Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μάκης Αγγελόπουλος: «Στην ΑΕΚ έχουμε μάθει να είμαστε μαχητές -Υπερήφανοι για αυτόν τον σύλλογο»

Οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου για τα γενέθλια της ΑΕΚ

0

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα λόγω των γενεθλίων της ΑΕΚ η οποία σήμερα συμπληρώνει 96 χρόνια από την ίδρυσή της. Αλλωστε, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης έχει εκφράσει πολλές φορές ότι είναι πρώτα οπαδός και μετά οτιδήποτε άλλο στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωσή του Μάκη Αγγελόπουλος στο sdna.gr:

«Καταρχήν να πω ότι είμαι υπερήφανος ως ΑΕΚτζής. Δεν χωρά αμφιβολία ότι η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για μας, ειδικά εφέτος, καθώς τα γενέθλια του συλλόγου μας συμπίπτουν με τη μεγάλη δοκιμασία του ελληνικού λαού, με τη μεγάλη δοκιμασία της ανθρωπότητας θα έλεγα.

Είναι αυτονόητο όπως έχω ξαναπεί ότι όσοι υπηρετούμε τον σύλλογο αυτόν, από οποιοδήποτε πόστο, νιώθουμε μεγίστη την ευθύνη προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας, τους στόχους που μας επιβάλουν οι υπεραξίες, οι συμβολισμοί της γέννησής μας της ίδιας. Ο αγώνας για επιβίωση από τη Πόλη και τις Αλησμόνητες Πατρίδες συνιστά πάντα τον πυλώνα των προσπαθειών μας.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί και στα ενενηκοστά έκτα γενέθλια του συλλόγου μας, δηλαδή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καταφέραμε ως μπάσκετ να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο και να μεγαλώσουμε την τεράστια τροπαιοθήκη του συλλόγου μας. Είναι ευχάριστο λοιπόν ότι συνέβη αυτό και τη χρονιά αυτή.

Είμαι υπερήφανος για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σταυροδρόμι, είναι μία οικογένεια ενωμένη και μόνο ευχάριστα μπορεί κανείς να βλέπει μπροστά παρότι επαναλαμβάνω περνάμε όλοι μία δυσκολία και όλοι γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν συνέπειες από τη δυσκολία αυτή. Όμως, είπαμε στην ΑΕΚ έχουμε μάθει να είμαστε μαχητές. Θέλω να πιστεύω πως παρά τη δυσμενή συγκυρία θα κατορθώσουμε ως σύλλογος γενικότερα να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία για τον υπερήφανο λαό μας, για την Ιστορία μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται και να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα