Που είναι η BetShop; -Ξεμπρόστιασμα στους Ολυμπιακούς… Β’

Η πτώση του Ολυμπιακού από την Basket League δεν υποβάθμισε το προϊόν παρόλο που αυτό ήθελαν να πλασάρουν από το… λιμάνι

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν επεισοδιακό για το ελληνικό μπάσκετ από πολλές απόψεις.

Αρχικά, είχαμε την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την ανώτατη κατηγορία της χώρας, μία κίνηση που παρόλο που ήταν οικειοθελής, αρκετές φορές έδειξε έναν… δισταγμό και προσπάθησε να ανατραπεί. Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν την παραμονή τους στην Basket League, ωστόσο όταν είδαν το καράβι να… φεύγει, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το προϊόν, από την στιγμή που εκείνοι θα ήταν απών.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει την επανάσταση του, αλλά το φοβόταν. Οταν έδωσε το «ΟΚ» η Θύρα 7 το προχώρησε. Και τότε όμως δεν είχαν το σθένος να υποστηρίξουν την επιλογή τους. Επιχείρησαν να αλλάξουν όνομα στην αγαπημένη τους ομάδα. Ολυμπιακός Β’, Ολυμπιακός Αναπτυξιακή ομάδα μπάσκετ και… Αγιος ο Θεός. Και όπως έδειξε το κολέγιο Ανατόλια των 40αρηδων, θα είναι δύσκολη η χρονιά στην Α2. Για τον Ολυμπιακό. Τον κανονικό, διότι τελικά δεν δέχθηκαν τα αρμόδια όργανα την αλλαγή ονόματος.

Περί χορηγών…

Παράλληλα, στο πλαίσιο αυτό, πολλά ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην ομάδα του Πειραιά και φίλοι του στα social media, έβγαλαν πολλές… βρόμες ειδικά όσον αφορούσε τον κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος, την Βetshop.gr, η οποία αποχώρησε από την Basket League με την μπάλα να… παίρνει και την ΑΕΚ η οποία είχε τον ίδιο χορηγό, εκεί όπου έκαναν λόγο πως η Ένωση μένει χωρίς κάποιον ισχυρό συμπαίκτη.

Εν τέλει, αποδείχθηκε πως η «Βασίλισσα» ανανέωσε τη συνεργασία με την εν λόγω στοιχηματική εταιρεία και μάλιστα με καλύτερες ετήσιες απολαβές, ωστόσο η Betshop δεν έμεινε μονάχα εκεί. Κι’ αυτό γιατί, κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τους Προμηθέα Πατρών, Άρης και Ρέθυμνο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Ήφαιστο Λήμνου πηγαίνει προς τα εκεί.

Τελικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν τα είχαν μάθει καλά, με αποτέλεσμα να… χαθούν στην μετάφραση. Και κάπως έτσι βλέπουν το τρένο να… περνά.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Δωρεά στο κράτος η «Αγιά Σοφιά»

Ο Γιάννης Σαντοριναίος σε άρθρο εισήγησης καινοτόμων πρωτοβουλιών!