Παπαθεοδώρου: «Να συνεχίσουμε να ελέγχουμε την κατάσταση στον όμιλο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ράστα Βέχτα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τον αυριανό αγώνα (19:00) της ΑΕΚ με την Ράστα Βέχτα στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως η Βασίλισσα θα πρέπει να κρατήσει τον έλεγχο του ομίλου και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είναι ένα παιχνίδι BCL. Παίζουμε με μία καλή γερμανική ομάδα, με χαρακτήρα, με ποιότητα και με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι καλά δομημένη σε άμυνα και επίθεση, έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωσή μας και τα στοιχεία στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της ενέργειάς μας».

«Κάθε ομάδα για να επιβληθεί, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε στο κομμάτι της άμυνας και να έχουμε καλές λύσεις στην επίθεση. Παίζει σκληρά και σε υψηλό ρυθμό σε 40 λεπτά».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, δεν έχει σημασία πόσες νίκες έχεις. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες στα παιδιά και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τώρα ελέγχουμε την κατάσταση στον όμιλό μας και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε στη συνέχεια».

Τέλος, για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, είπε: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

Δείτε επίσης

Η όμορφη κίνηση της ΑΕΚ στην Πολωνία για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Η «Ένωση» λαμβάνει μέρος σε μία πολύ όμορφη πράξη της Ανβίλ