Σε δίκη ο Μαρινάκης για τους στημένους αγώνες!

Στο εδώλιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα αδικήματα της αλλοίωσης αποτελέσματος (κακούργημα) και της σύστασης συμμορίας (πλημμέλημα) θα καθίσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελος Μαρινάκης και 27 ακόμη άτομα για τους στημένους αγώνες.

Με το υπ’ αριθμόν 1692/2018 βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών, «υιοθέτησε» ουσιαστικά τη θέση που είχε εκφράσει και το προηγούμενο συμβούλιο, με πρόεδρο τον κ. Κ. Σταμαδιάνο, που επίσης είχε ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση. Κι αυτό που είχε κριθεί ήταν ότι πρέπει να απαλλαγεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας από τα βαριά κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, και της εκβίασης, και να παραπεμφθεί σε δίκη για ένα πλημμέλημα και ένα κακούργημα, όμως το βούλευμα ζητήθηκε να αναιρεθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Το Ποινικό Τμήμα, με πρόεδρο την κ. Μ. Γαλάνη, απέρριψε την αναίρεση (ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ) για τα επίμαχα αδικήματα, επιστρέφοντας την δικογραφία στο Εφετείο. Και μετά την νέα πρόταση του εισαγγελέα Εφετών Περικλή Δράκου, η υπόθεση κρίθηκε από το νέο συμβούλιο, το οποίο και εξέδωσε την σημερινή απόφαση του.

Σε δίκη, εκτός του Μαρινάκη, παραπέμπονται και οι: Γιάννης Κομπότης (πρώην μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Λεβαδειακός), Γιώργος Σπανός (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ατρόμητος), Γιώργος Αρβανιτίδης (πρώην μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Βέροια), Γιώργος Λαναρής (πρώην γενικός αρχηγός ΠΑΕ Βέροια), Γιάννης Αγγελόπουλος (γενικός αρχηγός ΠΑΕ Ατρόμητος), Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Θεόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ), Αρης Σταθόπουλος (πρώην μέλος ΔΣ ΕΠΟ), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην μέλος ΔΣ ΕΠΟ), Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος ΔΣ ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος ΔΣ ΚΕΔ), Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (διαιτητής Super League), Απόστολος Αμπάρκιολης (διαιτητής Super League), Ιωάννης Κάμπαξης (διαιτητής Super League), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (διαιτητής Super League), Αθανάσιος Γιάχος (διαιτητής Super League), Ηλίας Σπάθας (διαιτητής Super League), Χαράλαμπος Παυλίδης (ποδοσφαιριστής Βέροιας), Κώστας Μπάρμπας (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας), Ηλίας Ιωάννου (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας), Δημήτρης Αμαραντίδης (ποδοσφαιριστής Βέροιας), Δημήτρης Μάνος (ποδοσφαιριστής Βέροιας), Γιώργος Σκαθαρούδης (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας), Αλέξανδρος Καλογέρης (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας), Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου), Γκιγιέρμο Πέρεθ (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας).

Πηγή: Documento

One comment

 1. ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

  ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ κε ΣΑΜΠΡΑΚΟ
  ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΕΣΗ.
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΟΣΜΟ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΕ ΕΙΤΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΣΛΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ.
  ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙΝΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
  ΠΩΠΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΜΠΡΑΚΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.
  ΚΑΦΡΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΜΑΥΡΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΙΣΟΥΜΕ:
  ΚΑΦΡΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ:
  ΚΑΦΡΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΦΤΑΕΙ Ο ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:
  ΚΑΦΡΟΙ ΠΑΡΙΣΦΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΜΠΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
  ΚΑΦΡΟΙ – ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΑΜΑΥΡΟΥΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ( ΒΛΕΠΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΤΙ ΛΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ: ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟΘΕΑΜΑΤΟΣ ΜΕ 40000 ΚΟΣΜΟ.
  ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ:
  ΕΧΕΙ ΤΕΤΙΟΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΠΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ( ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ:
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 29 ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Ι ΘΥΡΕΣ 33 και 31 ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΜΟΛΩΤΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
  , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΛΑΣΙΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ.
  ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΙΤΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΠΑΕ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΙΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΞΡΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ:
  ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:
  ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ:
  ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  Συμβουλευτική καριέρας όποτε δυνατότητα σαν πρώτο βήμα
  αγαπημένος εξειδικευμένος στη συνέχεια να προχωρήσουμε κάνοντας δουλειά τα παιδιά έχουν Ναύπλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *