Η σημασία του Ίβιτς, είναι και πέρα από τα μεταγραφικά

Ο Τάσος Τσατάλης για το τι δικαιούται να περιμένει η ΑΕΚ από την επιλογή στην θέση του τεχνικού διευθυντή

Πρέπει να ήμουν από τους τελευταίους, αν όχι ο τελευταίος, που σε επίπεδο αρθρογραφίας εστίασα το πρόβλημα αποκλειστικά στον Καρντόσο. Δεν το κρύβω πως μέχρι και πολύ πρόσφατα, μου ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψω πως η επιλογή που έκανε η  ΑΕΚ ήταν τελικά τόσο αποτυχημένη.

Βεβαίως δεν αλλάζω γνώμη πως υπήρξαν πράγματα μέσα στην ομάδα που έκαναν τα αποτελέσματα της χειρότερα.

Και συνεχίζω να πιστεύω πως αν η ομάδα είχε τον μηχανισμό να παρακολουθήσει σωστά όλη την εξέλιξη της δουλειάς του προπονητή από το ξεκίνημα και να κάνει παρεμβάσεις άμεσα εκεί που έπρεπε, ίσως κάποια πράγματα να είχαν προληφθεί. Ή στην χειρότερη περίπτωση, από πολύ νωρίτερα να είχε υπάρξει προβληματισμός που θα οδηγούσε σε κάποιες κινήσεις.

Αυτό δεν έγινε όμως. Και χρειάστηκε να έρθουν τα πρώτα επίσημα και δυστυχώς και πολύ κρίσιμα ματς για να ξεσπάσει αυτό που ξέσπασε.

Ουδέν κακό αμιγές καλού βέβαια. Όλο αυτό έφερε αλλαγές που έχουν τις προϋποθέσεις να αποδειχθούν στην σωστή κατεύθυνση. Και είμαστε και στην αναμονή για την πιο σημαντική από αυτές, που είναι η επιλογή του επόμενου προπονητή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ιλια Ιβιτς, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως εδώ δεν μιλάμε απλά και μόνο για τα μεταγραφικά. Ο σχεδιασμός είναι ένα κομμάτι. Στο οποίο ο Ίβιτς έχει εμπειρία, έχει ικανότητες που έχουν δοκιμαστεί στην πράξη. Έχει επιτυχίες κι αποτυχίες, όπως όλοι.

Εκτός από τα μεταγραφικά όμως είναι κι άλλα πράγματα. Και κυρίως η παρουσία δίπλα στην ομάδα. Και η επίδραση που μπορεί να έχει. Ο Ίβιτς δεν είναι …μη συμμετοχικός. Το αντίθετο. Θέλει να είναι κοντά, να έχει ξεκάθαρη προσωπική άποψη και από χαρακτήρα δεν έχει κανένα ζήτημα να θέσει άμεσα τα θέματα που τον απασχολούν σε συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και να τα λύσει.

Αυτό το έχουμε δει.

Όπως κι έχουμε δει τον Ίβιτς ως τεχνικό διευθυντή να είναι παρών και στις τρεις προετοιμασίες που έκανε η ΑΕΚ με εκείνον στο πόστο.

Για να πω την αλήθεια, το όποιο πρόβλημα υπήρξε στον τρόπο δουλειάς του Καρντόσο, όπως τώρα λένε οι περισσότεροι, δυσκολεύομαι να φανταστώ τον Ίβιτς να ήταν κοντά στην ομάδα, να μην το είχε αντιληφθεί και να μην είχε κινηθεί για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, πριν να είναι αργά.

Είπαμε, είναι και θέμα χαρακτήρα και προσέγγισης στο ποδόσφαιρο. Ο Ίβιτς έβγαλε με χαρακτηριστική ευκολία την στολή του ποδοσφαιριστή για να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή. Μέσα σε λίγα 24ωρα πραγματικά, είχε ήδη το προφίλ που έχεις στο μυαλό σου, ακόμη και ως παρουσία, γι’ αυτή την θέση. Σα να ήταν έτοιμος από καιρό.

Επιπλέον, στο ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει πάντα έναν άκρως ανταγωνιστικό χαρακτήρα, σε συνδυασμό με την ισχυρή του προσωπικότητα. Το ανταγωνιστικό πνεύμα η ΑΕΚ το ψάχνει όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και έξω, δίπλα από αυτό. Το λέμε συνέχεια.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη δίπλα από την ομάδα κάποιον μηχανισμό που να χαλαρώνει την πίεση. Αλλά μηχανισμό που να την αντιλαμβάνεται πρώτος απ’ όλους, να την μεταδίδει στην ομάδα με τον τρόπο που πρέπει και να φροντίζει από την πίεση να βγαίνουν καλά πράγματα.

ΥΓ1: Όσον αφορά τον προπονητή, υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν απόλυτα εξηγήσιμη και σε σημαντικό βαθμό λογική την προτεραιότητα που έχει δοθεί στον Πογέτ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν τελικά η δύσκολη ως τώρα διαπραγμάτευση δεν έχει αίσιο τέλος, νομίζω πως η παρουσία του Ίλια Ίβιτς θα παίξει θετικό ρόλο στο να γίνει μια επιλογή με βάση ρεαλιστικά ζητούμενα και κυρίως με βάση το πως είναι διαμορφωμένη αυτή την στιγμή η κατάσταση της ομάδας.

Χρόνος υπάρχει, αλλά όχι άπλετος. Και το λέω αυτό γιατί η διακοπή πρέπει να αξιοποιηθεί. Να θυμίσω εδώ πως σε αυτό το διάστημα θα μείνουν στα Σπάτα πολλοί παίκτες του βασικού κορμού

ΥΓ2: Τα δύο ματς που έρχονται, στα δικά μου μάτια έχουν τις ίδιες απαιτήσεις, άσχετα με τις διαφορές στο επίπεδο των αντιπάλων. Εννοώ πως η ΑΕΚ μοιάζει λογικό να τα αντιμετωπίσει κυρίως με την λογική της κάλυψης των αδυναμιών της και του πονταρίσματος μετά σε αυτά που μπορεί να βγάλει η δεδομένη ποιότητα μπροστά.

ΥΓ3: Την ομάδα και τις δυνατότητες και ατομικά των παικτών, είναι άδικο να τα κρίνουμε με βάση τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις, που διαμορφώθηκαν. Κι εκτός από άδικο πιστεύω θα αποδειχθεί και άστοχο.

Δείτε επίσης

Στο αντίθετο ρεύμα

Ο Τάσος Καπετανάκος αναλύει στο enwsi.gr το πόσο πρέπει να αλλάξει το πως σκέφτεται η ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς

87 Σχόλια

 1. Το πιο απλό κόλπο για να ξεσκεπαστεί ένα μποαχογαυροτρολ είναι να δει κανεις το τι σχόλια κάνει για το γήπεδο. Άμα το ειρωνεύεται όποτε η ΑΕΚ δεν πάει καλά ή πουλάει σανό και θεωρίες οτι τάχα ανήκει στον Μελ και στην ΔΙκεφαλος ΑΕ, τοτε δεν μπορει να ειναι ΑΕΚτσης.

  Ο ΑΕΚτσης είδε να μένει άστεγος 20 χρόνια επειδή αυτό το σιχαμερο υποκείμενο, με το οποίο ο κοντός μπαταχτσης έκανε και κολλητιλίκια στην αρχή, ο Κόκκαλης (πράκτορας της Στάζι και απόγονος ανθέλληνα κομιτατζή) και η πασοκικη του μουργα κόψανε την χρημοτοδότηση του γηπέδου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αγωνιστική μας συρρίκνωση… Και μιλάνε για την περίίοδο των Ολυμπιακων Αγώνων, που φτιάχνανε γήπεδα μέχρι και στους ποινικούς στο Μενίδι. Δεν γίνεται να ειρωνευτεί το γήπεδο νοήμων ΑΕΚτσής. Δεν γίνεται…

  Δεν γίνεται να μην έχει διαβάσει ο ΑΕΚτσής την σύμβαση του έργου. Να μην έχει ξεψαχνίσει κάθε δήλωσή του ΑΝδριόπουλου και να μην ξέρει πβς η Δικέφαλος ΑΕ υπάρχει επειδή ο νόμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΓΗΠΕΔΩΝ. Δεν γίνεται να υπάρχει ΑΕΚτσής που να προτιμούσε να χρεωθεί η ΑΕΚ με 30 εκατομμύρια από Τράπεζα, προκειμένου να δοθούν τα 20 εκατομμύρια στον κάθε περαστικό μισθοφόρο.

  Εάν δεν υπήρχαν αυτά τα σιχάματα, τα βαρίδια της ΑΕΚ που ψήφισαν τον ΑΒ και βέβαια η ανθελληνική κι αντιλαϊκή λαίλαπα του συριζα, τώρα η ΑΕΚ θα έπαιζε ηδη στην Αγια Σοφια και δεν θα βγαίνανε τόσοι παππούδες στα ραδιόφωνα να κλαίνε στους δημοσιογράφους της ΑΕΚ, επειδη φοβούνται πως δεν θα προλάβουν το γήπεδο.

  Όποιος επομένως αρνείται ή ειρωνεύεται τα παραπάνω είναι ένα εμμισθο τρολ (γιατί δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα μπει να τρολάρει σε σελίδα οπαδων αντιπαλου ομάδας τζάμπα).

  Να τα θυμάστε αυτά και όποτε βλέπετε κατι γνωστά τρολ που μόνο κράζουν, να τους επιτίθεστε με τους πιο αισχρούς χαρατηρισμους, να μην μπορούν να φάνε και να κοιμηθούν. Η ΑΕΚ δέχεται πόλεμο από παντου, δεν είναι εποχή για καπετάνιους αλλά για στρατιώτες !!!!

  • Eμ τα λεγε η Λουκα αλλα ποιος την ακουγε…

  • Μιας κ έγραψες για ανθελληνες κομιτατζηδες ξέρω ότι θα σου χαλάσω το παραμύθι κ θα σε στενοχωρησω αλλά έχω να σε ενημερώσω ότι ο Ζωρας Μελισσανιδης (πατέρας του δικού μας) ήταν επίσης φανατικός κομμουνιστής της παλιάς καλής Κοκκινιας …
   Οπότε (σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λόγια) κ ο Μελ είναι απόγονος ανθελληνα κομιτατζη…

   • Ο Ζώρας Μελισσανίδης αφιέρωσε την ζωή του στον ποντιακό ελληνισμό κι έγινε πετυχημένος επιχειρηματίας, ουτε με τα σνοφ πολέμησε ούτε πήγε στην Ανατολική Γερμανία να γίνει πράκτορας.

    • Φυλακιστηκε ως κομμουνιστής από αυτούς που ιδεολογικά υποστηριζεις… Οι ιδεολογικοι σου προγονοι στην εποχή του τον έλεγαν ανθελληνα κομιτατζη… Το υιοθετεις ή όχι?
     Ξέρω ότι σε έφερα σε αδιέξοδο γιατί αυτό δεν το είχες υπολογίσει κ είσαι λίγο σε τρικυμια…

     • Φυλακή των καιρό του συμμοριτοπολεμου. Μετά το 1950 άνοιξε σχολή οδηγών. Που τότε τέτοια επιχείρηση δεν άνοιγε χωρις πιστοποιητικα κοινωνικων φρονημάτων. Αρα, κουβα κι εδω

      • Αρα λες ότι εκτός από κομμουνιστής ήταν και ρουφιάνος δηλωσίας που πρόδωσε τους συντρόφους του για να πάρει πιστοποιητικό φρονημάτων? Βλέπω να σε κυνηγάει ο Μελ στο τέλος, κάθε φορά που γράφεις εκτίθεσαι κι άλλο…

   • Σου έθιξα τον Σωκράτη ε;

    • Οσοι παρακολουθούν σχόλια μου κ δω κ στο gazzetta, ξέρουν πως κόντρα στους γαυρους, έχω υποστηρίξει Φενερ, Εφες, Γαλατα, όπως κ ομάδες που σιχαίνομαι (Ρεαλ, Γιουβέντους κτλ)…Οπότε πιο έξω πραγματικά δε μπορούσες να πέσεις…

     • Στο γκαζζεττα ήμουν καμιά 5ετία πριν με αποκλεισουν οριστια, δεν σε θυμαμαι

      • Εκεί υπογράφω ως OscarSchmidt, μπορείς να ψάξεις σχόλιά μου σε αγώνες του γάβρου, για να δεις πόσο γαβρος είμαι…

 2. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

  ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΛΥΜΠΕ -ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ??ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ??

 3. φανατικος κουτοχορτοφαγος

  Αναμεσα στις προτασεις Α. ειμαι οπαδος του ολυμπιακου, δε με συμφερει η παρουσια του Μελισσανιδη στην ΑΕΚ γιατι μου εφαγε την παραγκα και φτιαχνει και γηπεδο που συντομα θ απογειωσει αυτη την ομαδα, και Β. ειμαι βλακας, υπαρχει ενα κενο. Μπορεις να το συμπληρωσεις οπως θες.

 4. Αλέξανδρος

  Προσοχή ανάμεσα στο κενό του «δε συμφωνώ με την άποψή σου» με το «θέλω να σου επιβάλλω τι θα γράφεις και τι δεν θα γράφεις»
  Mind the gap
  #αμένσιωτο

 5. Από σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα, συμπεραίνω ότι σε μερικούς μερικούς το γήπεδο τούς έχει καθίσει στο λαιμό. Λογικό..

  Αλλά κάντε υπομονή παίδες.. Ακόμη χώματα και τσιμέντα βλέπουμε.. Υπομονή..

  Όταν θα αρχίσει να παίρνει χρωματάκι.. Να ντύνεται με τα καλύτερα υλικά..

  Τότε θα ΛΑΛΗΣΕΤΕ.

 6. φανατικος κουτοχορτοφαγος

  Θα παρακαλουσα πολυ απο δω και μπρος σ αυτο το σαιτ να μπαινουν μονο οσοι εχουν διπλωμα προπονητικης, για να μπορουμε κι εμεις οι υπολοιποι να μαθαινουμε τι χρειαζεται η ομαδα μας, επισης να μπαινουν οσοι εχουν και διπλωμα λογιστου η να ειναι εστω εφοριακοι, ωστε να μαθαινουμε απο πρωτο χερι τα κακως κειμενα του εκαστοτε προεδρου της ΑΕΚ και ειδικα του σημερινου, οποτε να γνωριζουμε πλεον πολυ καλα ποσο καλυτερα θα ειμασταν και ποσο μεγαλυτερη θα ηταν η ΑΕΚ αν δεν την ειχε αναλαβει αυτος ! Επειδη οπως ξερετε, τα θεματα της ΑΕΚ μονο οι αντιθετοι του σημερινου καθεστωτος ξερουν να τα διαχειριζονται, οι υπολοιποι ειναι …τιγροτρολλ, καλο θα ηταν λοιπον να εξαφανιστουν, για να ανοιξει ο δρομος της δημοκρατιας εδω μεσα και σιγα σιγα να ωριμασει η ιδεα της επιστροφης των χωματεροσωτηρων…

 7. Θα Παρακαλούσα πολύ να μην μπαίνουν συνΑΕΚαρες 18- η 65* σε αυτό το σάιτ , γιατί ΕΔΏ γράφονται αλήθειες για την ομάδα μας και μπορεί να πέσουν από το συνεφάκι που τους προσφέρει το 365 .
  Εδώ είναι για τους μπανάρισμένους του 365 που ξέρουν να βλέπουν και να κρίνουν , που ξέρουν τη ζητάνε και γιατί , που δεν μασάνε με ΘΑ και με παλομοδίτικες ατάκες , που μπορούν να διακρίνουν το ταβανιασμα των παικτών της ομάδας τους και την αντικιμενική ποιότητα των αντιπάλων .
  Που κάνουν εποικοδομητική κριτικη και όχι συμφερολοντικη καλυψη των αφεντικων …!!!

  • Εδώ είναι η χαρά των εμμισθων μποαχογαυροτρολ αλλά όπως σας έχω προειδοποιησει, θα πέφτει φάπα. Ανύπαρκτοι παραγκαρχες είστε, η ποιότητα σας συνιστάται μόνο στην πιθηκισια σας νοημοσύνη

   • Ευχαριστώ για την απάντηση δεν περίμενα κάτι διαφορετικό , όσο για το βιογραφικό σου , το έχουμε καταλάβει οι περισσοτεροι …!!!

    • Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τίποτα τρολάκια του σεντ. Δεν θα σας αφήσω να πάρετε ούτε ανάσα. Όποιος δεν γράφει καλά, θα την τρώει καλά

     • Μην το ξεχειλώνεις … άστο όπως είναι Γραφικό και Αστείο .. μικρό παιδί είσαι μας διασκεδάζει και εξιτάρει η προσήλωση σου στον ήρωα σου , Αντί για την ομάδα σου …
      Μη δίνετε αξία στα πρόσωπα … Δώστε αξία στην ΑΕΚ.

 8. ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

  Εχεις δικιο, το ταμπλας ειναι προ των πυλων.

 9. φανατικος κουτοχορτοφαγος

  Ε βεβαια, επρεπε να τα πληρωσει απο την τσεπη του για να τον συμπαθησετε, ε ? Στη γαμα εθνικη με εριξαν οι ηρωες των διαφορων ακουραστων τρολλ εδω μεσα, οι μεσσιες των χωματερων… Κι οσο γι αυτο που ειπες, ναι καλα οκ, πηγαινε και καμμια φορα στο γηπεδο να στηριξεις την ομαδα και μετα μπορεις να αναλαβεις και την εξοφληση της, δε θα σε εμποδισει κανενας.

 10. Aς κανει για αρχη ενα θαυμα με τον Κριστιτιτς..γιατι εκει ειναι το μεγαλο μας προβλημα..και βλεπουμε.
  Κι ο Σιμοες θ ανεβαινε και μπροστα θα βοηθουσε,αλλα δεν ξερω αν γινεται..
  Αλλιως ξαναβιδωνουμε δυο 6αρια,αλλα Μαρινος,και χωρις Γκαλο αυτη τη φορα..ελπιζουμε να κανει ο Λοπεζ τη χρονια της ζωης του..για να χουμε τουλαχιστον μια βοηθεια απ τα μπακ,αριστερα.
  Αν διαλεγα με τι να ξεκιναγε θα ταν αυτο.

 11. φανατικος κουτοχορτοφαγος

  ΑΕΚΤΖΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ καλα δεν ηξερες, δε ρωταγες ? Εδω δεν θελουν Μελισσανιδη οι περισσοτεροι, δεν θελουν αυτον που μας εβγαλε απο τη χρεωκοπια και μας φτιαχνει γηπεδο, γουσταρουν αυτον που μας οδηγησε στη χρεωκοπια και εμποδισε το γηπεδο !!! Μη στειλεις αλλο σχολιο για μερικες μερες, μονο κατσε και διαβασε προσεκτικα αυτα που γραφουν, και μετα βγαλε τα δικα σου συμπερασματα. Αν ζεις ακομα βεβαια και δεν εχεις παθει κανενα ταμπλας μ αυτα που θα χεις διαβασει !

  • Μία μικρή παρατήρηση φίλε μου, ρίχνοντας την ομάδα στη Γ Εθνική την έβγαζα και γω από την χρεοκωπία, έτσι όπως το γράφεις φαίνετε σαν να εξυγίανε την ομάδα με δικά του λεφτά πληρώνοντας τα χρέη, να ξέρουμε τι γράφουμε.

   • Ναι, όπως βγάλανε τον Άρη, τον Ηρακλή και την μπασκετική ΑΕΚ. Είπαμε, θα πέφτει γλέντι, τέλος το φερ πλέι.

    • Φοβερό το σχόλιο σου πολύ γλεντήσαμε, πρώτα απ’ όλα εγώ είμαι το τρολ και συ ο πραγματικός ΑΕΚΤΖΗΣ που εξισώνει τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ με την ΑΕΚ; ουδέν σχόλιο, το μπάσκετ είναι άλλη ιστορία και το ξέρεις καλά. Αλλά ξέχωρα από αυτά εγώ είπα ότι το σώζω από χρεωκοπία σημαίνει δεν πέφτεις Γ Εθνική αλλά με κάποιο τρόπο πληρώνεις με διακανονισμούς τα χρέη, που διαφωνείς σ’ αυτό, δεν σχολίασα για το αν είναι μετά καλός διαχειριστής.

     • Καλύτερα να μην έγραφες τίποτα, το χειροτέρεψες με την απάντησή σου. Δεκάδες δικηγόροι και οικονομικοί σύβουλοι της ΑΕΚ δεν σκέφτηκαν τις φοβερές σου προτάσεις, κρίμα που δεν ήσουν 10 χρόνια μεγαλύτερος το 2012 να μας έωζες από την χρεοκοπία. Ε έχει και η σαχλαμάρα τα όριά της.

      Ο μόνος τρόπος για να σωθούμε ήταν να έβγαινε κανας φωτογραφικός νόμος σαν αυτούς που βγαίνουν για τον μποαχ. Αλλά τότε ήσουν στο ματι της χρεοκοπίας σαν χώρα και είχες Υπ. Οικ. τον Στουρναρα και όχι τον χαβαλέ και κολαούζο Τσεκελώτο.

      Άσε που οι ΑΕΚτσήδες εκεί στην Αττική και ειδικά σε ΝΦ, ΝΧ και τέλος πάντων εκεί στις ΑΕΚοπεριοχές έχουν ανώμαλες πολιτικές απόψεις και μια ζωη ψηφίζουν εναντίον της ΑΕΚ. Επομένως ο κάθε πολιτικός ξέρει, πως αν ασχοληθεί με την σωτηρία της ΑΕΚ θα έχει μόνο πολιτικό κόστος, καθώς ο μέσος ΑΕΚτσής είναι σαν τους χριστιανούς την εποχή του διωγμών. Του δίνεις χαστούκι και σου γυρνάει το άλλο μάγουλο. Εδώ πήγανε και βγάλανε τον ΑΒ και χαίρονταν κιόλας τα καθαρμ***, που να μην τους επιτραπεί να μπυν στο γήπεδο ποτέ.

      Για να επιστρέψω στο θέμα, η μόνη διαφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ με την ΚΑΕ ΑΕΚ, τον Άρη και και τον Ηρακλή είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε Μελισσανίδη και οι άλλοι κατσαπλιάδες. Και για αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ σε 6 χρόνια βρέθηκε από την Γ στην 1η θέση της Σουπερ Λιγκ και στο Τσου Λου, η ΚΑΕ έχασε 3 χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες, ο Άρης 4 και ο μεγάλος Ηρακλής διαλύθηκε.

      • Είσαι αλλού νταλού όπως στα περισσότερα σχόλια που κάνεις, την έχεις δει μάλλον ο… Θεός των σχολιαστών έχοντας ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων νομίζοντας ότι γνωρίζεις εσύ την μόνην αλήθεια, νομίζεις ότι μας βάζεις στην θέση μας όταν απλά δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε. Πρότεινα κάτι στο σχόλιο μου; θα μπορούσα να προτείνω να πληρώσει από την τσέπη του επιστρέφοντας κάποια από τα λεφτά που έβγαλε από την ΑΕΚ πουλώντας την 1 δις δραχμές στον Τροχανά και έχοντας, δια δύο βέβαια μαζί με Καρά και το ένα δις από τους ομίλους του τσου λου το 1995 που σύμφωνα με δηλώσεις του Τροχανά που ποτέ δεν διαψεύστηκαν δεν μπήκαν ή μάλλον δεν έμειναν στα ταμεία της ομάδας. Το αν χειροτέρεψα ή καλυτέρεψα την απάντηση μου άσε να το κρίνουν όλοι οι σχολιαστές δεν είσαι εσύ, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, ο απεσταλμένος του Θεού στη γη, χαλάρωσε ξεκαβάλωσε και να μάθεις να κάνεις διάλογο σεβόμενος τις απόψεις των άλλων όσο και να διαφωνείς. Αν το σχέδιο σου είναι ότι με… bulling θα σταματήσουν να γράφουν όσοι δεν έχουν… αγιοποιήσει τον Μελ είσαι γελασμένος, καλύτερα να σκεφτείς κάποιο άλλο κόλπο.

       • Γράφω με τέτοιο ύφος γιατί έχω εμπειρία 10 ετών σε σχολιασμούς κι έχω δώσει χιλιάδες αγώνες για να υποσηρίξω την αλήθεια της ΑΕΚ. Τι να μου πείτε εσείς οι νεόκοποι εδώ μέσα, δεν σας βλέπω καν.

        Επίσης, λόγω σπουδών και δουλειάς κατανοώ καλύτερα κάποια νομικά, οικονομικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα που αφορούν την ΑΕΚ και είναι λογικό να εξοργίζομαι οταν μου λες να γινόταν διακανονισμός ή οτι θα ήμασταν σε αυτην την θεση χωρίς τον μελ, επειδη δεν θα είχαμε χρέη. Που αν ο Μελ δεν είχε φέρει τους καλύτερους δικηγόρους το 2013 και δεν ήταν όλη μέρα στο γραφείο του θεοχάρη, θα σου έλεγα τι εκκαθάριση θα γινόταν.

        Επίσης, σε αντίθεση με το ύφος μου, είμαι άνθρωπος ταπεινότατος που εκτιμάει ακόμη και τον ήλιο που βλέπει το πρωί. Αυτο σημαίνει πως όταν είσαι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, καλό είναι να μην κοιτάς μόνο αυτά που (στο μυαλό σου) νομίζεις οτι χάνεις, αλλά να δεις αυτα που κερδιζεις.

        Μεγαλωσα με τον φοβο της αδειοδοτησης και της υπογραφης του καθε παρταλιου για να μην αποβληθει η ΑΕΚ απο το πρωταθλημα. Δεν θα ειμαι αχαριστος με τον ανθρωπο που εκανε τους προβληματισμους μου για την ΑΕΚ να αφορουν το αμυντικο χαφ. Και να το καταλαβετε κι εσεις αυτο. Και να ειστε ταπεινοι.

        Το 100 θα βγαζει η ΑΕΚ κι 99 θα δινει, δεν πρεπει να το κραζετε, αλλα να το απαιτειτε. Γιατι αυτο σημαινει πως η ΑΕΚ δεν θα ειναι δεσμια του Μελ ή Ντέμη, που μια μερα θα τα βροντηξει και θα φυγει, γιατι ετσι..

        Αυτο υποσχεθηκε το 2013 ο Μελ και αυτο κανει.

  • Έριξε την ομάδα στη Γ’ για να μην πληρώσει. Τα λεφτά τις ΠΑΕ τα δανείζει στο Δικέφαλο ΑΕ για να μην πληρώσει το γήπεδο. Έκανε την ομάδα περίγελο για να μην πληρώσει. Και τι μένει στο τέλος. Ο Δικέφαλος (η μια τσέπη) χρωστάει στην ΠΑΕ (η ΑΕΚ ΜΑΣ) που με τη σειρά της τα χρωστάει σε δυο τρεις πετρελαικες offshore (η άλλη τσέπη). Θες να του κάνω και άγαλμα; Εν τω μεταξύ το γήπεδο πάει για το 2024 (βλέπε σχεδιασμό Περιφέρειας) και αυτό μας τάζει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας.

   • Ρε μποαχοτρολ, εδώ μιλάμε για την ΑΕΚ όχι για την συνοιακιακή σου ομαδούλα. Εκεί είναι που πέφτει το δάνειο και παρουσιάζεται σαν επένδυση. Περίγελος είσαι εσύ που γελάει όλη η Ευρώπη με τους πιθήκους τους συνοπαδούς σου, που θα τους πει κάποιος νεάτερνταλ και θα προσβάλλει τους νεατερνταλ. Το 2024 μπορεί να δεις σε καμιά άμμο την μακέτα της Νέας Τούμπας (χαχαχαχαχαχαχαχα).

    Η ομάδα έπεσε στην Γ επειδή δεν είχαμε λαμόγια στην τότε κυβέρνηση να βγάζει φωτογραφικούς νόμους σαν τον συριζα. Αλλά θα την φάτε καλά, παιδάκια του Μπιλλάρα του Βουλγαροκτόνου

 12. MΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ….. ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ 10 ΕΚ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ,ΑΡΑ Η ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΚ. ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ …..ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ …….

 13. ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

  Ομαδα που φτιαχνει δικο της γηπεδο με δικα της λεφτα δεν κανει ακριβες μεταγραφες, το εχουμε δει αυτο ξανα, εκτος απο το καραισκακη που το πληρωσε ο ελληνικος λαος και το δημοσιο μαζι με τα απληρωτα δανεια. Αν μετα το γηπεδο συνεχιστει η ιδια πολιτικη τοτε θα εχετε δικιο σ αυτα που λετε. Προς το παρων στηριξη στην ΑΕΚ, στηριξη σε παιχτες και νεο προπονητη, στηριξη και στον τιγρη με τα οποια λαθη του. Ειναι ο μοναδικος ΑΕΚτζης σοβαρος επιχειρηματιας που ηθελε, θελει και θα θελει ν ασχολειται με την ΑΕΚ.

  • Ποιος είσαι ρε?

   Απλά, έτσι για την ιστορία, όταν παρουσιάστηκε το γήπεδο και η χρηματοδότησή του, ΔΕΝ περιλάμβανε κονδύλια από το ταμείο της ομάδας. Γιατί το γήπεδο δεν το φτιάχνει η ΑΕΚ ή η ΠΑΕ, αλλά η Δικέφαλος Α.Ε. Η ομάδα λοιπόν δεν φτιάχνει ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο. Και όταν πήραμε τα λεφτά από το τσου λου, ΑΛΛΑΞΕ ο νόμος για να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί από την ΠΑΕ (και να ακυρώσουμε και την προγραμματισμένη αύξηση του μ.κ. της Δικέφαλος).

   • ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΑΚΟΣ

    Και λοιπόν?

    • ΤΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…ΓΚΕΓΚΕ ?

     • ποιός είσαι ρε?

      Εννοώ ότι από τα 20, οκ να πάνε τα 10 στο γήπεδο, ΑΛΛΑ τα άλλα 10 στην ΟΜΑΔΑ. Γιατί η ΟΜΑΔΑ, μπορούσε να ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ πρωτάθλημα (αφού θα είχε και μεγαλύτερο μπατζετ από τους άλλους) και να ΞΑΝΑΠΑΕΙ στο τσου λου (όπως π.χ. ο Ερυθρός Αστέρας) και να ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ 20, με άλλα 10 πάλι στην ομάδα και άλλα 10 στο γήπεδο.
      Έτσι θα είχες ΠΑΛΙ 20 για το γήπεδο αλλά και 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΟΜΑΔΑΡΑ των 20+ εκ. μπάτζετ.
      Κατανοητό? Πιο ΑΠΛΑ ΔΕΝ μπορώ να το περιγράψω.

 14. Καλά όλα αυτά ρε Τάσο, αλλά το βασικότερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι ότι η ομάδα ΔΙΨΑΕΙ για μεταγραφική ενίσχυση και το παράθυρο κλείνει σε 3 μέρες.

  Όχι μόνο στα στόπερ, όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ. Αλλά και στα χαφ, όπου η ομάδα δεν διαθέτει κανέναν παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης, τι γίνεται αν ο νέος προπονητής θέλει να παίξει με κανονικά εξτρέμ και όχι Μάνταλους στα άκρα;;

  Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει οποιαδήποτε μεταγραφή άμεσα;; Αυτή τη στιγμή επικρατεί ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ σε όλα τα κιτρινόμαυρα μέσα για το πιο φλέγον ζήτημα της ομάδας. (Προφανώς και του προπονητή είναι εξίσου σημαντικό, αλλά εκεί δεν υπάρχει αντίστοιχο deadline)

 15. Η δύσκολη ως τώρα διαπραγμάτευση …???
  Μα εσείς μέχρι τώρα μας λέγατε ότι σχεδόν Παρακαλάει να έρθει ….????
  Το Κυριότερο θέμα είναι ότι όποιος και να έρθει ΧΩΡΊΣ ΕΝΊΣΧΥΣΗ της Ομάδας τα προβλήματα θα διογκωθούν .
  οι Αντίπαλοι μας Ενισχύθηκαν σημαντικά με συνέπια να δυναμώσουν παρά πολύ . Ενώ εμείς Αποδυναμωθήκαμε συμαντικότατα και το βλέπουμε όλο και περισοτερο …
  Η Στάση της Διοίκησης και των δημοσιογράφων της , εμένα με βάζει σε δευτέρες σκέψεις … Ειδικά η παντελής Αδιαφορία της για την ενίσχυση της ομάδας μετά από τα Επαναλαμβανόμενα τραγικα ΛΆΘΗ που ΈΚΑΝΕ για 2η συνεχόμενη χρόνια …!!!
  Για Πέρυσι βγήκαμε αντρίκια και δεχτήκαμε ότι κάναμε ΛΆΘΗ , Εφέτος Τί ακριβώς Κάνουμε ….????

  • Πήραμε τον καλύτερο επιθετικό που έχει έρθει σαν όνομα μετά τον Καρντοσο. Πήραμε τον Βέρντε τον οποίο όλοι ζητούσαν επιτακτικά. Πήραμε οκταροδεκαρι. Και πήραμε και τον Βρανιες.

   Κοίτα τον κόλκα και τον καραπαπαρα και άσε τους δικούς μας. Εσύ δνε είσαι ΑΕΚ

 16. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΑΚΟΣ

  Όλα γύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν…
  Τι θέλω να πω?
  1. Αλλαγή προπονητή σωστή. Με μια μικρή επιφύλαξη για το ποιος θα έλθει και το κυριότερο με τι κριτήρια θα επιλεγεί. Ποιοί δηλ θα είναι οι στόχοι της Ομάδας. Τι θα θέλει να πετύχει με τον νέο προπονητή. Ναι, οκ. Ο Ίβιτς θα επιλέξει, αλλά άλλος θα πει το τελικό οκ.
  2. Επιλογή Ίβιτς απόλυτα σωστή.
  3. Πέρσι το λάθος να μην ενισχυθούμε με 2 καλούς παίκτες στο τέλος το πληρώσαμε και συνεχίζουμε να το πληρώνουμε μέχρι σήμερα. Τώρα πάλι φτάνουμε στο τέλος των μεταγραφών και περιμένουμε τάχα τον νέο προπονητή ν’ αποφασίσει αν χρειαζόμαστε σέντερ-μπακ και κεντρικό βαρβάτο 8άρι. Δεν πειράζει. Θα το πληρώσουμε και αυτό και θα μάθουμε.

  • Επιτέλους ένας που γράφει ότι χρειαζόμαστε 8άρι…
   Οχι πως δε χρειαζόμαστε κ 6άρι ψηλό δηλαδή, αλλά το 8αρι είναι πολύ περισσότερο απαραίτητο κι από 6άρι κι από σεντερ μπακ (εκεί κουτσά στραβά κάποια παιχνίδια θα παίξει ο Τσιγκρίνσκι…)

   • Ποιος είσαι ρε?

    Κάποιοι γράφαμε και για 6αρι και για 8αρι από την πρώτη χρονιά στην Α’ εθνική.
    Όπως και για την αθλητικότητα και το ύψος της ομάδας.

    • ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΑΚΟΣ

     Ο καιρός περνάει φίλε, τα δεδομένα και τα ζητούμενα αλλάζουν, το ίδιο και οι απαιτήσεις.

   • ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΑΚΟΣ

    Ίσως ο μικρός ο Σάμπα…. θα δούμε….

   • Σπανιας παστας σανο (Warlock1924)

    βασικα το λεμε συνεχεια…και με τι προυποθεσεις θελουμε κ το 6αρι και το 8αρι….αλλα βλεπεις ειμαστε γαυροτρολλ και δεν εκτιμαμε το οτι μας φτιαχνει γηπεδο και ζηταμε εξτρα μεταγραφες και οχι παλτα τυπου Μοραν, Αινταρεβιτς και Σιμαο που τους δινεις τσαμπα κ δεν τους παιρνει κανεις…

 17. Το θεμα ειναι να εχει αλλαξει νοοτροπια ο προεδρος. Τα προσωπα ετσι κι αλλοιως αλλαζουν σαν τα πουκαμισα. Να του αναγνωρισιυμε παντως πως η προσληψη Ιβιτς ειναι καλυτερη απο ενα εκανα λαθος και μετα παραμονη Λυμπε ας πουμε. Ελπιζω να συνοδευεται κι απο παραγκωνισμο του σκαιωδους επιτελειο που ολο ακουμε και ποτε δεν ξερουμε ποιοι ειναι αλλα βασικες επιλογες της ομαδας βασιζονται στις συμβουλες του. Θυμαστε μετα τον Μαιστοροβιτς που διαβαζαμε για ενα επιτελειο που θα φιλτραρει τις επιλογες? Ενας να μας ξεκαθαρισει ποιος εφερε ποιον στην ομαδα? Ο Μπαρμπαλιας π.χ. υπαρχει ακομα? Γιατι αν κρινουμε απο τις επιλογες και τα τραγελαφικα ανανεωνουμε Τσοσιτς για να παει κερκιδα απετυχαν οικτρα και δε γινεται να τα φορτωνουνε ολα στον Λυμπεροπουλο.

 18. Αν δνε είστε όντως γαυροτρολ, τότε είστε αμπαλοι μέχρι αηδίας

  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΑΚΟΣ

   Billaras21 πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δεν σου άρεσε απ’ όσα γράφονται. Οκ ορισμένα μπορεί να έχουν λίγο υπερβολή λόγω «πίκρας». Αλλά τι είναι ψέματα? Ιδιαίτερα από το «στάνη365» δεν διαβάζαμε τι σκληρή προπόνηση έκανε ο Καρντόσο? Δεν διαβάζαμε για το πόσο παικτάρα είναι ο Ζεράλδες ? Ένα παίκτη που η Σπόρτιγκ δεν δίνει με option αγοράς αλλά τον έχει με συμβόλαιο 150 χιλ (!!!!). Δεν καταλαβαίνεις ότι η ψαλίδα με τους γαύρους (ιδιαίτερα) του Νότου έχει ανοίξει πολύ ή έχεις απλά «άρνηση πραγματικότητας» με την ελπίδα ότι η πραγματικότητα δεν θα πέσει να μας πλακώσει??

   • Ο πρωταθλητής θα κριθεί από τα πλέι οφ που θα γίνουν τον Μάρτιο και αυτοί γράφουν για χαμένη χρονιά, τέλη Αυγούστου. Θεωρούν πως έχουμε μείνει πολύ πίσω από γαύρο και μποαχ, ενώ οι μονάδες μας είναι καλύτερες από εκείνες του μποαχ (με εξαίρεση τους βασικούς σε κέντρο άμυνας και τέρμα) και υπολειπόνται μεν του γαύρου, αλλά όχι δραματικά. Μιλάνε για χαντικαπ που με τον Πογιετ θα το ξεπερασουμε.

    Κατα τ’άλλα καλά κανει το 365, χρειάζεται στρατιώτες η ΑΕΚ γιατί δέχεται καθημερινες επικοινωνιακές επιθέσεις.

    Όσο για τον Καρντοσο, οι ρεπορτερ δεν ειχαν προσβαση στην προπονηση. Αρα ο,τι ξερανε, το μαθαινανε απο τους παικτες. Εάν αυτοί τα έβλεπαν όλα τέλεια, επειδη βλέπανε βιντεο αντί να στάζουν στο τρέξιμο, τι φταίνε οιρεπορτερ;

 19. Από την τωρινή ΑΕΚ, εφόσον θέλουμε την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, πρέπει να αποχωρήσουν και να αντικατασταθούν από αντίστοιχους υγιείς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι εξής: Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Σβάρνας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Μοράν, Σιμάο, Σιμόες, Ζεράλντο, Γιακουμάκης, Ντέλετιτς, Βέρντι και πιθανότατα Ολιβέιρα. Συνολικά 12 με 13 ποδοσφαιριστές. Εάν υποθέσουμε ότι κατά κανόνα το συμβόλαιο ενός υγιούς και οριακά ποιοτικού ποδοσφαιριστή αγγίζει τις 600.000 ευρώ, προκύπτει ένας προϋπολογισμός περί τα 7.000.000 ευρώ. Με μια αυθαίρετη θεώρηση ότι τα συμβόλαια αυτών που προανέφερα κυμαίνoνται περί τα 3.500.000 ευρώ, προκύπτει ότι απαιτείται ένα πρόσθετο ποσό των 3.500.000 περίπου ευρώ χωρίς να συνυπολογίσουμε τα ποσά των αποζημιώσεων. Είναι δυνατόν να δοθούν ποτέ αυτά τα κεφάλαια από την τρέχουσα διαχειριστική αρχή της ΑΕΚ; Οπως έχω ξαναγράψει παλαιότερα ο «ζάπλουτος» διαχειριστής δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητα στη δημιουργία ομάδων. Ας διαβάσει κάποιος τι συνέβη την τριετία 93 -95, το 1999 και θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Η ιστορία διδάσκει τα μέλλοντα να συμβούν.

 20. Σπανιας παστας σανο (Warlock1924)

  ποτε θα παραδωσει τα κλειδια ο Ιβιτς ειναι το επομενο μεγαλο στοιχημα…
  διοτι ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν…δεν αλλαζει ο ανθρωπος στα 70 του !!!

  • Αλέξανδρος

   Είπαμε πως ο πρόεδρος του παρέδωσε τα κλειδιά, οχι και το ΡΙΝ για το ΑΤΜ.. 😛

   • Σπανιας παστας σανο (Warlock1924)

    :))))))
    Για παρκαδορο τον περασε….

   • ποιός είσαι ρε?

    Αφού είναι γνωστό ότι το πρόβλημα δεν είναι ΠΟΤΕ το ρόστερ. Όλα τα άλλα εκτός από αυτό.
    Το είπε και ο πρόεδρος, ότι είναι οι καλύτεροι από τότε που επέστρεψε. Όχι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Ότι είσαι πίσω απο τους άλλους 2 δεν έχει καμία σημασία για τον πρόεδρο.
    Γιατί ο Ίβιτς που είναι τσάμπα, έκλεισε σε 24 ώρες. Ότι άλλο, θέλει και το PIN. O γαύρος πέρασε ομίλους τρίτη και από τετάρτη θα προλάβει να κάνει 2-3 μεταγραφές. Εμείς από την κυριακή τάχαμου δεν προλαβαίνουε. Και μην πει κανείς ναι αλλά δεν έχουμε προπονητή, γιατί όποιος και να έρθει, τα δύο πολύ μεγάλα κενά στο ρόστερ τα ξέρουν όλοι. Αυτές τις ημέρες, ομάδες ξεφορτώνονται παίκτες, οι ελεύθεροι ζορίζονται να κλείσουν κάπου, μεγάλες ομάδες δανείζουν παιχταράδες γιατί δεν χωρούν στο ρόστερ και εμείς εκεί, στο μικρόκοσμό μας.

 21. Τους παλιούς παίκτες τους είδαμε με Μανόλο ..με Ουζουνίδη…πάλι Μανόλο ….Καρντόσο….Πραγματικά παίκτες όπως
  Σιμόες
  Μάνταλος
  Οικονόμου
  Τόσιτς
  Κλωναρίδης
  Μοράν
  κ.α.

  πιστεύετε μπορούν να σταθούν στην κανονική ΑΕΚ;

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   νταξ….το τερματισες ρε φιλε τωρα (φιλικα μιλωντας παντα)
   Ε οχι και ο Μανταλος διπλα……. σε Τσοζη & Μοραν & Οικονομου και σια !!!!
   Οκ δεν ειναι και Μεσι αλλα σε μια κανονικη ΑΕΚ εκτιμω οτι θα στεκοταν ο αρχηγος….ακομα και ενδεκαδατος…

   • Δεν συγκρίνονται όντως αλλά απο όλους αυτούς , κανείς δεν έχει παίξει καλά σε σοβαρό ματς απο την ώρα που πήραμε πρωτάθλημα. Αυτό εννοώ. Δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά.
    Ακόμα και ο Μάνταλος έχει πολύ καιρό να δείξει ποιος είναι.
    Και όπως λέω και σε άλλο ποστ , δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι νοοτροπίας..
    Loser; Αδιάφοροι; Τεμπέληδες; δεν ξέρω.

  • Άνεργος Scouter

   Όχι φυσικά

  • Με κανονικό προπονητή, μια χαρά θα στέκονταν. Είναι επιπέδου ΑΕΚ.

  • Οταν η κανονική ΑΕΚ περιλαμβανει Αγορογιάννη, Καραγιάννη, Λάκη, Μαλαδένη, Σεντένο, τότε μια χαρά στέκονται Οικονόμου και Σιμόες. Καλά για τον Μάνταλο δεν το συζητώ, μάλλον μυρωδιάς είσαι. Εάν δεν είχε 2 χιαστούς το παιδί, θα έπαιζε σε μεγάλη γερμανική ομάδα τώρα.

 22. Αλήθεια δε γνωρίζω τι θα καταφέρει ο Ιβιτς. Μακάρι να πάει καλά.
  Επίσης θα δούμε ποιος προπονητής θα έρθει, με την ελπίδα να συμμαζέψει την ομάδα.
  Ξέρω όμως σίγουρα, ότι η ομάδα έχει τεράστια κενά σε όλες τις γραμμές στο ρόστερ της.
  Κέντρο άμυνας, δεξι μπακ, αμυντικό μέσο, εξτρεμ……
  Όσο και να συμμαζέψει την ομάδα ο Ιβιτς και ο νέος προπονητής….. κάτι καλύτερο από τρίτη θέση δε βλέπω….

 23. Τελικά πρέπει να αναψουμε λαμπάδα στον Λιβαγια!!!!
  Ο μόνος που «φώναξε» για το πρόβλημα!!!!

 24. ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΛΑΓΙΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ?,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ-ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ-ΤΕΛΟΣ…

 25. Να μας πεις πως τα καταφερε ο Μελισσανιδης και οι δυο γαυροι δεν μας βλεπουν καν. Η ΑΕΚ αργοπεθαινει και χρειαζεται χρημα και προσπαθεια για να μη μετατραπει σε νιονιο. Οσοι δημοσιογραφοι δεν γραφετε αυτη την πραγματικοτητα ειστε συνενοχοι. Αν συνεχιστει μερικα χρονια ακομα αυτη η κατασταση, το νεο γηπεδο θα φανταζει τεραστιο για την ΑΕΚ. Οπως γινεται τωρα με το ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ χρειαζεται αμμεσα τιτλους και καλη μπαλα. Αλλιως θα κλαιμε το μακαριτη.

 26. Αλέξανδρος

  Τάσο που κολλάει η υπόθεση με τον Πογιέτ?

  • Πουθενά δεν κολλάει. Το κάνουν να φαίνεται δύσκολο για να παρουσιαστεί σαν επιτυχία. Αλλά είπαμε Μελισσανίδης είναι αυτός. Μην νομίζει κανείς ότι επειδή η ομάδα παρουσίασε αυτήν την εικόνα (και αγωνιστικά, και στ΄ αποδυτήρια ) πανικοβλήθηκε και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.
   Οι λεβέντες (οι δημοσιογράφοι) που πήγατε στην Πολωνία δεν είδατε και δεν ακούσατε τίποτα ?
   Ούτε τις παιδικές χαρές, ούτε τις σφαλιάρες και τα πλακώματα ?
   Και καλά να μην τα γράψετε (που είναι και σωστό), αλλά να είναι στο σκοτάδι και ο Μελισσανίδης ? ΞΕΥΤΙΛΑ.

  • Ο Αρναούτογλου στο ραδιο ειπε οτι ο Πογετ ζήτησε παίχτες για να έρθει.
   2-3 άμεσα και μερικούς Γενάρη ειπε χαρακτηριστικά γιατι δε του αρεσε η ομάδα όπως την είδε.

   Ξεχάστε τον,

   • Ο Αρναουτογλου δεν είναι τόσο αξιόπιστος. Πριν μερικά χρόνια έλεγε ότι η ΑΕΚ ειχε κλείσει Φουστερ… Γέλαγαν και οι πέτρες….
    Αν ήταν για κανέναν Χιμένεθ θα σου έλεγα ναι ξέρει τι λέει

 27. Μετά σειρά έχει ο Λούπος και ο Βούλγαρης….
  Καποιος στον κοσμο να πει και για τα κουσουρια του Ιβιτς
  Αλλα τι μας νοιαζει….Ο ευεργέτης του δίνει όλη την ΠΑΕ στο χέρι
  για να ησυχάσει λίγο από το κράξιμο

 28. Θα είναι έγκλημα αν στην ελεύθερη αγορά ο Ιβιτς με τον νέο προπονητή δεν πάρουν χαφ.

  ΥΓ Δεν έχω καμία πληροφορία αλλά νομίζω ότι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ θα είναι Ιταλός η Γάλλος.

 29. Λογοι να χαλασει του Πογετ απο την στιγμη που ειπε και ο ιδιος οτι θελει πολυ να ερθει:
  1) Ζηταει λεφτα (συμβολαιο)
  2) Ζηταει μπατζετ
  Εννοειται οτι θα ερθει υποδεεστερος προπονητης που δεν ζηταει μπατζετ και πολλα λεφτα, θα απολυθει κατα τον φεβρουαριο-μαρτιο, και μετα εμμεσως πλην σαφως θα κατηγορηθει ο Ιβιτς που «απετυχε» στο θεμα του προπονητη.
  Ο Εθναρχης δεν φταιει ποτε ειπαμε. Μονο οι αλλοι.

 30. 28 Αυγούστου 2019, ώρα 23:48. Πωληθέντα Διαρκείας στο μπάσκετ: 397

  Ν Τ Ρ Ο Π Η

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *