Τελευταία Νέα

Οπαδός του Άρη, με κόμπλεξ για την ΑΕΚ στις «υπηρεσίες» του ΠΑΟΚ

Αυτός είναι ο αρχιτέκτων-διαμάντι, ο οποίος έβγαλε όλα τα κόμπλεξ του για την «Αγιά Σοφιά» και την ΑΕΚ

Το ζήσαμε και αυτό. Βγήκε το βράδυ της Τετάρτης κάποιος Τάκης Δουμάς, ο οποίος δηλώνει Αρχιτέκτων Μηχανικός και μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είπε πολλά και διάφορα.

Για τη «Νέα Τούμπα» δεν μας νοιάζει τι είπε. Δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να έχουν όλες οι ομάδες γήπεδα στα οποία ο κάθε φίλαθλος και οπαδός θα μπορεί να απολαμβάνει αυτό που αγαπάει.

Θα αρκεστούμε στο να πιάσουμε την κοιλιά μας από τα γέλια για την κωμική ιστορία και ανάλυση της χωρητικότητας η οποία όπως είπε θα έχει φέρουσα ικανότητα 41.926.

«Το νούμερο… βγήκε τυχαία. Φέρουσα ικανότητα εννοούμε τους θεατές στις κερκίδες, αλλά και όσους θα βρίσκονται την ίδια ώρα π.χ. σε έναν γάμο στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας και στις καφετέριες γύρω από το γήπεδο».

Άντε δηλαδή την ώρα που θα παίζει ο ΠΑΟΚ να παντρεύεται κανένας Ηρακληδέας με μία φίλη του Άρη. Να τους υπολογίζουν και αυτούς μέσα στα εισιτήρια. Και αν κάθεται ένας τουρίστας σε κανένα καφέ γύρω από το γήπεδο να προσμετράται και αυτός.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί η συμπαθής ομάδα της Τούμπας να ξεπεράσει σε κόσμο τον… Άρη στην πόλη του.

Να μην ξεφύγουμε όμως… Αυτός ο Δουμάς δηλώνει CEO στην εταιρεία «Δίκτυο ΑΕ». Πρόκειται για την εταιρεία που κατέθεσε σχέδιο ανάπλασης για τη ΔΕΘ.

Το τμήμα των Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ το χαρακτήρισε: «Αμήχανο και ανεπεξέργαστο τοπικό σχέδιο» και τόνισε ότι: «Υπάρχει άμεση ανάγκη αναθεώρησης αυτών των καταστροφικών επιλογών»!

Μάλιστα η Αρχιτεκτονική του ΑΠΘ, όπως δημοσίευσε πριν από ένα χρόνο το Έθνος ζήτησε την απόσυρση του σχεδίου ανάπλασης της ΔΕΘ!

Αυτός λοιπόν ο τεράστιος Αρχιτέκτων δήλωσε πως το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο με το… Μετρό της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι: «Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη με την νέα Τούμπα πρωτοπορούν, υπό την έννοια ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει σε ένα νέο γήπεδο που είναι ήδη παλιό, από άποψη φιλοσοφίας και λειτουργίας».

Η «Αγιά Σοφιά» η οποία θα είναι ένα ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο γήπεδο στο οποίο τα νερά της βροχής θα συγκεντρώνονται σε δεξαμενές προκειμένου να μη γίνεται σπατάλη νερού, είναι… παλιό γήπεδο από άποψη φιλοσοφίας και λειτουργίας.

Στη Νέα Τούμπα ο κ. Δουμάς μάλλον θα πατάει ένα κουμπί και το νερό της τουαλέτας θα γίνεται… σαμπάνια!

Για να μη σας ταλαιπωρούμε άλλο με αυτή την τεράστια προσωπικότητα θα προσθέσουμε τα εξής: Πρόκειται όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες για δηλωμένο οπαδό του Άρη, που έχει κόμπλεξ με την ΑΕΚ από την εποχή που εκείνη έπαιζε Ευρώπη με τη Σεντ Ετιέν και η ομάδα του ήταν στη Football League.

Αυτός λοιπόν τώρα βρίσκεται στις «υπηρεσίες» του ΠΑΟΚ και προσπαθούσε την Τρίτη να παρηγορήσει με ψεύτικα παχιά λόγια τους οπαδούς της ομάδας της Τούμπας για την ήττα από τον Ολυμπιακό, μιλώντας υποτιμητικά για την ΑΕΚ και το ΠΑΛΑΤΙ της…

Περαστικά!

Δείτε επίσης

Επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε θέση οδηγού η ΑΕΚ!

Ο Ενωσίτης έχει όλες τις λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δικαιώνουν απόλυτα τις επιλογές του Αγγελόπουλου