Τελευταία Νέα

Ας είναι αυτή η νέα αρχή

Μέρα κρίσης και εξελίξεων η σημερινή για το γήπεδο της ΑΕΚ και ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει στο blog του για τη συνάντηση στην Περιφέρεια που θα δείξει προς τα που βαδίζουμε

Όποιος έχει επιχειρήσει να ασχοληθεί έστω και επιδερμικά με το θέμα της «Αγιά Σοφιάς» έχει χάσει τη …μπάλα τόσο απ’ τον «πόλεμο» που γίνεται τους τελευταίους μήνες στην Ένωση, όσο και από το γεγονός ότι εμφανίζονται συνεχώς νέα «αγκάθια», τα οποία διατηρούν στάσιμη τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η κωλυσιεργία στις διαδικασίες, τα εμπόδια και οι συνεχείς αναβολές στο θέμα του νέου γηπέδου, αναμφισβήτητα έχουν κουράσει (ενδεχομένως και απογοητεύσει) το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της ΑΕΚ.

Ομολογώ ότι η άμεση απάντηση της Περιφέρειας να δεχθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τους ανθρώπους του Δικεφάλου με εξέπληξε ευχάριστα και για πρώτη φορά φαίνεται να υπάρχει σημαντικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Γι’ αυτό και η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μέρα κρίσης για το θέμα της «Αγιάς Σοφιάς». Εδώ που φτάσαμε δε χωρούν άλλα λόγια και ευχολόγια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ άλλωστε, όπως και ο κόσμος της ομάδας, έχουν χορτάσει από δαύτα. Αυτό που περιμένουν να ακούσουν σήμερα από την Περιφερειάρχη Αττικής και τους συνεργάτες της είναι συγκεκριμένα πράγματα που θα εξασφαλίσουν την επόμενη μέρα πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Εκτός άλλωστε από τα 20 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν ήδη εγκριθεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, η Περιφέρεια οφείλει να στηρίξει με πράξεις τη συγκεκριμένη προσπάθεια, η οποία είναι σύννομη και έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στη σημερινή συνάντηση θα φανούν πολλά ως προς τις προθέσεις των υπευθύνων και κυρίως θα αποδειχθεί αν όντως η Περιφέρεια έχει σκοπό να σταθεί αρωγός στις κινήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν με το μέρος τους και το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας. Μόνο όμως αν υπάρξει ταύτιση απόψεων θα μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επόμενη μέρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουμε λόγο για ένα ακόμα «αγκάθι».

 

Δείτε επίσης

Έμειναν οι Ενωσίτες και χειροκρότησαν Μαρίνο και παίκτες στο φινάλε!

Οι παίκτες της ΑΕΚ αναγνώρισαν την απίστευτη υποστήριξη του λαού της Ένωσης