Εχει «θολά» σημεία του Βέρντε, αλλά στην ΑΕΚ συνεχίζουν να το πιστεύουν πολύ

Ο Τάσος Τσατάλης για την υπόθεση του Ιταλού της Ρόμα, αλλά και μερικές επισημάνσεις για τον Καρτάμπια

Δε νομίζω πως το βράδυ της Τρίτης θα είναι αυτό που θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Ντανιέλε Βέρντε για την ΑΕΚ. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω, πως οι περισσότερες πιθανότητες εξακολουθούν να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης αυτής της σημαντικής μεταγραφής.

Στο παρελθόν έχω κάνει εκτιμήσεις ξεκάθαρες, για πράγματα που ίσως δεν είχαν λειτουργήσει καλά και είχαν οδηγήσει σε κάποιο μεταγραφικό «ναυάγιο». Αλλά στην περίπτωση του Βέρντε, πέρα από το γεγονός πως έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε τώρα για «ναυάγιο», πραγματικά απ’ όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν βρίσκω κάτι που να έχει γίνει λάθος από την πλευρά της ΑΕΚ.

Δόθηκε χρόνος στους μάνατζερ του παίκτη να κάνουν πράξη, την εκτίμηση πως θα έπαιρναν τον παίκτη ελεύθερο από την Ρόμα. Απεριόριστος δεν μπορούσε να δοθεί όμως και γι’ αυτό η ΑΕΚ μίλησε και με την ιταλική ομάδα. Έφτασε σε συμφωνία με 1 εκατομμύριο και 30% μεταπώληση.

Προφανώς κατανοεί κανείς πως είναι πρόβλημα αυτό για τους μάνατζερ ως προς τα λεφτά που θα υπολόγιζαν πως θα πάρουν, αν έκαναν πράξη αυτό που είχαν πει στην πλευρά της ΑΕΚ.

Όπως κατανοεί κανείς πως δεν μπορείς να πάρεις την ίδια προμήθεια όταν το κόστος αγοράς είναι «μηδέν» και την ίδια όταν το κόστος είναι 1 εκατομμύριο συν 30% από τα έσοδα μελλοντικής πώλησης.

Τα σίγουρα δεδομένα

Από εκεί και πέρα «θολώνει» αρκετά το τοπίο, προκύπτουν ερωτηματικά για το τι συμβαίνει ακριβώς ανάμεσα στην Ρόμα και τους μάνατζερ του παίκτη και επειδή δεν έχω τις απαντήσεις, θεωρώ άτοπο να αρχίσω να τα θέτω εδώ.

Κρατάω μόνο δύο δεδομένα ως σίγουρα. Το ένα είναι πως η Ρόμα έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Και γι’ αυτό δεν άφησε τον παίκτη να συμμετάσχει στην «πρώτη», παρότι είχε περάσει τις μετρήσεις. Το άλλο δεδομένο που προκύπτει ως τώρα, είναι πως ο Βέρντε είναι απόλυτα ταυτισμένος με τους εκπροσώπους του. Ίσως να πρέπει να προσθέσουμε κι ένα τρίτο. Πως παρά τον εύλογο προβληματισμό που έχουν προκαλέσει τα μπερδέματα των τελευταίων 24ωρων, στην ΑΕΚ θεωρούν πως η μεταγραφή στο τέλος θα γίνει.

Από πλευράς χρόνου, θα πω το εξής. Στην αναζήτηση του ακραίου που πρέπει να αποκτηθεί τώρα, η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Το λέει αυτό καθαρά και το ποιοτικό επίπεδο του παίκτη που είναι στο προσκήνιο και το οικονομικό της συμφωνίας με την Ρόμα. Το λέει και η ανάγκη της ομάδας στο κάτω – κάτω.

Δεν είναι εύκολο όταν έχεις δουλέψει πολύ για μια μεταγραφή την οποία πιστεύεις πολύ, καλύπτει απόλυτα τον προπονητή κι έχεις πετύχει και μια συμφωνία με μια ομάδα όχι εύκολη στις συμφωνίες της, όπως η Ρόμα, να πεις βάζω το τάδε χρονικό όριο. Εντάξει, αν μιλάμε για ανάγκη να περιμένεις …ως τον Αύγουστο, αλλάζει το πράγμα. Αλλά εδώ είμαστε σε μια φάση που από μέρα σε μέρα μπορεί να κλείσει το θέμα. Χωρίς να αποκλείεται αυτό το «μέρα σε μέρα», να φτάσει και σε 4-5 μέρες ας πούμε. Αλλά το αφήνεις;

Υπόθεση Καρτάμπια

Να πούμε και για τον Φεντερίκο Καρτάμπια. Εξίσου υψηλού επιπέδου επιλογή, αν και ως μεταπωλητική αξία η διαφορά των τριών ετών και κάτι στην ηλικία, έχει την σημασία της ίσως. Αλλά ο παίκτης είναι «top» και στα 27 του μια χαρά. Δεν είναι παράδοξο όταν μπορεί να έχει επαφή και για μια τέτοια περίπτωση, να ασχολείται η ΑΕΚ, αλλά εκτιμώ πως από αυτό μέχρι το περί συμφωνίας  που γράφτηκε κάπου στην Ισπανία, η απόσταση είναι μεγάλη.

Εκτιμώ πως αυτό που συμβαίνει, είναι πως η ΑΕΚ ξέρει πως μπορεί να καλύψει τον παίκτη και ο παίκτης ξέρει πως μπορεί να τον καλύψει η ΑΕΚ. Αλλά το πιο δύσκολο μέρος σε περίπτωση που βρεθεί στο προσκήνιο ο Καρτάμπια, είναι η συμφωνία με την Κορούνια.

Στην ισπανική αγορά έχουν δώσει το μήνυμα πως ψάχνουν για 3 εκατομμύρια τουλάχιστον. Δεν  λέω πως μένει εκεί, σίγουρα υπάρχει περιθώριο για διαπραγμάτευση, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι αρκετά πιο πάνω από τον Βέρντε. Και χωρίς να είναι δεδομένο πως αυτό ανταποκρίνεται και σε κάποια διαφορά στο επίπεδο των παικτών. Έχει να κάνει με το τι ψάχνει η κάθε ομάδα.

Η Κορούνια βγαίνει για να πουλήσει έναν πολύ σημαντικό της παίκτη, η Ρόμα έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιεί εδώ κι αρκετές σεζόν και τον δίνει δανεικό, όπως συνέβαινε και με τον Πόνσε. Και λόγω ηλικίας, αλλά ίσως και με το παράδειγμα του Πόνσε στο μυαλό, στην Ρόμα δίνουν σημασία προφανώς και στο μελλοντικό οικονομικό όφελος, πέρα από το 1 εκατομμύριο που θα πάρουν στο χέρι από την ΑΕΚ.

Δείτε επίσης

Ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει μαθήματα αντιπαλότητας με τον ΟΣΦΠ

Ο Τάσος Τσατάλης για την προσπάθεια που γίνεται να ασκηθεί πίεση στην ΑΕΚ, από πλευρές που αλλάζουν θέσεις και απόψεις σαν τα πουκάμισα

43 Σχόλια

 1. Θα πάμε να παίξουμε προκριματικά Γιουρόπα με καθαρό φορ το Γιακουμακούχο, εξτρέμ το μυταρά Άλεκ Μπάλντουιν και τον Ντέλετιτς. Τι ελπίδες να έχουμε έτσι;

 2. Είχα καιρό να γράψω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά παρακολουθούσα την υπόθεση. Το λάθος για άλλη μια φορά ανήκει στους δημοσιογράφους της ΑΕΚ που για μια ακόμη φορά μας τα παρουσιάζουν όλα «επιτυχώς τελειωμένα» την στιγμή που σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμα. Και είναι ίσως η πρώτη φορά στη ζωή μου – άντε η δεύτερη – που συμφωνώ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που, εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους, λέει ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Και εξηγούμαι:
  Ολόκληρη Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Άγιαξ για την μεταγραφή του παίκτη στα 75 εκατομμύρια από τον Απρίλιο ακόμα.
  Μέσα στον Μάιο και ο ίδιος ο παίκτης ήταν ψημένος και τελικά δέχτηκε την πρόταση της Μπάρτσα (έπαιξε ρόλο και η μεταγραφή του φίλου του, του Ντε Γιονγκ αλλά το βασικότερο συμφώνησαν με τα λεφτά). Γιατί ο Ντε Λιχτ πάει στη Γιούβε τελικά; Γιατί ο Μπερτομέου (πρόεδρος Μπαρτσα) αρνήθηκε να πληρώσει προμήθεια (μίζα) στον μάνατζερ του, τον Ραιόλα (στην Ισπανία έγραφαν για 10 εκατ.). Έτσι ενώ παίκτης, φιλοί και οικογένεια του παίκτη και Άγιαξ ήταν θετικοί για Μπαρτσα, ο Ραιόλα του είπε:δεν πας πουθενά. Και τελικά του βρήκε καλύτερη πρόταση από την Γιούβε ενώ και ο ίδιος πήρε την ταρίφα που ήθελε (και τώρα την πάτησε γιατί ο Άγιαξ δεν έχει συμφωνήσει με την Γιούβε)
  Που καταλήγω: Αν νομίζετε ότι η συμφωνία με τους μάνατζερ είναι κάτι απλό, γελιέστε. Τα πράγματα κάνουν μπαμ: Αν δεν πάρουν προμήθεια οι μάνατζερ (είτε ντούκου, είτε με άλλον τρόπο) ο Βέρντε δεν έρχεται στην ΑΕΚ.
  Υ.Σ.: Τι ιδανικό ήταν να πάρουμε και Βέρντε και Καρτάμπια. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι για Ελλάδα. Αλλά έστω και τον ένα να πάρουμε, θα είναι μεγάλη επιτυχία.

  • Αλέξανδρος

   Δεν είναι όλοι Ραϊόλες ούτε Μέντεζ.
   Μιλάς τώρα για τη μια περίπτωση που είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Ο συγκεκριμένος manager το ίδιο κάνει με όλους τους πελάτες του, και φυσικά μιλάμε για υποθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων.

  • εχεις ενα δικιο…ομως μιλας για εναν παιχτη που αυριο το πρωι παει σε οποια ομαδα θελει, ειναι 19 χρονων, αρχηγος και ηγετης του Αγιαξ και τα λεφτα αυτα θα τα εδιναν πολλοι για παρτυ του..
   ο Βερντε ειναι ενας γυρολογος ετων 23, δεν εχει στεριωσει πουθενα στους δανεισμους του σε μικρες ομαδες, ενω ακομα κ στη Βαγιαδολιδ οι συμμετοχες του ηταν κυριως 20λεπτα εκτος απο 2 ματς..
   αυτος ο παιχτης λοιπον θα επρεπε στα 23 του μετα απο τοσες δημιουργικες σεζον χαμενες , να επιλεξει την ομαδα που θα τον προοριζει για βασικο με σκοπο να παρει τα πανω του ποδοσφαιρικα…μια ομαδα που του δειχνει εμπρακτα οτι τον θελει πολυ…και για αυτο θα επρεπε να πιεσει ο ιδιος να δουν την ευκαιρια της ΑΕΚ σαν μια ευκαιρια ανατασης της δικης του καριερας…
   βεβαια το πιο πιθανο ειναι να περιμενει κατι καλυτερο απο αλλο πρωταθλημα και για αυτο να πατανε φρενο με αυτες τις απαιτησεις…

   • Μα ρε παιδιά εννοείται δεν είναι το ίδιο – απαντάω και στους 2 από εδώ για να μην γράφω το ίδιο πράγμα. Καμιά σχέση η ισχύς του καθενός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Γενικότερα, όμως ένας παίκτης κάνει ότι θέλει ο μάνατζερ του. Ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που μια μεταγραφή συμφωνημένη χαλάει λόγω του μάνατζερ. Είτε λέγεσαι Ραιόλα, είτε Κουτσολιάκος, είτε Σπαζοκλαμπάνιας. Και ο Ραμπίο που έχει μάνατζερ την μάνα του είχε συμφωνήσει χειμώνα με την Μπάρτσα και η μάνα του ακύρωσε την συμφωνία γιατί δεν πήρε η ίδια πριμ υπογραφής. Ο Ικάρντι έχει κάνει ρδελο – μπου ολόκληρη Ίντερ και Ιταλία επειδή κάνει ότι του πει η Νάρα…
    Όπως λέτε φίλοι Warlock και Αλεξ, κανονικά θα έπρεπε οι επιλογές των ποδοσφαιριστών να είναι καθαρά ποδοσφαιρικές….Δυστυχώς, όμως στο 90% των περιπτώσεων όλοι ακολουθούν σαν σκυλάκια τους μάνατζερ τους και καταλήγουν να κάνουν ανόητες επιλογές με σκοπό αυτοί (οι μάνατζερ να βγάλουν κάνα φράγκο παραπάνω). Ο Βέρντε στην ΑΕΚ θα απογειωθεί, όπως απογειώθηκε ο Πόνσε που εκεί που ήταν ένας τελειωμένος φορ που δεν έπιασε ούτε στην Γρανάδα, ήρθε στην ΑΕΚ και από το πουθενά πιάσανε ενα 8αρι. Αλλά δυστυχώς, κάθεται και δέχεται τα τσαλίμια των μανατζέρ του αντί να πει «αφήστε τις μ@@@κιες και κλείστε την υπόθεση να τελειώνουμε.»

    • Αλέξανδρος

     Αυτό που λες. Αν θέλουν οι παίκτες μπορούν να πιέσουν και να πάνε όπου γουστάρουν αλλά πρέπει να έρθουν σε ρήξη με τον manager οπότε είναι πιο εύκολο να περιμένουν μέχρι να τους βρεί άλλη ομάδα.
     Σου λέει.. Ευρώ της ΑΕΚ, Ευρώ και της Μαγιόρκα (λέμε ενα όνομα στην τύχη..)

 3. νικος-αρρωστακι

  ειναι θολο,ειναι θολοοο το παλληκαρι π’αγαπω….

 4. ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

  ερωτηση :

  Υπαρχει συμβαση μεταξυ παικτη και μανατζερ που δινει αυτες τις αυξημενες αρμοδιοτητες στον μανατζερ ?

  Μπορει ο παικτης να απεμπολήσει τον μανατζερ ?
  Ποιες ειναι οι ευθυνες του παικτη στην συγκεκριμενη περιπτωση ???

  Κατα ποσο ειναι συνυπευθυνος με τον μανατζερ ????????????????

  Απλα ερωτηματα που θελει να μαθει ο Ενωσιτης φιλαθλος μετα το σηριαλ της βερδιαδας….

  Γιατι στην τελικη η ΑΕΚ δεν θελει εναν παικτη και δη τοσο σημαντικο για την ομαδα και τοσο ακριβο ….

  ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ………………………..

  • ποιός είσαι ρε?

   Μεταξύ παίκτη και μάνατζερ, υπογράφονται συμφωνητικό εκπροσώπησης.
   Τα συμφωνητικά είναι δεσμευτικά, αλλά υπάρχουν ρήτρες βάσει των οποίων μπορεί ένα από τα μέρη να σπάσει τη σύμβαση.
   Ο παίκτης βάσει της σύμβασης, δεν μπορεί να αγνοήσει το μάνατζερ, εκτός και υπάρχει τέτοιος όρος στη σύμβαση.
   Η ευθύνη του παίκτη, έναντι του μάνατζερ, απορρέει από το συμφωνητικό. Όμως, οι μάνατζερ είναι συνήθως πολύ κοντά στους παίκτες με πολύ συχνές επικοινωνίες και επαφές. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ παίκτη-μάνατζερ.
   Όπως ο μάνατζερ κατοχυρώνει τα δικαιώματα του πελάτη του, έτσι και ο παίκτης, δεν μπορεί παρά να στηρίζει τον μάνατζέρ του.
   Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο μάνατζερ, βρήκε στον παίκτη την ΑΕΚ, όπου του εξασφάλισε ένα συμβόλαιο που φαίνεται ότι δεν μπορούσε να βρει αλλού (σε συνδυασμό με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα της και παίζει και Ευρώπη). Γι’ αυτό και ο παίκτης, είναι λογικό να μην θέλει να χάσει χρήματα ο μάνατζερ, παρά να βρεθεί λύση. Ο παίκτης είναι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή. Και θέλει να έρθει στο καινούργιο του περιβάλλον αλλά και δεν θέλει να «πουλήσει» τον μάνατζέρ του στις συζητήσεις που γίνονται. Είναι δύσκολο να πει, εγώ πάω αλλά εσύ χάσε χρήματα και δεν με νοιάζει, ακόμα και εάν μπορούσε βάσει της σύμβασης να το κάνει
   Αυτά σε γενικές γραμμές, χωρίς να γνωρίζω επακριβώς τις λεπτομέρειες της συμφωνίας παίκτη-μάνατζερ (όπου μπορεί να προβλέπεται και οτιδήποτε άλλο σαν όρος).

   • Αλέξανδρος

    Κάπως έτσι δείχνει να είναι το έργο.
    Αν και πιστεύω οτι στο τέλος θα τον πάρουμε.
    Λίγο θα ανεβούμε εμείς, λίγο θα πέσουν αυτοί και θα τα βρούμε

    • ποιός είσαι ρε?

     Κοίτα, αυτοί έχουν εγκλωβιστεί τώρα. Γιατί ομάδα να δώσει και το μύριο στη Ρόμα και τα λεφτά στον παίκτη και σε αυτούς 650 που θέλουν δεν υπάρχει. Η συμφωνία είναι μονόδρομος και γι’ αυτούς.
     Όποια ομάδα έρθει τώρα και δώσει έστω το μύριο στον παίκτη, αποκλείεται να δώσει και σε αυτούς 1 ευρώ παραπάνω, γιατί δεν θα τον παζαρέψουν σαν ελεύθερο. Επιπλέον, ποιός θα μπεί τώρα στη μέση μεταξύ των δύο ομάδων? Όποιος μπει, η Ρόμα δεν θα ζητήσει 1 εκ αλλά πολλά παραπάνω για να σπάσει τη συμφωνία με ΑΕΚ, χώρια που τα λεφτά είναι πολύ λίγα για Ρόμα για να χαλάσει σχέσεις και να σπάσει τη συμφωνία.
     Το θέμα βέβαια είναι ότι, εκτός της χρονικής παράτασης που έχει πάρει το θέμα αυτό, ξεκινάμε στραβά και με τους μάνατζερ του παίκτη, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό στην πορεία.

   • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

    Ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο για μια τόσο αναλυτική και διευκρινιστικη απάντηση που θα μπορούσε κάλλιστα να συμπληρώσει πλήρως όλα τα περί βερδε άρθρα.!!!!!!!!
    Αψογο επίσης και το σχόλιο του Αλεξ!!

 5. Εντάξει, δεν φημιζόμαστε και για την εμπειρία μας στους μεταγραφικούς χειρισμούς, σαν οργανισμός μαθαίνουμε ακόμα.
  Αυτό που δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση είναι το γιατί μερικοί ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καριέρα, επιπλέουν στη μετριότητα, συγκριτικά με τις δυνατότητές τους…
  Θέλει και προσωπικότητα, και λίγο μυαλό, να καταλάβεις πού μπορεί να πας μεν αλλά να εξελιχθείς σαν ποδοσφαιριστής. Αν σε ενδιαφέρει κιόλας (γιατί μπορεί και να μη σε ενδιαφέρει). Όσο πιτσιρικάς και να είσαι, να πατήσεις και λίγο πόδι και όχι να άγεσαι και να φέρεσαι από τους μάνατζερ.

  Για παράδειγμα, πέρσι ο Κάιπερς. Προτίμησε να χάσει μια ολόκληρη χρονιά πάνω στα πιο σημαντικά του χρόνια για την εξέλιξή του, παρά να πάει σε ένα σύλλογο που ενδεχομένως να έβρισκε χρόνο. Μετά από 1 χρόνο απραξίας, τι θα μπορούσε να κάνει αυτός ο ποδοσφαιριστής; Ούτε τη μπάλα δεν ακούμπησε στα φιλικά του Ολυμπιακού, εντελώς εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, και ψάχνουν τώρα πώς να τον ξεφορτωθούν ως δανεικό στο Βέλγιο μπας και παίξει και θυμηθεί πώς παίζεται η μπάλα. 21 χρονών για το ποδόσφαιρο πλέον δεν είσαι πιτσιρικάς, πρέπει να έχεις και λίγο μυαλό στο κεφάλι σου, και ο συγκεκριμένος πήρε ότι του άξιζε.

  Βλέπω και τον Βέρντε. Ως ένα σημείο, οι μάνατζέρ του είναι, δεν μπορεί να πάει κόντρα. Από την άλλη, σου δίνεται η ευκαιρία, έστω και σε ένα χαμηλότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα, να πας σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, άρα θα έχεις ενεργό ρόλο, πολλές επιθέσεις, καλύτερα στατιστικά = περισσότερες πιθανότητες να αναστηθείς και είσαι «ο,τι πουν οι μάνατζέρ μου;». Που ενδιαφέρονται μόνο για το τι θα πάρουν και όχι για εσένα; Και με εξασφαλισμένη τη θέση βασικού στη μοναδική ομάδα πανευρωπαϊκώς που δεν έχει εξτρέμ; Και όπου και να πας σήμερα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα την έχεις; Sorry, αν τους αφήσεις να επιλέξουν εκείνοι το μέλλον σου, είσαι και κάπου άξιος της μοίρας σου ποδοσφαιρικά.

 6. ο σιγουρος θα φαει ολον τον Ιουλιο για να καταλαβει η παε οτι δεν πολυψηνεται να ερθει στην ΑΕΚ ..
  αν ισχυει για τον Καρταμπια , τοτε απορω τι περιμενουν ακομα και δεν τον κλεινουν και επιμενουν σε εναν παιχτη που ΑΝ ηθελε πραγματικα θα πιεζε τους μανατζερς του να κανουν πισω και να ερθει στην ομαδα..απο την στιγμη που υποτιθεται οτι ο ιδιος εχει συμφωνησει !!

  • Ο Καρταμπια ειναι ακριβοτερος.

   • ναι αλλα μας λεει ο Τσαταλης οτι η ομαδα βγηκε στην αγορα μεχρι κ με 1.2 συμβολαιο για τις 2 δυνατες μεταγραφες…για τον Βερντε εφτασε τα 500χιλ…αρα εχουν περιθωριο και ειχαν σκοπο να τα δωσουν…
    ψιλοδουλευομαστε νομιζω…οχι εγω κ εσυ…αυτοι με εμας !!

 7. «Στο ιδιο εργο θεατες» μεραγραφικη season 09
  Παρακουρασε αυτο το εργο

 8. Κάθε μέρα βγάζετε τα ίδια άρθρα, με λίγο αλλαγμένο τίτλο και ίδιο περιεχόμενο..
  Έχει κουράσει τον κόσμο, τους αναγνώστες…
  Καλύτερα να βγάζατε άρθρο μετά από μέρες αν έρχεται ή όχι ο παίκτης… Κουραστικό σίριαλ άνευ ουσίας…

 9. Ελα μωρε θα φορτσαρουμε αυριο,μεθαυριο θα μπει στην τελικη ευθεια και καποια στιγμη καποιος μπορει να ερθει…Τωρα αν μεχρι να αποκτηθει καποιος εχει τελειωσει η προετοιμασια με μολις ενα εξτρεμ και αυτο τον Ντελετιτς,δεν πειραζει…Να κανουμε το σταυρο μας μονο να ειναι καλα ο Λιβαγια αλλιως μας βλεπω στα προκριματικα με Γιακουμακη…

 10. αυτός ο Καρτάμπια μου φαίνεται πιο καλή περίπτωση

 11. Μήπως είναι ακριβά τα εισιτήρια λόγω των τουριστών και περιμένουμε να βγάλει η Aegean τις προσφορές;;;

 12. Ο γαύρος έδωσε 1,5 χαρτί στη Παρτιζαν για ένα ελπιδοφόρο στόπερ.

  Εμείς ψάχνουμε παίκτη διαφοράς με κόστος 1 μύριο.

  Κάτι δεν μου κολλάει εδώ.

  ΥΓ. Είχαμε ουρές για τα διαρκείας σήμερα;

  • Πόσα έδωσε ο γαυρος;;; Φαντάσου ότι τον Καπινο ήθελε να τον πάρει από τον Ερμή Κορυδαλλού δίνοντας λίγες φανέλες και μπάλες…στην εποχή των παχιών αγελάδων. Άντε να έδωσε 200.000 τα υπόλοιπα ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΟΟΟΟ!!!!!

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   ηγκλ7 = το πιο κακο τρολλ του enwsi.gr

 13. Λοιπόν αν ο ΜΕΛ πληρώνει τον Λυμπε μόνο με μπόνους ή ποσοστά επί των μεταγραφών θα του βγάλω το καπέλο, έχει μάτι ο πρόεδρος όχι αστεία!!!

 14. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι παρά το γεγονός ότι είστε δημοσιογράφοι και είναι καθήκον σας να ενημερώνετε τον κόσμο, σας εκλιπαρούμε πραγματικά να σταματήσετε να βάζετε ανούσια και αόριστα άρθρα, γιατί πραγματικά κουραστήκαμε. Κουραστήκαμε να διαβάζουμε συνεχώς ότι έρχεται, ή ότι είναι στην τελική ευθεία, ότι προέκυψε πρόβλημα αλλά ότι θα λυθεί κτλ.
  Αν είναι να έχουμε κάτι συγκεκριμένο και τετελεσμένο, το γράφουμε και όλα καλά κι όλα ωραία. Αυτό που γίνεται εδώ και δέκα ημέρες περίπου με Βέρντε και Ολιβέϊρα, είναι πραγματικά κουραστικό.
  Από εκεί και πέρα, ένα πράγμα ήθελα να πω μόνο. Εφόσον ρεαλιστικά θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, τότε τα έξι εκατομμύρια που ήταν να δοθούν στον Πόνσε, θα έπρεπε να δοθούν για Βέρντε, Καρτάμπια, Ολιβέιρα και έναν σέντερ μπακ, προκειμένου να έχουμε πραγματικό βάθος και ποιότητα για να χτυπήσουμε την κούπα.
  Το να ελπίζουμε να μην τραυματιστεί πολύ ο Τσιγκρίνσκι, να μην τρελαθεί ο Βράνιες, να είναι αρκετός ο Σβάρνας, να μας βγουν και οι δύο μεταγραφές (εξτρέμ και φορ), ενώ ταυτόχρονα στο άλλο άκρο θα παίζει πάλι ουσιαστικά ο Μάνταλος, είναι μία προσέγγιση που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.
  Μπορεί να είμαστε ερωτευμένοι με την ομάδα και τους παίκτες, και γι’ αυτό τον λόγο να ελπίζουμε πάντα σε κάτι παραπάνω αφού είμαστε υποκειμενικοί, αλλά επειδή το ίδιο κάναμε και πέρυσι και είδαμε τα αποτελέσματα, ας διορθώσουμε επιτέλους την αφέλειά μας, και ας κάνουμε όλοι αυτό που χρειάζεται. Η διοίκηση τις μεταγραφές που πρέπει, κι ο κόσμος την παρουσία που οφείλει να έχει δίπλα στην Ομάδα μας.

 15. Μετά από 30 χρόνια που ο ΜΕΛ θα είναι χουφταλο και ο Λυμπε επιτέλους θα έχει δικτυωθεί στις αγορές της Μογγολιας, της Μαδαγασκάρης και των νήσων Κευμαν, θα έχουμε χάσει γύρω στους 5.472 παίχτες μέσα από τα χέρια μας και θα έχουμε ζήσει περί τα 1.115 σίριαλ παιχτών που δεν ήρθαν για διάφορους λόγους, θα μας λέει με περηφάνεια «Τον πίστεψα ως τεχνικό διευθυντή από την πρώτη στιγμή….και δικαιωθηκα….»

 16. Αληθεια ο ΑΕΚ ΠΡΕΒΕΖΑ που ειναι αυτες της μερες τον χασαμε..Κατι για προπαγανδες ελεγε κτλπ

 17. Ο Φώσκολος μπροστά σας είναι παιδάκι…μπορούσατε να επικαλεστειτε κάτι σοβαρό για να μας πείτε ότι χάλασε η μεταγραφή ότι πχ πέρασε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στην Ιταλία και δεν θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα ή ότι δεν του αρέσει η ελληνική κουζίνα ή ότι το αυτοκίνητό του είναι ηλεκτρικό και δεν θα ‘χει που να το φορτίσει ή ότι δεν μπορεί να ζει σε πόλεις με πάνω από 4.532.879 κατοίκους ή κάτι το ίδιο πιστευτό….περαστικά μας, ευτυχώς πλέον μάθαμε και το ξεπερνάμε εύκολα!

  ΥΓ: Καλά αυτός ο Λυμπε δεν μπορεί να κλείσει ούτε παραγγελία για σουβλάκια

 18. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ο παιχταρας που έπρεπε να ξεκινήσει την προετοιμασία θα γίνει στο τέλος του μήνα κανένα σαπακι με 180 Χιλ το χρόνο. Το ΧΟΥΜΕ δει το έργο. Τα διαρκείας αλήθεια που βρίσκονται; Δεν ακούω τίποτα τώρα τελευταία

 19. Σύμφωνοι με όσα λες Τάσο αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στο τέλος με όσα αναφέρεις.Η Ρόμα εκτός ότι έβαλε ίδιο ποσοστό μεταπώλησης στον Βέρντε όπως και στον Πόνσε,στον μεν Βέρντε έβαλε πωλητήριο 1 εκατομμύριο στον δε Πόνσε 6 εκατομμύρια.Τεράστια διαφορά.Κι αν ο Βέρντε είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με Ρόμα,ο Πόνσε είχε δύο και δεν είναι μεγάλη η διαφορά στη χρονική διάρκεια.Όντως τους δάνειζε συνέχεια Πόνσε και Βέρντε,αλλά προφανώς υπολόγιζε πολύ περισσότερο στην κλάση και την αξία του Πόνσε.

  Ο Βέρντε μπορεί και να είναι παιχταράς αλλά αυτό το 1 εκατομμύριο σε μετρητά με προβληματίζει στο πόσο παιχτης διαφοράς είναι.Μιλάμε για 23 χρονών παίχτη κιόλας.Η ΑΕΚ πούλησε τον 29χρονο περυσι Βράνιες στην Άντερλεχτ με πάνω από 3 εκατομμύρια.Με ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα ο Βράνιες.Όπου ήταν 6 χρόνια μεγαλύτερος από τον Ιταλό και στόπερ.Μια θέση που πληρώνεται πολύ λιγότερο από ότι το εξτρέμ.

 20. Κε Τσαταλη διορθώστε με αν κάνω λάθος.
  Αν η ΑΕΚ θέλει τον Βερντε ο μόνος τρόπος είναι να δώσει κάποια χρήματα στους μάνατζερ και μάλιστα γρήγορα.
  Μέχρι προχθές οι μάνατζερ δεν έσπρωχναν τον παίκτη λόγω της συμφωνίας τους με την ΑΕΚ. Από εχθές σίγουρα το όνομα του παίκτη βρίσκεται στα χέρια πολλών ομάδων που ψάχνουν για εξτρεμ. Επομένως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά όλες τις πλευρές.
  Όσο για τον Κάρταμπια…. τα λεφτά είναι πολλά δε νομίζω ότι τα δίνει η ΑΕΚ.
  Εδώ που έφτασε και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει εξτρεμ (και μάλιστα προσωπικά θεωρώ ότι χρειάζονται δύο εξτρεμ), και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πλησιάζουν και η συμμετοχή σε όμιλο είναι επιτακτική ανάγκη (έσοδα πάνω από 10 εκατομμύρια), πας και δίνεις κάποια χρήματα παραπάνω και κλείνεις τον Βερντε.

  • Επειδή λέμε συνέχεια για ομίλους Γιουρόπα πρέπει να ξαναθυμηθούμε ότι στα πλέι οφ αν περάσουμε θα είμαστε στους ανίσχυρους και υπάρχουν μέσα μεγαθήρια τύπου γιουναιτεντ που αν πέσουμε μαζί τους δεν θα έχουμε τύχη

 21. Αλέξανδρος

  Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως στο καλό πίστεψε η ΑΕΚ πως θα έπαιρνε τσάμπα παίκτη 23 ετών απο την Ρόμα.
  Και απο το «τσάμπα» φτάσαμε να δίνουμε 1μύριο+30% και να βάζουν εμπόδια οι ίδιοι οι managerz που μας έμπλεξαν σ’αυτό εξ’αρχής.

 22. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό για τα 3 εκατομμύρια για Καρτάμπια. Η Λα Κορούνια θέλει να γλιτώσει το συμβόλαιο του παίκτη που είναι αρκετά υψηλό για Σεγούντα. Τα χρήματα που θέλουν είναι πάνω κάτω σε αυτά που παίζει κι ο Βέρντε.
  Ο οποίος Βέρντε μέχρι πριν λίγες μέρες ρωτούσε φίλους για τη Γλυφάδα και ψηνόταν, είχε πει τι νούμερο θα φοράει στον Λύμπε (δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ρεπόρτερ της ΑΕΚ τα λένε) και ξαφνικά του είπαν οι μάνατζερ να κάτσει φρόνιμα και του άλλαξαν τα μυαλά;
  Τι είναι ρε παιδιά ο παίκτης; 5χρονο;
  Κάτι δεν κολλάει στην όλη φάση και γενικά ο κόσμος έχει κουραστεί.
  Όπου μπλέκει ο Λύμπε γίνεται σίριαλ…

  • Φιλε δεν ειναι τιοτα ανυπαρκτες οι ομαδες της Σεγκουντα ωστε να ξεπουλανε τους παιχτες τους για να γλιτωσουν τα συμβολαια. Στοχος της Ντεπορτιβο ειναι η ανοδος και για να τα καταφερει θελει τετοιους και καλυτερους παιχτες. Περυσι το καλοκαιρι εδωσε για αγορες παιχτων 10+ μυρια. Χωρια τα συμβολαια που σιγουρα πολλα απο αυτα (και των αγορων και των ελευθερων) θα ειναι υψηλα.

 23. Τοσο καιρο μας κοροιδευατε ή απλα ειχατε λαθος πληροφοριες? Γιατι εγω διαβαζα οτι η ΑΕΚ βασιζεται στην καλη σχεση με τη Ρομα. Αν ηταν ετσι, ειναι παραλογο το οτι , απ οτι μαθαμε τωρα, η ΑΕΚ ειχε διαπραγματευτεί με τους ατζεντηδες. Δλδ η ΑΕΚ πηγε να παρει τον παιχτη με μια συμφωνια απο την οποια η Ρομα θα χε μικροτερο οφελος.

  • Η ομαδα πηγε να παρει τον παικτη τσαμπα με λιγα κεφτα στους μανατζερ οι οποιοι και καλα θα τον αποδεσμευανε και τωρα καλειται να πληρωσει τα διπλα και δε μπορει

 24. Μανος21ΑΕΚ1984

  Τάσο η ομάδα μας χρειάζεται 2 εξτρέμ διαφοράς και αυτοί είναι και σε καλή ηλικία και παιχταράδες….Πρέπει να γίνει υπέρβαση και για τους 2 ….τα 6εκατομμύρια που θα έδινε για πονσε να τα δώσει να πάρει αυτούς, συν τον ολιβειρα….Επιτέλους για να δούμε λίγο μπάλα και πιστεύω χτυπάμε πρωτάθλημα στα ίσια…

  • και τους 3 να παρει λεμε τωρα , οι αλλοι ξεπλενουν χρημα μαλλον και θα παρουν ακομα καλυτερους . Δε ο ολυμπιακος ειναι ετοιμος ακομα και για ομιλους τσουλου το πρωταθλημα με 10 απο τον παοκ θα παρει .. απο εμας ενεκτιμητο .. απλα αν τους παρει εξασφαλιζουμε την τριτη θεση

 25. Σταματηστε να βομβαρδιζεται τον κοσμο της ΑΕΚ με εκτιμησεις και δηθεν «ενημερωσεις»..Ολο τα ιδια και τα ιδια γραφετε..Καταντησε τουλαχιστον κουραστικο ολο αυτο που συμβαινει..Τωρα το πως χειριζεται τα μεταγραφικα η ομαδα ας μην το πιασουμε αυτο..Εκει περνουμε κατω απτην βαση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *