Όλα είναι στο χέρι της!

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για όσα δείχνει το «σήμερα» για το μέλλον της ΑΕΚ

Μου το έλεγε ένας παίκτης της ΑΕΚ σε συνάντηση μας πριν από δύο μέρες. «Επιτέλους να παίξουμε ποδόσφαιρο φίλε. Να το χαρούμε και εμείς, να δείξουμε όσα μπορούμε να κάνουμε». Αυτό είναι κάτι που πλέον το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Η νέα ΑΕΚ, η ΑΕΚ του Καρντόσο, επιχειρεί να παίξει ποδόσφαιρο. Το φιλικό με το Βόλο, ήταν μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα των όσων θα συμβούν στο μέλλον.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πλέον έχει πολλές και σημαντικές λύσεις δημιουργικά. Αναλογιστείτε, ότι δίχως τις δύο κατά τεκμήριο σημαντικότερες μεταγραφές της στο μεσοεπιθετικό τομέα, η Ενωση έκανε διψήφιο αριθμό ευκαιριών. Δεν έδειξε να ζορίζεται, έβρισκε λύσεις, τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα. Σημαντικό, για να μη γίνεται προβλέψιμη και εύκολα αντιμετωπίσιμη από τους αντιπάλους.

Λείπει ο Βέρντε, που μπορεί με μια ενέργεια να αλλάζει όλο το παιχνίδι. Λείπει ο Ολιβέιρα, που όσοι τον ξέρουν καλά, υποστηρίζουν πως θα δώσει πράγματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ που δεν μπορούσαν να προσφέρουν ούτε ο Αραούχο, ούτε ο Πόνσε. Ακόμα και έτσι, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει συγκεκριμένη δομή στο παιχνίδι της. Ξέρει πως θα φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, πως θα τρυπήσει την άμυνα του αντιπάλου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Δώνης: «Πίστευα ότι η ΑΕΚ θα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ΑΕΚ