Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Λάθος οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη

Ψευδής η αρχική ανάρτηση

0

Κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2020 άρθρα ιστοσελίδων στο ελληνικό διαδίκτυο, συμπεριλαμβάνοντας “αποκαλυπτικές φωτογραφίες” του συλληφθέντος 44χρονου καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη Αττικής, με 15χρονη μαθήτριά του με την οποία φέρεται να είχε σχέσεις.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες προέρχονται από βίντεο που ελήφθη σε σχολείο της Πολιτείας του Τενεσί, στις ΗΠΑ.

Τι ισχύει;

Οι φωτογραφίες δεν προέρχονται από την Ελλάδα ούτε είναι πρόσφατες. Συγκεκριμένα, αποτελούν καρέ (στιγμιότυπα) ενός βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τον Μάιο του 2019.

Το βίντεο δημοσιοποίησε ο τοπικός αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός WZTV/Fox 17 στις 22 Μαΐου2019. [πηγή]

Γονέας μαθητή του Eagleville High School, που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της κομητείας Rutherford County, στην Πολιτεία Tennessee των ΗΠΑ, απέστειλε το σχετικό βίντεο στο προαναφερθέν μέσο ενημέρωσης, καθώς ο εικονιζόμενος καθηγητής, ονόματι Travis Holland, είχε συγκεντρώσει πολλές αναφορές και διαμαρτυρίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς μαθήτριες.

Ανακεφαλαιώνοντας, τα υπό εξέταση δημοσιεύματα δεν προέβησαν σε αποκάλυψη φωτογραφιών του κατηγορούμενου καθηγητή γυμνασίου με την ανήλικη μαθήτριά του, αλλά σε ανακύκλωση στιγμιοτύπων ενός βίντεο-ντοκουμέντο που αναφέρεται σε είδηση από τον Μάιο του 2019, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του καθηγητή Travis Holland, σε σχολείο στο Eagleville της πολιτείας Τενεσί των ΗΠΑ.

πηγή ellinikahoaxes

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα