Λίρα εκατό!

Ο Άκης Γεωργίου γράφει για τα καλά νέα που ήρθαν από την UEFA και για την καθοριστική συμβολή του Μηνά Λυσάνδρου, όχι μόνο ως προς την απόφαση αλλά στη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού ΑΕΚ

Το ποδόσφαιρο είναι (φυσικά) η πρώτη βαθμίδα αξιολόγησης σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Φέτος δυστυχώς η ΑΕΚ δεν πήρε καλό βαθμό ως προς τις επιλογές της στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, κάτι που μπορεί να καταλάβει ο καθένας εκ του αποτελέσματος. Το εταιρικό κομμάτι, είναι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η δεύτερη βαθμίδα αξιολόγησης το οποίο είναι επίσης σημαντικό παρότι δεν πέφτουν συχνά πάνω του τα φώτα και δεν αφορά (φυσιολογικά) τον πολύ κόσμο.

Σε αυτό το κομμάτι στηρίζεται σε έναν σημαντικό βαθμό το γεγονός ότι η ΑΕΚ την… σκαπούλαρε τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας (και αν δεν γίνει κάποιο νέο έγκλημα) από την UEFA στο θέμα των επεισοδίων με τον Άγιαξ. Ο καλός βαθμός που η ΑΕΚ πήρε σε όλα τα οργανωτικά θέματα, οι σχέσεις συγκεκριμένων προσώπων του συλλόγου με την Ομοσπονδία (με πρώτη την Αγγελική Αρκάδη που είναι άριστη γνώστρια των καταστάσεων που αφορούν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνέβαλε και αυτή τα μέγιστα από πλευράς τεχνογνωσίας στην όλη υπόθεση), όλα έπαιξαν το ρόλο τους στη δημιουργία μιας καλής άποψης, είτε αυτά ήταν μια σταγόνα, είτε ένα ολόκληρο ποτήρι με νερό.

Σε όλο αυτό υπήρξε και η καθοριστική συμβολή του Μηνά Λυσάνδρου, που αυτή τη φορά έσωσε την πιο σοβαρή παρτίδα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. 

Το ξέρω πως δεν είναι καθόλου κομψή η εξύμνηση οποιουδήποτε στελέχους οποιασδήποτε εταιρείας ΑΕΚ, είτε αυτή είναι η ΠΑΕ είτε η ΚΑΕ γιατί μπορούν να δημιουργηθούν παρερμηνείες και λανθασμένα συμπεράσματα σε κάποιο τρίτο. Δεν είναι του στιλ μου γενικά και δεν νιώθω καθόλου βολικά όταν οι συνθήκες με.. «αναγκάζουν» να το κάνω.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον περίγυρο της ΠΑΕ, έχουν αντιληφθεί (εδώ και καιρό) ότι ο Λυσάνδρου είναι το απόλυτο μοντέλο στελέχους που έψαχνε ο σύλλογος για να στηριχθεί πάνω του τόσο στο νομικό κομμάτι όσο και στο οργανωτικό. Δεν μιλάμε για οποιονδήποτε σύλλογο, αλλά για έναν οργανισμό που σε κάθε περίπτωση θα βρει κάτι να πει, θα ψάξει για κουσούρια, θα πει το μακρύ του και το κοντό του κατά δικαίων και αδίκων ανάλογα με το συναίσθημα της στιγμής. Το να μην έχει ακουστεί ποτέ κάτι αρνητικό για περίπου 2,5 χρόνια είναι επίτευγμα για την μενταλιτέ της ΑΕΚ. Και όχι απλά δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό από τα έγκατα του οργανισμού (από εκείνους δηλαδή που τον ζουν στην καθημερινότητά τους) αλλά ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Δεν είναι μόνο η απόφαση της τιμωρίας που ήταν η πιο μαλακή που θα μπορούσε να υπάρξει, άσχετα αν παραμένει ύπουλη τουλάχιστον για μια διετία δεδομένων των παθογενειών της ΑΕΚ. 

Είναι η ενασχόληση ακόμα και με τη βελτίωση του γενικότερου προϊόντος (Σούπερ Λίγκα) με την πρόταση για τη διαμόρφωση του πρωταθλήματος. Καλή, κακή, το έψαξε, ασχολήθηκε και πρότεινε κάτι για τη βελτίωση ενός ποδοσφαίρου που τρέφεται από την παρακμή του και την καλτίλα των παραγόντων του. Είναι η καλή άποψη όλων των συνομιλιτών της ΑΕΚ, είτε αυτοί είναι παράγοντες άλλων ομάδων, είτε είναι ο υπουργός, είτε είναι η UEFA.

Είναι το… σπριντ για να σβήσει το καπνογόνο που άναψε δίπλα από τα δημοσιογραφικά και ελλόχευε τον κίνδυνο τιμωρίας πέρσι στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, είναι τα σπριντ για να σβήσει ο ίδιος κάποιες… μανούρες, είναι τα περσινά τραβήγματα με το πρωτάθλημα και τα όλα όσα έγιναν στην Τούμπα, είναι το γεγονός ότι έχει μυρωδιά από ποδόσφαιρο και έχει καλή επαφή από τους υπαλλήλους μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Είναι κι άλλα, αλλά δεν συνεχίζω γιατί ως γνήσιος Ενωσίτης που δε λέει καλή κουβέντα ούτε στη μάνα του, ξέρω ότι υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθώ.

Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ με τα σωστά της και τα λάθη της σε ποδοσφαιρικό και εταιρικό επίπεδο, πόνταρε σωστά ως προς το κουλάντρισμα της στελέχωσης της εταιρείας με την (σχετικά πρόσφατη) προσθήκη ενός στελέχους και βλέπει συχνά-πυκνά τα θετικά αποτελέσματα. 

Στον πολύ κόσμο δεν λέει κάτι αυτό, σίγουρα είναι λιγότερο σημαντικό σε σχέση με την εικόνα της εντός τερέν που ειδικά αυτή την εποχή είναι Παναγιά βοήθα, είναι όμως πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του συλλόγου γενικά. Και όπως επισημαίνονται οι αστοχίες, καλό είναι να επισημαίνονται οι έξυπνες επιλογές ειδικά όταν αφορούν ζωτικά θέματα για τον σύλλογο.

Υ.Γ.: Για το πόσο προσεκτική πρέπει να είναι η ΑΕΚ στο από εδώ και πέρα, δεν χρειάζεται καν να το αναφέρει κανείς. Στην επόμενη πτώση… λιόσπορου θα πάθει την απόλυτη καταστροφή και εκτός από το ότι πρέπει να τεθούν όλοι πριν των ευθυνών τους, πρέπει και η ίδια να θωρακιστεί όπως πρέπει για να μην βρεθεί ξανά στον κίνδυνο να ακυρωθούν όλα όσα έκανε το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε επίσης

Στοίχημα για όλη την ΑΕΚ αυτό το πρότζεκτ

Ο Άκης Γεωργίου γράφει για την τεράστια ανάγκη να πετύχει το πιο ορθολογικό ποδοσφαιρικό σχέδιο της ΑΕΚ των τελευταίων πολλών ετών

22 Σχόλια

 1. Γιώργης ο γαρατζέος

  ωχ ωχ ωχ ακούσαμε και ύμνους στην Αρκάδη και το Λυσάνδρου. Της Ρεάλ το φόβητρο, σκιάζονται οι Γιουβέντους και οι Μάνστεστερ Γιουνάιτεντς…βασικά μην ξεχνάμε το πρωτάθλημα των Πρεσπών και ότι (ορθώς) έχουμε γενική στρατηγική να είμαστε «τα καλά παιδιά» της ΟΥΕΦΑ (κάνουμε τουμπεκί όταν οι υπόλοιποι βιάζουν τη λογική (όλων) με τις ανακοινώσεις τους, αφήνουμε την πλήρη άλωση της ΕΠΟ και της λίγδας από τον κουμπουροφόρο και τη γαβριέλα, ότι πει ο υφυπουργός λέμε yes sir κλπ κλπ)…βασικά πέσαν στάνταρ τηλέφωνα από ψηλά (μιλάω για την ψευδοκυβέρνηση του προτεκτοράτου) και το πράγμα πήγε αβαβά…καλή φάση για μας, αλλά τώρα τους χρωστάμε…ενώ στον κουμπουροφόρο και τη γαβριέλα έχει βγει προς τα έξω ότι τους χρωστάνε αυτοί…
  Τίποτα δεν κάνανε αυτοί που πήγαν εκεί, μην τρελαινόμαστε. Και τα δανεικά θα πληρώνονται για πολύ καιρό (καθίστε να περάσουμε και τα πλέη ωφ του Γιουρόπα με τα 2 κεκλεισμένων και να μπούμε ομίλους πρώτα…για να βγει και το 10ρικάκι)

 2. Αλέξανδρος

  Mετά απ’οσα έχουμε περάσει δε μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό αγοράζει κάποιος κροτίδες και καπνογόνα (δεν είναι τσάμπα, έτσι..?) για να πάει να δει παιχνίδι της ΑΕΚ.
  Ίσως επειδή δεν εχω ασχοληθεί ποτέ μ’αυτά? ίσως επειδή δε με νοιάζει το youtube? Δεν ξέρω.
  Παλιά είχε αλλάξει ο νόμος, πες δεν το ξέραμε κλπ. Απο τη στιγμή όμως που εδω και 2 χρόνια τουλάχιστον είναι ξεκάθαρες οι τιμωρίες και η ΑΕΚ την έχει πατήσει 10 φορές, όλοι ξέρουν τι θα συμβεί αν ανάψουν καπνογόνο στο γήπεδο.
  Δε μπορώ να εξηγήσω λογικά αυτήν την συμπεριφορά.
  Είναι σαν να βάζεις φωτιά στο σπίτι σου, έρχεται η πυροσβεστική και τη σβήνει και την επόμενη μέρα το ξανακάνεις, ξανά και ξανά.
  Μιλάμε για συμπεριφορές που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
  Εκεί μέσα στους οργανωμένους που σε κάθε παιχνίδι χάνει η μάνα το παιδί η ευθύνη ανήκει στους «ηγέτες» (my ass) του κάθε συνδέσμου και σε κανέναν άλλον.
  Τώρα θα μου πείς.. ποιά καπνογόνα εδω το πήγαμε ενα βήμα παραπάνω και ο άλλος έβαλε μέσα μολότοφ. Έχει εξελιχθεί πολύ η κατάσταση.
  Θες να πλακωθείς? πήγαινε ξερωγώ στη Λεωφόρο βρες ένα σύνδεσμο άλλης ομάδας και όσες φας και όσες ρίξεις.
  Η ΑΕΚ τι φταίει σε ολα αυτά.
  Αυτούς κανονικά θα’πρεπε να τους πλακώσουν οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες, οχι να τους καλύπτουν κιόλας.
  Δηλαδή αυτό το τυπάκι πέταξε τη μολότοφ και χώθηκε στην τάφρο, και δεν πήγαν να τον μπαγλαρώσουν 4-5 άτομα και να τον κάνουν μαύρο?

  • Ποσο μπαμ κανει οτι δεν εχεις παει ποτέ σε πεταλο..Δεν υπαρχουν αρχηγοι και πυρηναρχες,δεν υπαρχει καποιος που ειναι υπευθυνος για αλλον,ακομα κι αν ειναι προεδρος των προεδρων.Ουτε πρεπει,ουτε μπορει να κανει καποιος τον μπατσο του διπλανου του.
   Οτι οι εφηβοι καθε εποχης,θα μιμηθουν αυτο που θα δουν..ναι.Θα επαναλαβουν κρισεις..θα ακολουθησουν ενα συνθημα..θα κανουν 5 ψευτοβηματα σ ενα ντου..θ αγορασουν καπνογονο αν τα βλεπουν γυρω τους..
   Η ατμοσφαιρα με τα καπνογονα ειναι ανεπαναληπτη..αλλα απ τη στιγμη που απαγορευτηκαν ειναι δουλεια της ΠΑΕ να λυσει το προβλημα..Οχι των καθε διπλανων.

   • Αλέξανδρος

    Δε μ’ενδιαφέρουν τα πέταλα ούτε τα καπνογόνα, μόνο η ΑΕΚ.

   • Αλέξανδρος

    Ο Χατζηχρήστος πάντως μια χαρά αρχηγός ήταν και μια χαρά έκανε τα κουμάντα.
    Δεν κουνιόταν φύλλο χωρίς να τον ρωτήσουν.

    • Εχεις της δικη σου θεωρια περι αρχηγων..αλλα η πραγματικοτητα ειναι πολυ μακρυα..Εχω γραφτει,ουτε θυμαμαι σε ποσα κλαμπ,εχω ταξιδεψει και με θυρα 21 και με οριτζιναλ,εχω βρεθει σε πορειες..κι οχι μονο κανεις ποτε δεν μου ειπε τι να κανω,αλλα ουτε ειδα ποτέ να συμβαινει κατι τετοιο γυρω μου.
     Ακομα και μεσα στη σκεπαστη,σε δυσκολες καταστασεις,αλλοι θελαν να μπουνε,αλλοι προσπαθουσαν να συγκρατησουν,αλλοι προσπαθουσαν να περασουν ενα συνθημα,αλλοι φευγαν..
     Η εικονα που εχετε καποιοι για τους οργανωμενους..πρωτον ειναι πολυ πιο οργανωμενη απ τους οργανωμενους και δευτερον θυμιζει βιντεοκασετα του 80..χουλιγκανς Γαρδελης κλπ..
     Καποιες φορες υπηρχε μια εγρηγορση..για θεματα τιμωριων..αλλα δεν μπορει και δεν μπορουσε να εχει διαρκεια,γιατι κανεις δεν ειναι διατεθημενος ν αναλαβει ισοβια τον ρολο του μπατσου του διπλανου του..Γινεται περιστασιακα,αλλα σωστα δεν εχει συνεχεια γιατι παμε αλλου μετα.
     Μια ειναι η λυση και σιγουρα δεν ειναι τα πεταλα που θα την δωσουν..

     • Αλέξανδρος

      Δε μας ενδιαφέρει να αποκτήσουμε σαφή εικόνα για τους οργανωμένους. Ούτε να πάμε σε πορείες ούτε να παίξουμε ξύλο με κανέναν.
      Αμα θέλαμε θα πηγαίναμε και εμείς σε συνδέσμους. Έχουμε και σοβαρότερες δουλειές να κάνουμε.
      Αυτό που μας νοιάζει να πάψει η ΑΕΚ να πληρώνει τα δικά τους τα γαργαλισιάτικα.

 3. Είχε φανεί από πέρσι η αξία του στα γεγονότα με τους τραμπούκους της Τ(ρ)ούμπας και τον πιστολέρο του Ροστόφ. Τόσο στη δική που είχε κατατροπώσει τους κωμικούς δικηγόρους του ΠΑΟΚ, όσο και γενικότερα.
  Ο τύπος είναι από τους ελάχιστους που δεν ταιριάζουν στο απαρχαιωμένο μοντέλο του Μελισσανίδη με όλους τους «γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας».

 4. ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

  ηταν γνωστο τοις πασι εδω και πολλα χρονια οτι ο Λυσσανδρου ειναι νομικος κορυφαιος στο ειδος του…
  ισως απο τις ελαχιστες σωστες επιλογες ατομων του Μελισσανιδη…..

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   αν και στο συμβολαιο του γαβρολαζαρου τα ψιλομουσκεψε ολιγον τι….

   • Μπαρμπας

    Οταν υπεγραψε ο Λαζαρος το συμβόλαιο ο Λυσσανδρου ηταν δικηγορος του παικτη. Στην ΑΕΚ ηταν ο Καϊμακάμης και Δ.Σ ο Δέδες.

   • Αλέξανδρος

    Τότε ήταν δικηγόρος του Λάζαρου. Επομένως για τα συμφέροντα του Λάζαρου μια χαρά το χειρίστηκε

    • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

     δηλαδη τοτε δεν ανηκε στην ΑΕΚ ?
     ΚΑΙ επομενως δεν εκανε καλα τη δουλεια του μετα οταν υπερασπιζοταν τα συμφεροντα της ΑΕΚ ??/
     Για διαφωτιστε με οποιος ξερει κατι παραπανω..!

     • Αλέξανδρος

      Ο Λυσάνδρου ανέλαβε καθήκοντα στην ΠΑΕ μετά την μεταγραφή του Λάζαρου.
      Μέχρι τότε δεν είχε επαγγελματική σχέση με την ΑΕΚ.
      Και φυσικά γνώριζε πως το περιβόητο +1 στο συμβόλαιο του Λάζαρου είχε οση αξία έχουν τα χρωματιστά σουβέρ στα Goody’s.
      Αυτός σαν δικηγόρος του Λάζαρου τον συμβούλεψε να το υπογράψει για να μη χαλάσει η συμφωνία αφού ο παίκτης ήταν χωρίς ομάδα.
      Τώρα γιατί η ΑΕΚ σύρθηκε στα δικαστήρια παρόλο που ήξεραν πως θα χάσουν, είναι μυστήριο.
      Προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους

 5. Eμενα με ψηνεις,οπως γραφεις..και σιγουρα για την χτεσινη αποφαση καποιος,καποιοι καναν καλη δουλεια.Ουτε ειναι λιγο αυτο που λες,οτι απ τα εγκατα του οργανισμου ΑΕΚ..δεν εχει ακουστει το παραμικρο στραβο.Λογω τηςς δουλειας σου και του τροπου που γραφεις,μετραω αυτη τη γνωμη σου πιο πολυ απ τη δικη μου.Ακομα και την αληθεια,οτι περσυ και φετος δεν περναμε και τελεια μολις μπαινουμε σε δικαστηρια..μπορω να την δω κι αναποδα,λογω καλης θελησης και αγνοιας νομικων.Μπορει αυτες τις φορες που..δεν ανοιγαμε και σαμπανιες μετα απο αποφασεις,να γλυτωσαμε καποια χειροτερα..
  Απλα οταν κατσει η σκονη του γραπτου,αυτο που μου μενει ειναι ενας ανθρωπος που του αρεσει να χωνεται παντου..του αρεσει η μπαλα..και σιγουρα λογο ευφυιας..και ισως λογω χαρακτηρα..εχει καλες σχεσεις με τους γυρω του..Πανω σ αυτο θα σου πω τη γνωμη μου..
  Εχω γνωρισει ανθρωπους που κλεινουν τρυπες..που ειναι μπαλαντερ..σε καποιες δουλειες..Συνηθως ειναι ατομα πραγματικα χρησιμα για να βγει αποτελεσμα.Καποιες αλλες,λιγες φορες,ειναι ατομα που λογω συγκυριων πουλανε πολυ ακριβα την περιφορα τους απο αντικειμενο σε αντικειμενο χωρις να ειναι οι καλυτεροι σε κανενα απ αυτα..
  Δεν μπορω να το ζυγισω ομως,στην περιπτωση μας,γιατι πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που ο δικηγορος μας το βραδυ θα διαβαζει στο γραφειο του,το μεσημερι μ ενα τηλεφωνηματακι θα βρει ενα αεροπορικο εισητηριο για να βοηθησει εναν παιχτη πχ και το βραδακι θα τρεξει να χωθει στη μανουρα..Δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να χαρω που υπαρχουν αυτα τα κενα αλλα ευτυχως υπαρχει ο ταδε και τα κλεινει..ή να σκεφω οτι αν λειτουργουσαμε πιο σωστα δεν θα υπηρχε αναγκη να τρεχει ο δικηγορος της ΠΑΕ γι αυτα..
  Μη γινει δλδ και η ΠΑΕ σαν την αγωνισικη ΑΕΚ..που λεμε ενταξει μωρε θα τον χωρεσουμε κι αυτον λιγο πιο πισω..και τον αλλον θα τον κανουμε λιγο πιο εξτρεμ..τον στοπερ λιγο απο αμ.χαφ κλπ κλπ.Αν θα αναλαβει κι ενα αλλο ποστο μεσα στην ΑΕΚ..πιο σαφη..με μετρησιμα αποτελεσματα,με το καλο..Προς το παρον απλα μπραβο για την διαθεσιμοτητα του και την ενεργεια που δινει καλυπτωντας τρυπες..Αλλα μεχρι εκει..

 6. Το κακό είναι ότι οι ίδιοι που έκανα αυτά που έκαναν με τον Άγιαξ κάθε εβδομάδα πάνε στο γήπεδο. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι του χρόνου σε κάποιο ευρωπα’ι’κό παιχνίδι δε θα κάνουν τα ίδια; Η απάντηση είναι μόνο η διοίκηση με τα μέτρα που θα λάβει. Ας μην κρυβόμαστε. Το 80% των οργανωμένων είναι – που ανήκουν στο Γκουαντάναμο. Ουδεμία σχέση έχουν με την ιστορία και αυτά που πρεσβεύει η ΑΕΚ μας. Γι’αυτό οφείλουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας.

  • σωστότατος!!!!

  • αηδιασμενη tasia σανο vegan laz σταθ eag 7

   Bασιλια ψαροκασελα τραβα Πασαλιμανι και μην ασχολεισαι με τα της ΑΕΚ. Μονο ενας ασχετος που δεν ασχολειται με την ΑΕΚ ή καποιος που δεν εχει παει ποτε στην ΑΕΚ αλλα παριστανει τον ειδικο απο τον καναπε μπορει να λεει τετοιες μπαρουφες. Οτι αυτοι πανε σε καθε ματς. Σε αλλα μερη της Αθηνας και πολυ συγκεκριμενα θα τους βρεις παλι με κοκουλες. Οχι στο ΟΑΚΑ. Στο ΟΑΚΑ πανε μονο στα ντερμπυ και σε ευρωπαικα ειδικων συνθηκων οπως αυτο με Αγιαξ. Και δεν ειναι και τοσο σιγουρο οτι οοοοοοολοι αυτοι ειναι ΑΕΚ. Ασχετε.

 7. Η αλήθεια είναι ότι ο Λυσάνδρου είναι όντως ένα ικανότατο στέλεχος με μοντέρνες ιδέες στην ΠΑΕ. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πλαισιωθούν και άλλα τμήματα της ΠΑΕ με τέτοιους ανθρώπους.

  • Ας ελπίσουμε ότι από εδώ και στο εξής ο Λυσάνδρου δε θα είναι απαραίτητος σε τέτοια θέματα.

   • ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΥΤΕ ΨΑΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΡΑ, ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΧΑΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *