Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

MasterChef 4: Αυτό είναι το πιο δυνατό πλεονέκτημα που έχει δοθεί ποτέ στον διαγωνισμό (VIDEO)

Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef 4 και ο Σταύρος έλαβε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει δοθεί στον διαγωνισμό.

0

Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef 4 και ο Σταύρος έλαβε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει δοθεί στον διαγωνισμό.

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, οι παίκτες του MasterChef 4 βρέθηκαν στην εξωτερική δοκιμασία και περίμεναν να ακούσουν τα πλεονεκτήματα του Σταύρου, ο οποίος ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκαν ενώπιον των παικτών και ανακοίνωσαν τα έξτρα πλεονεκτήματα του παίκτη.

Βίντεο: Το πλεονέκτημα που δόθηκε στον Σταύρο στην ομαδική του MasterChef 4 

Ο Σταύρος, έχοντας ασυλία, είχε τη δυνατότητα να ορίσει αρχηγούς, να διαμορφώσει τις ομάδες στην εξωτερική δοκιμασία του MasterChef 4 και να επιλέξει που θα βρίσκεται ο ίδιος. Είναι το πιο δυνατό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα σε παίκτη, είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα