Μία πόλη, μια ομάδα… τέσσερα ονόματα! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Παγκόσμια πρωτοτυπία…

Αυτό που συμβαίνει με τον σύλλογο του Ολυμπιακού αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μόλις προχθές, ο μπασκετικός Ολυμπιακός ανακοίνωσε νέο όνομα, με το οποίο θα εμφανίζεται στους αγώνες της Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας. Πλέον, το καθιερωμένο Ολυμπιακός σβήνεται και από δω και στο εξής θα λέγεται Ολυμπιακός Β’ development team ή στα ελληνικά, αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού Β’.

Στα άλλα αθλήματα

Τα προηγούμενα χρόνια, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός θέλοντας να μπει και στα αθλήματα του χάντμπολ και στο γυναικείο μπάσκετ άμεσα και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο (από τα χαμηλά στα ψηλά), συγχωνεύτηκε ή μάλλον αγόρασε τα ΑΦΜ για να παίξει μια καλή στην πρώτη κατηγορία.

Στο χάντμπολ συγχωνεύτηκε με τον ΙΕΚ Ξυνή και στο πρωτάθλημα εμφανίζεται με το όνομα Ολυμπιακός / ΙΕΚ Ξυνή, ενώ στο μπάσκετ των γυναικών, έκανε το ίδιο με την ομάδα του Ελληνικού και αγωνίζεται με το Ολυμπιακός / Ελληνικό.

Αν συνυπολογίσουμε και το τμήμα του ποδοσφαίρου που μέχρι στιγμής έχει μείνει… σκέτο Ολυμπιακός, ο σύλλογος του Πειραιά, περηφανεύεται και κατεβαίνει στα αθλήματα με τέσσερα διαφορετικά ονόματα. Να ποιος είναι λοιπόν ο Ολυμπιακός.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Τα πράσινα παραμύθια και η αλήθεια της ΑΕΚ

Ο Ενωσίτης γράφει για όλα τα κωμικοτραγικά που έγιναν χθες στον ΕΣΑΚΕ και τα ψέμματα του Παναθηναϊκού