Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

LG με φόντο την «Αγιά Σοφιά»

36

H χθεσινή παρουσίαση της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την «LG» θα ήταν κάτι που ενδεχομένως να περνούσε στα… ψιλά. Μία συνεργασία που αφορά τη διαφήμιση της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών στο σορτσάκι της εμφάνισης των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι κάτι που… ενθουσιάζει το κοινό.

Ωστόσο το ζουμί της όλης υπόθεσης κρυβόταν στο περιθώριο της εκδήλωσης. Εκεί που επί της ουσίας έγινε γνωστό πως οι «βάσεις» που έχουν μπει την τελευταία τριετία, έχουν ως απώτερο στόχο μία συνεργασία που μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα οφέλη και στις δύο πλευρές πολύ σύντομα και συγκεκριμένα όταν η ΑΕΚ μπει στο νέο της γήπεδο!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Hellas κ. Άρης Κουτελός, την επόμενη σεζόν που θα είναι μία χρονιά ορόσημο για την ΑΕΚ καθώς αναμένεται να μπει στο «σπίτι» της, η συνεργασία αυτή δεν αποκλείεται να επεκταθεί.

Μάλιστα σε σχετική μας ερώτηση, για το αν αυτή η συνεργασία θα αφορά συγκεκριμένα την «Αγιά Σοφιά» η απάντηση ήταν θετική! «Έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, επί τους θέματος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Κουτελού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Enwsi.gr, λόγω της υφιστάμενης χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την «LG» η εν λόγω εταιρεία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις όποιες συζητήσεις γίνουν στο μέλλον για οποιαδήποτε χορηγική δραστηριότητα! Είτε αυτή θα αφορά τις τηλεοράσεις που θα μπούνε στις πλάτες των καθισμάτων των VIP του γηπέδου και στις σουίτες, είτε τα… μάτριξ της «Αγιά Σοφιάς» (πρόσφατα μάλιστα η μητρική LG έγινε χορηγός σε μάτριξ ομάδας του εξωτερικού), είτε τη διαφήμιση στη φανέλα, είτε ακόμα και την ονοματοδοσία του γηπέδου!

Το θέμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το χειρίζεται αποκλειστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να εκτοξεύσει τα έσοδα του συλλόγου, ενόψει των επόμενων ετών, προκειμένου η ΑΕΚ να είναι οικονομικά αυτόνομη και πάντα δυνατή!

Η LG πάντως είναι μία εταιρεία που έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά, όχι μόνο την ελληνική, αλλά και παγκοσμίως, αφού είναι ένα brand name με τεράστιο αντίκτυπο σε όλη την υφήλιο!

Οι ίδιες «πηγές» ανέφεραν μας χθες, πως το προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις οι οποίες θα αφορούν αυτή τη συνεργασία και σίγουρα θα προκαλέσουν θόρυβο.

LG στη φανέλα και στον… ΟΔΔΥ!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2007-2009, η ΑΕΚ στην προεδρία της οποίας βρισκόταν ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε υπογράψει συμφωνία με τον κορεατικό κολοσσό η οποία της απέφερε τουλάχιστον 2,5-3 εκατ. ευρώ ετησίως για να διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Τότε μάλιστα λεγόταν πως η «LG» είναι διατεθειμένη να μπει στο κόλπο της ονοματοδοσίας του γηπέδου που ήθελε να χτίσει η ΑΕΚ στον ΟΔΔΥ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε!

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα