Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Με γεμάτη ατζέντα στην Αργεντινή

Παίκτες για την αριστερή πλευρά της άμυνας και της επίθεσης θα αναζητήσει η ΑΕΚ στην Αργεντινή. Διαβάστε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr, ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών αυτών, για τους οποίους θα γίνει το μεγάλο ταξίδι.

1

LYMPEΕίναι σαφές ότι στην ΑΕΚ έχουν διάθεση να φτιάξουν μια ομάδα με παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Τόσο στην Football League, όσο και στην Super League, κατηγορία στην οποία οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν να είναι του χρόνου τέτοιες μέρες. Είναι επίσης δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν περιορίζεταιμόνο στα σύνορα της χώρας μας. Κάτι που έχει διαπιστώσει ο καθένας το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνο το ταξίδι που έκανε προ ημερών  ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο Βελιγράδι. Είναι και αυτό που πρόκειται να κάνει το επόμενο διάστημα στην Αργεντινή.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την αποστολή που ετοιμάζεται, από τους ανθρώπους της ομάδας. Η ΑΕΚ έχει στην ατζέντα της συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr , οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν το μεγάλο αυτό ταξίδι, κοιτάζοντας για παίκτες που αγωνίζονται στην αριστερή πλευρά της άμυνας και της επίθεσης. Ένα αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ.  Και στις δύο περιπτώσεις  ψάχνουν για παίκτες γρήγορους, που η ηλικία τους δεν θα ξεπερνά τα 23 χρόνια.

Γνωρίζοντας ότι για να ψωνίσει κανείς από την συγκεκριμένη αγορά θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχουν τέτοια προβλήματα. Είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να αγοράσουν παίκτες ικανούς να πρωταγωνιστήσουν. Παίκτες όμως που θα έχουν και μεταπωλητική αξία.  Για αυτό και  η οποία αναζήτηση , γίνεται με μεγάλη προσοχή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα