα μου πεις ότι κοιτά τώρα τον βάζελο. Ασε με…

     • Μια διευκρίνιση μόνο: τόσο η διοίκηση όσο και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ, εδώ και πάνω από ένα χρόνο κινούνται (πλην εξαιρέσεων) στην άποψη να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και ότι δεν είναι αντίπαλός μας ο ΠΑΟΚ αλλά ο Ολυμπιακός.

      Με αυτή την ανοχή έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα από την άλλη πλευρά που έχει αποθρασυνθεί εντελώς και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν δέχεται ούτε προσβολές να ακούει, ούτε και είναι και πλέον ψύχραιμος σε ένα μεγάλο μέρος του. Οι ευθύνες της διοίκησής μας είναι υπαρκτές γι αυτη την ανοχή αλλά και για τον ύπνο του δικαίου στο κομμάτι της ΕΠΟ, όπως και για το αγωνιστικό. Αλλά ο κόσμος δεν πρόκειται να αφήσει να πέσει ούτε καρφίτσα κάτω στο εξής και αυτό ακολουθούν και οι δημοσιογράφοι και η διοίκηση. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, ίσως είναι και το μοναδικό κομμάτι στο οποίο μπορούν να αφουγκραστούν και να ακολουθήσουν τον κόσμο, μιας και ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε και θα κάνει πάντα σκληρή κριτική, όπως άλλωστε θα έχεις διαπιστώσει μπαίνοντας σε αυτό το site.

      Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχτεί άλλο να διαβάζει και να βλέπει χυδαιότητες από προπονητές-σούργελα, δημοσιογράφους-ούγκανους και «επίσημους» της ΕΠΟ να μας φωνάζουν κλέφτες ή χάρτινους, ΜΜΕ που ανήκουν στον Ιβάν να κατασκευάζουν ψεύτικες ειδήσεις και παράγοντες να δικαιολογούν το κάθε «διαιτητικό λάθος» στο ότι δεν κάνει η ΑΕΚ επενδύσεις. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε πολύ να γίνετε μισητή ομάδα και επί πολύ καιρό δεν δίναμε και σημασία. Μην περιμένετε όμως αυτί να συνεχιστεί για πολύ, ούτε όμως ότι θα έχει και τρομερό αποτέλεσμα όταν αυτός τον οποίο αντιγράφετε διοικητικά και θέλετε να έχετε καλά, αποφασίσει να σας την ξανακάνει…

 6. ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

  κανα σχολιο Παοκτση σημερα ?…
  κανα γαβροτρολλακι να μας ειπει την γνωμη του ????

  • Έχουμε τρομοκρατηθεί από την προοπτική που αποκτάτε με Φάνο Κατελλάρη και Κορνέζο και μας έχει κοπεί η γλώσσα!

   • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

    Etsi bravo….. Na mas diavazeis…. Test ok….

   • Παντελής

    χαρτινο και πετσινο ποακακι εχω 30 τιτλους και εχεις 10 δεν σε βλεπω καν Με πετσινα τα δυο απο τα τρα τελευταια κύπελλα αφου τα πηρες σφαζοντας τεσσερις ομαδες με τα καλοπηρωμενα κορακια ντοπια και ξενα και χωρις να παίξεις μπαλα. Εδικα με τον αστερα με καθαρο γκολ οφσσιντ και καθαρο ακυρωμενο γκολ του αστερα περασες . Και στο τελευταιο τελικο η μπαλα που επαιξες ηταν της πλακας και ειχες λιγοτερες φάσεις απο την ΑΕΚ Το αρθρο αυτο ενταφιαζει την προπαγανδα σας περι χαρτινων και αποδεικνυει με γεγονοτα και επιχειρηματα οτι το μονο χαρτινο περυσι ηταν το 1-0 με μετρημενο γκολ στα αποδυτηρια υπο την απειλη δολοφονιας του κομινη απο τον μαφιοζο τσεσενο και τους μπραβους του.

   • έχει κάνει τανάκια τις συνειδήσεις ο ρώσσος για να τη δει τσάρος σε μια μπανανία και σεις τον προσκυνάτε ξεφτίλες. Ουστ ρε γαύρε του βορρά. Εμεις δε γίναμε παράρτημα κανενόις ξεφτίλα που πότε ο γαύρος πότε ο βάζελος σας είχε σκλάβους. Πάει πολύ να βγάζετε γλώσσα ανύπαρκτοι τσάτσοι.

   • Κλάψε κομπλεξάρα…

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ μπαοκουλα.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ μπαοκουλα.ΥΓ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

 8. Μπλα, μπλα, μπλα. Εχει τη δυναμη η ΑΕΚ να σταματησει την παραγκαρα που στηθηκε; ‘Η θα περασουμε αλλα ποσα χρονια με την παραγκα του ρωσου μετα την 20ετη του γαυρου. Αυτο θα επρεπε να μας απασχολει.

 9. Πανό και παιδιά αυτοί είναι τόσο κομπλεξικοί που είναι ικανοί να μην τα δώσουν όλα για όλα επίτηδες για να μην περάσουν στο Τσαμπιονς λιγκ ούτε και στο Europa League για να τα δώσουν όλα για όλα για να ξανά πάρουν το πρωτάθλημα….. ***Κρατήστε αυτό το σχόλιο μου…. Θα με θυμηθείτε……

 10. Έτσι πεστα ρε Πανό! Αυτοί έχουν γίνει χειρότεροι και από τους γαυρους… Τι να λέμε τώρα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *