Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μάξι Λόπες: «Η Γουάντα Νάρα και ο Ικάρντι παίρνουν τα παιδιά μακριά μου»

Ο Μάξι Λόπες ισχυρίζεται πως έχει να δει τα παιδιά του από τον Ιανουάριο

0

Ο Μάξι Λόπες έπαιξε έναν χρόνο στη Βραζιλία με τη φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα και έμεινε πλέον ελεύθερος, αφού θεώρησε πως ο πρόεδρος της ομάδας αθέτησε το λόγο που του είχε δώσει κι έτσι αποχώρησε.

Μιλώντας για τα παιδιά του και τη δική τους σχέση με το ποδόσφαιρο, ο Μάξι Λόπες αποκάλυψε την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει…

«Από τον Ιανουάριο δεν έχω δει καθόλου τα παιδιά μου. Πρόσφατα είχα ταξιδέψει πίσω στο Μιλάνο και η Γουάντα έφυγε διακοπές επίτηδες για να μην τα δω καθόλου… Είναι δύσκολο, αλλά αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Με τη Γουάντα δεν μιλάμε καθόλου πλέον».

Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα κατάφερνε ποτέ να αφήσει την κόντρα του με τον Ικάρντι τουλάχιστον μακριά από το γήπεδο, απάντησε: «Ξέρετε πως έχει η κατάσταση και δεν θα αλλάξει…».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα