Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα στην Τρίπολη

Ο Κώστας Τσίλης επιχειρεί, με πιο καθαρό μυαλό, μια ανάγνωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ στην Ξάνθη

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Όλοι μας λέγαμε πως η ΑΕΚ έχασε στην Τρίπολη μια χρυσή ευκαιρία, να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και οκτώ από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια ήταν μια ιστορική ευκαιρία, καθώς κάτι τέτοιο είχε πολλά χρόνια συμβεί και θα δημιουργούσε πρωτόγνωρα σημαντικά δεδομένα στο φετινό πρωτάθλημα. Τελικά όμως, εκείνο που φάνηκε στην Ξάνθη, ήταν πως η ΑΕΚ έχασε στην Τρίπολη πολλά περισσότερα από μια ιστορική ευκαιρία. Πέταξε στα σκουπίδια την δυνατότητα, να έχει την πολυτέλεια να αντέξει ένα στραβό αποτέλεσμα σε περίεργη μέρα, σε μια ζόρικη έδρα Διότι αυτή είναι η ανάγνωση των όσων έγιναν στο παιχνίδι της Ξάνθης.

Αν η ΑΕΚ είχε κερδίσει τον Αστέρα, καταρχήν σήμερα θα εξακολουθούσε να είναι πρώτη. Κάτι που από μόνο του έχει τεράστια σημασία, την οποία φαντάζομαι και δεν χρειάζεται να αναλύσω. Επίσης, θα ήταν πολύ διαφορετική η ανάγνωση του παιχνιδιού στην Ξάνθη. Απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, σε μια έδρα που δεν πέρασε ούτε ο Ολυμπιακός, με το ξύλο να πέφτει στο ψαχνό και με Λισγάρες να είναι έτοιμοι να κόψουν πόδια στη μέση, η ΑΕΚ έβγαλε φάσεις και έπαιξε το παιχνίδι της. Και δεν της κάθισε το ματς για να το κερδίσει, αλλά το προσπάθησε πολύ και (αρκετά) σωστά.  Κάτι που δεν είναι μακριά από την αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα για όσα έγιναν στην Ξάνθη, αν μπορέσει κάποιος να τα αποσυνδέσει, απ’ όσα είχαν γίνει στην Τρίπολη.

Διότι υπό αυτές τις συνθήκες που περιέγραψα, η ΑΕΚ άφησε δυο βαθμούς στην Ξάνθη, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε αφήσει κι άλλους τρεις στην Τρίπολη. Δηλαδή μέσα σε δυο αγωνιστικές, έχασε συνολικά πέντε βαθμούς. Και δεν έχει σημασία πλέον το τι και το πώς, αλλά το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όπως επίσης και η αλήθεια είναι, πως η ΑΕΚ στην Ξάνθη έκανε πράγματα για να φτάσει στη νίκη. Έκανε 18 τελικές προσπάθειες, έκανε ευκαιρίες μαρς για γκολ. Έπαιξε με την καλή της και την σωστή της ενδεκάδα, τηρουμένων των δεδομένων. Προφανώς και ήταν λάθος η αλλαγή του Λάζαρου, διότι σε τέτοιο ματς δεν βγαίνει ποτέ. Προφανώς και σ’ ένα τέτοιο ματς, δεν βάζεις τον Κλωναρίδη που θέλει ανοικτό γήπεδο και όχι κλειστές άμυνες. Αλλά αυτά είναι επιμέρους κομμάτια.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ της Ξάνθης, ήταν μια ομάδα που έκανε πράγματα και μάλιστα πολλά, προκειμένου να πάρει τη νίκη. Αντιθέτως η ΑΕΚ της Τρίπολης, δεν έκανε απολύτως τίποτα. Και αν συγκρίνει δε κανείς και τις δυο ομάδες που βρήκε απέναντι της η ΑΕΚ, δηλαδή την Ξάνθη και τον Αστέρα, είναι η μέρα με τη νύχτα. Από τις έδρες τους, μέχρι την αγωνιστική τους εικόνα.  Σκεφτείτε η ενδεκάδα που έπαιξε στην Ξάνθη, με την απόδοση που είχε στην Ξάνθη, να είχε παίξει στην Τρίπολη. Θα μιλάγαμε για ένα σβηστό 3-0 στο ημίχρονο. Και θα είχε και την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, να ξεκουράσει ο Χιμένεθ κάποιους παίκτες, μιας και με επίκεντρο την κόπωση, έγινε όλη αυτή η ανακατωσούρα στο ματς με τον Αστέρα.

Και για να τελειώνουμε μ’ αυτό το θέμα της κούρασης, διότι έχει αρχίσει να κουράζει. Όχι απλώς θα κουραστείς, αλλά θα «πεθάνεις» μέσα στο γήπεδο για να μπορέσεις να πάρεις πρωτάθλημα. Αλλιώς καληνύχτα και καλή τύχη που έλεγε και ο σύζυγος της Αλαμουντίν. Να γίνει μεν διαχείριση, να παίξουν όλοι, διότι γι αυτό υπάρχει ρόστερ και όχι ενδεκάδα, αλλά όπως πρέπει και όταν πρέπει. Ούτε να ξεκουράσεις τους καλύτερους σου στο πιο κομβικό παιχνίδι της σεζόν (μέχρι το επόμενο) στην Τρίπολη, ούτε να βγάλεις τον Λάζαρο στο πιο κρίσιμο σημείο ενός ματς που κυνηγάς να το πάρεις. Δεν υπάρχουν αυτά. Αφήστε που όπως έλεγε και ο γίγας Λουκαρέλι, το να μιλάει ένας ποδοσφαιριστής για κούραση, είναι προσβολή για την εργατική τάξη. Και μεταξύ μας, δεν νομίζω πως έχει μιλήσει ή γκρινιάξει και κανείς παίκτης της ΑΕΚ για κούραση, για να μην τους αδικώ.

Η ουσία του πράγματος, για να μην το ανοίγω και πολύ, είναι πως η ΑΕΚ αυτό που πληρώνει ακριβά, είναι το τίμημα της ήττας στην Τρίπολη. Μιας ήττας που ήρθε σε σημείο που δεν έπρεπε να έρθει και σε ματς που δεν έπρεπε να έρθει και με τρόπο που δεν έπρεπε να έρθει. Και κυρίως, μια ήττα που δεν ήρθε από έναν καλύτερο και πιο δυνατό αντίπαλο, αλλά επειδή η ΑΕΚ έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της.

Εκείνη η ήττα στην Τρίπολη, δεν ευθύνεται μόνο για τον τρόπο που επηρέασε τον οργανισμό της ΑΕΚ η απώλεια στην Ξάνθη. Ευθύνεται ακόμα και γι αυτή, καθ’ αυτή την ήττα. Διότι μεταξύ μας, αυτή η τεράστια νευρικότητα που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Πηγάδια, είναι αποτέλεσμα της πίεσης που έβαλε η τραγική εικόνα και το αποτέλεσμα της Τρίπολης. Και αυτή η πίεση έφερε την έλλειψη του καθαρού μυαλού. Ενώ φυσικά η έλλειψη καθαρού μυαλού, έφερε και τον ανορθόδοξο τρόπο αναζήτησης του γκολ, όταν η Ξάνθη έμεινε με εννέα. Κάτι που, για να ξέρουμε και τι λέμε, ξεκινά πρώτα από τον προπονητή και μετά φτάνει μέσα στους παίκτες.

Πρώτος ο Χιμένεθ έδειχνε πιεσμένος και νευρικός. Είχε κάθε λόγο ο Μάνταλος να «τρελαθεί» με τον Λισγάρα που πήγε να του κόψει το πόδι, αλλά κανέναν λόγο ο Χιμένεθ να συνεχίσει να τσακώνεται σ’ όλο το ματς με τον παίκτη της Ξάνθης. Ήταν πολύ σωστό αυτό το «ηρεμήστε και παίξτε με μυαλό», που φώναξε ο Μανόλο μετά το γκολ στο 89’, αλλά ήταν πολύ αργά για κάτι τέτοιο. Έπρεπε να το είχε ζητήσει και να το είχε δουλέψει, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Άλλωστε είναι δουλειά του προπονητή να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πως άλλο το πάθος, άλλο τα νεύρα.

Για να το κλείνω. Η ΑΕΚ στην Ξάνθη έκανε καλά πράγματα. Αν δεν είχε προηγηθεί η τραγωδία της Τρίπολης, αυτό θα έλεγαν όλοι σήμερα. Και θα εξακολουθούσε η ΑΕΚ και πρακτικά (δηλαδή βαθμολογικά) και (ποδοσφαιρικά) ηθικά, να είναι καβάλα στο άλογο. Αντιθέτως τώρα είναι σε πίεση. Και πλέον όλοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο λάθος έγινε στην Τρίπολη, αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω για να το διορθώσουν. Πάει μόνο μπροστά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Η ΑΕΚ έχει καλό ρόστερ, ποιοτικές λύσεις και έχει ακόμα και εκείνη δρόμο για να γίνει ακόμα πιο πλήρης ομάδα, καθώς θα μπουν στην εξίσωση και ο Κονέ και ο Τσιγκρίνσκι και ο Γιακουμάκης. Και οι τρεις είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σημαντικά πράγματα. Το θέμα είναι να ηρεμήσει η ΑΕΚ, να καθαρίσει το μυαλό της και να μην χρειαστεί να ξαναπεί «στερνή μου γνώση».

34 Σχόλια

 1. Συγκρατημενα αισιοδοξος

  Κουιζ
  Ποιος ρεπορτερ της ΑΕΚ με αποψη κ εμπειρια
  στην καλοκαιρινη προετοιμασια καλοκαι του 2015 , θαυμαζε τη δουλεια του κρισαντους κ εγραφε οτι το παλευει για βασικος????
  Βασικος ο κρισαντους!!!!αντι να γραφει οτι ο τυπος κανει μονο για να διασκεδαζει τα παιδακια στις χριστουγεννιατικες γιορτες της παε

 2. Πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ εδώ και 2 χρόνια είναι ότι απέναντι σε κλειστές άμυνες δεν έχει κανένα τρόπο να τις διασπάσει από τα πλάγια.Ο λάζαρος ,ο Μάνταλος,ο Μπακασέτας,ο Κλωναρίδης και οι λοιποί που εμπιστεύεται ο Μανόλο είναι περιφερειακοί επιθετικοί που δεν απειλούν από τα πλάγια.Έχουμε βελτιώσει πολύ το παιχνίδι από τον άξονα από όπου ουσιαστικά και μόνον απειλούμε τον αντίπαλο όσο καμία άλλη χρονιά.Μετά τον τραυματισμό του Λόπεζ και την μετάθεση Μπακάκη αριστερά έλειψε και το όποιο παιχνίδι με τα πλάγια μπάκ.Δείτε τι έγινε στην Ξάνθη.Υπήρχαν στιγμές που η Ξάνθη στο δεξί άκρο της άμυνας είχε μισό παίκτη και όλοι συνέκλιναν στον άξονα γίατί δεν ένοιωθε καμία απειλή.Όταν έχεις δυσκολίες δεν μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου βάζοντας τον Μπακασέτα η τον Κλωναρίδη που θα παίξουν με τον ίδιο τρόπο και είναι και λιγότεροι ποιοτικά.Απλά ο αντίπαλος συνεχίζει με την ίδια συνταγή.

 3. Αλέξανδρος

  Δυστυχώς οσο περνά ο καιρός αποδομεί ο ίδιος ο Μανώλης τον εαυτό του και τη δουλειά του.
  Βέβαια για τα προχτεσινά δε μπορούμε να κατηγορήσουμε αποκλειστικά αυτόν για την ήττα, διότι έβαλε τους καλύτερους που διέθετε.
  Αλλά γενικότερα λείπουν απο την ομάδα στοιχεία τα οποία είναι δουλειά του προπονητή να τα εμπεδώσουν οι παίκτες, απο την προετοιμασία.
  Και φέτος αν μη τι άλλο είχε το ρόστερ σχεδόν συμπληρωμένο απο τον Ιούνιο. (εκτός του Αραούχο φυσικά..)
  Δηλαδή δεν δικαιολογείται να δουλεύει την ομάδα με βασικό κορμό απο τον Ιανουάριο και να μην έχει ενα σχέδιο για να διασπά τις κλειστές άμυνες.
  Και πριν αρχίσουμε πάλι για το πόσο «δύσκολη έδρα ήταν ανέκαθεν τα Πηγάδια» θα υπενθυμίσω πως δεν πήραμε κανένα εκτός έδρας φέτος (εκτός της Λαμίας που ουσιαστικά δεν ήταν εκτός έδρας).
  Και οχι απλά δεν τα πήραμε, αλλά η ομάδα φάνηκε να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Και πρώτος απ’όλους ο προπονητής.

  • ωραίο μου πλυντήριο

   Και γιατί αποδομεί ο χιμένεθ τον εαυτό του και όχι ο αραούχο; επιμένω ότι η Α.Ε.Κ παίζει μετά από πολλά χρόνια δημιουργικό ποδόσφαιρο, στα περισσότερα παιχνίδια τουλάχιστον, το οποίο είναι ξεκάθαρα δουλειά του προπονητή. Η διάρκεια του και η αποτελεσματικότητα του σχετίζεται με την προετοιμασία, σωματική και πνευματική, την ατομική ικανότητα και το βάθος του ρόστερ. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι αν κάτι πρέπει να αλλάξει είναι να ξαναβρεί την αποφασιστικότητά του ο Χιμένεθ, να βρει τη φόρμα του ο αραούχο, να βρει επαφή με δίχτυα ο λιβάια και να πάρουμε 2-3 ποδοσφαιριστές εκεί που αποδεδειγμένα μπάζουμε.

   • Αλέξανδρος

    Δεν ξέρω. Εγω δε βλέπω σχέδιο αντιμετώπισης των ομάδων που παίζουν κλειστά.
    Βλέπω τους παίκτες να προσπαθούν με προσωπικές εμπνεύσεις αλλά να μην υπάρχει κάτι οργανωμένο.
    Αυτά είναι πράγματα που δουλεύονται στην προετοιμασία και φυσικά στις προπονήσεις.
    Βλέπω πολλές (λάθος) αλλαγές πανικού, νευρικότητα στον πάγκο που μεταδίδεται στους παίκτες (ακόμα και σ’αυτούς που δεν είχαν ποτέ θέματα συμπεριφοράς), βλέπω την ομάδα να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.
    Ολα αυτά είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης.
    Η ομάδα φέτος παράγει περισσότερο διότι έχει ποιότητα απ’τη μέση και μπροστά.
    Δηλαδή με Λάζαρο φορμαρισμένο, Μάνταλο σαφώς βελτιωμένο, Αραούχο και Λιβάια, αυτό μας έλειπε.. να μην παράγεις και φάσεις.
    Σίγουρα έχουμε τρύπες σε 1-2 θέσεις αλλά δε νομίζω πια να είναι τόσο σημαντικό που να μη μπορείς να κερδίσεις έστω 1 παιχνίδι μακριά απο την έδρα σου. Το να έχεις απώλειες είναι λογικό, αλλά εδω δε σταυρώνουμε νίκη.

    • ωραίο μου πλυντήριο

     Κλειστά παίζουν και στο οακα, άρα αλλού πρέπει να ψάξεις το πρόβλημα.

     Υπομονή, κέρδισες εκτός έδρας στην ευρώπη, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Φάσεις βγάζουμε, γκολ δεν βάζουμε. Ε δεν γίνεται να σου βγάλει σύστημα που να φτάσει η μπάλα στη γραμμή του τέρματος.

     Τη νευρικότητα στον πάγκο έχεις σκεφτεί ότι παίζει να την μεταφέρει όλο το συστηματάκι που κράζει τον χιμένεθ από τη μέρα που ρθε; Οκ θα πρέπει να μάθει να τη διαχειρίζεται αυτή την πολεμική, αλλά κάπου πρέπει κι αυτοί που πίστεψαν τον κετσπάγια να δώσουν μια πίστωση χρόνου στον χιμένεθ. Ούτε εμένα μου άρεσε ο εκνευρισμός που έβγαλε προχθές, ωστόσο θα του δώσω χρόνο, δεν μπορώ να τον βγάλω άχρηστο από τώρα. Και αν ήμουν το αφεντικό του θα του έδινα και ορισμένα εργαλεία από αυτά που ζητάει, για να τον κρίνω πιο δίκαια, εφόσον μου χει πετύχει και τον πρωταρχικό στόχο για τη βιωσιμότητα της εταιρίας που έχω.

 4. Δεν μπορω να καταλαβω αφενος μεν το κολλημα χιμενεθ με μερικους παικτες, και τις θεσεις που τους βαζει΄ πχ μανταλος εξτρεμ, μπακασετας εξτρεμ, αραουχο all around και οχι μεσα στο κουτι, και αφ ετερου την πληρη απαξιωση του για παικτες που μπορουν να βοηθησουν στα ακρα, οπως ο πατιτο και ο ισλανδος. Τιποτε δεν χαθηκε βεβαια, ειμαστε μεσα στους στοχους μας , και αν παιζουμε με τετοιο παθος οπως στην ξανθη, δεν φοβαμαι

  • ο ισλανδος οπως πηγε στην ραπιντ και δεν ακουμπησε ετσι και εδω … οσες φορες και αν τον ειδα φιλικα κυπελο πρωταθλημα δεν εδειξε κατι…εδω αν βγει ο λαζαρος στο 70 τρωγομαστε οτι τον εβγαλε, ο μανταλος ειναι αναντικαταστατος αρα εκ των πραγματων δεν υπαρχει χωρος… ο πατιτο ειναι μετριοτατος, αδιαφορος και με τασεις φυγης…εδω εχεις το γιοχανσον που δε παιζει επειδη δεν ανανεωνει και καιγεσαι στη θεση που παιζει, θα πονταρεις στον πατιτο που εχεις και καλυτερους? ο μπακασετας που αναφερεσαι οπως και ο μανταλος ολοι συμφωνουμε οτι δεν κανουν για τα ακρα αλλα ολοι οι προπονητες σε αεκ και εθνικη ο σκιμπε μονο ακρα τους βαζουν… ειμαστε σιγουροι οτι μπορουν να αναλαβουν ρολο δεκαριου ή δευτερου επιθετικου? ειναι ριβαλντο? ειναι τσιαρτας? εννοω εχουν 15 + γκολ τη σεζον? εστω 10? εχουν καθετη πασα? ο αραουχο ολ αραουντ επαιζε και περυσι…αυτο θεωρεις οτι φταιει? ιδιο προπονητη ειχε…μηπως τα νυχτοπερπατηματα τα οποια σκοπιμα δεν γραφονται πουθενα εχουν παικει το ρολο τους? μη κρινετε απο ενα παιχνιδι που επαιζαν κλωτσιδι οι ξανθιωτες δε κερδιθηκε… τα μαρκαρισματα του φλισκα και του λισγαρα ηταν δολοφονικα… ουτε καν μπαλα δεν ειχαν σκοπο…στοχευαν ποδι και ειχες ενα διαιτητη που κοιταζε αλλου…τυχαιο ηταν ολο αυτο ή οργανωμενο μπλοκο? το εγραψα πριν το παιχνιδι για μπλοκο με το νεο διεθνη της μακεδονιας κανεις δεν ασχοληθηκε ομως… επρεπε να του φωναζει επι μισο λεπτο ο βοηθος να γυρισει να δωσει φαουλ και κοκκινη στο σβαρνα…δεν ηθελε ο ανθρωπος

  • ωραίο μου πλυντήριο

   λογικό να μην μπορείς να καταλάβεις, ούτε προπονητής είσαι ούτε τις προπονήσεις βλέπεις.

 5. ωραίο μου πλυντήριο

  είπα να γράψω κάτι για τις χαμένες ευκαιρίες της Α.Ε.Κ και τις υποθέσεις που κάνεις, αλλά σταμάτησα στο παράδειγμα του λουκαρέλι για να πιστοποιήσω ακόμη μια φορά ότι διαφέρεις από άλλους εδώ μέσα.

 6. Η ΑΕΚ δεν εχει βαθος. Αυτο ειναι το προβλημα. Χθες μια χαρα τα πηγαμε. Σπανιως σε αυτο το γηπεδο δειχνουμε τετοια ανωτεροτητα. Το προβλημα ειναι οτι ερχεται δυσκολο προγραμμα και πολυ δυσκολα θα ξανακατεβασουμε τοσο πληρη 11δα. Αναγκαστικα μετα το ματς με τη Μιλαν θα ξαναρχισει το ροτεισον. Ελπιζω μονο να ναι ετοιμος ο Κονε ωστε να μη ξαναδουμε Αινταρεβιτς. Επισης, τεραστιο προβλημα ειναι η κατασταση του Αραουχο. Αν ο φορ σου ειναι σε τραγικη κατασταση και φοβαται να τελειωσει τις φασεις, τοτε δυσκολα προχωρας. Μακαρι να συνελθει γρηγορα και να επιστρεψει δυνατος και ο Γιακουμακης.
  Ελπιζω ο Χιμενεθ να κανει σωστη διαχειριση και να μην την πατησουμε σε Ελλαδα και Ευρωπη. Γιατι η αληθεια ειναι οτι εχει χοντρο κολλημα με το εκτεταμενο ροτεισον και δε νομιζω ξαφνικα να αλλαξει. Εγω εγραφα πριν το καλοκαιρι οτι αν μεινει ο Χιμενεθ θα πρεπει πραγματικα να εχουμε 2 ισαξιους σε καθε θεση. Γιατι με το κολλημα του, θα εχουμε συχνες αλλαγες στην 11δα. Και απο τη στιγμη που δεν εχουμε 2 ισαξιους και αναγκαζομαστε να παιζουμε πολλες φορες με Αινταρεβις και με Μπακακη αριστερα,εχουμε θεμα.

 7. Με κάπως ευγενικά λόγια, αλλά βλέπω αποδόμηση του Μανόλο. Σταδιακή μεν, αλλά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον κόουτς από την Ανδαλουσία.

 8. Με κάπως ευγενικά λόγια, αλλά βλέπω αποδόμηση του Μανόλο. Σταδιακή μεν, αλλά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

 9. καλησπερα σε ολους σας παιδια
  ημουν εχθες στο γηπεδο. Η ΑΕΚ μας εχθες ειχε μια σημαντικη διαφορα σε σχεση με το παιχνιδι με τον Αστερα Τριπολης…ζητησε απο το πρωτο λεπτο το γκολ κι πραγματικα οι παικτες της επαιζαν με παθος αλλα…κι πιεση..κατι που φαινοταν…η ομαδα μας ηταν καλη…δεν μπορει αυτο να αμφισβητηθει…ειναι καποια πραγματα που θελω να εκφρασω…ειναι απιστευτο αυτο που γινεται με τον Μανταλο…να αποδιδει τοσο καλα στην φυσικη του θεση και να μου τον πετας συνεχως στα πλαγια…ελεος δηλ!….
  Ο Λιβαγια εχει πολλα καλα στοιχεια κι ενα εξ αυτων κι πολυ σημαντικο πως ζητα συνεχως την μπαλα(δεν κρυβεται…),κι ξερει να καλυπτει την μπαλα διχως να την χανει ευκολα…πολυ σημαντικος ποδοσφαιριστης…λαθος η εμμονη να μην βγαλει τον …δυστυχως κακιστο..κι ατολμο θα ελεγα-διχως…αυτοπεποιηση…Αραουχο!…
  Κατ εμε Λαζαρο δεν βγαζεις σε τετοιο παιχνιδι…αυτη ειναι η αποψη μου…εκεινο που διεπιστωσα ειναι πως δεν εχουμε εναν…μπουκαδορο…τον παικτη που θα παρει την μπαλα κι θα μπει στην περιοχη μεσα….σεντρες κι πασες γυρω γυρω κι τελικα………..
  δεν θελω να παριστανω τον προπονητη κι τον μετα Χριστον προφητη αλλα το πρωτο που πρεπει να κανει ο Μανολο ειναι να βαλει τον Μανταλο στην φυσικη του θεση…τελος!….. ο Σιμος ειναι…αναντικαταστατος κι επισης ο Γαλανοπουλος εχει πολλα τρεξιματα κι ειναι αναποσπαστο κομματι της λειτουργιας στα χαφ…..
  δυστυχως αποδεικνυεται πως αν ειχαμε come backιακουμακη ειτε…Πεκχαρτ…πιθανον να ειχαμε βαθμους που θα μας ειχαν στην κορυφη!!! ο κοσμος αψογος στην κυριολεξια…χιλια μπραβο σε ολους!(να δουμε ποτε θα παρουμε χαρα μεσα στην Ξανθη…)

 10. Κωστα καλησπερα και καλη εβδομαδα,
  Θα γραψω πανω κατω οτι εγραψα στο αρθρο του Πανου, το οποιο ειναι ακριβως αυτο που λες και εσυ.
  Δυστυχως η απωλεια της πρωτης θεσης την πληρωνει η ΑΕΚ απο το παιχνιδι στην Τριπολη,εκει που εκανε τα παντα ο Χιμενεθ (προφανως απο αφέλεια) για να ηττηθει η ΑΕΚ.Χθες η ομαδα δεν ηταν κακη , απλα ηταν μια »λογικη» ποδοσφαιρικη γκελα.
  Ειχα γραψει στον Σταυρο οτι ευχομαι η ηττα της Τριπολης να μην μεινει στην ιστορια,να μην φτασουμε Απριλη ή μετα απο χρονια και να συζηταμε αυτο το παιχνιδι, βλεπεις δυο βδομαδες μετα και η Τριπολη ειναι στο μυαλο ολων…σαν να μας εχει στοιχειώσει.
  Εμενα Κωστα περα απο την απογοητευση απο το χθεσινο παιχνιδι, αυτο που με ανησυχει, η μαλλον με απογοητευει,ειναι το οτι η ΑΕΚ με την παροδο των δυο αυτων αγωνιστικων, απεδειξε οτι δεν μπορει να κρινει το μελλον της,δεν ειναι ικανη να κρινει η ιδια την εξελιξη του πρωταθληματος.Αυτο αποδειχθηκε στο +5 (με ιστορικη ευκαιρια για +8) κατεληξε στο -1…και το γεγονος που ερχεται να μου ενισχυσει την ανησυχια αυτη ειναι οτι ο Χριστοδουλοπουλος (και αλλοι παικτες) τονιζαν την σημασια για την εξελιξη του πρωταθληματος των 2 παιχνιδιων με Τριπολη και Ξανθη,παρολα αυτα χασαμε 5 βαθμους σχεδον με κατω τα χερια.Δειχνει η ΑΕΚ δυστυχως (με βαση τα αποτελεσματα που κανει ) ομαδα που θα εξαρτιέται απο τα αποτελεσματα των αλλων για να πετυχει τον στοχο του πρωταθληματος.

  Υ.Γ Λιγη αναλυση ποδοσφαιρικη…Ειναι πολυ κριμα που η ΑΕΚ δεν παιζει σε ολοκληρο το παιχνιδι με την μπαλα κατω.Οποτε παιζει με την μπαλα κατω και επιχειρει επιθεσεις που ξεκινουν απο τον αξονα και καταληγουν στην επιθετικη γραμμη μεσω συνδυασμών η ομαδα δειχνει οτι δεν μπορει να την σταματησει καμια αμυνα παρα μονο με φαουλ,οπως ειδαμε χθες.Δυστυχως ομως εχει μεγαλα κενα στο παιχνιδι της,επιχειρώντας ασκοπα και ανουσια σεντρες,σεντρες,σεντρες…ακυρώνοντας ουσιαστικα τους επιθετικους της και στην ουσια βγαζοντας η ιδια τα ματια της.

  • Αλέξανδρος

   Όπως πολύ σωστά έγραψε ένας φίλος νωρίτερα, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως φέτος δεν έχουμε Πέκχαρτ μπροστά.
   Όταν με το καλό γυρίσει ο Γιακουμάκης, κάτι μπορεί να γίνει..

 11. Αλέξανδρος

  Αυτό με τις 20 τελικές εκτός απο υπερβολή είναι και στάχτη στα μάτια.
  Διότι ως «τελική» μέτρησε και το «σούτ» του Γαλανόπουλου που κατέβασε 4-5 μπεκάτσες στα πηγάδια.
  Ως «τελικές» μέτρησαν και τα 2-3 σούτ του Μπακασέτα που μόλις έπαιρνε τη μπάλα σούταρε απ’όπου έβρισκε χωρίς να πάει η μπάλα στο τέρμα ούτε μια φορά.
  Η ομάδα είχε μια ανούσια κατοχή αλλά οι καθαρές (και δυνατές) ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
  Ήτοι δυο κεφαλιές του Λάζαρου που έβγαλε το τέρμα, 1-2 ακόμα φάσεις +το γκολ.
  Η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αναλώθηκε σε γιόμες δίχως νόημα, προσφέροντας μια καλή ευκαιρία για προπόνηση στα σέντερ μπακ της Ξάνθης.
  Να τελειώνουμε επιτέλους με τα καλοπιάσματα και τις στρογγυλοποιήσεις.
  Η ωμή πραγματικότητα είναι μπροστά μας.

  • Κώστας Τσίλης

   Αλέξανδρε, τα 2-3 σουτ του Μπακασέτα που λες, τα δυο πέρασαν μόλις άουτ. Και οι δυνατές ευκαιρίες ήταν περισσότερες από πέντε. Σε γιόμες αναλώθηκε μόλις η Ξάνθη έμεινε με εννέα, διότι εκεί έλειπε το καθαρό μυαλό. Κανένα καλόπιασμα λοιπόν και καμία στρογγυλοποίηση.

   • Αλέξανδρος

    Έλα τώρα Κώστα. Μόνο ο Γκάλο έκανε πόσες σέντρες μέχρι να τον βγάλει εξω.
    Και φυσικά μετά που έβαλε τον Λόπεζ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, όπως και ο Μπακάκης φυσικά.
    Η ουσία είναι πως η ομάδα δεν έχει νίκη εκτός έδρας φέτος, εκτός απο το ματς με τη Λαμία που κρίθηκε απο μια λάθος απόφαση του διαιτητή.
    Δεν είναι σωστό να θυμόμαστε μόνο την Τρίπολη λες και στα άλλα κερδίσαμε.
    Έχει πρόβλημα χοντρό η ομάδα. Όταν βρίσκεται απέναντι σε κλειστές άμυνες πελαγώνει.
    Και φυσικά ολα ξεκινούν απο τον προπονητή.
    Τί πάει να πει «δε μπορεί ο Κλωναρίδης με κλειστές άμυνες» ? τότε γιατί τον πήρες?
    Το 90% των παιχνιδιώνε που θα παίξει η ΑΕΚ είναι σε άμυνες σαν της Ξάνθης της Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννενα. Σ’αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις τους ταχυδυναμικούς εξτρέμ για να ανοίξεις άμυνες.
    Ο Κλωναρίδης δε μπορεί γενικώς μέχρι στιγμής. Και κακώς του δίνει τόσες ευκαιρίες σε αντίθεση με άλλους.

    • Κώστας Τσίλης

     Αλέξανδρε, το ματς με τον Τρίπολη, ήταν κομβικό. Για πολλούς λόγους, που τους ανέλυσε. Δεν έχει σχέση μ’ αυτό στα Γιάννενα, ούτε με αυτό στην Ξάνθη. Και να στο πάω και διαφορετικά. Στα παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ στην Ξάνθη, θυμάσαι να έχει κάνει περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι τώρα; Θυμάσαι να περνούσε εύκολα; Αν δεν είχε γίνει το στραπάτσο στην Τρίπολη, τώρα μ’ αυτό το 1-1 και με τον τρόπο που ήρθε, όλα θα ήταν μέλι – γάλα. Ή μήπως όχι;

     • Αλέξανδρος

      Είναι γεγονός πως απ’τα Πηγάδια δεν περνούσαμε ποτέ εύκολα.
      Το ανησυχητικό είναι πως πλέον δεν περνάμε απο καμία έδρα.
      Γι’αυτό λεω πως κακώς εστιάζουμε στην Τρίπολη και την Ξάνθη.
      Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’οτι θέλουμε να πιστεύουμε.

     • ρόστερ πρωταθλητισμού

      Για να μην λεμε ο,τι θελουμε, προιστορια:

      Ξανθη – ΑΕΚ σε 27 αγωνες με τον χθεσινο: 9 νικες η ΑΕΚ, 13 ισοπαλιες και 5 ηττες

      Αστερας ΑΕΚ σε 9 αγωνες : 2 νικες η ΑΕΚ, 2 ισοπαλιες και Π Ε Ν Τ Ε ηττες!!!

      Αρα το που περναμε «καλυτερα» ειναι προφανες οταν εχουμε πανω απο 50% ηττες στην Τριπολη.

      Καμια προιστορια ομως δεν λεει τπτ και δεν ειναι δυνατον να μιλαμε οτι δηλητηριασε το μυαλο μιας επαγγελματικης ομαδας μια ηττα πριν απο 20 μερες σε ενα γηπεδο ποπυ συνηθως χανει και εχει κατω απο 20% σε νικες. Ειναι ντροπη να παιζουμε 25′ με εννεα παικτες και ενα ημιχρονο με δεκα και να λεμε ενταξει ηταν καλη η εικονα, μια λογικη ποδοσφαιρικη γκελα ηρθε.
      Το προβλημα της ΑΕΚ ειναι στο κεντρο, οτι δεν παιζουν καθετα αλλα παραλληλα και την στελνουν στα ακρα που αν μπλοκαριστουν (ή αναγκαστουν να μεινουν πισω οπως χθες που εκανε γιο γιο τον Μπακακη αυτη η σβουρα της Ξανθης) ξεκινανε σεντρες. Αυτο προσπαθει να λυσει με τον Αινταρεβιτς αλλα δεν κανει το καραβι τιποτα. Που ειναι ο Κονε ομως? Ηρθε και μπηκε κατευθειαν αποστολη και απο τοτε ειναι ανετοιμος δυο μηνες και δεν μπορει να παρει ουτε ενα τεταρτο!! Ο μισος Λοπεζ χθες πηρε 20 λεπτα ο Κονε που ειναι δυο μηνες?? Τραυματισμο δεν ειχε οπως λεγατε και ερασιτεχνης να ηταν σε δυο μηνες θα ειχε μπει αποστολη.
      Ο Γιακουμακης τελος Σεπτεμβρη θα ηταν ετοιμος απο τη θλαση. Σκωληκοειδη εβγαλε δεν εκανε εγχειριση ανοιχτης καρδιας ουτε τομες ουτε τπτ ποσο θελει για να μπει αποστολη δλδ να παιξει ενα ημιχρονο να τραβηξει παικτες πανω του και να απελευθερωσει τον Αραουχο οπως εκανε περυσι ο Πεκχαρτ?

      • Κώστας Τσίλης

       Το πρόβλημα δεν είναι η προϊστόρια σε Τρίπολη και Ξάνθη. Το ζήτημα είναι πως στην Τρίπολη ήταν ένα ματς που η ΑΕΚ το έχασε στραβά και ανάποδα, ενώ στην Ξάνθη το πάλεψε για να το κερδίσει. Και για να μην τρελαθούμε. Μόνος σου το έγραψες. Έχει πάει 27 φορές στην Ξάνθη και έχει κερδίσει μόνο εννιά. Και τις πιο πολλές από τις εννιά, ήταν αίμα και άμμος. Ένας φίλος, για παράδειγμα, μου θύμισε τη νίκη με τον Μπλάνκο το 2007-08, που ήταν απόδραση κανονική

       • ρόστερ πρωταθλητισμού

        Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολη εδρα η Ξανθη. Αυτο που λεω ειναι οτι ηΤριπολη ειναι χειροτερη εδρα για την ΑΕΚ οπως δειχνει η προιστορια οπου νικες και ισοπαλιες ειναι κατω απο 50%. Η ΑΕΚ εχει χασει πεντε φορες σε 27 ματς στην Ξανθη ενω εχει χασει τις ιδιες ακριβως φορες στα υποτριπλασια ματς στην Τριπολη (9). Ποσο πιο απλα να το πω, τα ποσοστα μιλανε, βγαλτα μονος σου..

        Απο εκει και μετα δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι αν κατεβαινε καλα Τριπολη τοτε θα περναγε γιατι αυτο δεν το ξερεις και γι αυτο σου ειπα την προιστορια σαν μια ενδειξη που λεει πολλα. Κατεβηκε μαυρο χαλι και λογικα εχασε. Αλλα στην Τριπολη υπαρχει και αλλων ευθυνη για ο,τι εγινε. Καποιοι πηγαν να στειλουν μηνυμα στον Ανεστη και η ομαδα το πληρωσε αλλα αυτο κανεις δεν το λεει. Και τα δυο γκολ ηταν δωρο απο το τερμα… Αλλα δυο στο φιλικο μετα και μας τελειωσε. Αλλα η ζημια εγινε.
        Στην Ξανθη ομως κατεβηκε κανονικα μια ομαδα κομπλε που προετοιμαζοταν (??) αγωνιστικα και ψυχολογικα δυο βδομαδες, γνωριζε ηδη τα αποτελεσματα των ανταγωνιστων της και πως αν δεν κερδιζαν θα επεφταν απο την κορυφη. Γι αυτο η κριτικη οφειλει να ειναι αυστηροτερη.
        Με υποθετικα σεναρια ολοι περνανε απο παντου αλλα η πραγματικοτητα λεει πως χθες 11 με 11 εκαναν μονο μια φαση με την κεφαλια του Λαζαρου ενω στο συνολο ηταν μια εμφανιση-ντροπη ξεκουραστων παικτων που δε μπορουσαν να κερδισουν παιζοντας μισο ματς με παικτη παραπανω και μισο ημιχρονο με δυο. 9 με 11 δεν ειναι λογικη ποδοσφαιρικη γκελα ειναι παταγωδης αποτυχια…
        Ξεκινησε το πρωταθλημα και ολοι ελεγαν οτι η ΑΕΚ ειναι πιο μπροστα γιατι εκανε μεταγραφες νωρις κρατησε τον προπονητη της ενω οι αλλοι θα αργησουν να βρουν χημεια και βηματισμο και αυτο το πλεονεκτημα κοντευει να το απεμπολησει αν δεν βολεψουν τα αποτελεσματα την Κυριακη.
        Κονε?
        Γιακουμακης?

        • ρόστερ πρωταθλητισμού

         Λαθος. Αλλο ενα στο φιλικο. το αλλο δωρο ηταν του Ντουνη.

        • ωραίο μου πλυντήριο

         Το πλεονέκτημα της χημείας λόγω προπονητή, σε σχέση με τον παοκ, συμψηφίζεται σε σημαντικό βαθμό με την απουσία ευρωπαϊκών αγώνων για τους βορειογαυρους.

         Δεν παρακολούθησα όλο το παιχνίδι με την ξάνθη, αλλά από το λίγο που είδα η ομάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρει ρυθμό μέσα από τόσες κλωτσιές και διακοπές. Επίσης ο μπακασέτας και ο λιβάια βρέθηκαν 2-3 φορές σε ευνοϊκή θέση για σουτ αλλά αστόχησαν. Η θέση που βρέθηκαν δεν προήρθε από γιόμα. Αλλά όντως οι σέντρες ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά και ήταν ενδεικτικές του πανικού με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα.

         Για τον κονέ και τον γιακουμάκη τι πιστεύεις ότι μπορεί να ισχύει, εκτός από το ότι δεν είναι έτοιμοι;

         • ρόστερ πρωταθλητισμού

          Ε και εμεις δυο αγωνες παραπανω εχουμε παιξει παραλληλα με το πρωταθλημα δεν ειναι κατι τοσο φοβερο και το προχθεσινο ηταν μετα απο 15μερη διακοπη. Αν το λεγαμε αυτο Δεκεμβρη μετα τον ομιλο θα ελεγα οτι ισως ναι να ισοσκελιζεται η επιβαρυνση με το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης ετοιμοτητας στην εκκινηση οπως λες.
          Δεν ειναι ετοιμοι για 90λεπτο δεν λεω οτι ισχυει κατι αλλο αλλα ουτε για αποστολη με την Παναχαικη δεν μπορει ο Κονε? Μου κανει εντυπωση οτι δυο μηνες και ακομα περιμενουμε γι αυτο απορω μηπως υπαρχει τραυματισμος που δεν βγαινει προς τα εξω ή εχουμε περιπτωση Τριστανσον που δεν τον εφερε και δεν τον θελει ο Μανολο.
          Εγω το πιστευω οτι στο κεντρο υπαρχει δημιουργικο ελλειμμα και γερνουμε στα ακρα. Αν πεσουμε σε καλους αντιπαλους ακραιους και δεν ανεβαινουν τα μπακ για overlaps μονη λυση ειναι η σεντρα. Αυτο εγινε στην Ξανθη οσο ημασταν 11 με 11 γι αυτο εφτασε ο Λαζαρος να μπαινει μεσα στην περιοχη για κεφαλιες και παραλιγο να το βαλει. Κοντολογις, αφου Αινταρεβιτς δεν υπαρχει, επειγοντως Κονε να υπαρχει παιχνιδι απο το κεντρο δεν γινεται να γυριζει σεντρα ο Λιβαγια και ο Αραουχο συνεχεια και να τρωνε ξυλο απο ολους καποια στιγμη θα τους γυρισει το ματι και θα πεσει η κοκκινη..

         • ωραίο μου πλυντήριο

          1 βαθμό έχουμε διαφορά (3 χαμένοι πόντοι στην τρίπολη καθαρά λόγω ευρωπαϊκής καταπόνησης)

          συμφωνώ για την τρύπα στο κέντρο (μαζί με το αριστερό άκρο) αλλά πιστεύω ότι ο κονέ βρίσκεται ακόμη σε χανγκόβερ και όχι ότι δεν τον πιστεύει σαν ποιοτική λύση σε σχέση με τον αιντάρεβιτς που έχει.

 12. Δημητριος

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ . ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ . ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ! ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΗΤΑΝ «ΚΑΜΜΕΝΟΙ» ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΊΣ ΑΓΏΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΦΆΝΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ! ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΊ ΕΊΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΎ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΜΊΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΊΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΈΤΣΙ ΉΡΘΕ Ή ΗΤΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ !

  • Κώστας Τσίλης

   Δημήτρη μιας και είσαι αναγνώστης μεγαλύτερης ηλικίας, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο Λιβάγια ήταν «καμένος» και ποια ήταν τα συνεχόμενα παιχνίδια του. Επίσης φαντάζομαι πως αν δεις την ενδεκάδα, θα διαπιστώσεις πως μιλάμε για αναπληρωματικούς των αναπληρωματικών.

   • Δημητριος

    ΕΓΏ ΕΙΔΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΉΚΑΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΉ , ΌΠΩΣ Ο ΛΙΒΑΓΙΑ . ΣΩΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΗΤΑΝ » ΚΑΜΜΕΝΟΙ » …. ΓΙ ΆΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΊΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΊΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΆΔΑ , ΕΊΤΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ , ΒΑΣΙΚΌΣ Ή ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΌΣ Ή ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΌΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΏΝ ! ΆΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΤ ΆΥΤΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ ΜΌΝΙΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΎ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΆΦΩΝ !

    • Κώστας Τσίλης

     Δημήτρη ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που μόνιμα τους χαϊδεύω τα αφτιά; Επίσης με τα λίγα που ξέρω και την επιχειρηματολογία για κοινό εφήβων, θεωρώ πως ο πρώτος που έχει ευθύνη είναι ο προπονητής. Και μετά οι παίκτες. Επομένως είναι ο πρώτος που δέχεται κριτική. Όπως και ο πρώτος που πιστώνεται επιτυχίες. Έτσι είναι αυτά

 13. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ.ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠ/ΤΑ.ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΤΥΧΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΜΑΖΙ.ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 9 ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ. ΕΧΕΙΣ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ.ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ.ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΝ ΛΙΒΑΓΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΧΤΡΕΜ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΤΙΤΟ ΚΑΙ ΟΤΡΙΣΤΑΣΟΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΛΟΠΕΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΗΡΘΕ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΧΑΡΤ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΣΥΝΑΦΙ ΠΙΑ ΟΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

 14. Mε ολα οσα γραφεις φιλε βγαινει αβιαστα το συμπερασμα οτι ο Χιμενεθ πρεπει να φυγει …ΧΘΕΣ….γιατι δεν το λες στα ισα?…φοβασαι κατι?…πες επιτελους αυτο που σου λεω μηνες τωρα και με βριζει το μισο site…αντε μπραβο μηπως σωσουμε οτι σωζετε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *