Το βάρος στην άμυνα από τον Καρέρα!

Ο Ιταλός είδε την ΑΕΚ, ενημερώθηκε από τον Ιλια Ιβιτς και έθεσε προτεραιότητες για τη βελτίωση της ομάδας

Αποφασισμένος να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ΑΕΚ είναι ο Μάσιμο Καρέρα. Ξεκινά από τη σημερινή πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές, να θέτει τις βάσεις για μια ομάδα που θα έχει πολλά χαρακτηριστικά που τον χαρακτηρίζουν. Και βέβαια, να βρει λύσεις στα πολλά θέματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν. Όπως αναφέρει η «Ωρα των σπορ», Καρέρα και Ιβιτς συμφώνησαν απόλυτα για τις άμεσες αγωνιστικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, που αφορούν την άμυνα.

Ο Καρέρα πέρασε όλη τη μέρα με τον Ιβιτς και ενημερώθηκε για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Κοινή συνισταμένη αποτελεί η άποψη, πως πρέπει να δουλευτεί πολύ η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Αλλωστε, ο Καρέρα διαπίστωσε ιδίοις όμμασι στο ματς με τον Πανιώνιο, πως υπάρχουν πολλά κενά (έστω και αν διατηρήθηκε το μηδέν στην άμυνα). Βέβαια, είναι εκ των ουκ άνευ πως πρέπει να υπάρξει ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ένα στόπερ μεγάλης κλάσης.

Για τη νέα ΑΕΚ, στόχος θα είναι να έρθουν οι νίκες, έστω και με…μισό – μηδέν. Ο Καρέρα έχει καταλήξει, πως η ΑΕΚ χρειάζεται να τονώσει τη ψυχολογία της, να αποκτήσει νεύρο και διάθεση, ώστε να καταθέτει στο γήπεδο τη θέληση για νίκη.

Δείτε επίσης

Στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση: Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ