Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο! -Μίλησαν με την ομάδα

Περίπου 80 οπαδοί της Ενωσης επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της ομάδας και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα

Περίπου 80 οπαδοί της ΑΕΚ επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή στα Σπάτα, ενόψει της πρεμιέρας με την Ξάνθη και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της Ενωσης, οι οποίοι εκπροσώπησαν το οργανωμένο κομμάτι, ζήτησαν από τους παίκτες και τον Μιγκέλ Καρντόσο να αλλάξουν την τραγική εικόνα που παρουσίασε η Ενωση στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αύριο άλλωστε, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία. Και στο αυριανό ματς θα υπάρχουν και φίλοι της Ενωσης στο γήπεδο, οπότε σε περίπτωση νέας κακής εμφάνισης ή αρνητικού αποτελέσματος θα εκφραστούν ακόμη πιο έντονα.

Σε ήρεμο τόνο η ομιλία – «Ντόπες» στους παίκτες 

Πάντως, όσο διήρκησε η επίσκεψη τους ήταν απόλυτα ήρεμη και δίχως κανένα παρατράγουδο, δείγμα του ότι ήθελαν απλά να προειδοποιήσουν για τις πρώτες κακές και ανησυχητικές εμφανίσεις της χρονιάς. Παράλληλα, ήθελαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Καρντόσο, ώστε να κάνουν μία νέα αρχή από αύριο.

Οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας πάντως παρέμειναν εκτός του κτιρίου και μπήκε μέσα μονάχα μια αντιπροσωπεία, η οποία μίλησε σε ομάδα «παλιών», μαζί με τον Καρντόσο και τους είπαν χαρακτηριστικά: «Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από εσάς είναι πάθος και ψυχή και ας χάνετε. Θέλουμε να χτυπάει ο Λιβάγια και να πονάει ο Μάνταλος. Θέλουμε να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε από αύριο τη νέα αρχή. Και εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί σας».

Οι φίλοι της Ενωσης έχουν αποχωρήσει εδώ και αρκετή ώρα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

 

Δείτε επίσης

LIVE οι δηλώσεις Καρέρα από τα Σπάτα!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλάει για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ