Το όνειρο στην τελική ευθεία! -Πέφτουν υπογραφές για την υπογειοποίηση!

Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat

Μέρα γιορτής και μεγάλης χαράς για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ είναι η σημερινή, καθώς έχει προγραμματιστεί (στις 13:00) η τελική συνάντηση για να πέσουν υπογραφές στο έργο της υπογειοποίησης, κομβικό για το γήπεδο, αλλά και την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Πατούλης θα συναντηθούν στην Περιφέρεια Αττικής (που στεγάζεται στην Συγγρού) για να βάλουν τις υπογραφές, ώστε να ξεκινήσει το μεγάλο έργο. Εκεί θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, αλλά και οι μεγάλες μορφές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος.

Θα ανακουφίσει την Νέα Φιλαδέλφεια

Στην ουσία πρόκειται για την αντίστροφη μέτρηση ώστε να ξεκινήσει το έργο. Θα συνεχιστούν οι προκαταρκτικές ενέργειες που απαιτούνται και οι τελικές συνεννοήσεις με Αστυνομία και Δήμο για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, ώστε όλα να δρομολογηθούν και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση.

Πρόκειται για έργο, που θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, ενώ είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

 

Δείτε επίσης

Στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση: Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ