Να ‘ναι καλά στη ζωή του και κάθε αγωνιστική αποτυχία να έχει…

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog γράφει για έναν παίκτη του ΟΣΦΠ…

Μπορεί να πούμε πολλά και να κάνουμε μεγάλη συζήτηση και αναλύσεις επί αναλύσεων για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΣΦΠ, αλλά αυτό που μετράει πλέον κι από εκεί που ξεκινάνε και καταλήγουν όλα, είναι η ευχή για καλή του αποτυχία στον ΟΣΦΠ. Να είναι καλά το παιδί με την οικογένειά του, να έχει υγεία, αλλά στα όσα χρόνια θα παίζει στον ΟΣΦΠ, σαφέστατα και θα θέλουμε αγωνιστικά, να πάει χάλια. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο.

Το δεύτερο δεδομένο είναι πως όσο κι αν εξετάσουμε παρακάτω αν έχει δίκιο ή αν έχει άδικο, στην τελική μας είναι εντελώς αδιάφορο, για τον προφανή λόγο ότι εμάς μας νοιάζει η ΑΕΚ κι αυτός επέλεξε να γίνει μέλος του βασικού «εχθρού» της ΑΕΚ, που δεν είναι άλλος από τον ΟΣΦΠ.

Εδώ κάνω μια παρένθεση για να επισημάνω ότι χάρη σε αυτή την ιστορία, στρέφεται επιτέλους ξανά το ενδιαφέρον του περιβάλλοντος της ΑΕΚ στον παραδοσιακό της εχθρό, που είναι ο ΟΣΦΠ και φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Κι ευχόμαστε γρήγορα να ξαναβρεί ο ΠΑΟ τη δυναμική του, ώστε να ασχολούμαστε και με τον έτερο παραδοσιακό εχθρό της «Ένωσης».

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι αγωνιστικά δυνατός λόγω της οικονομικής ισχύος του Ιβάν Σαββίδη, αλλά παραδοσιακός εχθρός της ΑΕΚ, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ. Έχει άλλωστε ο ΠΑΟΚ, τον δικό του παραδοσιακό εχθρό, που μάλιστα τώρα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή τον Άρη, για να ασχολείται. Κλείνει η παρένθεση.

Επιστρέφω στα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΣΦΠ. Που προφανώς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, κάτι βέβαια που το είχε ξεχάσει και ο ίδιος αλλά και όλοι οι φίλαθλοι και το θύμισαν και στον ίδιο και στον κόσμο, η ΑΕΚ. Και για να ακριβολογούμε, προσωπικά ο Μελισσανίδης.

Γιατί, ο Μελισσανίδης το πήρε πάνω του και τον έφερε στην ΑΕΚ, κλείνοντας τα αυτιά του και σε εκείνους που του έλεγαν ότι είναι «τελειωμένος» ποδοσφαιρικά και σε εκείνους που του έλεγαν ότι δεν έχει καλό χαρακτήρα και θα του δημιουργήσει προβλήματα.

Ο Μελισσανίδης τον εμπιστεύτηκε, η ΑΕΚ τον ανέστησε ποδοσφαιρικά και ο ίδιος από την πλευρά του, ανταπέδωσε αυτή την εμπιστοσύνη, με την αγωνιστική του προσφορά. Για να συμβούν βέβαια όλα αυτά, έπρεπε να υπογραφεί στην αρχή ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το οποίο προέβλεπε συμφωνία για 2+1 χρόνια. Ο ίδιος ο νέος παίκτης του ΟΣΦΠ, έκανε δήλωση δημόσια τον περασμένο Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις 24/9/2017, όπου μιλώντας στην κάμερα της nova, είπε τα εξής: «Υπάρχει οψιόν για +1 και αν η ΑΕΚ θέλει, το δικό μου θέμα, θα τελειώσει σε 10 δευτερόλεπτα». Ιδού και η διαδικτυακή διεύθυνση, για όσους θέλουν να το δουν με τα μάτια τους και να το ακούσουν με τα αυτιά τους: www.youtube.com/watch?v=dix-uF6uZtw&feature=youtu.be

Τα ίδια είχε πει και σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «ΩΡΑ» και στον Κώστα Τσίλη. Έχουμε λοιπόν από τη μία, τη δημόσια παραδοχή του ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ, ότι υφίσταται το +1 στο συμβόλαιό του, το οποίο τώρα αρνείται. Κι έχουμε και την ατάκα που επαναλάμβανε συνεχώς μέσα στη σεζόν, ότι αν η ΑΕΚ θέλει, τότε το δικό του θέμα, θα τελείωνε σε δέκα δευτερόλεπτα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ έλεγε τη μισή αλήθεια, όταν έλεγε σε όλους ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Αυτό που θα έπρεπε να πει, όπως ο ίδιος απέδειξε με τη στάση και τη συμπεριφορά του, είναι το εξής: «Θέλω να μείνω, αλλά με τους δικούς μου όρους». Κι όταν σε μια πρόταση μπαίνει το «αλλά», πριν από το «αλλά» όλα είναι ψέματα.

Πολύ απλά γιατί τους κανόνες, σε μια μεγάλη, σοβαρή και οργανωμένη ομάδα, τους ορίζει η ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Διορθώνω. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ εδώ και πέντε χρόνια, ξέρει τι υπογράφει, πως το υπογράφει και γιατί το υπογράφει. Και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και όποιος υπογράφει συμβόλαια μαζί της.

Δεν είναι μακριά οι εποχές, που ζήσαμε και στην ΑΕΚ, το φαινόμενο να της ορίζουν άλλοι τους κανόνες, αλλά και τα ποσά στα συμβόλαια. Μεγάλα συμβόλαια και πολλά λεφτά για πολλούς. Πάρε κόσμε! Πολλά λεφτά που οδήγησαν στην κατάρρευση και στην πτώση. Και χωρίς πρωτάθλημα.

Κι επειδή δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τότε, δεν δικαιούται κανείς να ξεχνάει. Για την ακρίβεια, θα είναι «εγκληματίας» όποιος ξεχάσει. Μέσα σε τρία χρόνια, από τη μέρα της επιστροφής της στη φυσική της θέση, η ΑΕΚ μετρά ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα που της έκλεψαν, «3 στους 3» τελικούς, δύο εξόδους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την επιστροφή της στον ευρωπαϊκό χάρτη με μια αήττητη πορεία στο Europa League που δεν έχει κάνει ποτέ καμία άλλη ελληνική ομάδα. Α, κι ένα γήπεδο μωρέ, που έχει ξεκινήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε εποχές οικονομικής κρίσης, που στην Ελλάδα δεν ανοίγεις ούτε περίπτερο.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής, μπροστά σε όλα τα παραπάνω, δεν είναι απλά μικρός. Είναι ένα «τίποτα». Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αλλά και χωρίς τα παραπάνω, με τον τρόπο που φέρθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΣΦΠ στην ΑΕΚ και στον κόσμο που τον πίστεψε, τον αγάπησε, τον στήριξε και τον αποθέωσε, πάλι είναι ένα «τίποτα».

Δεν θα σταθώ καν στο +1. Αλλά, να είναι πάνω στο πούλμαν της βραδιάς των πανηγυρισμών, να τραγουδά μαζί με τον κόσμο συνθήματα, γνωρίζοντας μέσα του ότι έχει συμφωνήσει με τον ΟΣΦΠ και να στέλνει εξώδικα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, είναι επιεικώς ανήθικο προς τον κόσμο.

Και είναι ανήθικο γιατί έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει για έναν τίτλο, στον οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα και ο ίδιος, αλλά δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την καψούρα του κόσμου και ειδικά των μικρών παιδιών για την ομάδα τους. Γιατί, την ώρα που το έκανε, ήξερε ότι θα συνεχίσει στον ΟΣΦΠ με τον οποίον είχε συμφωνήσει.

Άρα, κορόιδευε στα μούτρα τον κόσμο που τον αποθέωνε! Κι επειδή ήμουν μπροστά, χαμένος κι εγώ μέσα στο πλήθος, έβλεπα τις αντιδράσεις του για να καταλάβω – όπως και πολλοί ακόμα – και σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να τα κάνει αυτά και να έχει συμφωνήσει.

Και δεν με πειράζει που πιάστηκα κορόιδο εγώ, που είμαι 40 χρονών μαντράχαλος και αποδείχτηκα αφελής. Αλλά, με πειράζει πάρα πολύ, που κορόιδευε τα παιδάκια που φώναζαν το σύνθημα «δεν θα φύγεις από ‘δω ποτέ…». Και κάθε αγνή παιδική ψυχή είναι πάνω απ’ όλα τα γαμημένα λεφτά του κόσμου για οποιοδήποτε θέμα κι αν μιλάμε.

Από εκεί και πέρα, χαίρομαι γιατί οι αντιδράσεις όλων των «Ενωσιτών» ή αν όχι όλων, της συντριπτικής πλειονότητας, φανερώνουν ότι η προσωπολατρεία τελείωσε όντως το 1996. Και πόσο πολύ την πλήρωσε η ομάδα, αυτή την προσωπολατρεία, δεν χρειάζεται να το πούμε.

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε 100% επαγγελματικό σε όλα τα επίπεδα, πέρασε μισός αιώνας από τότε που τα συμβόλαια ήταν δωδεκαετή, 35 από τότε που ήταν επταετή και 30 από τότε που ήταν πενταετή.

Πρέπει να είσαι ηλίθιος πλέον εν έτει 2018 για να μην το έχεις εμπεδώσει αυτό. Και θα πρέπει να είσαι φριχτά ηλίθιος για να στεναχωριέσαι για οποιονδήποτε τύπο έχει φτιάξει τη ζωή του και για τα εγγόνια του και εξακολουθεί να νοιάζεται μόνο για τα λεφτά, την ώρα που εσύ ματώνεις καθημερινά για να τα βγάλεις πέρα.

Η επαγγελματική συνεργασία της ΑΕΚ με τον νεοαποκτηθέντα παίκτη του ΟΣΦΠ αποδείχτηκε σωστή και «win-win» για τις δύο πλευρές, αφού η μια προσέφερε πολλά στην άλλη. Το μόνο που έχει σημασία πλέον είναι το ποια από τις δύο πλευρές θα βγει κερδισμένη από το «διαζύγιο» και μάλιστα από τον τρόπο, με τον οποίο θέλησε ο νέος παίκτης του ΟΣΦΠ να έρθει αυτό, δηλαδή με δικαστήρια.

Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτός που θα το μετανιώσει, αργά ή γρήγορα θα είναι ο νέος παίκτης του ΟΣΦΠ γιατί από εκεί που θα μπορούσε, όχι απλά να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και στην «Αγια-Σοφιά» αλλά να συνδέσει το όνομά του για μια ζωή με την «Ένωση», προτίμησε να της κλείσει δια παντός την πόρτα.

Και για να μην κοροϊδευόμαστε, ξέρουμε πολύ καλά όλοι ότι ο Μελισσανίδης, το μόνο που περίμενε ήταν να βγει ο νέος παίκτης του ΟΣΦΠ και να πει ότι σέβεται αυτό που υπέγραψε και αμέσως μετά, θα τον χρύσωνε και θα τον έκανε Θεό.

Το έκανε με όλους τους παίκτες που έδειξαν σεβασμό στην ΑΕΚ και στα συμφωνηθέντα, το έκανε το ίδιο κιόλας βράδυ με τα παιδιά που έπαθαν σοβαρούς τραυματισμούς. Ο νέος παίκτης του ΟΣΦΠ προτίμησε από Θεός να γίνει Διάολος! Δικαίωμά του. Θα πληρώσει το τίμημα. Να είναι πάντα καλά σε προσωπικό επίπεδο, να χαίρεται την οικογένειά του και να ζει μόνο όμορφες στιγμές μαζί της. Και κάθε αγωνιστική αποτυχία να έχει…

24 Σχόλια

 1. Και καπως ετσι ο πολυτιμοτερος παιχτης της πρωταθληματικης μετα απο 25 χρονια σεζον που εφυγε οχι μονο χανεται αλλα παει στον ολυμπιακο. Η ευθυνη για αυτην την απωλεια βαραινει 100% τον Μελισσανιδη που δεν εδωσε 100 χιλιαδες παραπανω στον παιχτη που σε καθε μεγαλη στιγμη της σεζον που φευγει ηταν πρωταγωνιστης παρα επεμενε σε κοροιδιες τυπου +1 . ΑΠο εκει και περα ευθυνες μεγαλες πλεον εχει και ο ποδοσφαιριστης οχι για το τι επελεξε να παει εκει που θα παρει πιο πολλα,αλλα για τον τροπο που το εκανε εχοντας 1) υπογραψει πριν κλεισι καν η χρονια λες κ υπηρχε βιασυνη 2)επελεξε να το ανακοινωσει με δηλωση μεσα στα μαυρα μεσανυχτα 3)εστειλε εξωδικο στην ομαδα πριν τον τελικο κυπελλου.

  Για ολα τα παραπανω προφανως και εχει ευθυνες και δικαιως θα φαει κραξιμο..Επι της ουσιας με αυτα που εκανε εδωσε αφορμη στη διοικηση.
  Απο εδω και περα με παιχτακια 1.5μ απο τα Εμιρατα μην περιμενετε προκοπη.
  Το εχω ξαναπει οι ανανεωσεις ειναι προβλημα γιατι τα λαχεια βγηκανε(σιμοες,βρανιες,γιοχανσον,λιβαγια) και τωρα ηρθε η ωρα της πληρωμης.
  Κατι που αυτη η διοικηση δεν εχει την παραμικρη διαθεση να κανει.

 2. kalous xiastous eipame ?? dn eipame

 3. Κύριοι διαχειριστές …εάν εξακολουθήσετε να αφήνετε το κάθε τρολ να μας σπάει τα νεύρα γράφοντας προκλητικά και με εμπάθεια …πραγματικά θα σβήσω κάθε ίχνος σας …δεν είναι ελεύθερη. έκφραση αυτό. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει ΑΕΚΤΖΗΣ μετά απ όσα έχουμε περάσει και τις χαρές που πήραμε πρόσφατα να καταφέρετε εναντίον της διοίκησης !!!ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ διότι είναι αχάριστος

  • ωραίο μου πλυντήριο

   Γαύροι, είτε νότιοι είτε βόρειοι, προεδρολάγνοι και μουτσουνοφόροι δεν θα γίνουμε ποτέ. Άσε τον κόσμο να έχει την άποψή του.

  • ΑΕΚ Θεα ολης της Γης

   Αστους ρε φιλε να σκουζουν,εχει ματωσει ο σβερκος τους ολη την χρονια ,απο τις ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΕΣ φαπες της ΑΕΚαρας,ασε να ξεδωσουν τα παιδια,η χρονια που εζησαν ητανε μαρτυριο.
   Πρωταθλημα,Ευρωπη,Ναος,ποσα να αντεξουν οι υμνητες του χοντρου και του Ρωσου?
   Ευκαιρια βρηκαν,μια με τον τελικο και τωρα με τον Λαζαρο να βγαλουν το αχτι τους για την ξεφτιλα που υπεστησαν απο την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΕΚ.Οι ιδιοι ελεγαν στην αρχη για Λιβαδεια ,για 5η θεση στο πρωταθλημα,για διασυρμο στην Ευρωπη κτλ.
   Θα σκουξουν 2 μηνες και μετα θα κρυφτουν παλι στις τρυπες τους.
   Εξαλλου μας ειχε λειψει η μιζερια τους και γελαγαμε μονο με κανα 2-3 απο δαυτους.Τωρα μαζευονται παλι οι ξεφτιλες να κραξουνε,για να νιωσουν σημαντικοι..

  • αν δε σου αρεσει η κριτικη να πας στους 365 που μπλοκαρουν λογαριασμο σε οποιον τολμαει να αμφισβητησει τον εθναρχη

 4. Ολα.καλα τα λετς τωρα για Λαζαρο. Αλλα εχω περιέργεια να δω ποτε θα καταλαβετε πως δε γινεται να ναι τυχαιο να χανει η ΑΕΚ σε ενα χρονο 3 παιχτες επειδη εκείνοι το επελεξαν. Σε ποια σοβαρη ομαδα γινονται αυτα? Για καθε περιπτωση κατι βρισκουμε να τα ριξουμε σε αυτουςς. Που ναι προφανως και εχουν ευθυνη, αλλα αν η ΑΕΚ δεν ειχε αργησει τιποτα απο αυτα δε θα παθαινε.
  Να δουμε τι θα συμβει με Βρανιες, Χιμενεθ, Σιμοες.

 5. ΛΟΥΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ…ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΜΟΡΓΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ Η ΑΚΟΜΗ Ο ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ? ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΑΧΕΙΑ

 6. ΛΟΥΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ…ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΡΟΣΜΟΡΓΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ Η ΑΚΟΜΗ Ο ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ? ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΑΧΕΙΑ

  • Πες μας καλύτερα εσύ πού ζεις. Ωραίο να κάνεις τον μάγκα και να αραδιάζεις μπούρδες με τα λεφτά άλλων. Πού στηρίζεις τις βαθυστόχαστες προβλέψεις σου. Ευτυχώς δεν θα λάβει ο Μελισσανίδης υπόψη του τέτοιες γελοίες απόψεις για να προχωρήσει όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο άνθρωπος εκτοξεύει την ομάδα μόνος του και εσύ του ασκείς κριτική, με ποιο προσόν; Άντε για ύπνο να ηρεμήσεις.

 7. Ας φέρει η Διοίκηση ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ εκεί που έχει η ανάγκη η ομάδα -εξτρέμ, χαφ, φορ- και δεν θα μας λείψει ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε ο Λάζαρος, ούτε ο Βράνιες, ούτε ο Αραούχο. ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ όμως, όχι λαχεία. Γιατί αν αντικαταστήσεις τον Λάζαρο με τον.. Τριάδη, τότε..

 8. ροστερ πρωταθλητισμου

  Τα χει πει η Ελενάρα τι το κουράζουμε:

  Ξέρω περίμενες ν’ ακούσεις 🎵🎤
  Καλά να είσαι και όπου να `σαι 🎵🎤
  Αυτό μας τέλειωσε, λυπάμαι, τρελαίνομαι 🎵🎤
  Ξέρω περίμενες ν’ ακούσεις 🎵🎤
  Καλή καρδιά, να μας θυμάσαι 🎵🎤
  Τις νύχτες όμως δεν κοιμάμαι 🎵🎤
  Κ σου εύχομαι 🎵🎤

  Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα 🎵🎤
  Χειρότερα να ζεις κάθε στιγμή μαζί της 🎵🎤
  Χειρότερη η ζωή από εδώ και πέρα 🎵🎤
  Κ πώς περνούσαμε θέλω να συζητάς μαζί της.. 🎵🎤

 9. Ενωσίτης 2017

  ΛΟΥΠΟ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ
  ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
  ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ !!!

 10. Πολύ ασχολήθηκε με τον λαζαρακο ας ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό με ανανεώσεις σιμοες βρανιές Μπάρκα μπακάκη γκαλο μπακασετα αγορά κονέ λιβαγια και να πισμωσει ο πρόεδρος και να τιναξει την μπάνκα αγοράζοντας δυο εξτρέμ βαρβατα και τον Αραούχο ελπίζω να μας γίνει μάθημα που ζητωκραυγές τον προδότη όποιος δεν θέλει μία εμείς δεν θέλουμε δέκα δεν πειράζει θα βλέπει την αεκαρα από τον καναπέ στους ομίλους και που θα ξανασηκωνουμε την κούπα του πρωταθλητή

 11. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΑΖΑΡΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

 12. Γιατι τα λες αυτα Λουπο?…Εχει ναι η οχι συμβολαιο με την ΑΕΚ?….αν ναι υοτε ο πσιχτης τελειωσε αγωνιστικα…

 13. Εντάξει ο Λάζαρος είναι προδότης ,αλλά θα ανανεώσουμε και κανα συμβόλαιο(η τουλάχιστον να τους πουλήσουν για να μην φεύγουν ελεύθεροι).Συμφωνώ ότι είναι κατάτι unfair να έχει υπογράψει στον ΟΣΦΠ,ενώ μιλάει με την ΑΕΚ,αλλά κοιτάει κ το συμφέρον
  Ολο αυτό το σκηνικό κάνει κακό επικοινωνιακά.Βλέπουν κι άλλοι παίκτες ότι δεν αναγνωρίζεαι η προσφορά τους από την διοίκηση ότι κ να κάνουν.
  Του χρόνου λήγουν τα συμβόλαια των Μπάρκα,Μπακάκη,Λαμπρόπουλου,Λόπες,Σιμόες,Μπακασέτα και Βράνιες ενώ έχουν λήξει φέτος των Κονέ,Λάζαρου,Αραούχο,Λιβάγια κ Γιάκομπ.Αυτό είναι το 80%του βασικού κορμού.
  Εμείς σαν ΠΑΕ ΑΕΚ τι κάνουμε?Θα διαλύσουμε την ομάδα σε 6 μήνες?
  Και μην αποκλείεται καποιοι να έχουν ήδη μιλήσει με τον γαύρο ή τον μπαοκάκο!Θα συνεχίσουμε να χάνουμε τζάμπα παίκττες όπως τον Γιάκομπ,Ανέστη,Λάζαρο,Ντιντάκ
  Αν τους είχες δεμένους ΕΝΑΝ έστω να πουλούσες θα είχες βγάλει το κόστος των ανανέωσεων
  Ετσι λειτουργούν τα πράγματα πλεόν στο ποδόσφαιρο.
  Αυτά τα +1 κ οι ποδοσφαιριστές-δούλοι
  Χάναμε παίκτες με Αδαμιδη,χάνουμε κ τώρα.
  Δεν μηδενίζω την διοίκηση,αλλά 5 απλά πράγματα πρέπει να γίνουν κ θέλουν χρήμα.

 14. Πάνο, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο γράμμα του άρθρου συμφωνώ 100%. Χθες, έγραφα ότι και να φύγει οκ άλλα να φύγει από την ΑΕΚ και να πάει στον γαύρο είναι μεγάλη Προδοσία!!!

  ΥΡ1: Σίγουρα εν μέρη δικαιούται ένα καλύτερο συμβόλαιο, αλλά τον να πας στον γαύρο για περισσότερα λεφτά είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Τέλλος.

  ΥΡ2: Φέτος που ο γαύρος δεν είχε ομάδα και απέτυχε παταγωδώς, τώρα για να φτιάξη ομάδα ψάχνει παίχτες από την ΑΕΚ. Όπως παλιά με τον Αλεξανδρή με τον Μπατίστα με τον Μπάγιεβιτς(πήγε σαν ο καλύτερος προπονητής του Ελληνικού Πρωταθλήματος ) και άλλους πολλούς. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι γαύροι δεν θα αλλάξουν ΠΟΤΕ!!!

 15. 300.000 χιλιαρικα εγω δε θα παρω ουτε σε 30 χρονια !!!!!!!!!!!!!!

 16. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΛΟΥΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΟΝΟ ΑΕΚ και οπιου του αρεσει

 17. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΟ ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ?Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ?ΜΕ 300 ΧΙΛ.ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ MVP…

 18. Ισχυει οτι η ΠΑΕ εχει βιντεο με τον Λαζαρο να τραγουδαει το »Ψυχιατρε γ…. τον Πειραια» πανω στο πουλμαν;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *