Μα… μόνο τον Πόνσε για τον Σισέ; Γιατί όχι και τον Τζέκο;

Εντάξει αυτοί έχουν τρελαθεί από την ανομβρία. Δύο χρόνια δεν έχουν καταφέρει να σηκώσουν ούτε κυπελλάκι του καφέ, η «φάπα» η αγωνιστική γιατί εμείς δεν υιοθετούμε πρακτικές βίας, έχει πάει σύννεφο και τα παιδιά έχουν λαλήσει!

Τι λέει λοιπόν τώρα το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψαν στο λιμάνι; Ότι η Ρόμα θέλει να αγοράσει τον Σισέ από τον Ολυμπιακό, τον Σισέ που έχει αξία μεγαλύτερη των 21 εκατ. ευρώ, διότι όπως γράφουν τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ ο Πόνσε κοστίζει το 1/3 από ότι ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού και δίνει στα ανταλλάγματα τον Αργεντινό επιθετικό που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ΑΕΚ!

Και άντε να πιστέψουμε ότι η Ρόμα θαμπώθηκε από τις φετινές εμφανίσεις του Σισέ σε Ελλάδα και Ευρώπη (εδώ γελάνε και τα τσιμέντα) και θέλει τον παίκτη. Ας υποθέσουμε ότι θα πουλήσει τον Κωστάκη, και θα ψάξει και για άλλους, αφού θα μείνει με τους Φάτσιο, Ζουάν, και Μαρκάνο…

Ας βρεθεί ένας νοήμων να μας εξηγήσει πως η ιταλική ομάδα θα ξοδέψει +20 εκατ. Ευρώ για έναν παίκτη που ήταν για σουτ πριν από μερικούς μήνες από τους ίδιους ανθρώπους στο λιμάνι και παράλληλα θα «πετάξει» στο δρόμο μία επένδυση εκατ. ευρώ, όπως αυτή του Πόνσε.

Και για ποιο λόγο αν επιθυμεί να δανείσει εκ νέου τον παίκτη να μην τον δώσει στην ΑΕΚ, αλλά να τον πάει σε μία ομάδα που έχει φθίνουσα πορεία την τελευταία διετία, αλλάζει συνεχώς παίκτες και δεν θα προσφέρει και στον ποδοσφαιριστή ένα νορμάλ περιβάλλον, όπως αυτό που έχει και απολαμβάνει στην «Ένωση».

Ψυχραιμία παιδιά… Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας…

Τόσα χρόνια έχετε επενδύσει σε: Σολδάνο, Χασάν, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Εμενίκε και δε θυμόμαστε και εμείς σε ποιον άλλο…

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ που δεν κάνει επενδύσεις έχει φέρει Αραούχο και Πόνσε… Θα συνηθίστε…

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Το… θαύμα της «Αγιά Σοφιάς»!

Ο Ενωσίτης έχει λεπτομέρειες που θα συναρπάσουν από την τεχνολογική έκρηξη που περιλαμβάνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!