Το «δικαίωμα» του Καρντόσο με Ζεράλδες

Ο Τάσος Τσατάλης για την επιθυμία του νέου προπονητή της ΑΕΚ, που βάζει μάλλον στην άκρη τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του χαφ της Σπόρτινγκ

Όλα δείχνουν πως η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ από την Πορτογαλία θα είναι με δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς. Μιλάμε φυσικά για τον Τσίκο Ζεράλδες.

Μια κίνηση τέτοια, σαφώς έρχεται σε αντίφαση με την πρόθεση χτισίματος ομάδας με ορίζοντα την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Έρχεται και σε αντίφαση με όσα είχαμε ακούσει για τέτοιου είδους συμφωνίες, μετά τους δύο αλλεπάλληλους δανεισμούς του Σέρχιο Αραούχο.

Αλλά πρέπει να δώσουμε …ένα δικαίωμα στον Μιγκέλ Καρντόσο.

Προφανώς και στην ομάδα που θέλει να φτιάξει, τουλάχιστον για φέτος, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, υπάρχουν στο μυαλό του ένας δύο παίκτες ,κομβικοί. Ο ένας σίγουρα είναι ο Ζεράλδες, το έχουμε καταλάβει πλέον πολύ καλά.

Η Σπόρτινγκ εκτιμάει την αξία του Ζεράλδες, σε επίπεδα που είναι εκτός βεληνεκούς ελληνικής ομάδας. Τα 18 εκατομμύρια που ήθελε να βάλει ρήτρα στον δανεισμό του στην Άιντραχτ …μιλάνε από μόνα τους. Και στην περίπτωση της ΑΕΚ τώρα, η όποια κουβέντα για οψιόν, ήταν σε επίπεδα μη ρεαλιστικά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο, ειδικά γι’ αυτή την περίπτωση και ίσως και για μια ακόμη αν του δοθεί η ευκαιρία, δίνει προτεραιότητα στην δυνατότητα να έχει τον παίκτη. Είναι ο πρώτος που βλέπει μέσα από μακροπρόθεσμη οπτική την δουλειά του στην ΑΕΚ, αλλά παράλληλα ξέρει και πως πρέπει να συνδυάσει το χτίσιμο, με την ανταγωνιστικότητα άμεσα, όσο περισσότερο γίνεται.

Και γι’ αυτό εκτιμώ, δίνει έμφαση στο να μπορεί να έχει σε αυτό το νέο του ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έναν παίκτη που θεωρεί κομβικό για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει.

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ έχει ήδη πίσω της πολύ ξεκάθαρα μαθήματα, που καθιστούν παράλογη οποιαδήποτε πιθανότητα να ανοίξει πάλι φέτος η ιστορία με δανεικούς είτε χωρίς καθόλου, είτε με πολύ υψηλές οψιόν αγοράς.

Δεν χάθηκε ο κόσμος για μια περίπτωση, άντε το πολύ δύο, αλλά περισσότερο από αυτό …δεν λέει.

Υπομονή χρειάζεται έτσι κι αλλιώς στον φετινό σχεδιασμό, με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει η αλλαγή στον πάγκο.

Ας είναι εν ανάγκη λίγο περισσότερη, προκειμένου η ομάδα να έχει όχι μόνο αυτούς που χρειάζεται, αλλά κι αυτούς που θα μπορεί να στηριχθεί και μακροπρόθεσμα.

Οι δυνατότητες υπάρχουν και σύμφωνα την εικόνα από το ρεπορτάζ, υπάρχουν και οι επιλογές. Είτε με αγορά ποδοσφαιριστών, είτε με απόκτηση άλλων που είναι στο τέλος του συμβολαίου τους.

Μετά τον Ζεράλδες, αυτό που θα χρειάζεται οπωσδήποτε ο προπονητής, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι το στόπερ, ο Μαρτίνς ή η εναλλακτική του Μαρτίνς, μέσα από επιλογές που υπάρχουν ήδη και ίσως κι ένας ακόμη χαφ. Για την θέση που θα έπαιρνε ο Κροβίνοβιτς, αν τελικά ήταν εφικτή η απόκτηση του.

Ο φορ, η πιο δύσκολη έτσι κι αλλιώς μεταγραφή, δεν είναι απαραίτητο να έχει γίνει πριν πάει η ομάδα στην Πολωνία. Και η λογική λέει πως η ΑΕΚ χρειάζεται γι’ αυτήν, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί να βρει.

Τα υπόλοιπα θα διαμορφωθούν μέσα από την εικόνα που θα διαμορφώσει ο προπονητής στην προετοιμασία.

Τώρα για την υπόθεση του ακραίου, έχουμε καταλάβει τα τελευταία 24ωρα πως δυσκόλεψε του Φάμπιο Μαρτίνς. Φυσικά το επιχείρημα για τον Άλεφ είναι αστείο, αφού συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Μαρτίνς έκανε και πολύ λεπτομερείς μάλιστα η διοίκηση της Μπράγκα και ο ίδιος ο πρόεδρος της με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Δεν ξέρω πόσο καιρό θα δώσει …στον εαυτό της η ΑΕΚ σε αυτή την ιστορία, θα το μάθουμε σύντομα, αλλά βλέπω πολύ πιθανή την επιστροφή στο προσκήνιο κι επιλογών που έχουν δουλευτεί από πριν και πήγαν λίγο στην άκρη, λόγω της ενασχόλησης με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Κάποιες από αυτές που ήταν πολύ ψηλά στην προτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι ακόμη διαθέσιμες. Μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα θα ξέρουμε αν θα υπάρχει «στροφή» προς αυτές ή αν ο Μαρτίνς υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έρθει.

Δείτε επίσης

Στο αντίθετο ρεύμα

Ο Τάσος Καπετανάκος αναλύει στο enwsi.gr το πόσο πρέπει να αλλάξει το πως σκέφτεται η ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς

77 Σχόλια

 1. Οι μηχανισμοί που λειτουργούσαν με Χιμένεθ – Ουζουνίδη – Πογιέτ κτλ ξεκίνησαν…
  Ο προπονητής (που θα χτίσει την ΑΕΚ της Αγια Σοφιάς) θέλει Ζεράλδες για μια χρονιά. Όχι εμείς που δεν δίνουμε φράγκα.
  Ο Ουζουνίδης έφταιγε που δεν κάναμε μεταγραφές γιατί του προτείναμε 35 παίχτες και δεν ήθελε κανέναν. Όχι εμείς που δεν δίνουμε φράγκο.
  Ο Πογιέτ έφταιγε που ήταν ψυχοπαθής. Όχι εμείς, που ήθελε να κάνει μια νέα ομάδα με αξιππρεπές μπατζετ και μεις του είπαμε «δεν διώχνουμε τα παλικάρια που μας ανέβασαν στην Β’» Και από μπάζτετ γελάει ο κόσμος.
  Καρντόζο δυστυχώς φίλε. Νύχτα θα φύγεις και συ. Και εννοείται ότι δεν θα φταις εσύ. Νομίζεις ότι ήρθες σε σοβαρούς ανθρώπους. Αλλά κανένας δεν μιλάει όσο πέφτει το μεροκάματο. Δεν το σκέφτεστε και μετά αν φύγετε από την ΑΕΚ, η επόμενη δουλειά σας θα είναι στη Ταιλάνδη.

 2. Προσέξτε τώρα την εξίσωση που έχουν να λύσουν οι δημοσιογράφοι με λύση (=) το μπάλωμα : 1ο σκέλος : Τον Ζεράλδες τον θέλει πολύ ο προπονητής 1ο Υποσκέλος : Θέλει να κτίσει πάνω του την νέα ΑΕΚ. 2ο σκέλος : Η ΑΕΚ μετά τα «παθήματα» Αραούχο, Πόνσε κλπ. δεν θέλει ξανά παίχτες δανεικούς χωρίς οψιόν. 2ο υποσκέλος: Η Σπόρντινγκ δε βάζει οψιόν στον Ζεράλδες. Λύστε την εξίσωση : Η ΑΕΚ θα πάρει τον Ζεράλδες χωρίς οψιόν επειδή τον θέλει πολύ ο προπονητής φέτος αλλά και για να κτίσει πάνω του την νέα ΑΕΚ. Μόνο που στην νέα ΑΕΚ Ζεράλδο δεν θα υπάρχει γιατί δεν υπάρχει οψιόν και παρόλο που η ΑΕΚ δεν θα ξανααγόραζε παίχτη χωρίς οψιόν, «μόλις» ξανααγόρασε κάποιον. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά και του γεγονότος ότι η ΑΕΚ πουλάει παίχτες αλλά αγοράζει μόνο δανεικούς ή παίχτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, και το υπερκέρδος δεν πάει στην ομάδα αλλά στο γήπεδο, (βλέπε περίπτωση Βράνιες-Οικονόμου 3 εκατομ. πουλήθηκε ο πρώτος, με 300 χιλ. δανεισμό ήρθε ο άλλος) του να σου πουν, ή τι να σου γράψουν για να τα μπαλώσουν όλα αυτά οι δύσμοιροι δημοσιογράφοι, όσοι τουλάχιστον έχουν επιλέξει να τα έχουν καλά με το αφεντικό.

  • καλα ετσι οπως παει το πραγμα απο Οκτωβρη δεν θα υπαρχει Καρντοσο…ποιος Ζεραλδες τωρα !!!!

 3. με ποιο προπονητη θα φτιαξουμε ομαδα,με καποιον που μεχρι τα 45 του ηταν βοηθος?Με καποιον που μονο στην …ριο αβε ..μαρια, εξειξε κατι?Πως δινεις τα κλειδια σε ενα ανθρωπο χωρις εχεγγεια?
  Τωρα με τον ζεραλδες, δεν ξερω , μπορει να ειναι καλος, αλλα
  10ν περισυ επαιξε μονο 3 παιγνιδια
  20ν του χρονου πεταξε το πουλι
  Μονο αν πουληθει ο μπαρκας, θα κανει ο καβουριας μεταγραφες, και παλκι τα μισα θα πανε στην αγια σοφια.
  Δεν μπορουμε να σταυρωσουμε αξιολογο παικτη, αφου ο τζαμπας πεθανε.Και φετο τριτοι, και αν.

  ΥΓ ΔΕΝ νομιζω να πουλησει πανω απο 5οοο διαρκειας

  • Σου έχουν έτοιμη την θέση…έχουν καταλάβει πως είσαι ότι καλύτερο προπονητικά κυκλοφορεί στην πιάτσα….

 4. Αρεσε το εσοδα 100 εξοδα 99?
  Αρεσε..
  Αρεσε το μαξιλαρι,μιας που ναι για ιερο σκοπο?
  Αρεσε,με μικρες ενστασεις ως προς το γιατι να μην κρατουσαμε 3,4,5 απ τα 25,αλλα τωρα ειν αργα..
  Απο που κι ως που γκρινιαζετε για παιχτες που χαθηκαν και θα χαθουν για 300-500χιλιαρικα?
  Απο που κατεβηκατε εσεις και ειστε τοσο άπλες?
  Απο που κι ως που γκρινιαζετε για τους δανεικους?
  Απο που κι ως που γκρινιαζετε για το γεγονος οτι σε καθε διαπραγματευση ξεκιναμε απ τη χειροτερη δυνατη θεση?
  Πλανητης Γη καλει φανταστικους εγκεφαλους ανυπαρκτων Γαλαξιων..
  Πόσο μυαλο θελει για να καταλαβετε πως αν δν χρησιμοποιησει δανεικους,εκμεταλλευομενος το γεγονος οτι θα πληρωνει την μιση προσφορα τους..που διαφορετικα ουτε απ εξω δεν θα περναγαν..θα πρεπει ν αγορασει παιχτες αισθητα χειροτερους??
  Θελετε σωστη διαχειριση,βρηκατε λογικη σε μαξιλαροθηκες και πανωσεντονα,ψελλιζοντας απλα κατι για ενα μικρο ποσοστο(κι αυτα περσυ οχι φετος)αλλα αυτα που ζητατε ειναι αστεια!!
  Αφου τα διαθεσιμα τα ξερουμε(και τα φετινα και τα μελλοντικα) δεν σας φτανει το μυαλο να σκεφτειτε οτι αν αγορασεις φορ,,για να μην κανεις ομαδα μιας χρησης,αυτος θα ειναι 3 κλασεις κατω απο Πονσε και 2κλασεις κατω απο Αραουχο?
  ή νομιζετε οτι τα 6εκ του Πονσε ειναι διαθεσιμα και για οποιονδηποτε,αγνωστο αν θα πιασει,παιχτη??
  Οπως με τον εξτρεμ..
  Αν θες στο χορταρι αξια Μπογιε,θα τον δεις ΜΟΝΟ δανεικο και πιθανοτατα με μεγαλη ρητρα που πιθανοτατα δεν θα δοθει!
  Αν θες αγορα παιχτη για να δεις πιο μακρυα,θ αγορασεις Ντελεσιτς.
  Εσεις θελετε προσφορα Πονσε σε τιμη Γιακουμακη κι επειγοντως ενα γιατρο..
  Ειναι σα να σας λεει καποιος..παμε για φαι,εχω ενα 10ρικο,κερναω…και μετα να γκρινιαζετε γιατι φαγατε βρωμικο απ την καντινα..
  Διαλεχτε λοιπον,αν ξερετε τι θελετε φυσικα..
  Το ρισκο αγορας ή δανεισμου με οψιον ενος παιχτη των 300-400-500χ με πιθανοτητες να πιασει 50-50….ή ακριβο δανεικο(που οσο καλυτερος ειναι τοσο απλησιαστη ή ανυπαρκτη θα ειν η ρητρα)αλλα θα ναι μιας χρησης?

  • Ela re file, sobara pisteueis auta pou les; Sobara;;; Poso sano dhladh; Den exeis bare8ei na diabazeis ta idia ka8e mera kai na ta pisteueis ka8e fora; Dhladh exoume lefta na xalame ka8e xrono gia daneikous pou 8a perasoun kai den kseroume an 8a aggiksoun, kserontas oti den 8a katsoun meta ton ena xrono, alla den exoume gia na agorasoume enan paixth; H’ eimaste toso akatallhloi pou den mporoume na broume enan duo paiktes pou einai fthnoi kai 8a anadeixtoun mesa apo ta paixnidia kai meta 8a tous poulhsoume; Den zhtame na paroume ton Empape kai ton ka8e superstar, alla edw blepoume oti den exoume idea ti mas ginetai pera ths agoras ths Elladas kai ths Kuprou. Kai gia auth thn agora akoma omws den eimaste arketoi. Oute autous pou pane gia anaplhrwmatikoi kai danoikoi apo tous allous den mporoume na paroume. Den eimai axaristos kai oute krazw ton Mel gia ka8e ti. Eipame ftiaxnoume ghpedo alla ti na to kaneis kai auto ama h omada den kanei na paiksei? Dhladh na eimaste eugnwmwn kai gi’auto epeidh ftiaxnei ghpedo o megalos; Sthn telikh perimene na poulhseis ton Mparka kai xalase to 99% ton xrhmatwn se metagrafes. Etsi den eipes dhmwsia; E kanto. Exoume dei omades kai omades pou proerxontai apo 2es kai 3es kathgories megalwn xwrwn kai exoun bgalei trela lefta apo to na briskoun paixtakia me ligotera lefta apo oti dinoume emeis kai xwris na paizoun Eurwph, emeis den mporoume na bgaloume enan; Tote giati tous kratame autous pou kanoun auth th douleia;

   • Aυτο λεω ρε tas21…
    Xοντρικα ή θα δανειστεις ,για μια χρηση πιθανοτατα,παιχτη του 1,2 πληρωνωντας 600…ή θ αγορασεις παιχτη μισης αξιας..μειωνοντας φυσικα την ποιοτητα του ροστερ..
    Τι αλλο?

    • Sugnwmh alla den nomizw oti o Geraldes einai paikths diaforas pou aksizei na par8ei daneikos giati einai toso anwteros. Makari na kanw la8os. An pername kanena daneiko apo kamia omada ths Premier League h’ LaLiga tote xalali kai as er8ei gia ena xrono xwris option. Oso gia to an mporeis me ligotera lefta na pareis paiktes analoghs aksias 8ewrw pws mporeis, oxi eukola kai sigoura me peri8orio apotuxias (opws gia mena o Boye). Paliwtera eixame parei paiktarades fthna pou aksizan perissotera. Kserw alles epoxes alla kai pali.

     • Το πνευμα μου ηταν πως οποιος συμφωνει με το εσοδα=εξοδα δεν μπορει να κατηγορει για την αποκτηση δανεικων.Γιατι σε αντιθετη περιπτωση,αν θελουμε αγορες,θα ριξουμε κι αλλο την ποιοτητα,ακομα κι αν υπαρχουν ελαχιστες πιθανοτητες 1 στους10 να βγει λαχειο..
      Κανενα απ τα 2 σεναρια δεν ειν καλο για την ομαδα,απλα καλο ειναι να ξερουμε ,να χουμε επαφη με την πραγματικοτητα..
      Διαβαζω υποστηρικτες,σε γενικες γραμμες του μελι,να λεμε που παμε με δανεικους κι εκει χανεται καθε επαφη,καθε λογικη.Γιατι θα ειναι οι ιδιοι!! που θα πουνε σε μια πιθανη αγορα απ τον Παναιτωλικο πχ..που παμε με ψωνια απ τα λιμα!!

  • Κάτσε λίγο φίλε μου για να ξέρουμε τι λέμε.
   Αν εννοείς ότι δεν γίνεται με μπάτζετ που θα λαμβάνει υπόψιν τα δεδομένα και θα πρέπει να περιμένουμε ένα σωτήρα να σκορπάει χρήμα. όχι. Χίλκιες φορές Μελ, το είχαμε κι αυτό το χάλι και το ζήσαμε και μας έκανε τεράστια ζημιά (ENIC).
   Αν εννοείς όμως ότι πρέπει να γίνονται και κάποιες επενδύσεις για να μπεις επιτέλους στον χάρτη των αγοραπωλησιών, μαζί σου.
   Τα λεφτά είναι απαραίτητα, εδώ όμως δεν είνια το πρώτο ζητούμενο. δεν είναι το θέμα μας αν θα πάρουμε δανεικό του 1 εκ. ή θα αγοράσουμε κάποιον με 500 χιλ. Το θέμα μας είναι ότι ο πρόεδρος δεν δίνει εξουσίες, δεν εμπιστεύεται κανενα, δεν έχει κατάλληλα στελέχη, δεν έχει σωστή οργάνωση. Μετά έχουμε θέμα και στα λεφτά σε επίπεδο μιζέριας, αλλά πρώτα φτιπάχνεις τα προηγούμενα. Πάλι δική του ευθύνη, αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η ΠΑΕ, τρέμω πως αν δώσει λεφτά, χαμένα θα πάνε.

   • Nikola εννοω οτι υπαρχουν πραγματα τουλαχιστον οξυμωρα..
    Αν καποιος λεει.. που παμε με δανεικους με ανυπαρκτες ή μεγαλες ρητρες..και θελει την ιδια ποιοτητα παιχτων σε αγορα! ε συγνωμη,μαλλον ηταν σε αλλον πλανητη..
    Φυσικα μπορει να υποστηριξει οτι δεν θελω αλλους δανεικους..αλλα ειναι ετοιμος να δει την ποιοτητα να πεφτει..επειδη προφανως κι αυτος που μπορουμε ν αγορασουμε θα ναι χειροτερος απ αυτον που μπορουμε να δανειστουμε..
    Και τα 2 δεν γινονται..
    Στατιστικα ολα τα χρονια που βλεπουμε μπαλα,,για καθε Σιμοες θα παρεις 7,8 Μοραν..
    Τωρα για τη δουλεια των διαπραγματευσεων,τη δουλεια του τεχν διευθυντη δεν εχω ιδεα..Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο χειροτερος τεχ.διευθυντης της Β εθνικης!! ξερει 10φορες περισσοτερα απο ολους μας..

 5. Αλέξανδρος

  «Δεν χάθηκε ο κόσμος για μια περίπτωση, άντε το πολύ δύο, αλλά περισσότερο από αυτό …δεν λέει.»
  Αυτό μου θύμισε το ανέκδοτο «…ελα ρε φιλαράκι με 10 φορές φούστης δε γίνομαι..» 😛

 6. εγω νομιζω πως η υπεροχη ηγεσια μας παιρνει μονο δανεικους παιχτες γιατι δεν θελει να επιβαρυνει το ροστερ με παιχτες που στην αγια σοφια δεν θα περνανε ουτε απ’εξω..
  του χρονου θα μας φερει παιχταραδες με μεταγραφη και οχι ελευθερους…με συμβολαιαρες…τερμα οι δανεισμοι με οψιον ακομα κ στον φυλακα στα Σπατα…θα ανεβει το επιπεδο για την Αγια Σοφια…φυλαει ολο το χρημα για να το ριξει τοτε…θα σπασει κουμπαραδες…θα γινει χαμος…δεν κρατιεμαι…για του χρονου !!!!
  ευχαριστουμε ηγετη μας για την ομαδα που ετοιμαζεις….του χρονου!!!

 7. »Αλλά πρέπει να δώσουμε …ένα δικαίωμα στον Μιγκέλ Καρντόσο.»…………………..Με όλο τον σεβασμό στον εκάστοτε δημοσιογράφο που γράφει, κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω…….
  Ξεκίνησε άμεσα ο δημοσιογραφικός μηχανισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει…..τα αδικαιολόγητα.
  Α ρε Καρντοζο….έχουν να σου φορτώσουν στην πλάτη δικαιολογίες…….Ως τώρα μετράμε δυο….Καρντοζο διάλεξε Παουλινιο αντί Ροντριγκο.Κατά σατανική σύμπτωση ο πρώτος ήθελε μηδέν ευρώ για να αποκτηθεί και ο άλλος 800 χιλιάρικα..Σύμπτωση όμως,ο Καρντοζο αποφάσισε.
  Το δεύτερο, για να δικαιολογηθεί το μέγα φιάσκο με Ζεραλδες και η μέγα κωλοτουμπα, αλά Ναντια Κομανετσι, της ΠΑΕ ΑΕΚ οτι και καλά δεν ξανά παίρνουμε παίκτη χωρίς προοπτική να μείνει, θα γίνει μια »εξαίρεση» για τον Καρντοζο.

 8. Μονο αληθειες ρε!!!

  O κοσμος ξυπνησε
  Ετσι απλα

 9. Δε χάθηκε ο κόσμος για μια περίπτωση γράφετε Κε Τσατάλη. Θα συμφωνούσα αν ήταν μια περίπτωση όχι τόσο κομβική για την ομάδα που θέλει να χτίσει ο προπονητής. Αλλά εδώ μιλάμε για τον παίκτη που επάνω του θέλει να χτίσει την ομάδα που θα μπει στην Αγια Σοφιά. Μόνο που ο συγκεκριμένος θα απουσιάζει όταν η ομάδα μπει στην Αγια Σοφιά. Δυστυχώς θεωρώ πολύ κακό το συγκεκριμένο σχεδιασμό.
  Επίσης γράφετε για το θέμα του φορ για τον οποίο η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει. Επίσης θα συμφωνούσα εάν δεν είχε η ομάδα μπροστά της τα προκριματικά για το europa league. Αλήθεια αν πάει στα προκριματικά με τον Λιβάγια (του ύψους ή του βάθους) ή ακόμα χειρότερα με τον Γιακουμάκη και αποκλειστεί (γιατί μη ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ δε θα είναι στους ισχυρους), τότε τι θα λέμε Κε Τσατάλη.? Απλά θα έχει χαθεί η ευκαιρία για βαθμούς και έσοδα…… Θα μπορούσε ίσως να περιμένει του φορ, αν υπήρχε ένας δεμένος κορμός, αλλά ούτε αυτό υπάρχει….
  Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά είμαι πολύ απαισιόδοξος και νομίζω πως φέτος θα ζήσουμε μεγάλες (αρνητικές) στιγμές….

 10. Οταν θελεις και να φτιαξεις ομαδα που θα εχει ως στοχο υποτιθεται το proactive ποδοσφαιρο δημιουργίας/κυριαρχιας και να μπορει -λεμε τωρα, εστω επικοινωνιακα- μεσα απο αυτο το σχεδιο να διεκδικει τιτλους και το μεγαλυτερο σου συμβολαιο να ειναι 300k, εε λοιπον καπου το πραγμα μπαζει.

  Πως λυνεις την αντιφαση?
  Με δανεικους χωρις οψιον κ με μπολικο επικοινωνιακο μασαζακι για να κρυψεις οτι εισαι καθε χτονο στο μηδεν με ολοενα μικροτερες προσδοκιες

  Ποδοσφαιρικα ομως εισαι περα για περα στο μηδεν, αν αφαιρεσουμε δηλ. την επικοινωνία εισαι απο κατω, εννοω την ακαδημια, μεχρι πανω ενα αναξιοπιστο μπαχαλο με τους οπαδους -κ βασικους εν τελει πελατες σου- ξενερωμενους.

  Πολυ καλημερα σας κ ευχαριστω για την φιλοξενια

 11. Συμφωνώ σε όλα Τάσο

 12. νικος-αρρωστακι

  Ειλικρινά κάνω από τώρα προσομοίωση για το τι θα γράφετε όταν θαρχισουν οι φαπες..με δυσκολευετε γιατί ήδη έχετε εξαντλήσει μεγάλη γκάμα άρθρων και δικαιολογιών..ας είναι.. αναγκαστικά θα περιμένουμε…

 13. ροστερ πρωταθλητισμου

  Νταξει μωρε τωρα 5 παικτες θελει , αν ειναι και 2-3 δανεικοι μισθοφοροι μιας χρησεως χωρις δυνατοτητα αγορας δεν τρεχει και κατι, τι σημαινει αυτό ανοητοι αδαμιδολαγνοι οτι η ΑΕΚ δεν εχει να πληρωσει ουτε 1 μυριο για μεταγραφη+ συμβολαιο για παικτη οποτε μονοδρομος είναι ο δανεισμος όπως να ειναι και ότι με σχεδον 50 εκατομμυρια φετινα εσοδα εγινε πιατακι μιας χρησεως μεχρι να κανει το γηπεδο με τα δικα της λεφτα?? πφφφφ αντε ρε από δω στημενοι γαυροι σας βαρεθηκαμε 20ευρακηδες αρουραιοι….

  Προς τους κραζοντες τον Λυμπε: ειλικρινα τωρα ολοι εσεις που κραζετε Λυμπε πιστευετε οτι αυτος ειναι ουσιαστικα τεχνικος διευθυντης?? Ελεος ξυπνατε δεν υπαρχει τεχνικος διευθυντης με ουσιαστικες αρμοδιοτητες στην ΑΕΚ ακομα να το καταλαβατε? Ετικετα ειναι, διεκπεραιωτικος ειναι ο ρολος του Λυμπε για να μην ερχεται σε αμεση επαφη ο πραγματικος τεχνικος διευθυντης, ημαρτον καπου ολες οι μεταγραφες απο Ελλαντα γινονται με βαση οτι ελευθερο του ειπαν και του αρεσε και απο εξω οτι ακρες εχει ο προπονητης απο Πορτογαλια με το ταβανι που του ανακοινωθηκε.

  Αν το φιλοσοφησει παντως καποιος και δεν του πεταγοται οι φλεβες από τα νευρα του με οσα γινονται, εχει την πλακα του το θεμα. Εκει ειδικα που διαβασα αρθρο οτι ο Λυμπε εχει κανει πολυ καλο report στην αγορα της Πορτογαλιας και συνεπικουρει τον Καρντοσο, εχοντας αλλου εκεινος ως ΠΑΕ καλυτερες ακρες και αλλου ο προποντητης, εκει ειπα παει τερμα αυτος τρωει στην καθισια περισσοτερα και από τα δεκα σουβλακια που ετρωγε ο Σοφο όταν τον εστειλε υποχρεωτικα σε διαιτα ο Γιαννακης για να μην μεινει τεζα μεσα στο γηπδεο..

  Παμε και ένα throwback που λενε και στο χωριο μου. Τη χρονια που ανεβηκαμε και τερματισαμε 1η φορα 20 βαθους πισω (πριν μας γινει συνηθεια) εγιναν μια σειρα από μεταγραφες και στο τελος της μεταγραφικης περιοδου δινει συνεντευξη ο Μιλοβανοβιτς σε εφημεριδα της Σερβιας δηλωνοντας ότι είναι πολύ χαρουμενος γιατι καταφερε να βρει παικτες με μηδεν μπατζετ γιατι η ομαδα δεν ειχε να πληρωσει ουτε Ευρω σε άλλες ομαδες για να κανει μεταγραφες. Αμεσως βγηκε περιπολια η στρατοχωροφυλακη και εγραψε πινοντας σφηνακια ότι καλα θα κανει ο Μιλοβανοβιτς αν δεν θελει να παει σπιτι του να σταματησει να λεει ανοησιες και να κοιταξει να κανει μονο τη δουλεια για την οποια πληρωνεται. Δεν το εκανε και πηγε με χαμογελαστη selfie σπιτι του.

  Από τοτε αναζητειται καποιος μουγγος για να κανει τον τεχνικο διευθυντη. Καλυτερη επιλογη από τον Λυμπε ειδικα μετα την πρωτη διδακτικη Αυλωνιτεια απολυση δε θα μπορουσε να υπαρχει.

 14. μιζερια…

 15. Α, ρε Τάσο και σε είχα ψηλά. Ούτε κι εσύ κριτική; Τι να πω;
  Να πεις ότι μπορείτε να περνάτε γραμμή, αφούτ βλέπετε δεν γίνεται. Έχουμε μυαλό και άποψη και μόνο με κριτική μπορούμε να πάμε μπροστά. Δεν καταπίνεται αυτή η ανίκανη διοικτηική πρακτική.
  Να πάρει άλλον παίκτη, να μην τον πάρει αυτόν. Δεν έχει κανένα νόημα. ΄
  Πως γίνεται η ομάδα να χρειάζεται υπομονή (αυτό είναι το καινούριο φρούτο που πλασάρετε ομαδικά, γιατί άραγε;)
  Δυο κουβ’εντες γοια την υπομονή: το ζήτησε ο προπονητής; δεν το άκουσα. Είναι δεδομένο ότι νέος προπονητής σημαίνει υπομονή; δηλ. αν οποιοσδήποτε προπονητής πάει σε μάι από τις διεκδικήτριες τίτλου σε οποιοδηόπτε ευρωπαϊκό πρωτάθλκημα θα ζητήσει υπομονή; δεν το έχω ακούσει ποτέ.
  Συνεχίζω… από τη μια η ομάδα να χρειάζεται υπομονή και από την μάλλη δανεικοί χωρίς οψιόν. Άρα μέχρι να φτιάξουμε και να στρώσουμε την ομάδα και εκεί που κάναμε υπομονή και θα περιμένουμε την επόμενη χρονιά να δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής μας θα φύγουν οι πιο κομβικοί παίκτες.
  Ωραίο πλάνο.
  Τάσο δεν σου πάει αυτό ςο ρόλος, σε άλλους ίσως…

 16. Δεν ξέρω που αποσκοπούν οι ιθύνοντες όταν διώχνουν παίκτες με συμβόλαιο και δέσιμο με την ομάδα για να τους αντικαταστησουν με άλλους μιας χρήσης. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Λυμπε είχε κάνει καλή προεργασία και είχε επιλογές εφικτες για τις δυνατότητες της ομάδας. Η αλλαγή προπονητή όμως ανέτρεψε τα πάντα για δεύτερη χρονιά γιατί ο Καρντοσο θέλει κάποιους παίκτες με τους οποίους θα νιώθει περισσότερο ασφαλής, έχοντας το άγχος να μην αποτύχει ξανά. Το ερώτημα όμως είναι αν η ΑΕΚ σαν οργανισμός πρέπει να λειτουργεί έτσι ή να κοιτάζει το μακροπροθεσμο συμφέρον της. Οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Εμείς όμως δεν μπορούμε να είμαστε στο ραβε ξήλωνε, ξεμενοντας και απαξιώνοντας τα περιουσιακά μας στοιχεία. Περιμένω να πάρετε μια ξεκάθαρη θέση.

  • Μανόλο Ουζούνεθ

   Πολύ εύλογα αυτά που
   γράφεις

  • Τα περιουσιακα στοιχεια που κοστιζουν πανω απο τρια κατοσταρικα ειναι για να φευγουν. Με συτο τον τροπο κσνενας προφανως δεν προκειται να απαξιωθει που δεν εχει απαξιωξει ηδη, αρα διπλα κερδισμενη η διοικηση 🙂
   Κ μην μου πεις για το καινουριο μπακ πωςτονλενε, παλι 43 εκατομμυρια λεπτα θα βγαλει ο μπακακης

 17. φανατικος κουτοχορτοφαγος

  AΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝ ΕΤΕΙ 2019. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ [ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ] ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ [ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΟΣΜΙΑ ] ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΤΕ ΓΑΥΡΟΤΡΟΛ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟΤΡΟΛ !

 18. Μόνο οι κομπλεξικοί μίζεροι γράφουν εδώ…οι ξερόληδες κουφιοκέφαλοι ;;

  • οχι πασακα μου, μην ταραζεις την ηρεμια σου με δαυτους, ολα πηγαινουν καλα στην ομαδα! Δες τις πολεμιστρες και τους πυργους του γηπεδου, δεν εχει σημασια οτι θα επανδωνονται απο δανεικους χωρις οψιον και αμπαλλους ,να δεις που μια μερα ο Μελισσανιδης θα θυμηθει οτι ειναι τιγρης κι αντι για βασιβουζουκους θα γεμισουμε με ιπποτες.

 19. Ειμαστε για γελια…Δειξτε μου μια σοβαρη ομαδα που κανει μεταγραφες δανεικων χωρις οψιον αγορας…Εχει κανει ο ΠΑΟΚ η ο ΟΣΦΠ; Μονο τα παραρτηματα τους κανουν τετοιες μεταγραφες ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Διοτι τετοια ειναι μια μεταγραφη στην οποια αν ο παικτης πετυχει επιστρεφει στον ιδιοκτητη του ο οποιος μας λεει «ευχαριστω που αξιοποιησατε την περιουσια μου, παω τωρα να κονομησω» και αν ο παικτης αποτυχει επιστρεφει επισης στον ιδιοκτητη του αλλα αυτη τη φορα με τις κλωτσιες. Σεναριο που ο παικτης μενει στην ΑΕΚ απλα δεν υπαρχει… Και αυτο οχι για παικτη μπαλωμα να κλεισει τρυπα που δημιουργηθηκε απο απροσμενο τραυματισμο. Για τον πλεον ΚΟΜΒΙΚΟ παικτη της ομαδας!!! Και του χρονου φτου κι απο την αρχη ο προγραμματισμος! Και η πλακα ειναι οτι λετε και στο αρθρο οτι δεν πειραζει να εχουμε 1-2 τετοιους! το οποιο σημαινει οτι και ο επομενος παικτης τετοιος θα ειναι. Ποσο πιο κατω ρε παιδια; Το επομενο βημα θα ειναι σε στυλ μπασκετ…Συμβολαιο μηνος με προοπτικη ανανεωσης για αλλο ενα μηνα…
  Ο Καρντοσο προφανως δε γνωριζει που ηρθε. Απο τη Λαμια της Πορτογαλιας ειναι φυσικο να νομιζει οτι ηρθε και στη Λαμια της Ελλαδας. Και μεταξυ μας με τον προγραμματισμο που βλεπει δεν τον αδικω τον ανθρωπο.

 20. Σας έχω βαρεθεί είστε αχάριστοι και αγνώμονες Αεκτζίδες δεν νομίζω να είστε …απ τον πάτο που είμαστε άρχισε να χτίζετε κάτι μεγάλο που το φτωχό σας το μυαλό είτε δε θέλει είτε δεν μπορεί να κατανοήσει .καθηστε σπίτι σας και γράψτε εκθέσεις ιδεών καλύτερα …δεν έχει σημασία αν είστε τρολ , όταν λειτουργείτε με το ίδιο τρόπο το ίδιο είναι. Πραγματικά εσείς θέλετε και αγαπάτε περισσότερο την ΑΕΚ από ότι οι υπόλοιποι ;;νομίζετε ότι αποκτήσατε πένα και λόγο και αισθάνεστε σημαντικοί …απλά έχετε την κακομοιριά στο αίμα σας …λυπάμαι που πάω στο γήπεδο μαζί σας …αν πάτε ποτέ ! Κάντε καλό στην ΑΕΚ και γίνετε κολογαυροι !!!

  • Να λυπασαι που πας στο γηπεδο με ατομα που κυριολεκτικα κανουν κακο στην ομαδα και αξαιτιας τους χασαμε βαθμους στο πρωταθλημα και τιμωρηθηκε η εδρα μας στην Ευρωπη. Χαιοιρεσαι που πηγαινεις με αυτους στο γηπεδο? Και αν οχι, εχεις αναλογιστει ποιος φταιει γι αυτη την κατασταση? Και ποιος ειναι αυτος που θα πρεπε να κανει προσπαθεια για να τους διωξει απο το γηπεδο?

   • Εχεις καταλάβει τι έγραψα…από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι ένας 50ρης που έζησε Ζαφειρόπουλους τραχανάδες κλπ μην πλατιάζω έχει σχέση με αυτούς που αναφέρεις …

    • Δε συμπερανα οτι εχεις σχεση με αυτους. Αλλα αν γραφεις οτι λυπασαι που πας στο γηπεδο με οσους εχουν αγανακτησει με την ανικανοτητα της διοικησης, τοτε θα επρεπε να χες γραψει κατι και για οσους κανουν αυτα που ειπα. Και φυσικα θα επρεπε να χεις γραψει και για την ανικανοτητα της ΠΑΕ να τους συμμαζεψει. Αν το χεις κανει συγγνωμη. Απλα εγω απο τη σχολιο σου καταλαβαινω οτι γενικοτερα δεν εχεις διαθεση για κριτικη στη διοικηση. Ξαναζηταω συγγνωμη αν κανω λαθος.
     Παντως να σημειωσω, οτι ο κοσμος εχει αγανακτησει σε μεγαλο βαθμο λογω και της κοροιδιας των δημοσιογραφων. Δλδ αν δε μας κοροιδευαν μποστα στα μουτρα μας, δε θα υπηρχε τοσο γκρινια για τη διοικηση. Αλλα η κοροιδια εχει ξεπερασει καθε οριο.
     Επισης, το θεμα δεν ειναι τοσο οτι δε βαζει λεφτα η διοικηση, αλλα το οτι δεν ειναι ειλικρινης. Τι θα πει βγαζω 100 και βαζω 90? Που ειναι αυτα τα 90? Αφου ουτε εναν δε διανοειται να αγορασει. Δανεικους τους παιρνει. Ακομα και για παιχτες που θελει πολυ ο προπονητης και πανε να χαθουν, δε σκεφτεται μηπως θα ταν καλο να κανει και μια προταση αγορας.
     Μεγαλο εργο το νεο γηπεδο που πραγματικα δε συγκρινεται ουτε με 10 πρωταθληματα. Ωστοσο, αν μπουμε στο νεο γηπεδο και μετα απο 3 μηνες εχουμε βγει εκτος διεκδικησης του πρωταθληματος, παλι απογοητευση θα υπαρξει. Δε θα λαμε «πατωνουμε αλλα δεν πειραζει απο τη στιγμη που εχουμε γηπεδο». Ισα ισα που τοτε θα αντιληφθουμε οτι ακομα και με νεο γηπεδο δε μπορουμε να μαστε ανταγωνιστικοι. Γιατι ακομα αι 10 μυρια εσοδα να χεις απ το γηπεδο, αυτο δε θα σε ξανακανει ανταγωνιστικο. 10 μυρια μπορει να κοστιζουν οι παιχτες που θα χεις φετος ως δανεικους και τους οποιους δε θα μπορεις του χρονου να αγορασεις.

  • @Sofos
   Καταρχάς αν γράφαμε με πένα θα είχαμε μουτζουρώσει την οθόνη του λαπτοπ.
   Δεύτερον εσύ που υποτίθεται είσαι και πιο μεγάλος και έχεις ζήσει άλλα πράγματα,όχι μόνο τα αρνητικά αλλά και τα πολύ καλά…..Θα έπρεπε να ήσουν πιο αυστηρός κριτής σήμερα.Οι πιο μικροί που έχουν ζήσει μόνο ένα πρωτάθλημα,το περσινό με Χιμενεθ, έχουν μια δικαιολογία….Εμείς όμως και ειδικά εσύ, θα έπρεπε να μην συμβιβάζεσαι με μετριότητες και αντιλήψεις που μας μικραίνουν…Αγωνιστικά μιλάω πάντα.
   Βέβαια είναι στο χαρακτήρα του καθενός και δεν έχει να κάνει με ηλικία το αν κάποιος συμβιβάζεται με καταστάσεις και »τρώει» αμάσητα αυτά που κάποιοι προσπαθούν να σου πασάρουν.
   Όσο για την κακομοιριά…..Άλλος την έχει στο αίμα του.

  • αγαπητέ Σοφέ, μέσα από τα βάθη της σοφίας σας, θυμίστε μας ποιός έφερε τον Τροχανά, ποιός άφησε την ομάδα σύξυλη μετά τον αποκλεισμό από τη θρυλική ΑΙΚ, ποιός έκανε άνω κάτω την ομάδα με το βάζω 70 μύρια? Ποιός είναι αχάριστος? Ο χρηματοδότης της ομάδας με το διαρκείας ή ο μεγιστάνας που βοηθείστε μας με τη σοφία σας να δούμε πως έγινε μεγιστάνας?

 21. Kitrinomavros Aetos

  Όταν δε δίνεις λεφτά, συμβιβάζεσαι με ό,τι σου πουν ή σου δώσουν.
  Aκόμη και ομάδες όπως η Λας Πάλμας, η Mπράγκα και η Σπόρτινγκ.
  Πολύ μίζερη κατάσταση, δεν της αξίζει της ΑΕΚ αυτό.

 22. ΠΟΛΥ ΖΕΡΑΛΔΕΣ ΚΑΙ ΖΕΡΑΛΔΕΣ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

 23. Καταρχήν να το εξηγήσω…. δεν φταίει ο Μελισσανίδης. Αυτός δεν έχει καμιά μετοχή της ΑΕΚ. Οι μέτοχοι φταίνε που δεν γίνονται μεταγραφές. Από τους α-μέτοχους θα πρέπει εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ, οι οπαδοί της, να ζητήσουμε/απαιτήσουμε μεταγραφές…. αυτοί θα πρέπει να ρίξουν χρήμα και να έρθουν παίκτες… ο Μελισσανίδης απλά χτίζει γήπεδο. Οι α-μέτοχοι ποιοι είναι? Μπορούμε να μάθουμε????

  Από αύριο όλοι μας τηλέφωνο στην ΠΑΕ για το αν μπορούμε να πάρουμε εισιτήρια με οψιόν αγοράς στο τέλος της χρονιάς…. τρείς και τέσσερις φορές την ημέρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ…

 24. Ενας προεδρος που γραφει ολους τους φιλαθλους εκει που δεν πιανει μελανι,ενας τεχνικος διευθυντης που απετυχε να μας φερει τον…Καιπερς και κανει 3 μηνες παζαρια να μας φερει δανεικους απο τα…..αζητητα.Και ενα τμημα σκαουτινγκ κυριολεκτικα ανυπαρκτο.
  Για κλαματα ειμαστε

  • Και ρεπόρτερ που γράφουν κατά την επιθυμία του διαχειριστή θα συμπλήρωνα

  • Kitrinomavros Aetos

   Μέχρι και κάποιος κάιπερς της Β’ Εθνικής και του Εργοτέλη μας έφτυσε, προφανώς γιατί ο κιμπάρης δε θέλησε να του δώσει κάτι παραπάνω. Ο Ζεράλδες μάς μάρανε!…
   Ψιλικατζήδες καταντήσαμε.
   Ποιος σοβαρός θ’ ασχοληθεί ή θα χάσει το χρόνο του μαζί μας;!
   Ax AEK μου, πού κατάντησες…

 25. Κυριοι δημοσιογραφοι μην κοιτατε ψηλα,δεν βρεχει…Δεν σας παιρνει κανεις πλεον σοβαρα,ολοι εχουν καταλαβα οτι τετοια αρθρα ειναι για να μην στεναχωρησουν τον διαχειριστη…Αλλωστε ειναι το μονο που σας ενδιαφερει.Οσον αφορα τα μεταγραφικα,καθε περυσι και καλυτερα…ΘΛΙΨΗ.Αυτο δεν ειναι ΑΕΚ κυριοι…

 26. φανατικος κουτοχορτοφαγος

  ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠουθεναςΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

 27. Κ. Τσαταλη ωραίο άρθρο. Συνέπεια στα λεγόμενά σας και ψάχνω να βρω το προηγούμενο ποστ αλλά ….

 28. Οσα σαπάκια και αν αθροίσεις, απ΄αυτά που μας έχει φέρει εδω και 6 χρόνια ο τζαμπατζής που (με πάθος) σιγοντάρεις, δεν φτάνουν ούτε το αριστερό πόδι ενός Ριβάλντο και ενός Σκόκο που μας είχε φέρει αυτός που με τόση ευκολία καταχέριαζες.

  Και ούτε βέβαια οι διάφοροι Καρντοσο-κετσπαγιο-μοράιδες από τα πανέρια, μπορούν να μοιάσουν ούτε στο μικρό δακτυλάκι ενός Σάντος και ενός Φερέρ του τρισκατάρατου. Και το ξέρεις.

  Ασε λοιπόν το παραμύθι.Διότι την απάντηση, την δίνουν αυτοί που βλέπουν μπαλίτσα. Αυτοί που κάποτε έκοβαν 25 χιλιάδες διαρκείας και γέμιζαν το ΟΑΚΑ με την Καλλιθέα, όταν φέτος δεν θα κόψουν ούτε 2 χιλιάρικα και που δεν πρόκειται να σουμάρουν ούτε 10 χιλιάδες στα (κατ΄ευφημισμόν πλέον) ντέρμπι με τα γαυροπαόκια.

  Οσο δε για την κατάληξη αυτού του αστείου με τον ψευτοσωτήρα των τσιμέντων και της αντιπαροχής, την ξέρουμε όλοι (οι παλιοί τουλάχιστον).

  Και ευχόμαστε, ο κυρ Μιχάλης Νο 2 να μην είναι εντελώς τρελός όπως ο Νο 1. Να είναι μισο-τρελος τουλάχιστον. Ειδάλλως, θα βρεθούμε να ξανα-ψάχνουμε καταχρεωμένοι για τρελούς ή λαμόγια. Οπως ο Ντέμης Νικολαίδης……

  • Γι’αυτό πέσαμε μετά από 4 χρόνια ,γιατί χαλαγαμε λεφτά χωρίς να έχει διάθεση κανείς να τα βάλει!!!!!
   Πάντως μέχρι και εγώ που είμαι σύμφωνος με την οικονομική πολιτική και την προοπτική εισόδου του χρόνου στο νέο γήπεδο πιστεύω ότι είμαστε τραγικοί για την ώρα…….
   Δεν μπορεί να χτυπάς τρεις παίκτες και να έρχεται ο ένας που υποτίθεται θα είναι κομβικός για την ομάδα χωρίς οψιόν λογική
   Είπαμε φέτος να χτίσουμε και δυστυχώς μεσοεπιθετικά είμαστε εκεί που πασχουμε και χρειαζόμαστε προσθήκες με μακρυνό ορίζοντα όπως με λιβαγια και όχι μιας χρήσης όπως Πόνσε

  • Καλή η κριτική στην ανεπάρκεια Μελισσανίδη για τις μεταγραφές αλλά το παρελθόν το ξέρουμε πολύ καλά.
   Δεν είμαστε κιρίζια.
   Ο τζαμπατζής που λες έφερε πρωτάθλημα, κύπελλο, φτιάχνει γήπεδο, έφτιαξε σύγχρονα γραφεία σε επιβλητικό κτίριο και επεκτείνει το προπονητικό κέντρο που ξεκίνησε ο Νοτιάς αλλά ήταν λειψό.
   Το παρεάκι που υποστηρίζεις και επαναλαμβάνω δεν είμαστε κιρίζια, έταξε γήπεδο στον ΟΔΔΥ και τελικά θύμισε την ΟΔΔΥσεια του διαστήματος με γήπεδο όχι διαστημόπλοιο αλλά φάντασμα ενώ σπαταλήθηκε πολύτιμος χρόνος σε μία εποχή καραμανλισμού με το χρήμα να ρέει.
   Επιπλέον στην θέση του σέντερ φορ μέχρι να έρθει ο Μπλάνκο παίρναμε Βενλίσκι και Ντελίμπασιτς, στα άκρα της άμυνας Μάλμπασα, Παουτάσο, στα χαφ Τσάνκο και πάει λέγοντας.
   Την εν δυνάμει πρωταθληματική χρονιά(Βάλνερ) είχαμε και Μορέτο, Μανού, Ζεράλντο Άλβες, Ασκάρατε κλπ.
   Ο δε Φερέρ όπως θα θυμάσαι πληρώθηκε κερατιάτικα 2,5 εκατομμύρια ευρώ επειδή του έκαναν τετραετές αλλά στους έξι μήνες θεωρήθηκε ότι έχει αποξενωθεί από τους παίκτες και πρέπει να φύγει.
   Μετά, Τέλος δεν προσφύγαμε πρωτοδίκως στην υπόθεση Βάλνερ για αυτό απορρίφθηκε η δική μας ένσταση στο CAS και επιπλέον στα πλει-ωχ διασυρθήκαμε με δύο τεσσάρες.
   Λίγους μήνες αργότερα ο Θανόπουλος έστελνε SOS για χρηματοδότηση.
   Τέλος, το παρεάκι όταν τελμάτωσε και η ΟΔΔΥσεια άρχισε να πηδάει από το καράβι δίνοντας μάλιστα τις μετοχές σε αυτούς που υποτίθεται τους πολεμούσαν.
   Δηλαδή τους οργανωμένους ουσιαστικά μέσω του σωματείου. Η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε οικονομική ασφυξία με όλα τα επακόλουθα.

   Αυτοί που έλεγαν ότι η ΑΕΚ δεν θα παίξει σε γήπεδο με όνομα Αγια Σοφια οι ίδιοι κύριοι, όχι άλλοι, παρευρίσκοντο 8 έτη μετά στην παρουσίαση της Αγιας Σοφιας.
   Οι ίδιοι επαναλαμβανω.

 29. Οσο για τον Μαρτινς, ειναι απλο Τασο. Ο πρόεδρος της Μπραγκα εκανε ο,τι και εμεις. Και καλα μας εκανε. Διαπραγματεύτηκε κανονικα ως ενα σημειο και μετα ειπε οτι δε μας τον δινει.
  Αρα μια χαρα μπορει να ισχυει αυτο που γραφτηκε για Αλεφ. Ας γινει και αυτο μαθημα για την ΑΕΚ. Λες και θα μας επαιρναν τον Αλεφ και βιαστηκαν να συμφωνήσουν για 1 μυριο. Που αντικειμενικα μια ομαδα με τοσο σφιχτή οικονομικη πολιτικη, θα ηταν αδιανοητο να εδινε 1 μυριο για παιχτη που θα ταν 3-4η λυση. Εδω δε δινει για βασικους.

 30. Έμενε να καθοριστεί το ύψος της ρήτρας, μετά πήγαμε στο «θα ανανεώσει η Σπόρτινγκ ώστε να μην το χάσει σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν πληρώσει τη ρήτρα», φτάσαμε σε τεράστιες ρήτρες και τώρα σε καθόλου ρήτρα και ας κάνουμε το χατίρι του κόουτς.
  Λίγη ντροπή πια. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι είτε πλήρως αδιάφορος, είτε στα κάγκελα με όλα αυτά που βλέπει.
  Τρεις παίκτες θέλαμε, ο ένας πήγε στο μεγαθήριο Γκιμαράες, ο δεύτερος χάνεται χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί και ο τρίτος θα έρθει δανεικός κι αγύριστος. Αφού είναι αστείο το επιχείρημα για τον πρόεδρο της Μπράγκα γιατί δεν μας ενημερώνετε κύριε Τσατάλη;
  Αφού έμεναν οι λεπτομέρειες γιατί τελικά έρχεται ως περαστικός ο Ζεράλδες;

  Έχει καταντήσει η ΑΕΚ κέντρο διερχόμενων, χειρότερο από τον Ιωνικό του μακαρίτη του Κανελλάκη και εμείς διαβάζουμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια με τις ίδιες αστείες δικαιολογίες. Ντροπή για την κατάντια της ΑΕΚ. Πέρσι τέτοιο καιρό χαιρόμασταν για το πρωτάθλημα και ένα χρόνο μετά έχετε κάνει τους ΑΕΚτζήδες να τρώνε απανωτά χτυπήματα.

  • Εμας παντα ο προεδρος της αλλης ομαδας μας φταιει…ο ξεροκεφαλος προεδρος της Λας Παλμας..ο θιγμενος προεδρος της Μπραγκα κλπ…Για τη δικη μας προεδραρα δεν μιλαει κανεις..θα μας πεταξουν ξανα κανενα αρθρο μεσα Δεκεμβριου «Ο μελισσανιδης εκανε λαθη και θα τα διορθωσει» και θα γινουν παλι οι ιδιες αστειοτητες…ωρες ωρες αναρωτιεμαι με τον εαυτο μου γιατι ασχολουμαι ακομα.

 31. Τι λες ρε Τάσο τι λες? 17/06 και η ΑΕΚ δεν έχει καλύψει ούτε το βασικό της στόπερ ούτε το βασικό της χαφ ούτε τα βασικά της εξτρέμ…με τι θα δουλέψει ο προπονητής στην βασική προετοιμασία? θα έχει δεύτερο φορ για το διπλό? αν πάθει ένα απλό τράβηγμα ο Τσιγκρίνσκι θα έχει τέταρτο στόπερ για το διπλό? έχετε καταλάβει μερικοί δημοσιογράφοι της ΑΕΚ πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα η ακόμα παίζεται το παιχνίδι του προέδρου? τι είναι η ΑΕΚ για να παίρνει δανεικούς χωρίς οψιόν και να οικονομανε οι άλλοι? Ατρόμητος? τώρα σοβαρά χτίζεις ομάδα με δανεικούς για το μέλλον? το έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ πλέον δεν έχει άλλη υπομονή? το έχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για μια ΑΕΚ με χρέη και πρόεδρο τον Αδαμίδη αλλά για μια ΑΕΚ καθαρή και με διαχειριστεί τον Μελισσανίδη? το να μην αγοράζεις ακριβά για να δίνεις υψηλό συμβόλαιο σε ελεύθερους το καταλαβαίνω αλλά το να μην αγοράζεις αλλά να μην δίνει ούτε συμβόλαια ( 700-800-900 χιλιάδες) ε αυτό δεν το καταλαβαίνω…

  ΥΓ Τα διαρκείας θα βγούμε με οψιόν?

  ΥΓ1 Είναι αλήθεια ότι σε 6 χρόνια επί εποχή Μελισσανίδη οι αγοράς σε παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια? είναι αλήθεια ότι σε 6 χρόνια υπήρχαν μόνο 5 συμβόλαια από ( 500 μέχρι 900 χιλιάδες ) και όλα τα αλλά ήταν κάτω από 300 χιλιάδες?

  • Φιλε μη το ψαχνεις, με 1-2 μεταγραφες θα παμε στο Κιελτσε (Παουλινιο και ζεραλδες αν ερθει εξαιρω Ντελετιτς Αθανασιαδη) .. Η κοροιδια φετος εχει ξεπερασει καθε οριο και ειμαστε ακομα Ιουνιο μηνα…Ο περισσοτερος κοσμος εχει ξενερωσει πλεον με τη διοικηση και η σχεση αυτη εχει χαλασει..Θα φανει στα διαρκειας αυτο εκει που κανενας δημοσιογραφος της ΑΕΚ δεν θα μπορει να δικαιολογησει τιποτα..

  • Φιλε, η ομαδα εχει ηδη και τον βασικο της στοπερ, και τον βασικο της χαφ, και τα βασικα της εξτρεμ. Απλα παριστανουν οτι ψαχνουν και μετα θα ξαμολυσουν τα γνωστα κεντρα παραπληροφορησης οτι και καλα εμεις τους προσφεραμε πολλα λεφτα κι αυτοι θελανε λιγοτερα. Με τον πουθενα της Λαρισας θα ξεκινησουμε βασικο, με τον Πατερ και να προσευχομαστε μην τραυματιστει στην αμυνα, και θα βαφτισουν εξτρεμ οποιους εχουν απομεινει, επειδη δηθεν αυτη θα ειναι η επιθυμια του κοουτς.

 32. Εχουμε πλεον εφευρει την παγκοσμια πατεντα του κοουτς ως αυτοφωριακια. Τον προσλαμβανει ο Ταιγκερ, του δινει μηδενικη ενισχυση, και μετα καπου εκει στον Νοεμβρης αρχιζει να βαζει τα παπαγαλακια να λενε οτι υπαρχει δυσαρεσκεια, μεχρι να τον σουταρει τον Γεναρη, λεγοντας δυο μπουρδες οτι θα διορθωσει τα λαθη ΤΟΥ τον επομενο χρονοα, κατι φυσικα που δεν γινεται ποτε. Παιρνει αριστα στην κατασκευη του γηπεδου ο Μελ, αλλα μηδεν στην διαχειριση τςη ποδοσφαιρικης ομαδας. Η ομαδα χρειαζεται Προεδρο.

 33. Ε εντάξει άμα δε χάθηκε ο κόσμος για κανα δυο περιπτώσεις δανεικών χωρίς οψιόν όλα καλά, προσέξτε όμως για να μαστε και δίκαιοι γιατί εμείς σανό δεν πουλάμε, παραπάνω δε λέει όλα κι όλα μη το μαμήσουμε. Βέβαια όταν χάθηκε ο Κροάτης, που επίσης ήθελε πολύ ο Καρντόσο, γράφαμε εδώ ότι χάθηκε επειδή ο μεγάλος κατάλαβε ότι με δανεικούς κι αγύριστους ομάδα δεν φτιάχνεται, δεν ήταν θέμα συμβολαίου κακόπιστα τρολ του site, απλώς ήταν πριν ασκήσει το δικαίωμα του ο Καρντόσο και πει τελικά και 1-2 δανεικοί δεν με χαλάνε, προσέξετε τώρα τι προπονηταρά έχουμε (πιο διπολικός κι από τον Μανόλο) μέχρι προχθές δεν θέλαμε δανεικούς χωρίς οψιόν σήμερα ξύπνησε από την αριστερή μεριά του κρεβατιού και λέει μέχρι δύο όλα καλά. Αύριο μπορεί να πει μέχρι και 4, δικαίωμα του είναι και ξέρετε πολύ καλά κακόπιστα τρολ ότι ο Μελ ότι του πει ο προπονητής το τηρεί ευλαβικά. Ο καυμένος θέλει να επενδύσει θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη πολύ βαθιά μιλάμε να χτυπήσει φλέβα πετρελαίου στο Τέξας, αλλά ο Καρντόσο του λέει όχι δεν πρέπει αυτούς θέλω έστω και χωρίς οψιόν. Άλλωστε αυτό που έχει σημασία άχαριστε οπαδέ της ΑΕΚ είναι ότι… υπομονή χρειάζεται έτσι κι αλλιώς στον φετινό σχεδιασμό, με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει η αλλαγή στον πάγκο… ξεκάθαρα πράγματα στο λένε φόρα παρτίδα θα κοκκινήσει ο σβέρκος σου σ’ αυτό δεν έχει οψιόν, θα πέσει σφαλιάρα αερωθούμενο που έλεγε κι ο Μακρής. Και κάτι ακόμα μας λέει ο ποιητής… ο φορ, η πιο δύσκολη έτσι κι αλλιώς μεταγραφή (πάλι καλά που έχουμε και μια δύσκολη μεταγραφή γιατί είχε καταντήσει βαρετό με τόσες εύκολες), δεν είναι απαραίτητο να έχει γίνει πριν πάει η ομάδα στην Πολωνία, εγώ λέω ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει και μετά που θα γυρίσει από την Πολωνία, είτε φας 30 σφαλιάρες είτε 25 το ίδιο και το αυτό είναι, δεν τα κάνουμε καλύτερα μασούρια να τα βάλουμε και στο μαξιλαράκι να είναι πιο… αφράτο. Και κάτι ακόμα που αφορά την απάντηση που έδωσε ο κ. Καζαντζόγλου σ’ ένα σχόλιο μου, φυσικά και μπορώ να μη διαβάζω το site σας κύριε Καζαντζόγλου αλλά πρέπει να ξέρετε ότι το γέλιο σπανίζει στις ημέρες μας, δε βλέπετε που και στην τηλεόραση δεν υπάρχει μια σατυρική εκπομπή. Αν κάνατε στοιχειώδη αυτοκριτική (το ξέρετε σίγουρα αλλά δεν μπορεί να γραφτεί φυσικά) θα καταλαβαίνατε ότι με αυτά που γράφετε ΟΛΟΙ (εδώ εκτίθεστε και δεν το παίζετε λίγο έξυπνα το παιχνίδι) δεν είστε ενημερωτικό site αλλά σατυρικό τρολιστικό και αυτοσαρκαστικό site. Αυτή είναι η δεδομένη αλήθεια, ένα πράγμα βέβαια παραδέχομαι σε σας, δεν λογοκρίνετε σχόλια που σας κατακρίνουν, είναι κι αυτό ένα μεγάλο προσόν που μέχρι πριν από μερικούς μήνες (πριν ξεπεράσετε σε… σατυρικό τόνο το aek365) σας κατέτασε ως το μόνο υποκειμενικό και ταυτόχρονα αντικειμενικό οπαδικό site, όλα τα καλά κρατούν λίγο στη ζωή τι να κάνουμε, να ζήσουμε να σας θυμόμαστε.

 34. Πουλησαν κοψοχρονια τον Μπακα που μπορει να παιξει σε 3-4 θεσεις για να παρουν δανεικο καποιο Ζεραλδες,Ε ρε κονομα καποια λαμογια

 35. Εγω θα κανω μια προβλεψη και ας πεσω εξω,η ομαδα ουτε τα επομενα 24 ωρα (μεγαλη παπατζα),ουτε αυτη την εβδομαδα θα κανει μεταγραφη..Η μεταγραφες θα γινουν-οσες και ΑΝ γινουν-οταν η ομαδα θα ειναι στην Πολωνια..Γιατι πολυ απλα ειμαστε ανυπαρκτοι σε αυτο το κομματι..Περιμενουμε απο Γιαννη Παπαδοπουλο και Λυμπε να γινουν κινησεις,ζησε Μαι ..το χειροτερο απ ολα ειναι οτι κανουμα το ιδιο λαθος δυο φορες,και φοβαμαι οτι αυτη την φορα θα στοιχισει περισσοτερο..

 36. Χορτάσαμε μιζέρια

 37. Πέραν της ξεφτίλας, που έχουμε καταντήσει Λεβαδειακό της Ευρώπης, μας έχουν μόνο για να ανασταίνουμε καριέρες παιχτών
  (Αραούχο,Πόνσε και σία) , ΔΕΝ βλέπω να σχολιάζετε οτι ο ζεράλδες έχει να παίξει μπάλα απο πρόπερσι.

  Την προηγούμενη χρονιά για να μην ξεχνάμε, έχει αγωνιστεί 15 λεπτά όλα κι όλα. Πότε θα μπορέσει να μπει σε ρυθμό
  αγώνων, είναι μια λογική απορία, και θα θέλαμε ενα σχόλιο απο το site (χωρίς σανό παρακαλώ).

  Είμαστε ανίκανοι παντελώς, υπάρχουν χιλιάδες καλοί ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, και εμείς ασχολούμαστε κάθε
  χρονιά είτε με τους ίδιους (Βράνιες,Αραούχο,Σκόκο κτλπ). είτε με κάποιους Πορτογάλους, που δεν τους ξέρει η μάνα τους.

  Ο Καρντόσο φαίνεται περίπτωση Κετσπάγια Νο2, μακάρι να έχω λάθος και να κάνω κολοτούμπες.
  Δέλλα γύρνα η έστω τηλεφώνα!

  • Kitrinomavros Aetos

   Όχι αδελφέ, δεν είμαστε ανίκανοι. Απλά λεφτά δε δίνονται.
   Γι’ αυτό αναμασώνονται τα ίδια και τα ίδια… και στο τέλος δε γίνεται τίποτε.
   Νο money, no honey. Tόσo απλό.

 38. Μανος21ΑΕΚ1984

  Τάσο η ομάδα χρειάζεται 2 εξτρέμ και 2 στόπερ δεν γίνεται κάθε χρόνο τα ίδια λάθη να γίνονται μ αυτά τα εξτρέμ άλλη ομάδα βλέπουμε εμείς…???

 39. Καλώς τον…

  Από ανερχόμενος ρεπόρτερ ΑΕΚ,τείνεις να ξεπεράσεις τον επομονομαζόμενο και «Εθνάρχη»,αφού πλέον κλείνεις τηλέφωνα που δεν αρέσουν στη γραμμή μασάζ και υπερασπίζεσαι με πρωτοφανές πλέον σθένος και ορμή τα «θέλω» και τα «πρέπει» του διαχειριστή μας.Με το τέλος της περσινής σεζόν(αυτής που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο)και την απομάκρυνση Χιμένεθ,είχα γράψει ότι φέτος θα’χετε πολύ δουλειά εσείς οι ρεπόρτερ της ομάδος και δεν θα μείνετε στο απυρόβλητο γιατί η κοροιδία θα λάβει τέλος.

  Επί 6 συναπτά έτη σε κάθε άσχημη στροφή του αγωνιστικού τμήματος(και είχαμε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια),έμπαινε ΠΑΝΤΑ μπροστά η προμετωπίδα του γηπέδου.Για πάσαν νόσο,η έτοιμη καραμέλα σε κάθε ηλιθιότητα του διαχειριστή μας(γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα,όταν όμως επαναλαμβάνονται επί σειρά ετών,τείνουν προς ασχετοσύνη και ηλιθιότητα)ήταν και παραμένει η ολομέτωπη επίθεση από πλευράς δημοσιογράφων ότι φταίνε οι αγνώμονες φίλαθλοι που δεν καταλαβαίνουν το μακροπρόθεσμο project(είναι της μοδός η εν λόγω λέξη)και ότι το γήπεδο είναι πάνω απ’όλα και όλους.Και δως του καθημερινά βίντεο και φώτο απ’τα ντουβάρια και τα μπετά,ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων δεν θα πάει ποτέ του στο νέο γήπεδο είτε λόγω απόστασης,είτε λόγω οικονομικής δυσπραγίας,είτε λόγω ηλικίας.

  Δεν μηδενίζω τη σημασία του νέου γηπέδου αλλά έλεος κάποια στιγμή,τα μπετά έχουν αξία εάν τους δώσεις ζωή.Ζωή παίρνουν απ’αυτούς που πατάνε το χορτάρι του γηπέδου,ζωή παίρνουν απ’τον ενθουσιασμένο κόσμο που θα τρέχει με ανυπομονησία να δει την ομαδάρα του να γαζώνει τις αντίπαλες ομάδες.Είμαστε σχεδόν 1μιση χρόνο πριν την είσοδο στο νέο γήπεδο και η ξενέρα του κόσμου της ΑΕΚ τείνει να φθάσει την ξενέρα της χρονιάς του υποβιβασμού.

  Λες στο ραδιόφωνο ότι τον διαχειριστή δεν τον νοιάζει το ξενέρωμα του κόσμου αλλά ΑΥΤΟΝ επικαλέστηκε όταν ανέλαβε την ομάδα στη Γ’Εθνική.Ότι θα έκανε στο μέλλον,θα τα έκανε γι’αυτόν τον κόσμο που τα τελευταία 50 χρόνια δεν αξιώθηκε να δει στην ομάδα του έναν κιμπάρη πρόεδρο πλην του γίγαντα Μπάρλου.Αυτό πίστεψε ο κόσμος της ΑΕΚ ότι θα έβλεπε στο πρόσωπο του Μελισσανίδη,ο οποίος χρωστά σχεδόν τα πάντα σ’αυτά 3 ιερά γράμματα της αλφαβήτου.

  Γι’αυτό λοιπόν Τάσο,όταν θα ξανακούσεις κάποιον συνοπαδό μας να απαξιώνει σχεδόν το νέο γήπεδο και να μαραζώνει βλέποντας την σταδιακή απαξίωση του αγωνιστικού τμήματος από τα συνεχόμενα λάθη του διαχειριστή μας,να σκέφτεσαι ότι έβαλες και εσύ το λιθαράκι σου για το ξενέρωμα των φιλάθλων μας.Φροντίστε να είστε ταπεινοί,να αφουγκράζεστε τον λαό μας και να μην τον απαξιώνετε κλείνοντάς του το τηλέφωνο ή ειρωνευόμενος να κράζεις τους ΑΕΚτζήδες που δεν γεμίζουν από παλιά τα γήπεδα ζητώντας το κάτι παραπάνω.

  Έχει φάει πολύ δούλεμα αυτός ο λαός Τάσο Τσατάλη,διαχρονικά…

 40. Επομενα 24 ωρα…Της επομενες ωρες…απο ωρα σε ωρα..Παραμυθια στο φουλ..Το μασαζ ειχε προηγηθει της προηγουμενες μερες για τον Ζεραλντες,φαινοταν που παει η δουλεια..Τωρα βεβαια λετε «δνε τρεχει και τιποτα για 1-2 παικτες» Σανο στο φουλ..Ηθελα να ξερα οταν γραφεται κατι το πιστευετε η ιδιοι..

 41. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

  Άρες Μαρες κουκουναρε κούρασε η ιστορία τω μεταγραφών το πρόβλημα είναι ότι χωρίς λεφτά και τεχνικό διευθυντή μεταγραφές δεν γίνονται το πήραμε απόφαση..

  • Kitrinomavros Aetos

   Και γι’ αυτόν λεφτά χρειάζονται.
   ‘Αλλωστε δεν κάνει κουμάντο αυτός, ό,τι του πει ο μεγάλος γίνεται.

 42. Τασο σε σεβομαι σε εκτιμω, αλλα ελεος. Κατι παει λαθος. Δε γινεται απο την αρχη που ακουγαμε οτι ο παιχτης ειναι κλεισμενος να διαβαζαμε τα ρεπορταζ λες και ηταν δεδομενη η οψιον και ξαφνικα τις 2 τελευταιες μερες να μαθαινουμε οτι εκκρεμει το θεμα της οψιον. Και οτι τελικα δε θα μπει. Δε γινεται να ψηνουμε εμεις τους παιχτες για να εχουν την ευκαιρια μετα να τους παρουν αλλοι. Γιατι κακα τα ψεματα, αν ο παιχτης βγαλει ματια οι παοκ και οσφπ θα μπορουν να τον παρουν. Οχι εμεις. Ασχετα αν και αυτος μπορει να θελησει να παει σε αλλο πρωταθλημα. Αλλα και με τον Μαρτινς του οσφπ, μια χαρα θα θελει να συνεργαστει.
  Δε γινεται να μειωνεται η αξια παιχτων της ΑΕΚ για να ειναι βασικος καποιος που δεδομενα θα φυγει. Γιατι οσο και να θεωρω μετριο τον Μανταλο, αν καταληξει αναπληρωματικος του Ζεραλδες, του χρονου ουτε με 2 μυρια δε θα μπορει να φυγει (ισως λεω και πολλα). Δε γινεται να αρχισαμε με δεδομενο οτι δε θα παιρνουμε δανεικους χωρις οψιον και τωρα να φτασουμε στο σημειο να λεμε «Δεν χάθηκε ο κόσμος για μια περίπτωση, άντε το πολύ δύο». Η ΑΕΚ ηθελε γυρω στους 5 βασικους. Δε γινεται οι 2 να ναι δανεικοι χωρις οψιον. Αν γινει αυτο και οι παιχτες βγουν οπως το περιμενουν, μετα που θα φυγουν η δυναμικη της ομαδας θα πεσει κατακορυφα. Και μετα αναγκαστικα παλι για δανεικους θα ψαχνει. Γιατι ακομα και με το νεο γηπεδο, δε θα χει δυνατοτητα να δωσει τοσα λεφτα για να αγορασει παιχτες τετοιας αξιας.
  Ας δουν την πραγματικοτητα. Και ο προπονητης ας καταλαβει που ηρθε. Πιστευω να μην τον κοροιδεψαν και να χει γνωση της πραγματικοτητας. Να παρουν παιχτες μεχρι εκει που μπορουν. Αλλιως ας το «τερματισουν» και ας παρουν 6 δανεικους. Καλυτερα πρωτοι με 6 δανεικους παιχταραδες παρα 3οι με δυο δανεικους.
  Παντως ξαναγραφω. Τον Ιουνιο ειναι λογικο να μη βρισκουν παιχτες που να δινονται δανεικοι με οψιον. Για πιο λογο μια ομαδα να τους δινει ετσι απο τωρα και να μην εξαντλησει πρωτα τις οποιες πιθανοτητες για πωληση?
  Η ΑΕΚ εχει τεραστιο προβλημα. Η ανικανοτητα της διοικησης ειναι σε ανωτατα επιπεδα. Αυτη τη στιγμη υπαρχει η πιθανοτητα να πωληθει ο Μπαρκας με περιπου 10 μυρια, και ξερουμε οτι ακομα και με αυτα τα εσοδα δε θα αλλαξει κατι. Γιατι παλι θα υπαρχει το θεμα των ισορροπιων και παλι το ταβανι στα συμβολαια θα ειναι χαμηλο σε συγκριση με τους ανταγωνιστες. Επισης, ο χειρισμος της υπουθεσης Μπαρκα οταν ειχε ερθει στην ΑΕΚ, λεει πολλα΄Αν δεν κανω λαθος, ο Ατρομητος εχει 15% ποσοστο μεταπωλησης. Δλδ ο Μελισσανιδης προτιμησε να αφησει ποσοστο μεταπωλησης στον Ατρομητο απο το να δωσει 300-400 χιλ παραπανω. Παροτι απο τοτε πιστευε στον παιχτη.

  • Α και αν ο Μελισσανιδης εδινε 3 μυρια για εναν παιχτη, πιθανοτατα ο Καρντοσο να μην επεμενε για δανεικο παιχτη στον οποιο δε μπορει να μπει οψιον.

 43. Στην αρχη τα ειχαμε βρει με την ρητρα και αρχισε η ανταλλαγη εγγραφων
  Μετα αποφασισε η Σπορτινγκ να θελει πρωτα να ανανεωσει τον Ζεραλδες και μετα να τον δωσει δανεικο με οψιον στην ΑΕΚ
  Αρχισε ξανα η ανταλλαγη εγγραφων και το μονο που εμενε ειναι να αποφασισουν για τη ρητρα
  Εν τελει ο παιχτης που θα ειναι κομβικος για τη φετινη ΑΕΚ θα ερθει απλα δανεικος χωρις οψιον
  Η παπατζα και η ανικανοτητα σε ολο της το μεγαλειο

 44. Μονο θλιψη για την σημερινη ΑΕΚ.

  Διοικηση, υπευθυνοι επικοινωνιων, ακαδημιες, τεχνικοι διευθυντες, προπονητες λαχεια, παικτες δανεικοι, και φυσικα δημοσιογραφοι.

  Κανε το γηπεδο και πουλα.

 45. Το πιάσαμε το υπονοούμενο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *