Δεν γινόταν να χάσει και δεν θα γίνεται ούτε την Κυριακή!

Ο Πάνος Λούπος γράφει για τη μεγάλη πρόκριση της Βασίλισσας στον τελικό και για το γεμάτο… ΑΕΚ σαββατοκύριακο

Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε μυαλό κι ακόμα χτυπάνε οι καρδιές δυνατά ώστε να είμαστε σε θέση για πολλές αναλύσεις, με το που τελείωσε το ματς. Η ΑΕΚ, πολύ απλά δεν γινόταν να χάσει και γι’ αυτό δεν έχασε.

Παρά τα πολλά ατομικά λάθη, απόρροια του εμφανέστατου άγχους από τη μεγάλη υποχρέωση για να κερδίσεις μπροστά σε αυτό το συγκλονιστικό κόσμο, παρά τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, που ήταν το μόνο δεδομένο αφού είναι γνωστό το πρόβλημα της ομάδας σε αυτό τον τομέα, παρά τις πολλές χαμένες βολές (σ.σ. 12 χαμένες βολές είναι τεράστιο νούμερο για ευρωπαϊκό ημιτελικό), η ΑΕΚ κέρδισε.

Φυσικά, θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ σε όλους τους τομείς γιατί η Μονακό είναι πολύ καλύτερη και πολύ πιο αθλητική ομάδα από τη Μούρθια. Κι αυτό θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, που θα κοχλάζει. Τελεία και παύλα! Οι στιγμές και οι εικόνες από την αποψινή βραδιά, ούτως ή άλλως δεν περιγράφονται.

Φανταστείτε τι έχει να συμβεί την Κυριακή, που η ΑΕΚ θα στεφθεί «Βασίλισσα» της Ευρώπης για τρίτη φορά στην ιστορία της… Αμ, αύριο! Τι έχει να συμβεί κι αύριο! Τα λέμε Ριζούπολη και σίγουρα στα Φιλαδέλφεια…

Δείτε επίσης

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι ο Καρέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος!

Ο ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ στο προσωπικό του blog, μετά την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου και πριν έρθει ο ΟΦΗ…