Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Με τα μούτρα στη δουλειά και τη βοήθεια του “Τράι”

2

Το έργο που έχει αναλάβει ο Στέλιος Μανωλάς από σήμερα, δεν είναι διόλου εύκολο. Το ακριβώς αντίθετο. Γι αυτό και έπεσε κατευθείαν και με τα μόυτρα στη δουλειά, ενώ πιθανότατα θα φύγει από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων απόψε μαύρα μεσάνυχτα. Και αυτό διότι αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανωλάς είχε για αρκετή ώρα κουβέντα με τους δυο γυμναστές της ομάδας Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Παναγιώτη Βούλγαρη. Ενώ στη συνέχεια κλείστηκε σ’ ένα γραφείο μαζί με τον στατιστικολόγο της ΑΕΚ Γιάννη Αντωνόπουλο, προκειμένου μαζί να μελετήσουν και αναλύσουν τον προσεχή αντίπαλο Ηρακλή.

Πάντως, όπως διαβάσατε ήδη από νωρίς στο enwsi.gr, ο Μανωλάς σ’ αυτή την πρώτη του προπόνηση ως υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, είχε την βοήθεια του Τραϊανού Δέλλα. Τόσο ο “Τράι” όσο και ο Βασίλης Μπορμπόκης, μπήκαν κανονικά στο γήπεδο. Και καθ’ όλη την διάρκεια της δουλειάς, μιλούσαν συνεχώς με τον Μανωλά και τον ενημέρωναν αναλυτικά για το πρόγραμμα της ομάδας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα